Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az ég világon semmi köze - viszont, a Far Cry-sorozat rajongóinak vérén, hátán akarnak tovább élõsködni a készítõk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Nekem tetszik, meg a zene is alatta. Csak tudnám, mi köze ennek a játéknak a Far Cry frencsájzhoz.
Nem az, ha a karaktered nem tudja, attól még próbálkozhat vakon - bár a legjobb, ha ezt meg büntetik, mint például a bankok is. Az, hogy a golyóbis túloldalán valami lúzer visszaél a rendszerrel, engem nem izgat. Különben is, a komplett, megrágott végigjátszások korában az a legkevesebb, hogy valaki pluszban tud a szám megszerzésével is tud spórolni.
IMYke2.0.0.0
Nem flame, de nekem kifolyik a szemem ettõl a színkavalkádtól: Far Cry: Blood Dragon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
A be kell pötyögni az MÁR csalás, ugyanis ez RPG, amíg a karaktered nem tudja a jelszót, te hiába tudod, az csalás, ha felhasználod. Papír-ceruzás szerepjátékban jól megbaszna érte a mesélõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Jó rég toltam már végig, haladni kéne a nemrég kezdett mentéssel 😊

Nem voltak benne komolyak, de az egyiket gyorsabb és kényelmesebb volt papíron számba venni. (Illetve egyszer volt valami opcionális matekos, amit hagytam a fenébe.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamelyik tombban az õsi robotõrnek volt egy feladványa, ahol a sorrendet egyszerûbb volt körmölve kisakkozni.

Ha játék közben tologathatom vizuálisan a válaszokat, akkor valahogy úgy éreztem volna, hogy túl sokat segítenek.
IMYke2.0.0.0
Tényleg az. 😞

Tehát a KotOR ma már szar?

Egyébként nekem a Deus Ex evolúciója tetszik ebbõl a szempontból. Az tök jó volt, hogy az elsõ részben jegyzetelt mindent a játék (az összes párbeszédet is), de néha fárasztó volt visszakeresni a jelszavakat. Az Invisible Warban viszont az nem tetszett, hogy automatikusan nyitjuk a jelszavas ajtókat, egyébként próbálkozni nem tudunk (ez a csalás ellen nyilván véd, de én nem csalok, engem hagyjanak!). Nos, a Human Revolutionben nekünk kell bepötyögni, lehet próbálkozni, de ha már megszereztük, akkor odatolja az arcunkba szépen, nem kell kutatni. Etalon megoldás.
zorrobomber
Milyen puzzle volt abban amihez toll papír kellett?? oO

Juj! Ez nagyon durva 😄
Sir Quno Jedi
Én azt szeretem, ha egy játék mindenben a kezem alá dolgozik és kinyalja a seggem is, ugyanis én vagyok a játékos, az egész énértem van. Legyen felhasználóbarát, kényelmes és találja ki még a gondolataimat is. 😄DD Egy modern felhasználói programnak is ez a lényege, hogy kézreálljon és szinte a karunk meghosszabbításaként tudjuk használni. Ami nem ilyen, az xar.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem a KotOR-ban is jól jött papír és toll egy puzzle-höz, és egyszerûbb, volt mint bármilyen általam elképzelhetõ ingame felületen vagy jegyzettömbben pötyögni (neked meg ez gondolom mindegy is, az a lényeg, hogy ne neked kelljen).

Ez gyakran a puzzle jellegétõl és a játékos beállítottságától függ, ha több segítséget adott volna a játék, akkor megoldotta volna helyettem, így viszont örültem, hogy van ilyen is. Amikor egy Phantasmagoriában érzem úgy, hogy címeket kell jegyzetelnem (ezt a játéknak meg kellene csinálnia helyettem), az már nem jön be.
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
De, gáz. Azé találták fel a számítógépet, már nem kell papír és ceruza.

Természetesen, ha valami érdekes funkcióval/skill-el kötik össze a térképezést stb. az külön jóság. DE pl. minimap is kell stb.

Drakensangokban is skillfüggõ, hogy mit látsz a térképen.

Opcionálisan kell beletenni, és kész. A kikapcsolhatatlan, utat mutató, lehetõleg bazi nagy nyíl viszont nagyon zavaró tud lenni (az Okamival játszom mostanság, és abban sajnos így van), én ki is kapcsolnám. A térképrõl és a naplóból kell kiderülnie, hogy merre kell menni, ha már fejbõl nem megy, nem egy nyílból.

Az Eschalon megoldása is tetszett, abban cartographia skill kell a térképrajzoláshoz, és minél magasabb szintû, annál informatívabb lesz. (Ezt már némely régi klasszikusban is hasonlóképp volt, de nem ugranak nevek be.) A Witcherben pedig a naplót szerettem, Geralt megjegyzéseivel.

Maga a jegyzetelés amúgy nem feltétlen gáz, ha mondjuk egy puzzle-höz szükséges.
Sir Quno Jedi
Ez midnaddigs zép is, míg folymatosan játszol vele. Csakhogy mikor több játékot tolsz és néha hetekre/hónapokra félreteszel egyet-egyet, vagy elõveszel egy régi mentést, akkor bezony ingodsenem lesz, hogy éppen mikor-ki.mit mondott, hogy hova kéne menni és mit kéne mégis csinálni. Erre van ugye kultúrált játékokban a questlog, journal, automap, quest marker stb.

