Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Izsák megszopatott még WRZ-verzióban, nem hiszem, hogy képes leszek vele játszani újra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Thx! Lionheart berántva.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Binding of Isaac-et pótolhatnád már, az nem foglal sok helyet pl. 😊

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7
Processzor: 2.5 GHz
Memória: 1GB
Merevlemez-terület: 50MB
Videokártya: Direct X9.0c kompatibilis kártya
DirectXŸ: DirectXŸ 9.0c

genndy
De, érdemes.
A TF2 pont kivétel, mert kijövetele óta a Valve folyamatosan foglalkozik vele, változtatja, bõvíti - emiatt csak hízik.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Szomorú ez.
Lassan már nincs értelme játékot vennem - mert ezzel a kaki nettel így vagy úgy, de több tucat GB-ot kell leszipkázni... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nem a gépigénye sok, hanem a tartalma (meg asszem videók is vannak azért benne, oktatóvideók tuti) - nem sokat játszottam vele, éppen csak megpróbáltam.

IMYke2.0.0.0
Hát komolyan mondom, ez nonszensz.

"PC-s rendszerkövetelmények
Minimum: 1.7 GHz processzor, 512MB RAM, DirectXŸ 8.1 szintû videokártya (SSE támogatás szükséges), WindowsŸ 7 (32/64 bit) / Vista / XP, egér, billentyûzet, internetes kapcsolat

Ajánlott: Pentium 4 processzor (3.0 GHz vagy gyorsabb), 1 GB RAM, DirectXŸ 9 szintû videokártya, WindowsŸ 7 (32/64 bit) / Vista / XP, egér, billentyûzet, internetes kapcsolat"

Annak idején ilyen gépigényû játékok max 1-2 CD-sek voltak.

genndy
Bezony. Sok.

genndy
Nyugi.
Én is értettem hogy arra gondol, hogy most éppen nem nagyon érdekel a pc, mert elvagy az új PS3-mal. Ott volt a MOST.

IMYke2.0.0.0
Ezek most oboáztatnak? A Team Fortress 2 7 GB HDD-helyet zabál?

Carlos
Lehet hülyén hangzik, de a Diablo-val én tök jól elvagyok. Vettem occcsón 400 milliót és felszereltem a barbáromat.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Akkor úgy írjad meg úgy fogalmazzál ,mert nem vagyok gondolatolvasó!
hogy leírtad az úgy jön ki hogy engem fikázól mert nekem semmi pc-s játék nem tetszik nekem!
És ez hazugság ,baromság. Ezek a szavak meg nálam nem tartoznak a trágár kategóriába!

Néha muszáj kisiklanom a nyugodtságból ha valótlanságot állítanak rólam!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mint minden 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
ez relatív...

Þór vígi þessi rúnar

Shep
De azért írtam ha nem esett volna le, mert PC-re jelenleg semmi nincs ami említésre méltó és t meg erõsen a PS-t bûvölöd. Szóval hol a baromság? Ja és mostanában egyre több trágárságot látok tõled, ez régen nem volt rád jellemzõ!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
<#szomoru2>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Inkább a hot pursuit vonalon mennének tovább, azok legalább jo nfs-ek, luxusverdák, nulla tuning, szép nagy pályák, nem is kéne más.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Jelenleg igen,mert sok a jó név rajta! És kell a hely a pc-n!

De te ilyet írsz "Téged egyébként sem mozgat most meg semmi ami PC-s" - ami nem mellesleg nem igaz!Vannak pc-n is nagyon jó játékok csak kevés.
És szerencsére hamarosan a látvány is elérkezik végre!

Shep
Hát talán nem a PS3-at nyomod?

grebber
Már megint kitalálod a baromságaidat!

genndy
Ilyenkor miért nem kérdezel vissza a szerzõnél, hogy mit is írt?

Shep
Téged egyébként sem mozgat most meg semmi ami PC-s 😊

wizardy 8 az jó cucc, én beletoltam anno sok órát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Engem nem mozgat nagyon ,amíg itt van a király Forza széria meg a Grand Turismo 5.
Meg bármelyik Motorstorm rész jobb mint az eddigi bármelyik hasonló game pc-n.

genndy
Most Wanted azért még élvezetes lett a rendõrökkel fogócskázással. A többire már én se voltam kíváncsi.
Jó lenne ha az Undergroundokat békén hagynák. Vagy csinálják, de legyen jó.

Tehasut
A GOG-on minden Interplay játék 50%-ot kapott.
De valaki akár az egész pakkot megveheti 118 dollárért.
Carlos
Képesek lesznek ezt is eblaszni?
Én az undergroundokat nagyon szerettem. Azóta egy nfs se volt jó szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Most wanted után most ez undergroundot is el akarják baxni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Tehasut
Pedig egy jó szerepjátéknál sokadlagos a grafika. A Might & Magic 6-ot is tervezem újra elõvenni, az pedig már igen ócskán néz ki.
Sir Quno Jedi
majd toljuk coopba

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Akkor én "szerencsés" vagyok: a grafika minõsége engem nem nagyon izgat.
Persze, van egy alsó határ, de a Wizardry 8 nincs annak közelében - képek és Youtube alapján.

davidka003
Wizardry 8 grafját már 2001-ben is gáznak tartottam. Totál nem jött be amúgy se a cucc.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tehasut
Se Steam, se GOG. Dobozosan lehet csak megvenni.
IMYke2.0.0.0
//Újabb Torchlight 2 Patch.

IMYke2.0.0.0
Gondolom, arra számítsak, hogy sehol sem szerezhetõ be a játék. 😞

Tehasut
Én életemben 3 játéknál voltam kénytelen nehézségi szintet csökkenteni játék közben. Az egyik a Wizardry 8 volt. Kissé elszúrtam a karaktereimet, és 10 órányi játék után legyõzhetetlen ellenfél volt egy csapat szúnyog. <#nevetes1>
Egyébként iszonyat jó cucc. Tervben van az újrajátszás, az idõközben megjelent magyarítással.
Sir Quno Jedi
Pocsika, de igazándiból nem törexem népszerûségre! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Wizardry 8-ra rá kellene már néznem - életemben nem láttam és nem játszottam még vele, de még csak ki se próbáltam.
Tudom, hogy "old school", meg régi, de ha 100/90 emberke azt állítja, hogy az volt az utolsó igazi RPG, akkor lehet benne valami 😊

Tehasut
Én a Wizardry 8-ban tököltem a legtöbbet.
Tehasut
Nem vicces ám.
IMYke2.0.0.0
Emlékszem, mennyit szórakoztam a Saints Row-kban karaktergenerálással 😊)))

Sir Quno Jedi
/me soxor addig makingelem a karimat, míg kickel a szeró. nem1x jártam így irl.

Carlos
Bocsi urak, ezt muszáj!!!!

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Sine Mora 2 font - gõzös

Tehasut
<#levele>
Sir Quno Jedi
1xûbb így

zorrobomber
a tudatlanság az tény, és nem vélemény kérdése 😊 más kérdés hogy mennyire hasznos, értékes az a tudás

Tehasut
Meg a "mind1", amit pár perce olvastam SQJ-tõl.
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>