Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Van azért akire jobban illik, mert õ legalább végig játszotta most az ezer éves TR-eket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Basszus nem kihagytam a "hörcsögölõ gyûjtõ" után beírni zárójelbe példaként, hogy Bádogember... :-)

Tudod a tények makacs dolgok ám, még ha személyeskedõk akkor is...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jobbulást! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kotor MMO ennyire nem megy? Amúgy innen egy Jedi Academy érdekelne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
"hörcsögölõ gyûjtõ egy idõ után akkora szórakoztatóipari anyagra tesz szert, amit a büdös életben nem fog tudni maximálisan kihasználni (végigvinni)"

Személyeskedünk, személyeskedünk? <#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
MGS-ekrõl volt szó. DS szerint a történet nem lényeges bennük 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Metal Gear Solid. Alapmû széria.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Saját tapasztalat? 😄

Tinman
Miért mit vennél?

IMYke2.0.0.0
Miiiii? Ez melyik játék?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hagyd rá! Nem tudom mit ihatott húsvétkor de az elmúlt 1 hétben annyi hülyeséget hordott össze, mint máskor egy hónap alatt sem.

Ha megengeded kissé kiegészíteném a meghatározást...:-)

A hörcsögöléshez szorosan kapcsolódó jellemzõje, hogy a hörcsögölõ gyûjtõ egy idõ után akkora szórakoztatóipari anyagra tesz szert, amit a büdös életben nem fog tudni maximálisan kihasználni (végigvinni). Így a hörcsögölés mint fogalom rokonértelmû a krónikus gyûjtögetéssel...XD

További jellemzõje, hogy egy idõ után nem csak a must have játékokat és a "régen warezban végigvittem megérdemli, hogy megvegyem" játékokat hörcsögöli be az ilyen egyén, de az "1 dolcsiért 10 szar játék a hülyének is megéri, hát még nekem" effektus is sûrûn elõfordul.

A hörcsögölõ gyûjtõ akár át is eshet a ló túl oldalára, mikor is már a 0 day játékokra is fenni kezdi két elülsõ hörcsögölõ fogát...XD

Szabi
na ezt se az izgalmas játékmenet miatt nézik sokan 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Ezek érdekelnének:
Jedi Knight 2
Jedi Academy
Star Wars Knights of the Old Republic 1 + 2
Lego Star Wars: The Complete Saga
Lego Star Wars 3: The Clone Wars

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

A collection nem azért van, hogy a játékosnak jó legyen. A collection azért van, hogy a bizonytalanokat meggyõzze, hogy jó vásárt csinál és vegye meg. Ez is csak egy marketing fogás. Fogjuk már fel, hogy a kiadóknak, fejlesztõknek sem az a fontos, hogy mi jól járjunk, hanem hogy õk keressenek.

Ergó jelentõs eltérés neked a collection és az egyenként összeválogatott játék+dlc között sose lesz nagyobb 1000 Ft-nál. Mert õk is minél nagyobb profitot, bevételt akarnak.

A 50% a leárazás az se jó, ha 75%-os a leárazás az se jó, ha 100% lenne a leárazás az se lenne elég

Már lassan utánad dobják a játékokat ez még mindig nem elég neked. Csak gondolj bele kb. steam elõtti idõszakban mikor tudtál te legális forrásból akár 3000-ért viszonylag új játékot venni. Nemigen.

Nem vagy te egy kicsit telhetetlen (egyébkén pont ilyen esetekben lehet például engem is megkérdezni, mert Sniper-t ukrán forrásom pont tud olcsóbban!)

IMYke2.0.0.0
Francba - minden csak a budapestieknek. <#falbav> <#schmoll2>

Jajj anyám borogass. Legalább az egyik DLC leírásába olvasnál bele és nem beszélnél zöldséget. Az összes Sniper Elite V2 DLC tartalmaz 1 egyjátékos pályát és ugyanazt multis verzióban is.

Megnézem te milyen játékot veszel 3 euróért! Még akcióban is ritkán lehet ennyiért teljes játékot venni, ami jó is.

De hisz ezek tényleg 2-300 Ft-ba kerülnek....

Mert ezek mindegyike egyjátékos tartalom (is) konkrétan 1-1 bónusz pályát adnak a játékhoz.

Tinman
Oda se neki... nyelved csak van <#idiota>

fery02
Réku!

Ez jobb kép róla szerintem. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Remélem Gamestar meg PC Guru megtartja ezt a jó szokását, hogy mostantól leginkább Steam-re regelhetõ játék mellé adja az újságjaikat (igaz, ha haladni akarnak a korral, lassan nem is tudnak nem-Steam-es játékkal szemezni).

Ilyen felállásban szerintem már ugyanúgy tekinthetõek eredetinek azok a játékok is.
Talán még majd egyszer adódik olyan, hogy újra hajlandó leszek fizetni nekik (jó pár éve nem vettem egy játék magazint sem).

Igaz, ahhoz olyan nagyszerû ajánlat kellene, hogy õk fizessenek, hogy megtûröm a játék mellé az újságot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Akkor én meg impotens vagyok, mert konzolom sincs. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Brit kutatás. Eddig olvastam. Eddig is kell. <#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Tegnap végigtoltam XBOX360-on a The Walking Dead-et, frankó volt, jöhet a következõ.