Nem kultúrált játékokban rádbízzák, hogy te körmölgess kokckás füzetbe HELYETTÜK, aztán emlékezzél évek után is, hogy a sok szemetet és limlomot hol tárolod...

Nemnemnemésnem! Ha egy program engem 2013-ban arra kényszerít, hogy "jegyzeteljek", azt azonnal uninstallálom, mert én így szavazok!

DarkSector
Na ne szidd a jó kis platformot. Tök fasza nincs okádék DRM meg valszeg nem lenne ilyen olcsó.
Ez így pont jó, annyiba fog kerülni amennyit valóban ér.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Nekem is van okostelefonom meg tabletem, de nem vagyok hajlandó játszani vele. Azért van egy fasza PC-m, hogy azzal nyomuljak. Meg az érintõkijelzõs irányítás okádék.
Fpocok
Csoda történt élõ adásban!
Mennyire szánalmas ez. <#idiota>

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nekem van mindenem, mindennel tudok játszani, jó kivéve pisi3.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Dugják fel a mobilportot, én ezt akarom PC-re is!
grebber
DarkSector
Ja...tök jó én meg letöröltem hogy feltegyem a warezt. 😄

Rapid81
Elég sok játékkal játszottam már életemben, de egyetlen egy sem volt, amiben a FOV bárminemû problémát okozott volna. Sosem értettem, hogy valaki miért háklis erre...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Fórumjában megtalálod, hogy mit hová kell másolni, mert nem ugyanott tárolja.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

RatBaG
de a buherált fov-al se voltál teljesen kisegítve, mert nem csak szimplán horizontálisan állította, ezért túl nagy értéknél ilyen elbaszott, nyújtott kezes, halszemoptikás nézet lett...

Per Aspera Ad Inferi.

fery02
Igen most nézem van FOV variálás is néhol, így már teljesen értem a program létjogosultságát. 😊

Az elcseszett FOV engem is tud zavarni sok játéknál.
Emlékszem pl Metro 2033-nál voltam muszáj(!) berhelni az értékét, mert majdhogy fájó volt alapon játszani vele.
Durva egy szemellenzõ van alapból szegény Artyom-on.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Én használom néha a Prince of Persia elsõ két részénél, KOTOR-nál, Mass Effect 3 multiban a FOV miatt, stb.

[merlinw.org]

fery02
Van ez a Widescreen Fixer progi, volt már itt is ajánlva nem egyszer.

Eddig szentül azt gondoltam, hogy ez a régi 4:3-as játékokhoz egy program, ami kattintásra tud nekünk natív széles felbontást varázsolni...ez persze túl szép is lenne (végülis a nevében is benne van, hogy "Fixer", ami csak késõbb realizálódott bennem).

Most próbáltam ki a programot és meglepõdve néztem, hogy nem túl régi játékok vannak csak a listában, amik legnagyobb része alapból rendelkezik széles képernyõs felbontással.

Ahogy néztem ez az adott játékoknál inkább csak ilyen HUD méretarányokat korrigál, amikre nem igazán tudom mi szükség is van.
Ha nagyon zavaró lenne egy játéknál, nem érkezett volna elég panasz a fejlesztõkhöz, javítást kérve?
Engem eddig még egy játszott játékomnál sem zavart HUD soha sem eddig.

Az a kérdésem, hogy használja ezt bárki is itt közületek? 😊

DarkSector
Dejó ez a kompanyi nem ismeri fel a régi mentéseket.
Gratula.

DarkSector

DarkSector

Én eddig nem vettem észre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG
ugyanaz, a sorozat kezdete óta main feature 😊
anno már a demo missiont is imádtam, egy félig lerobbantt shermannel szarrá lõttem az ellent. aztán mindig megjavítottam mindegyiket, kivéve azt ami felrobbant 😊

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Sajna nem van. 😄
Underworld cd-kulcs csak de nem steam-es.

kill3r21
Bioshock 1-2õd nincs véletlen? 😄
fery02
Sokan súlyos esetek lehetünk akkor még, beleértve engem is.
Jó én amúgy is az vagyok. 😊

DarkSector
Gyere steam-re átdobom az enyimét.

Egy Steam-es friendem érdeklõdik Sniper Ghost Warrior Gold Edition kupon iránt. Van vkinek esetleg?
Nem a WASD a lényeg, hanem, hogy még arra is figyeltek, hogy a tankokon ha máshova célzol más a páncélvastagság! Ergó, ha a döntött páncélt lövöd valószínû pattan a lövedék, ha a tank elejének hasi részét lövöd ott vékonyabb a páncél és átviszi ugyanaz a löveg. Capiche?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nekem az a fekete téglalap az accountnevem. 😊

Laza
Megtaláltad azokat a játékokat, amik még így is drágák 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Szupertitkos. 😄

Rapid81
Zeno Clash II Main Theme. A végére egészen kipofásodik: 😊

Zomil
Az account név miért van kifeketitve? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Kötõhártyagyulladásos járvány van errefelé állítólag, holnap az összes váladékozós , trüsszögõs munkatársamat hazaküldöm...

kill3r21
Ha volt akkor bocsi
DarkSector
Dejó 3. lettem. 😄

Tehasut
Igen, de nem zavaró, mert egyszer kell csak keresni, telepítéskor.