Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nem egészen de mindegy. És az sem mindegy, hogy egy játékban van QTE, vagy az egész játék 80%-a QTE.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak a Jurassic Parkban és a Walking Deadben van egyáltalán QTE, a többiben, azaz a többségben nincs.
Gyerekek ez nagyon durva. Immár elrettentenek a nagyon összetett játékok és a sok szöszmötölés. Kazuár vírus által mutálódom... Az a baj, hogy némi grafikitisszel is keveredik a dolog. Ez már tuti Tirexi szindróma..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Neverwinter 2 jó árban van így, ahogy Demon's stone és Dragonshard is... még a Neverwinter elsõ részén kicsit agyalok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na csak ért valamit amit tegnap írtam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet rá mondani, hogy ugyanannyi az ára, de sajnálnám ha ott porosodnának a fiókban és nem használnám...

Hát basszus nem tudom mit csináljak. Oké megveszem a D&D packot Gog-ról, de nagy esélye van, hogy a régebbi játékokkal úgyse játszanék. Nézem ez a BG-t youtube-on. Biztos jó ez, de valahogy már ehhez nem fûlik a fogam.

Kurva Kazuár vagyok már...XD

Shep
Nekem momentán a gyári SC:Chaos Theory nem megy rajta 😞

Zomil
Ha valami nem futna rajta akkor az nem a 64bit miatt nem fog, hanem a win7 miatt. De hát ahhoz valami nagyon ösrégi programot kell keresni vagy nagyon régi hardware-t amihez nincs win7es vagy legalább vistás driver.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Hát ok de ha jó a szellõzés nem jelenthet komoly gondot, más kérdés, mire a 2000mhz? 😊 Persze ha kályhaként is szolgál a gép akkor ... 😊

Mint említettem segg hülye vagyok a gépek technikai részéhez így köszönöm a megerõsítést részedrõl is. :-) Így nyugodtabban fogok váltani.

DarkSector
Azért hozzáteszem az easy fokot löttem be, mert nem vagyok veterán, mármint rts veterán.
De még nem gyõztem le az NPC-t eddig. 😊
Na majd talán ma. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
//Jól hangzik. Köszi az ismertetõt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Eszméletlen. 😊

Más:

Company of Heroes 2 beta:

Eddig fasza a játék, nem pont olyan mint az elsõ része, de lehet csak a multiban van ez.
Mindenesetre szép játék, annyira szép hogy 1080p-mellett csutkán elfut, és nem lassul be 1x sem. (vagy még nem volt olyan helyzet)
Szerencsére vannak jó dolgok benne, az egységek többen vannak, legalábbis a mortar-osoknál csak néztem mikor láttam hogy a kb 3 ember helyett 6 van.
Érdekes a fagyás, hogy tábortüzet kell néha rakni, a környezeti viszonyok miatt.
Valamint hogy ha elfoglalsz egy pontot, nem csak simán megerõsíteni lehet, hanem átalakítani nyersanyagot termelõ pontá.
Most a beta-ban én még nem láttam hibákat, elõfordulhatnak másoknál.
De egyenlõre ezt így szó nélkül elfogadnám végleges kiadásnak.

Még megnézem a single részt mert engem az érdekel ha nincs idõ megszabva és tudsz bíbelõdni kicsit, csapatokat építeni, vagy bázist...
Szép nyugodtan.
De amúgy eddig részemrõl ok. <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Ez hülyeség, már legalább 2éve vagyok 64bit-en és TR részektöl kezdve, Dungeon Keeper 1-2-ön át, minden elfutott és még sosem volt olyan játék ami a 64bit nem ment volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

segítetek az a gondom lenne hogy zárolták a blizzardos accomat mert lehet rossz jelszót írtam be.
"Step 1: Secure Your Computer

Ensure that your computer is free from any malicious programs, as a password change alone may not deter future attacks. Visit our Account Security website to learn how to protect your computer from unauthorized access."
felmegyek ide a security website-ra de onnan hogyan tovább?

Ez igen!!! <#eljen> (Not XD)

Lesz az 75 is még, én is ennek a gondolatmenet mentén nem vettem még meg.

IMYke2.0.0.0
Hú, milyen "király" leárazást engedélyezett az EA a GreenManGaming...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Engem még szerencsére soha senki nem rövidített meg, de én tuti a képébe másznék, ha valaki ilyet tenne velem.
DarkSector
Ott is ha ki-be kapcsoltam elõjött bug, illetve megjavult a játék.

Volt hogy a falból jött ki egy ellenfél.

Fpocok
Nem.
lol, tényleg nem emlékszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Szvsz életem egyik legnagyobb barátsága ment ilyenre rá (6-7 éves).

Vettem tõle egy 20k-s alaplapot, fogalmam sincs honnan szerezte, de belevaló CPU nem volt, így nem tudtam 1.5 hónapig kipróbálni, csak lecsaptam a boltra, mert 55k-t ért akkor az a lap.

