Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nem 0 Ft volt 5 éve, hanem 15 éve van PC-m és van, amit 10 éve nem vettem másikat... De nem is azt írtam, hogy a jelen gépem 100k volt, hanem, hogy az elmúlt 5 évben 100k-t költöttem rá. Nem ugyanaz.

Használt játékból lát egy fillért is a kiadó/fejlesztõ? Nem? Akkor warez, csak nincs szankcionálva...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
...és akkor ha jól tudom konzolod még nincs :-)))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kill3r21
Csak 3 😊
5bõl 1 megy....1et meg eladtam....😊
kill3r21
Hát nem muszály elhinned Darkpapa...😊
Megjelenés napjától van boxon....más már lehet feladja az elsõ után...ez meg ilyen , nekem kellet box ennyi....

Más:
Dede pontosan hogy hardver hiba....
3Led = Elenged a proci lába, mert a melegtõl deformálódik az alaplap
GPU = elenged a GPU lába ugyanaz miatt.....
Ezek a hibák fõleg elsõ szériás boxokra vonatkozik...xenon és zephyr alaplaposakra....még a falcon laposak is beleesnek...jasper laposaktól jó már a buli kb....
Örülök hogy van akinek 1 boxa van és megy, én nem voltam szerencsés....
Pedig mindig annyira figyeltem a szellõzésre, jó helyre raktam, nem toltam órákat egyhuzamba...stbstb...és mindig kifogtam..😊
MerlinW
Ha belegondolok, hogy lassan egy autó árát költöttem erre a sz*ros hobbira.. nem olyan õszinte a mosolyom😊

[merlinw.org]

Tinman
Nem merem összeszámolni :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Semmi sértegetés de 5 gépet megenni az már user fail picit, ezt nem hiszem el senkinek hogy 5 gép megy tönkre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én most tartok ~60k-nál pedig még csak április van😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jó de ezt arra szántam hogy a 30k az egy hozzávetõleges összeg, abból számold ki hány játékot tudsz megvenni, nehogy beadja nekem itt hogy 5 éve 30k-t költött játékra és nem használt warezt, mert akkor nem értem hová a nagy szakértelem minden témában. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
+1

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Konrétan mi a volt baja ezeknek? ha szabad érdeklõdni.

Tinman
30k? Már volt idén olyan hónap, amikor ennél többet költöttem el játékokra :-D

1 év / 30k az nem túl sok... sõt.

arty
korrekt!
(nincs pontom egyébként, ami van az forza dlcre van félrerakva, ha egyszer esetleg méltóztatna a mocsok ms leárazni, ha már ultimáte edisönt nem adott ki belõle)

Forza.

DarkSector
Önigazolás, mert õ 30k-t költött játékokra pc-n és csak eredetit vesz, én meg nem költöttem 30k-t se mégis eredetit használok.
Most akkor mivan?

DarkSector
Mert te emegettél 5 gépet, nem feltétlen a hardver hibája, érdekes másoknak csak 1 van mégis mûködik.

Totti5
Boxon 880 pont, az is kb ennyi ( 8.58 Eu )

kill3r21
Volt javitva....ami a gari után halt meg, azt javitattam, de megint meghalt...jtagos is azért halt meg mert eleve rebalozott volt....sokan hisznek benne hogy 3led után javitható, igen javitható, de nagyon sok esetben pár hónapot megy még és ennyi...nagyon ritka eset az amikor 3led javitás után tartósan jólesz a box....a szerviz aki csinálta az a srác mondta hogy a javitott gépek 80%a visszatér....szal nemnagyon van értelme javitgatni....max nyersz vele egykét hónapot....vagy ha mákod van, ami nekem sosincs akkor véglegesen jó
arty
"A használt játék vásárlás nálam a warez kategória."

amit az acchoz kötött pécéjátékaid indukálnak 😊

Forza.

arty
picit egyoldalúan látod, meg nem kicsit hihetetlen is a dolog 😊

- vindózod jogtiszta?
- 5 éve 0-ról építetted a pécéd 50ezerért (ami az aláírásodban van), és ehez vetted most a vga-t másik 50ért? mindkettõ sánta 😉
- naugye 😛

Forza.

kill3r21
Használt játék is megoldás, persze ha valaki tud hónapokat várni egy használt játékra jóáron....persze megvannak a lehetõséged de a 0day game szerintem igy kizárva...
Totti5
2.nak mi a volt baja, és miért nem javíttattad meg?

arty
Én is így tettem.

Nyilván lesz ez még olcsóbb (valamicskével, hiszen a forint folyamatosan romlik eur-hoz képest), de ahogy hallottam tisztességes epizód lett, ergo még a day1 árát is nyilván megérdemelte a készítõ/kiadó, ez meg ahoz képest már csak harmad összeg.

Forza.

Tinman
Amíg engedélyezik nem warez.

