Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jó dolog amúgy, de miért nem érhetõ el máshol?

Ezernyi tehetséges, lengyel, orosz, magyar, indiai, etc. ötletgazda él-e Földön. Miért csak a gyakran "kiégett" seggek alá van tolva ilyen lehetõség?

Mi ez a kibaxott rasszizmus már megint?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Picit szolidabb házra gondoltam.
Ez már túl van bonyolítva. Szépnek szép, de ennyiért már i7 procit is kapok alaplappal együtt! <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Rám szakadna a Nemzeti (Bank), én ezt venném: CM Cosmos II

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Op. rendszernek + 1-2 játéknak BÕVEN elég egy 60 GB-os minõségi darab is.

Tudom, ti egyszerre 43 játékkal toljátok, de lehetne ezen a szokáson picit változtatni és akkor tök jól és gyorsan éreznétek magatokat az op. rendszeretek alatt.

Esküszöm gyûlölöm már amikor meglátok egy Ci7-es gépen egy homokórát miközben egy szaros Mozillát nyitok meg. SSD-t mindenbe... a seggembe is, hogy gyorsabban tudjak a klotyón végezni!

Ezt Micsu kedvéért írtam, mert hiányolja a trollkodást :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
60 ezeré':

Up to 560MB/s Sequential Read
Up to 510MB/s Sequential Write
Up to 95,000 IOPS 4k Random Read
Up to 85,000 IOPS 4k Random Write
Available in 64GB, 128GB, 256GB, 512GB
5-Year Warranty

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Én új gépházat vennék a jobb hûtés és jobb elrendezés miatt.
Egy ideje ezzel szemezek.

Ez megéri a befektetést vagy vegyek másabb házat?
Mindenképp nagy kéne, mert a mostaniba épphogy elfér a VGA.

Tetszik ez a ház, csak kicsit húzós az ára...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nyugi csak érdekelt melyik játékra gondolsz nem akartam a kickstarter seggét nyalni bár abban biztos vagyok hogy pár cím igencsak kedvedre való lesz ha tényleg megjelennek
egyébként fel lehet fogni nyomott árú elõrendelésnek is, vagyis én így tettem amikor elutaltam a lét, persze ezért engem is le lehet hülyézni 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Cserébe kapsz ingyen garanciafutárt - jönnek érte viszik és hozzák. Pestrõl, kapudig.

Rapid81
Iponnál nézegettem árakat az elõbb. Minden 3-4-5-10k-val drágább, mint máshol.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
DLC-téma:

Csakis a "színes láupáncél" DLC-k ellen vagyok már, de azok ellen nagyon.
VISZONT: ha kedvenc(cé vált) játékról van szó, akkor semmi se drága.
Merre van a Rákóczi? Megyek...

fel lehet hozni pro/contra az érveket de szerintem több a pro érv a dd mellett, fõleg hogy ezzel igencsak szépszámmal születnek arcade cuccok is

Tinman
Általánosságban írtam, hogy nem kellett visszautalgatni a pénzeket... kickstarteren nem csak játékokra koldulnak pénzt. Egyébként a Ninja Scroll vagy Scroll Ninja a tököm se tudja már, hogy hívták, az egy ilyen játék volt, de van még ilyen, keress rá!
A játékra történõ koldulásnak egyébként sem túl régóta van szezonja, majd meglátjuk mi sül ki ezekbõl.
Továbbra sem szeretek fizetni ígéretekért. Ezt kár tovább is ragozni... neked sem adnék pénzt elõre, ha megígérnéd, hogy nyáron 2 hetente lekaszálod a telkünkön a füvet.

IMYke2.0.0.0
Én egy ideje ezzel szemezek. A szerelem csak plátói, mert nem engedhetem meg magamnak.
A szerelmet igen - az SSD-t nem.

Rapid81
Én is DLC ellenes vagyok alapból, mégis vettem már 100-200 Forintokért JC2 DLC-t, meg Orcs Must Die DLC-t, meg Rochard DLC-t, meg Borderlands 2 Season Pass-t és jelenleg a Bioshock Infinite Season Pass-t szándékozom beszerezni. Persze, nem 20-30€-ért, hanem jóval olcsóbban. Egy 3-4 darabos történetorientált DLC csomag szerintem zokszó nélkül megér 3-4k-t.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Akkor SSD-t egyelõre nem veszek. Ennél mindegyik csak drágább. Nem fogok 30-40k-ért vinyót venni, ami ráadásul csupán 120GB-os... 😞 Majd, ha leviszik az árát egy olyan technikának, amit 100x egyszerûbb elõállítani, mint a jelenlegi lemezes vinyókat, akkor esetleg.

minden normális írtam 😉

Tinman
Az Edigital elmehet a k. anyjába, hogy nem tüntetik fel a sebességeket.

