Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Igen! Annyiért best buy!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Ez azt jelenti, hogy ezzel 1 euróért lehet megvenni a Steamen?
grebber
Ennyit azért összeszedtem angolból hogy az ilyen alap kifejezéseket értsem!

IMYke2.0.0.0
Instrukciók:
1. lépés - Készíts egy újat vagy lépj be egy létezõ Alienware Arena hozzáféréssel!
2. lépés - Igényeld a Sniper: Ghost Warrior 1 kódodat!
3. lépés - Bizonyosodj meg arról, hogy a Steam kliens telepítve van a gépedre vagy töltsd le innen (linket mindenki ismeri)
4. lépés - Készíts egy újat vagy lépj be egy létezõ Steam hozzáféréseddel és kattints a "Games" (Játékok) menüre!
5. lépés - Válaszd az "Activate a Product" menüpontot!
6. lépés - Kövesd a képernyõn megjelenõ utasításokat a folyamat elvégzéséhez!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Látjátok... csak pozitívan kell hozzáállni ma vagy három forintot javultunk gyerekek! Látszik, hogy ünnep volt és nem dolgoztak a hivatalokban. Nem rontottak el semmi nagy dolgot <#eljen>

Kicsit húztam a procimon. Ha pár napig nem láttok, akkor elszállt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
IMYke2.0.0.0
No, kíváncsiságból megpróbáltam Amazon-on keresztül megvenni a Humble Bundle-t, de hibával kidobott.

Tehasut
Köszi. Pedig megjelenéskor ígérték a fejlesztõk, hogy patch formájában pakolnak bele 4 személyes kópot. Kár, hogy nincs, egyébként vettem volna.
grebber
Most hogy 700ft-ért megvan 11 killing floor dlc tolni is kéne kicsit ha már megvettem anno a game-et!

Fpocok
Nincs. Single kampány van benne (minek?) meg multi.

Tehasut
Nem tudja valaki, hogy a Red Orchestra 2-ben van coop?
DarkSector
Killing Floor Buddle 30 euro, most nézem

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nemtudom, nem néztem. :S
elvileg 32 euro

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Látom már rendelhetõ steamen az Age of Empires2 HD, 17 euro elég drága érte bakker....
kill3r21
Mennyi az ára ennek most steamen?
DarkSector
THX régfebben 3200ft-ért vettem 0day-be, már rég nem nyomtam vele, asszem majd fel kell dobnom még1x. 😄

Hacsak nem kell valakinek valamiért cserébe. 😄
I am Alove, vagy hasonló.

kill3r21
grat 😊
DarkSector
Fuck Yeah:

You Won: Killing Floor Bundle

IMYke2.0.0.0
Viszont, nekem egyik sincs.

zsakosfrodo2
Bocs a dupláért, csak megnéztem biztosra:

Paypal, AmazonPayments és Google Checkouttal lehet. Ott vannak a gombok legalul.

Fpocok
BigBlue, Tehasut... értem. Akkor én másra gondoltam, nem tudtam, hogy így is lehet csinálni. Akkor elnézést.

zsakosfrodo2
Nem, lehet pl google checkout-tal is. Ott vannak alul a fizetési lehetõségek.

Tehasut
Nekem nem volt ilyen, percek alatt ment az egész. Regeltem és már aznap vásároltam vele.
BigBlue
Tényleg 5 perc.. De elvileg nem kell hozzá accot csinálni.. Valahogy lehet vele fizetni anélkül is .. Én úgy hallottam..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Fpocok
Hogy tudna már? Meg kell erõsíteni a számla címét ami napokig is tarthat. Legalább is nekem ilyen volt, amikor én csináltam.

Tehasut
5 perc alatt tudsz csinálni egy PP accot.
grebber
Humble Bundle!

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle.

Tehasut
Hol?
IMYke2.0.0.0
Várjunk csak... itt PayPal-lel lehet fizetni csak?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm srácok. <#worship>

Fpocok
Valami csomagban annyit fizetsz amennyit akarsz akció keretében.

grebber
Humblebundle

Tehasut
Humble Bundle.
Shep
Humblibumbli heti vásár

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Red Orchestrák honnan árasztották el a Steamgifts-et?

Tehasut
Játszott már valaki az Obulis címû játékkal?
1 dolcsiért megvehetõ, és csábító, mert tetszik az elõzetese.
http://store.indiegala.com/
grebber
Az Alan Wake Files-t is megcsinálhatnád <#idiota><#worship>

Rapid81
Lesz egy kis idõm, majd lefordítom neked.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Live-os szóval ezt az itteniek örömmel veszik :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok

grebber
Az még véletlenül sincs benne a végig vitelre szánt címekben!
Ha kínozni akarom magam akkor inkább sétálók törött övégszilánkokon!

Más:

Az elõzõ indiegala pakkot aki megvette és esetleg próbálta volna a Street Racing Syndicate játékot annak sikerült feltelepíteni?
Ugye ez gamersgate-es kliensen keresztül töltõdik/telepítõdik,de egy pillanat után azt irja please insert disk 1 meg hogy nem jó az útvonal stb. És persze semmire nincs lehetõség csak cancelre
Ismeri valaki a problémát ? Van rá megoldás?

Fpocok
Revelations gépigény:

Op. rendszer:
- Minimum: XP
- Ajánlott: Vista vagy újabb
Processzor:
- Minimum: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz vagy jobb | AMD Athlon X2 2.8 Ghz vagy jobb
- Ajánlott: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz vagy jobb | AMD Phenom II X4 3 Ghz vagy jobb
Memória:
- Minimum: 2 GB RAM
- Ajánlott: 4 GB RAM
Merevlemez: 8GB szabad hely
Felbontás:
- Minimum: 800×600
- Ajánlott: 1280×720 vagy nagyobb
VGA:
- Minimum: VRAM 256MB vagy több | NVIDIA GeForce 8800GTS vagy jobb | ATI Radeon HD3850 vagy jobb
- Ajánlott: VRAM 512MB vagy jobb | NVIDIA GeForce GTX 560 vagy jobb | ATI Radeon HD6950 vagy jobb

pc-s képek

Tinman
Nah, frankó! Demon's Souls-ról majd mesélj :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
grebber
Marvel Super Heroes béta Április 13-14

6EAT-LH6I-LCMZ-IGN1

1. Register an account on MarvelHeroes.com
2. After registration, click “REDEEM KEY” in the Account Management page
3. Enter the key *exactly as shown* (including hyphens) and no space before or after
4. Once you see the message “key redeemed successfully” click HERE to download the game client. Remember: While you will be able to install the game, you will only be able to access the Closed Beta April 13th and 14th.
5. After 4/10/13 (just prior to the beta weekend) you will need to login to MarvelHeroes.com to agree to the NDA prior to playing.
6. If you encounter any problems, please contact [email protected]

Fpocok

HeadHunter86
Köszi. Már meg is találtam, írok neki.

Fpocok
2000ft danih-nál.