Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondok egy példát. Boston Legal. Én aztán rohadtul utálom a jogi sorozatokat, azt meg mégis nézem, mert JÓ, mert érdekes, mert kiváló a forgatókönyv, mert brillíroznak a színészek. Pedig nincsenek benne zombiakok, ergó hót uncsinak kéne lennie! Képzelheted zombival mennyivel izgisebb lenne, de a szerencsétlenek a wd-ben még a zombikkal együtt is hótunalmasat kreáltak, köpnék is, ha lenne nyálam... 😄D
Én azt mondom, mintahogy számos haldokló õsi képregénysorozatot sikerült feltámasztani egy új VÉRPROFI íróval, aki pár rész alatt akkorát csavart az unalmas/ellaposodott sztorivonalon, hogy élve bexartak a rajongók és sokszorosára felmentek az eladások, úgy ennek a filmnek is jót tenne egy normális forgatókönyvíró, meg pár valódi színész.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyébként itt is az a helyzet hogy ez az évad jobb eddig mint a 2. bár az elõzõ 2 rész annyira nem adta
sajnos elég nagy a minõségi romlás az elõzményhez és az elsõ évadhoz képest
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
elõzõ évad szó szerint tree volt, ez már jobb és lett pár érdekes karakter is mivel eddig egy sem volt, elsõ évad pörgõssége tetszett de súlytalanok voltak a szereplõk
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ezt mit fog nekem csinálni? Tudok vele galibát okozni a gépemben? Tudom, hogy sok itt az IT szaki ezért kérdezném.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jav: mégsem, mivel még nem lehet unlockolni...
Shogun 2 Fall of the Samurai felrakva. Ugyanúgy kivág az asztalra 5 percenként, mint a warez verzió. Mint kiderült a 32 bites win 7-et nem komálja, de tweakinggel meg lehet oldani (valamit memória bizbaszt kell átállítani a windows-ban).
Nem hiszem el basszus, hogy ezt nekem kell manuálisan elvégezni (egyébként nem füllik a fogam, hogy szétbasszam a gépet egy ilyen buzi játék miatt), miért nem lehet egy ilyen hibát javítani?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy meg Rick és a haverja meddig kerülgették egymást, mire... Az is jó pár részen keresztül ment.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak mert most van viszonylag olcsón Walking Dead játék kb. 2000 Ft-ért.
Tudod: I've got no more tears to cry. ;-)
A feszültség megvolt, még akkor is ha sejtetted, hogy valószínû nem éri el soha a börtönt.
Az viszont eléggé odabaszott nekünk hogy a Beth 27 éves. Én és sokan mások olyan max 20-nak néztük.
Mindenkinek baja van a Tomb Raiderrel hogy Lara hirtelen milyen rambo lesz.Itt is a kiscsávó egyik nap még a sárba ragadt zombit se meri megölni azt késõbb osztogatja a fejeseket 😄
Next PC upgrade: 2022
Hát ott azért Rick
Kis srác is szükséges a sorozatba. Amilyen kis lófaszjóska volt korábban, most egyre keményebb. Igazi survivor lesz belõle és talán egy következõ évad fõszereplõje is lehet, persze öregebben.
Néger csaj annyira titokzatos alak, hogy arról gyakorlatilag nem is tudni semmit. Tudjuk, hogy talán a családját elvesztette, de nem tudni honnan jött, min ment keresztül. Egy igazi kérdõjel, de hihetetlen kemény és önálló nõ, ráadásul rendkívül óvatos. Szõke csajt már elbájolta a Kormányzó, aki egy igazi szadista pszichó. Pl.: ott is van egy érdekes szál, hogy miért öli az embereket a kormányzó. Azt értem, hogy miért gyûjti a zombikat ugye a lányát akarná meggyógyítani, mint Herschel az elsõ évadban a rokonokat.
Mondjuk ha én írtam volna a forgatókönyvet, akkor Herschelnek meg kellett volna hallni, habár egy féllábú emberrel menekülni azt talán még feszültséggel telibb dolog lesz.
Színészi játék: Rick nagyon jól játszik, Herschel is, Kínai csávó és a barátnéja is nagyon jók, kiscsávó egy kicsit talán túl bátor, néger csaj nagyon jól adja az érzelemmentes túlélõt, Andrea is jól játszik, Daryl és Marle hihetetlen karakterek!!! Kormányzó is jól alakít egyébként. Carol most meghalt, amilyen ellenszenves volt korábban, a végére megkedveltem, ahogy T-DOg-ot pedig nagyon sajnáltam jól alakított.
Nemtudom a két börtöntöltelék milyen lesz majd...
Breaking Bad is dráma aztán mégis egy rohadt jó sorozat, mert van színészi játék, jó sztori meg jó rendezés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Próbál valósághû lenni a sorozat és hellyel közzel ez sikerül is neki (azért a szereplõk sem 10 évadokon keresztül vesznek részt a sorozatban, ha érted mire gondolok... )
És ha már megemlítettem, hogy drámasorozat, ergó nem lesz neked tele nonstop akcióval! Csak helyén kéne kezelni a dolgokat és akkor nem lenne félreértés.