Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi erõvel, ha a törvény nem tiltaná az emberölést, akkor nyugodtan fejbe lõnéd a szomszédot, mert hangosan hallgatta a zenét? Hallottál már az erkölcsrõl? Tudod, az a pici hang, amit mindig elnyomsz, amikor valami törvényelleneset teszel.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szajkózzátok itt a hülyeségeiteket, csak tudnám, hogy mi értelme ennek a "direkt ellentmondok, mert akkor nekem kurvajó lesz" dolognak...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minden, kicsit is angolul tudó emberke kerülje a Youtube-os hozzászólásait...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hogy mondjuk? na hogy? sehogy. nem fontosabb téma mint a "napi kenyér" csak vitázunk róla. egy óra múlva elfelejtjük és megy tovább minden. most nem tudom a te hozzáállásod mitõl jobb mint a másé. te elfogadod meg nem is érdekel. én meg nem, és mások sem. pont.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
TIRI LEMONDOTT!!!
Ráadásul az Xfire-t is lekapcsolta. Ó EM GÉ!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pécsi Egyetemen (Korábban Janus Pannonius Tudomány Egyetem) egy ideig
Aztán feladták.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindegy hagyjuk, fárasztóak vagytok és szajkózzátok tovább a hülyeséget.
Tényleg befejeztem.
Szóval illene beleszámolni az üzemanyagot és az esetleges biztosító által KIFIZETETT kárt is? :-)
Amúgy nagyon nem szimpi, hogy sokat eszik a verdád és relatív kevés km mellett volt pár nem igazán fair alkatrész cseréd.
Nekem eleve úgy tûnik, hogy drágán vetted... persze, világos... kevés km, nagyon fiatal autó, de rémesen magas ár érte és ez nem a te hibád nyilván.
A keveset futott, fiatal kocsik ára mindig is közelebb volt az eredeti vételárhoz.
Én inkább úgy gondolkodom, hogy ki kell várni egy olyan autót, amit a tulaj brutál áron*, brutál felszereltséggel vett, de ilyen-olyan okból keveset használta, vigyázott rá. Aztán 100k km felett már durván más az árfekvés.
Persze ehhez türelem, utánajárás, tengernyi energia kell, de hát nem 2 évre vesz az ember verdát :-)
*Anno Fiat Marea-t 7 millióért vette a tulaja, az akkor legnagyobb elérhetõ felszereltséggel. S80-ast meg 11.5 millióért vették.
Úgy vagyok vele, hogy egye meg annak a pénzét az idõ, aki képes ilyen összegekért autót venni. Egyébként nekik nem is gond. Tehetõs középosztálybeli tulajok voltak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Könylobbi meg középkorban valahogy nem tudott megerõsödni, mára meg kissé furán venné ki magát, hogy amit eddig lehetett a parasztnak (nekünk) azt most elvennék....
Forza.
Tényeket közöltem, nem véleményt. A tény az, hogy védik a terméküket és az is tény, hogy én ezt meg is értem, mert én is ezt tenném, ha tömegesen lopnák a munkám gyümölcsét.
Inkább örülj annak, hogy eddig még nem léptek fel ez ellen.
Jó ne érts egyet az eljárásukkal és akkor mi van (a törvény, a jog és az Eula úgyis ugyanaz marad, ezek tények)? Most nõtt az epéniszed 3 cm-t? Komolyan vicces vagy...XD
Lehet hõbörögni, de ez ellen úgyse tudsz tenni, mert marha kis pont vagy hozzá te is én is és mindenki ebben a fórumban.
Megmondom õszintén engem meg nem is érdekel. Ami érdekel megveszem, ha nincs pénzem vagy drága nem veszem meg, tudok élni én játék nélkül is vígan. Úgy mondjátok ezt az egészt, mintha a kenyér megvásárlásáról beszélnénk.... Vicc az egész.
Nem hihetetlen, csak amíg az egyiknél engedett a továbbadás a másiknál nem. Miért? Nem látom a különbséget! Ja, de igen, a játék lobbi erõsebb.
Nézz egy ekönyv letöltési statot ncore-n. Ugye, hogy lopják? És mégis létezik az antikvárium, sõt! A könyvek elején nincs 10 oldal arról, hogy mit tehetsz és mit nem.
Kontrasztképpen: próbálj lemásolni egy játékot otthon. (Sok sikert! kb mintha az opelastrát próbálnád....)
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha benne lenne, hogy ruzsozd ki magad borderlands2 elõtt, megtennéd? Nem? És ha átvinnék törvénybe? (lobbi)
Vagy van azért nálad is egy határ? 😉
Forza.
Ugyanúgy ahogy a játék doboza, kézikönyve, fizikai részei mind a játékosé, de ami a lemez tartalmát illeti az nem a miénk, hanem a fejlesztõé!
Míg könyv esetében nem érdekli az íróját, hogy azt hányszor adják el, bérlik, addig az Eula-val játék esetén te elfogadod a feltételeket, amit a fejlesztõ szab neked (ergó nem ruházhatod át a használati jogodat).
Lehet itt tovább replikázni efajta balgaságokkal, de míg a könyvet nem igazán másolják le több ezren, millióan (mert annyi gerinc van bennük, hogy megtisztelik az alkotót a megvételével, meg az azért csak úgy az igazi, ha eredeti formában olvasod), addig a szoftvereket bátran másolgatják.
Egyértelmû, hogy a szoftver fejlesztõk és terjesztõk így kénytelenek bevédeni az érdekeiket (íróknak ez nem reális veszély). Mi olyan nagyon hihetetlen ebben számodra?
- ha használni akarod, vedd meg
- nem készíthetsz róla másolatot
Mit kell még védeni ezen felül? Esetleg ne is adhassam kölcsön? Sõt, ne lássa a gyerek se, ha játszok vele?
Forza.
Ne keverd már össze a NEM ÉRTÉST az EGYET NEM ÉRTÉSEL!!! Ha nem világos a különbség iratkozz vissza középsuliba.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem próbálnád védeni, amit alkottál valamilyen törvényes úton?
Tudod van egy ilyen mondás: A törvény nem ismerete nem mentesít a felelõsségre vonás alól. ÉS te bizony barátom fikarcnyit se konyítasz a törvényekhez úgy látszik.
Én csak azt állítom, hogy ilyen termék nincs és hogy csak mert a lobbi beleíratta én még leszarhatom.
Forza.
Nem kell paragrafusokat beidézniük hozzá. A jog már csak ilyen.
Forza.
Egyébként ez majd akkor lesz megint érdekes téma, mikor a 3d nyomtatók még jobbak lesznek.....
Kiszálltam ebbõl az értelmetlen beszélgetésbõl.
Autónál meg az egész a tied, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Szabadalmat csak az azt birtoklótól tudsz venni, de mivel játék esetében van EULA, ahol világosan le vannak írva ezek a dolgok nem értem mit értetlenkedsz te is itt.
Úgy tudod használni a vásárolt játékot, hogy elfogadod a szerzõdési feltételeket (EULA), minden további értetlenkedéssel csak égetitek magatokat!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az autónál nem ezt teszem? (ott sem az opelastra gyártási/reprodukálási jogát adom el)
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10