Segítek nekik:

Sequential Read Speed Up to 530MB/s
Sequential Write Speed Up to 130MB/s

Tehát nem, nem éri meg.

Vegyél Kingston-t, Intel-t. SATA 2 is képes majdnem 2x ÍRÁSI sebességre és neked nem csak az olvasás a lényeg.

Rapid81
Ha mindenki ellene lenne ennek az üzleti modellnek, akkor már régen abbahagyták volna a kiadók, de valamilyen fura módon egyre több és több ilyen van. Vajon miért...?

DarkSector
Akkor a hátsódba nekem mindegy csak fizesd ki. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vannak bizonyos határok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mivel már csak a goty kiadás létezik xy játékból ezért mást nem is tudok venni, ezzel magát a dlcket nem igen támogatod és a rendszert sem 😉
nekem fõleg az árazásával és az ehhez kapcsolódó tartalommal van bajom, nameg a story dlck, bár az nem tudhatja milyen jó is az aki elvétve vásárol csak 1st day játékokat

azt meg kikérem magamnak hogy lecsórózzál

és minden normális ember ellene van e üzleti modellnek, te meg nyugodtan fújd csak a magadét

Tinman
Van az a cím, ahol nem számít mibe kerül egy DLC mert megérdemli. Jó ritka az ilyen, de létezõ jelenség... viszont ezen ritka címek esetében valódi tartalom is szokott járni, nem csak kamupáncél, meg lájtkóla.

Nem tudom említettem-e már a Dark Souls játékot, de ahhoz az Artorias of the Abyss DLC az kb. az etalon kellene legyen minden fejlesztõ/kiadó számára. Az Downloadable !CONTENT! a javából.

Laza
Bizony ... pl a DR2-ben teljesne jól lehetett menni az idõvel, és igenis rákényszerített bizonyos döntések meghozatalára. Néha volt, hogy vért hugyoztam, hogy odaérjek valahova idõben, kb mp-eken múlt a dolog, de jó volt ... fõleg úgy, hogy Én lvl 1-rõl nyomtam végig, a végére kb lvl 30 lettem. Volt olyan, aki grindelt, mindig újraindította a sztorit, és csak high lvl-en indult el rendesen játszani. Már az is sokat segít, mert pl az elején olyan tetû lassan szalad a faszi, hogy a fél vesémet odaadtam volna egy sprint gombért 😄 (tényleg kerestem, nem akartam elhinni, hogy ilyen kva lassú és nincs futás lehetõség 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Rapid81
Ezt találtam legolcsóbb 120GB SSD-t, mivel itt nincs postaköltség. EDigitaltól vásárolt már valaki? Megéri ez az árát?

Tinman
Se adathordozó, se sokszorosítás költsége, nincs szállítás, nem kell logisztikát kidolgozni üzemeltetni, nem kell manualt nyomtatni, DRM-en se nagyon kell agyalni, legyen steam-es, igényeljen állandó online kapcsolatot és mehet a kasza.

Még jó, hogy olcsóbb... wait. 12113x esetben nem olcsóbb, lásd Steam Day1 árakat. Aztán ha ellopják/feltörik az accom, akkor elmehetek a k. anyámba... ennyit a filléres akciókról. Egyik sem az enyém, de még csak nem is licencelem, azé akié az acc.

Már írtam korábban, ha annyira DLC ellenes lennél nem vennél Goty-t sem, hanem csak sima kiadást a tiltakozás jegyében. Már írtam korábban is, hogy ez nem DLC ellenesség, hanem a csóróság fizikai megvalósulása, amivel nincs is gond, csak akkor ne hangoztassuk, hogy ellene vagyunk, mikor goty-ban meg elfogadjuk.