Ezzel kapcsolatban egy cikket szeretnék veletek megosztani:

Az Xbox-tulajdonosok a legjobbak az ágyban

<#hehe>

DarkSector
Mondok még1-et ami tetszeni fog:

most elmentek a pontjaim a stímgíftbe, mondom semmi érdekes, erre berakja egy tag a CoH2-õt 1 órára, hogy a <#kuss><#kuss><#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ott nem emlékszem hogy van de ott is van kb limit nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Te megint ittál? Amúgy ha zavar vegyél víájpí jogot 😊

DarkSector
Tudjátok mitõl kapok még agyfaszt?

Nem elég hogy a kis geci csik logo-ba nem tudok beletenni normálisan ugy semmit hogy látható-olvasható legyen, de 8 kibaszott kb-ot enged..
DE MI A GECIKUVÁNAK ?
Hiszen már a 120x20-as meg 150x25-ös méret eleve lekorlátoz hogy csak pár kilóbájtos képet tudnál feltenni, de ugye mi fér el egy 8 kilóbájtba.
Semmi.
asztakurva de idegesítõ.

DarkSector
azmi?

Shep
Hát lehet jobban ,mint te, akinek semmi nem jó, csak a zöld bádogember.

DarkSector
Hát durva ja, én ps3-asokat nem nagyon vágom, de amilyen irányba elmozdultak a ps2 végén hááát.

Nem ismerem az R&C szériát, csak demókat láttam belõlük (jó-jó, de kissé túlságosan shooter nekem), de a PS2-es részek mindenképp be vannak tervezve. A currentgen részek közül viszont a Tools of destructiont és a Crack in Time-ot is szokták emlegetni a széria legjobbjaként, nem tudom, hogy joggal-e.

Mondjuk az már önmagában elgondolkodtató, hogy 7 év alatt 5 részt adtak PS3-ra, és közben további 3 játékot fejlesztett az Insomniac, ez már látatlanban sem tûnik egészségesnek.
DarkSector
Jónagy facepalm.
Unalmukba nem tudják mit találjanak ki már.

DarkSector
Akkor tulajdonképpen ez a R&C fejlesztõire nézve ciki nem? 😄
Amúgy az elsõ PS2-es CB-t nem vittem végig az elõfordulhat hogy még jómegaszonták, de az a szönyes-lovaglós eléggé más volt mint a régiek.
A R&C-nál nekem az csapta ki, mikor láttam hogy jön egy új rész és mondják hogy csak aréna harc meg csak lóverseny, szóval nem az a régi, csekély méretekben nyitott játékmenet.

CB 1-2-3-ban meg ugye nem kell mondani senkinek mit jelentett 100-105%-ra végigvinni. <#eljen> (legalábbis a 3. részben volt 105%)

Prince23
GunDog

Te jó ég 😄😄

A CB esetében viszont csak az elsõ három résznek - plusz az általad leszólt Crash Team Racingnek - a fejelsztõje a Naughty Dog, a többi már mások által olcsón összetaknyolt felvonás volt. A Ratchet @ Clank esetében viszont - nagygépen - végig az Insomniac maradt a nyeregben, és végig húzónévnek szánt darabokat fejlesztettek. Az utóbbi kettõt mondjuk már valóban nem fogadta nagy üdvrivalgás.
Én még sosem szívtam. Pontosabban csak a Humbel Bundle kapcsán volt gondom, mert az email fiókom nem szerette, és külön spam mappa sem volt benne. Végül is megoldottam, de a fentebbieknek megfelelõen nem a HiB hibája volt.
Bolondok lettek volna õk belenyomni a pénzt, hiszen a magasabb összeg több vállalást és munkát jelent. Mellesleg eddig is az volt a jellemzõ, hogy a végén még jobban megszaporodott a lóvé, nem csupán azért, mert sokan ugranak be akkor, hanem mert a korábbi támogatók is gyakran emelik a tétet.

Mellesleg Fargo - és még más is - bejelentette, hogy a saját pénzébõl beletesz 100 rongyot, de a számolós bulin kívül van.
wesker24
És mi van akkor ha neki is bejön a Resi 6 semmi ? Ha neked nem tetszik a Resi 6 az egy dolog de ne akarj mást meggyõzni arról hogy a Resi 6 milyen rossz játék lett !
wesker24
Félre vagy tájékoztatva ez nem a story mod része hanem az egyik Multis Mode ! Ez kérlek szépen a Mercenaries No Mercy Mode !

Ha Resi karakterekkel mész akkor L4d szörnyek jönnek ellened ha L4d-s karakterekkel mész akkor meg Resi szörnyek jönnek ellened semmi köze a hadjárathoz meg a storyhoz !
DarkSector
Bár igaz is te nagy RE veterán vagy meg is tudod ítélni a játékot. 😄

DarkSector
4. szintjén a valagam. 😊

Shep
Öcsém te tényleg kurvára unalmas vagy már. Nem kell!! Érted? Nem kell mindenhol leírnod, hogy szerinted mennyire szar a Resi6, nem vagyunk debilek megértjük ha leírod 1x vagy esetleg 2x! Amúgy meg a Resi6 egyáltalán nem olyan rossz, 5-tõl simán jobb, olyan 4. rész szintjén van.

DarkSector
Meg nem mintha változtatna a megítélésen, de MI az a lyuk a létrával a talajban????
Ásnak egy sírt? akkor miért négyzet alakú? minek a létra?

Bár nem csodálom hogy ilyen logikátlan hülyeségek vannak benne.

DarkSector
Itt okádtam szószerint.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Az kész felfrissülés lenne. 😄
Azzal sem játszanék, azért szántam ppéldának hogy mennyire érezném pazarlásnak a pénzt, még szerintem az 1 dolcsis indie packba is gondolkodnék rajta.
Viccen kívül.