Ha az lesz nem vesszük.

davidka003
Én leszarom a kiadókat. Felõlem wareznak is hívhatjuk, az a lényeg, hogy én tudjak játszani a kívánt játékkal olcsón.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Na de errõl beszélek, hogy nem egyértelmû a mi éri meg jobban kérdés. Túlságosan sok mindentõl függ, ráadásul pl Killert szerintem nem vigasztalja ,hogy Kis Pistának 6 éve megy az elsõ xboxa, mikor neki meg tönkre ment 4.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
My fault😊

[merlinw.org]

Rapid81
A használt játék vásárlás nálam a warez kategória. Ha nem tudnád eladni, hanem accounthoz lenne kötve, mint PC-n, akkor igencsak nem betyárkodnátok minden játék megvásárlásával...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Na hát én még annyit sem, kb annyit mintha most vennék újonnan egy xboxot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Én PC-m is 5 éves egyébként és FullHD-ban nyomtam végig a Dead Space 3-at kb max grafon. 😄 Szal nekem nem is kell jobb PC.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Hát nem nagyon, sajnos.

davidka003
Boxon ha a használt játék is játszik akkor olcsón megússza az ember.
10 hónapja van boxon és 47 játékot vettem hozzá lemezesen használtan. Mivel mindent eladtam mindig így kb max 8k-t buktam összesen, mert általában ugyan annyiért vagy egy 500-assal olcsóbban adom el.

Shep
Igen, csak míg PC-n tudsz alkatrészenként cserélni, boxon nem annyira, persze ha kicsi a gond meg tudják szervizelni, de ugyanez igaz PC-nél is. Nem annyira egyértelmû ez a konzol jobban megéri anyagilag kijelentés, bármennyire is szeretnék a konzolgyártók ezt elhitetni veled. Többségünk 5 évig nem fejlesztett PC-t (most Tinman és társai nem számítanak 😊) mikor is jött ki a ps4?

Rapid81
Nincs itt az embereknek ehhez érzékük. 😊

kill3r21
ott a pont....
Imy asszem érik már az irónia makró megalkotása is a topikban....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Az elmúlt 5 évben ~100k-t költöttem a PC-re és ~30k-t játékra (nem warezolok). Egy konzolnak köze nincs ezekhez a számokhoz... Sokszorosát ki kell pengetned, hacsak nem warezolod a játékokat.

arty
3. boxom, 2. ps3am megy most, eközben a pécében is "számolatlanul" cserélõdött a cpu-ram-vga-alaplap - ez nyilván csak az én példám és hülyeségem* is egyben 😊 a nagy átlag ellenben vesz egy konzolt és használja 5 évig, ettõl olcsóbb ez a fajta "játék".

(*persze el tudtam adni mindig az elõzõket mindenbõl kis buktával, bár egyik boxnál ez alkatrészenkénti kiárusítást jelentett, mert tönkrement - azért az se 0-t ért)

Forza.

De érted a pc ugyanúgy tönkre tud menni garanciális idõn kívül és az még el is avul.

Tehát ha azt veszed még mindig jobb a nem elavuló gép megy tönkre, mint az elavuló...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Irónia volt!!!

kill3r21
hát ha azt veszem hogyha egyszer kellet volna vennem és még mindig menne akkor simán....de nagyon ritka az ilyen szerintem...😊
Mármint azokból akiknek elsõ szériás a gépük..
HA megnézzük ezek a hibák úgyanúgy elõjöhetnek a pc gamingnél is+ ott még el is avul a vas....

Akárhogy is nézzük konzol még mindig pénztárcabarátabb. És mint tudjuk kivétel erõsíti a szabályt.

Azt szerintem én is veszek már ennyiért (Hitman-t).

MerlinW
Portal 2-bõl az elsõ két hónapban 3 milliót, a két Portal-ból több mint 8 milliót adtak el máig. CS:GO-ról nincsenek még adatok, de a CS sorozat eddig 27 millió példányban kelt el, és a GO is jól fogy.

Egyébként Valve rég nem a játékeladásokból él, jó ideje már csak reklám szerepe van a játékaiknak. Ezért adják szinte ingyen õket a megjelenés utáni 2-3 hónap elteltével, nem pedig azért mert a kutyának sem kellenek😊

Aki bármi rosszat tud mondani a Valve játékairól és azok támogatásáról, az keressen másik hobbit😊

[merlinw.org]

kill3r21
Annak aki nem szopik azzal hogy az össze xboxa 3ledes vagy gpu hibás...egyébként tényleg igy lenne
Shep
Hát az alapján amiket leírtak az imént a kollégák szerintem nem ennyire egyértelmû a helyzet.

konzol a drágább játékok és a szarabb akciók ellenére is jobb alternatíva mint a pc ha az anyagiakat nézzük
fõleg azoknak akik most cseppentek bele a gamingbe

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kill3r21
Hát én kb annyit költöttem az xbox360-ra hogy kb mindha minden évben fejlesztettem volna pc-t--
Shep
Ill hát de, a gyártónak 😊

Shep
Hát akkor annyira mégsem nagy üzlet a konzol sem.

arty
aki az elsõ 1-2 évben vett gépet, az mostanra esélyes h a másodikat koptatja 😊 (legyen az ps vagy akár x)

Forza.