Ez is kettõs mérce ám....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

én még egy dlct se vásároltam sose, max goty vagy összevont kiadás révén ami az árán bõven nem látszódott

remélem egy baráti elismerést azért kapok tõled 😛

Ott kihasználtam, hogy nem tud kijönni az ajtón 😛 Amikor szorult a hurok kimenekültem....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

azért a filléres akciókkor nem szoktál rimánkodni 😛

tudod kettõs mérce
anno nem emlékszem hogy 1 éves (vagy még annyi se) dobozos játékokat vásároltam volt 1000-2000ftért

Shep
Én azt egyedül Haver megölésére használtam, semmi másra, szerintem szar fegyver.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Jah megveszem a dobozos Mafia 2-öt erre rá van írva Steamworks only... megveszem a Duke Nukem Forevert rá van írva Stam account required, etc.

Picit sem vagyok rákényszerítve... áááá.

Meg fõleg ilyenekkel, hogy a valódi befejezés DLC-be van.

Tinman:
átszaladtam a giana sister rivjúdon, nem volt rossz bár több trollkodást vártam, azért itt ott volt egy
lenne egy kérdésem
írtad hogy ez a mû egy olyan kickstarter játék ahol nem kellett visszautalgatni a pénzeket. melyik ip esetében kellett visszautalgatni a pénzeket mert én nem olvastam ilyet?

Rapid81
Akkor én nem vagyok és nem is leszek az. 😛

Rapid81
Nekem az 1TB-os vinyómon jelenleg is van hûtés. 😊

Rapid81
Nem nagyon tudom hová dugni, maximum a hátsómba. 4 foglalat van az alaplapon, amiben 4x2GB van.

Na így már értem, hogy feküdt meg neked Capra. Folyamatosan stunnoltad. CHEATER! XD

Elveszti a lényegét. Imy aláírását tudom idézni, amiért meg kell szenvedni az sokkal jobb élményt ad, sokkal többet ér.

Fpocok
Kabbe... én anno, meg most is azzal toltam. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lassítás is durva cheat. Tényleg mindenféle izgalmat kiöl. Szépen elballagsz zseblámpáért és ékszerért, szép kényelmesen legyártod a lézerkardot és ennyi. Minden fekszik, alszik.

"A sátán a digitális disztribúció és a DLC.."

akkor te a pokol bugyraiban fogsz égni <#idiota>

DarkSector
Persze de ha valakinek nem olyan lényeges a játékban a "szenvedés vagy nevezzük erõlködésnek vagy ahogy tetszik, és csak meg akarja nézni annak jó, persze ezzel nem lesz egyenlõ azzal aki önerõbõl viszi végig, de nem is irigylem õket. 😄

Jó, de érted oda murvára kellett volna. Jah és még egy adalék Zweihander-t se használtam (ugye ez meg tényleg az ultimate cheat fegyver a mindenkit, tényleg mindenkit még bossokat is kibillentõ támadásával!)

Durván meg sem tudnak vele ütni, ha megtanulod használni.

Fpocok
Azt a játékot nem szabad úgy játszani
idõ lassítás jöhet, de teljesen megállítani?

Parasite Eve 2, best game EVER!

demonsal 10 órát még 2009ben

Ez olyan, mint a Dead Risingban az idõmegállítás. Elõször fun, hogy mindenhova el tudsz jutni, aztán rájössz, hogy az egész játék lényegét ölted ki ezzel!

Lehet annyit grindelni, hogy olyan erõs legyen. Ha készülsz rá nem olyan gáz az a boss! Például a Drake sword ott csodákra képes, csak tudni kell hogy kell megszerezni, mert hogy nem hullik az ember ölébe. Illetve hullik ,de a többi már spoiler lenne.

Tinman
Hát igen... Pyro-t próbáltam én is késõbb, de nagyon könnyen ment vele. Ha kellett jó volt melee-be, fürge is volt és baromi erõsek voltak a varázslatai.

Shep
Én alig használtam a humanityt, volt belõle vagy 90 db 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ultimate Dark Souls fail-em egyébként: Mindig csak 10 darab Estus Flask volt az agyamban és totál elfelejtettem, hogy a Humanity fullra gyógyít.

Konkrétan egyik O&S csatározásom során már csak a dagi volt életben õ is 50% health-en nekem meg nem volt már estus flaskem ezért halltam meg.

Viszont az marhára kiment a fejembõl az egész játék során, hogy a van nálam 50 humanity.... No comment.

Ezen a ponton simán kinyírhattam volna a mocskot!

DarkSector