Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vigyázz mert itt megköveznek a dlc köpdösésért 😛

gaming pestise

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Ez a probléma, hogy nem is érted mirõl beszélek csak hajtogatod ugyanazt! Elmúlt 1 hétben hányszor lett rád szólva, hogy marhaságokat beszélsz, és most nem csak rólam van szó és nem csak errõl a topicról?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Errõl beszélek, neked ezek baromságok, nekem nem.
Attól hogy neked ez a téma nem lényeg mert más játékok érdekelnek, nem baromság.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ha annyit írtál az elmúlt hétben akkor igen, az ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Mi a hülyeség?
Az hogy nem érdemes így megvenni? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Én soha nem mondtam ,hogy a DLC az jó és most sem mondtam ,hogy jó a csomag, csak arra próbáltam rámutatni ,hogy össze-vissza beszélsz hülyeségeket folyamatosan, húsvét óta. Hagyd abba a piálást, vagy aludd ki magad, vagy nem tudom, de ezt így ne folytasd tovább! Ill. hát folytathatod csak nem sok értelme lesz 😊

DarkSector
nm mester. 😊
Ki is próbáltad?

ffxi
Én szóltam és kaptam is. Köszi Mester!

Fákjúal!

DarkSector
Folyamat kiforgatod amit mondok, nem azt mondtam hogy nem számít a történet, hanem az nem fontos a hozzá való játékhoz hogy feltétlen tudj angolul, mert maga a gameplay a bujkálás stb minden meg amiket angolul nem tudóként látsz a videókban elég ahoz hogy ellegyél, az elsõ részt így vittem végig.
Valamint a sok baromság csak neked baromság.
Ez a DLC vásárlás érdekes hogy máskor pont nektek nem kóser hogy a fejlesztõk szir-szarokat külön tukmálnak az emberre, egy nyomorult loszar map-ért külön fizetni?
Beletettek 3-4 pályát alapon a multiba és a többiért meg fizesek annyit mint az alapjáték lassacskán?
RE6 meg hulladék játék, minden mai utálatnak örvendõ stílust kimerít, csak ha én mondom akkor az nem igaz ugye, csak ha más mondja.

Hát nekem ez nem baromság annyira. <#eljen>

Botond
Már megvan, egy dlc hiányzott még, az most 1 EURért abszolválva, köszi! 😊
IMYke2.0.0.0
10 euróért vehetsz STEAM-en majdnem-teljes-Elite-Sniper-csomagot. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Egy este elmegyek buliba, és 350 új komment, és nincs is semmi ingyen. Csalódott vagyok. 😞
IMYke2.0.0.0
Photoshop - 2 frame (2 különálló kép) - Animation.
Majd optimalizáltam webre és mentés GIF-ként, kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ingyen adogatnak kulcsot, legközelebb majd szerzek neked, most is volt osztogatás, de nem szólt senki hogy kell.

DarkSector
Mivel csináltad?

Fpocok
Igen. Az a valami a játék ipar szégyene. Nézd meg ezt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
oh, bocsi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Együtt érzek. <#szomoru1>
Komolyan.

Tinman
Gaming 2013

- Feltolom a HDD-re az Asura's Wrath játékot, (ma téptem le a fóliát az adathordozóról.)

- Install. Pár perc és rajta is van.

- Nézzük meg a DLC-ket hátha van érdekes, csak kíváncsiságból.

- Qrva anyázás: Az alapjáték árának megfelelõ értékû SZTORI!!!! DLC elérhetõ!

- Google: Érnek-e valamit a DLC-k ---> "Want The Real Ending To Asura's Wrath? Cough Up the DLC price"

COME ON!!!!! Shoot me now!

Egy percet nem játszottam vele, már gyûlölöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Én szar szemét leszek de ezért most nem adok pénzt!
(Nem én tehetek róla ahogy konzolon ingyen van a multi)<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Mondtam én, hogy érdemes felrakni azt a 64 bites rendszert.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Jó lesz nekem a 7k-s is, sörnyitom már ugy is van igaz nem véres de ezen lehet változtatni.

grebber

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Legközelebb olvasd el a banneren és alatta lévõ szabályzatot is, videó beágyazás elõtt!
Az eredeti üzenet a spoiler alatt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jarlaxxe
Dead Island Riptide Collectors Edition

Véres balta alakú sörnyitó...<#ijedt>

wesker24
Na felraktam egy Windows 7 SP1 64 Bites Oprendszert és sokkal gyorsabb lett minden, sokkal gyorsabban tölt végre kezeli a 6 GB memóriát is szóval minden frankó !

Már csak 2 dolgot kell megoldanom és tökéletes lesz minden !

1. SATA II/SSD HDD-t beszerezni
2. Zalman ZM CSA4-A lefogató keretet beszerezni (1366)
Ez is nagy igazság, de maga a játékmenet és az alapok egyáltalán nem emelik a nehéz játékok közé.

Persze, mint minden multis játékhoz, ahhoz, hogy profi szinten mûveld azért kell sok ismeret a játékról, ezt természetesen nem vitatom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
szerintem már javult, mert nekem pinggel még nem volt gondom, pedig legtöbbször francia szerverekre megyek (az van). Pár hete próbáltam ki elõször, azóta kb hetente játszok 1-2 órát, sajnos nincs sok idõm ilyenekre :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
igen, de azért TF lényegesen taktikásabb mint egy CS vagy ez.