Végül lett proci, beletettem és totál halott volt a lap. Kértem, hogy cserélje ki, hónapokig elhúzta, elmaszatolta dolgot, már azt is felajánlottam neki, hogy jó akkor szerezzen más valami hw cuccot, majd eladom és abból pótlom a veszteséget. 3/4 évet tuti vártam rá és többet nem hívtam.

Aztán 1 évre rá hulla részegen szilveszter este felhívott, hogy mekkora haverok vagyunk mi és úgy sajnálja, majd letette és az életbe nem hallottam többet róla.

Mindezt 20.000 Ft-ért. Ok, akkor kerestem 33k-t/hó, szóval nekem iszonyat nagy érvágás volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Már mindegy, nem tudom valójában mi volt, csak a hozzám intézett válaszokat tudtam kezelni input-ként, a többihez meg sok sikert kívánok.
Nem muszáj ugye feltétlen barátkozni mindenkinek mindenkivel.

DarkSector
Emlékszel a Dead Space 2 + Fraps-ra? 😊

Tehasut
Azta, pár napja itt vagizott, hogy megvette a Bioshock Season Passt 3000-ért, de két rongyos kölcsönt meg nem képes visszafizetni? Hûû.
DarkSector
Ja értem. 😊
Ha multis akkor felejtõ.

Rapid81
Indie tavasz alatt 50ben volt, asszem. Én erõsen gondolkoztam rajta, de aztán úgy döntöttem, hogy várok még vele egy keveset.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ajánlotta már más is... nekem is tetszik képek alapján, kell... de még drága :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek!
Ez a "The Cave" szuper kis játék! 😊)))
Most már bánom, hogy nem birtokolom legálisan is.
Valamikor megveszem.

Fpocok
Az Actiontõl össze fossa magát a Dark Souls. Dxtory-t meg szereti... simán megy vele.Ki érti ezt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
32bitessel se mehetsz biztosabbra. 64 bites kiforrott már az évek alatt, xp-s még bughalom volt (eleinte), de win7-ben már simán jó.
Tinman
Van válasz egy 920 tulajtól, Usákokból:

"with the Intel cooler temps are very high. Idle around 45-50°C, gaming at 65-75°C, full load 85+°C. I recommend to buy a good cooler 😉"

Szóval ennyi... jövõ héten megkapja a lefogatóját remélem és nem lesz gondja.

Visszavonom. Ráadásul multis.

Ez már kb 1 éves, de egész jó vidi alapán.

DarkSector
Aham, de amolyan szönyegalól, nem AAA cím, viszont meglepõen jónak hat elsõ ránézésre, csak azt nem tudom hogy ez egy film alapján készült-e vagy sima játék...

Illetve hogy L4D (arénaharc pontokért) szerû vagy sima normál TPS?

IMYke2.0.0.0
Ez új játék?

IMYke2.0.0.0
Ha kiderül hogy így tesz, akkor megkapja méltó büntetését 😊

DarkSector
Köszönöm elba..tam a linket,, véletlen privát dolog maradt a vágólapon, szóval még1x:

Ezt próbálta valaki? 😊

The Haunted HR. (Rage+Indiana?)

TBTPumpa
Majd bannolod azt is! <#idiota>

Legalább "megtisztultak" ettõl a szennytõl a fordítással foglalkozó fórumok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
No, ez meglepett - jó hír 😊
A gonoszkodó énem meg azt súgja most, hogy "ál-nickkel" ott lesz õ mindenhol, ahol eddig is.

Tinman
Tudtommal az összeszereléskor írta ki neki. Ne kérdezd miért. Minden antisztatikusba volt csomagolva... érzékelte, hogy el lett távolítva a proci? Van ilyen? Soha nem próbáltam még.

TBTPumpa
Van Isten! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Elhiszem - én csak biztosra akarok majd menni. 😊

Tehasut
A Magyarítások Portálról meg õ maga töröltette a hozzászólásait és magát az accot is. Juhé, nem látunk több kommentet ettõl a balf*sztól!
IMYke2.0.0.0
No, akkor ott fázhatott a kicsike 😊
MIDI házban meg izzadhat.

Nekem nem így mondta, de valószínûleg így lehet. Nekem valami piros színû ablakot magyarázott, amin valami hibaüzenet volt neki.

Tinman
Nálam nagy Aerocool T40-be volt, annak külön légcsatornája is van mûanyagból, meg persze dupla házventik :-)

IMYke2.0.0.0
Én úgy sejtem, hogy a Bad Company 2 hisztérikus rohamot okozott a STEAM-en.

IMYke2.0.0.0
Én meg olyat - és nem is vagyok IT-szakember -, hogy fél évig használta úgy a gépet a delikvens, hogy az otthon összerakott gépben a gyári proci hûtõ rá se volt csatlakoztatva az alaplapra = nem volt ott pörgés.
Régi AMD konfig.
A mázlija az volt, hogy fél évig nem is játszott, szinte csak netezett - aztán a Call of Duty 2 alatt random fagyott. Áthívott, belenéztem a gépházba, "biztos poros" alapon, és volt nagy meglepi...