Rapid81
Bétában benne voltam. Szerintem szánalmas a játék. Olyannyira számít a ping, hogy el sem tudom mondani. Sokszor hiába találtam el az ellent akár többször is, semmi. Én persze elsõ lövéstõl megborultam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hát igen TF-re is rá lehet függni, pedig egyszerû az is mint a facsipesz.

IMYke2.0.0.0
Akkor már inkább olyan videót nézek, amin mutatnak is valamit... <#ravasz1>
Ilyen boob-okat kirakva az utcán is láthat az ember, egy forgalmasabb városban.

Nyilván otthon szabadidejében csöcskirakós ruhában játszik...Na persze! Nem is a közönségnek szól a dolog <#szomoru2>

De azért jó lenne érteni hozzá, csak ennyit mondtam. Hogy ugye szükség esetén el tudjam végezni.

Fpocok
boobcam.
Természetesen nincs semmi kifogásom ellene. <#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Utálom az ilyen ügyintézést, inkább ne kerüljön rá sor. Amúgy meg a jelenlegi gép már jóval gari idõn túl fut. Ha most menne tönkre valami kuka. Biztos nem is javíttatnám, hanem venném is az új gépet azonnal.

Zomil
1000-1500nál nem vagyok hajlando többet kifizetni érte. Majd ha annyi lesz megveszem. Ha steamwork-os lenne, vagy uplay-es, vagy origines már megvettem volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Nem szükséges. Ez a saját mániám. Picit kiszárad 1 év alatt kevésbé vezeti jól a hõt. 2-3 fok különbség is lehet ilyen esetben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az úgy érthetõ... padlástér nyáron egyszerûn gyilkos.

Tinman
Garancia.

Jobb helyeken 3 év.

Rapid81
6 éves a jelenlegi hûtõm és az AMD Athlon64 3500+-hoz vettem. Azóta már 2 másik gépem volt, amire átalakítás/felfogatócsere nélkül rá lehetett rakni. 10k volt annak idején.

Amúgy tuti, hogy a te hûtõdhöz is van felfogató, hogy le tudd cserélni, kivéve, ha valami nóném cucc. 😊 Az ilyenekre szoktak gondolni. Ehhez is van. tegnap nézegettem az Arctic oldalát. Ventit, pasztát, meg gumi zajelnyelõt is lehet hozzá külön kapni. Ventit szerintem be fogok egyet rendelni. 5$ + 4$ a posta.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
...és inkább warezolsz. Egy olyan játékot, ami nem egy tucat CoD. Ouch.

jarlaxxe
Soha nem kellett még pasztáznom egy procimat se pedig volt már egy pár.

Mint mondtam paranoiás vagyok. Ha tönkremenne a gépem még a végén normális életet kéne élnem....XD

Tinman
Legrosszabb esetben a szobámba nyáron 25-26 fok van, nincs légkondim. Ha a gépet is bekapcsolom, hamar felmegy 29 fokra, de ez a max.

Ilyenkor persze hangos volt már a Wesker-féle I7, de fülessel játszottam nem érdekelt.

Attól sem féltem soha, hogy megfõ a procim, mert ezer éve van benne hõvédelem. Ha kínja van majd sikít. Meg ebbe az Aerocool T40 házba baromi jó dolga volt :-)

Zomil
Mikor 2007-ben megvettem a 200ezres gépemet akkor vettem hütöt is(elötte sosem), aztán tavaly le kellett cserélnek I3-ra, amire persze már nem volt jo a hütö...szoval többet biztos nem veszek, mert 1szer használatos hütö nem kell, hiába semmi gond nincs vele, de kb. dobhatom a kukába :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezeket a dolgokat kurvára meg kéne már tanulnom (újrapasztázás például), de nem merek hozzányúlni hozzáértõ nélkül.

Zomil
I3-as proci, gyári hütö, sosem volt gondom vele.

A respect loss-ra: ahányszor tökönrugtam magam a gfwl-al inkább kerülöm...

Tinman
- Intel 486 DX2-66
- Intel P1-200 MHz MMX
- Intel P3-500 MHZ
- Intel Tualatin 1.2 GHz - Életem legtutibb gépe volt. Máig nem értjük, de az akkori SP1-es XP, IDE HDD-vel, Elitegroup óccsóé szerzett alappal szó szerint másodpercek alatt bootolt be. Iszonyú jó ár/teljesítmény aránya volt.
- Intel P4 3GHz HT
- Intel Q6600 2.4 GHz
- Intel Q8300 2.5 GHz
- Intel Core I7-920 2.6 GHz
- Intel Core I7 3770 3.4 GHz-3.9 GHz (Turbo mode) (Ment összesen 1 percet eddig :-(((

Az életemben nem használtam saját célra nem gyári hûtõt. Ellenben 5-6 havonta teljes takarítás, újrapasztázás évente.
De az is igaz, hogy hõmérsékletmérõt se szoktam nézegetni.

Rapid81
Szintén. Drága nekem a gép ahhoz, hogy csökkentsem a élettartamát, akár 1 nappal is ezzel. 😊