Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Mint az imént írtam, ha a wifizés megoldhatatlanságának az egyetlen oka a technika hiánya, akkor tudod adni technikát. Úgyis csak itt porosodik...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Szomszéd falu netét megcsapoljuk náluk. 😊 Úgyis modnta, hogy szomszéd településen van vezeték nélküli netszolgáltatás.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Na ez jó. 😛
Én adok egy modem-et. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A többiektõl bocsánatot kérek, hogy megint az én nyomoromról olvastok:

A faluban (déli határ és a Dráva egy izmosabb köpésnyire) NINCS vezetékes internet szolgáltatás. Ahogy szennyvíz elvezetés, kábeltévé, bolt, és posta sem.
A falu víztornyának tetejére felpakolt egy pécsi illetõségû szolkáltató egy erõsítõ-bzbaszt, és általa van itt kérlek szépen vezeték nélküli internet hálózat.
A haveromnak van a faluban a leggyorsabb elõfizetése: 3 MBit. Valós sebesség kábé 1,2 Mbit - de néha tud Origin-frissítést 390 kbyte/s-el is tõtikézni.

A lakóépület, amiben hõn-nem-szeretett apámmal lakom, egy a sors és az építkezési szokások humorérzékébõl adódóan úgy és olyan utcában fekszik, amirõl a víztoronyra konkrétan nem lehet rálátni.
Tetézi, hogy közvetlen szomszédságunkban van a református templom (rátelepítés kizárt), és az egykor paplak, most lakóház (szemben) - amire szintúgy nem lehet applikálni semmit, valamint <és ez a lényeg> az az épület, amiben most is vagyok: a polgármesteri hivatal-mûvelõdési ház-könyvtár kombó: kétszer nagyobb a magassága, szélessége, mint a mi házunknak !
Le vagyunk árnyékolva.

Ja, és wifizés sem mûködik - mert nincs technika. Átkábelezés sem mûködik, mert ugye fúrás-faragás, betontörés, kábelezés árán lehetne csak.

Szóval: vagy elköltözöm, vagy belenyugszom. Utóbbit voltam kénytelen választani.

A könyvtári pozíciót nem véletlenül vállaltam el 2009-ben - közel 3 évnyi internet hiánya után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Wireless Access Point. Ha kábel nincs, hát légbõl kapjuk a netet. 😊 Kell hozzá még valami jóféle antenna, hogy jó legyen a nyereség.

de azért más szerepjáték rendszerekben nincsenek ilyen aprólékos de ötletes, a játékot életszerûvé varázsoló dolgok:

Pedig vannak még olyanabbak is, csak multimilliós cRPG-ket nem adtak ki velük. (Amibõl PC-s játék is van, az például a Realms of Arkania.) Mellesleg a JA2 is elég vad dolgokat számol a háttérben.
Leugrok a színpadról levágom zweihenderrel....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Az mi? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Egy Cisco AP-val én beszállok!

Rapid81
Na, nem bírtam megállni. 😊 2442 HUF.

DarkSector
Komolyan szervezek neked lassan egy netet, összedobunk itt sg-n egy alapot amibõl kiépíthetnek neked netet, már annyira összeszorul a szívem hogy csak a könyvtárba tudsz örökké netezni.

Ez nem mehet így tovább. 😄

Shep
Csak aztán nehogy bekiabálja valaki a nézõtérrõl ,hogy Capra démon 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondjuk egy jó kormánnyal azért jobb a dolog de én hamar beleunok az ilyen kocsisokba, mert se történet, se semmi csak körözgetés. Ezért szerettem pl a porig alázott Run-t, mert ott nem kellett körözni, csak menni elõre, volt egy kis történet is, szóval jó volt, csak bugos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Capragab néven befutok ám, mit Copperfield! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Régi jól bevált kömös és társaik. Vagy ha beír az ellenörzõbe anyuka, apuka nem berohan az iskolába a tanárt pocskondiázni, meg megverni, hanem két szülõi taslit kiosztana a nebulónak.

Egyébként aki tanárra kezet emelne börtönbe csuknám az biztos, mármint szülõt ilyen esetben.

Ha megtudnám hogy a gyerekem (ha lenne) rúg, vág, köp, üt egy tanárt akkora taslit kapna tõlem, hogy a fal adná a másikat!

Rapid81
Mikor a 2010-et nyomtam a fiamtól kellett elkérnem a kormányt, hogy igazán jól tudjak versenyezni. 😊 Imádtam.

Shep
Jól van már te kis mentalista 😄

Shep
Az, mondjuk igaz de ettõl még dögunalom körbe körbe kocsikázás, ami ideig óráig jó de utána unalmas lesz. Nézni sokkal jobb és érdekesebb. Ráadásul nem én csúszok ki 😊

"Hát lehet több játékot játszottál végig az idén, mint én 😊 Bár mivel te ilyen ide oda belekapok típus vagy ahogy észrevettem inkább azt mondom több címmel játszottál, mint én."

Nem! De utaltál rá....XD

Shep
Már a mi idõnkben sem volt testi fenyítés, ill de körmöst én még kaptam de utána eltörölték és nem ezen múlott, hanem azon ,hogy mit lát otthon, az utcán, a tevében, a neten, a filmben, óvodában stb. na és itt jövünk mi is a képbe. De ez egy hosszú diskurzus lenne, ne is kezdjük el!

Rapid81
Nem, nem. 2010-ben nincs SC, meg még jó pár dolog!

Engem ami meglep az egészben, hogy továbbtanulás elõtt álló diák már elõre tudja, hogy külföldre akar menni? És még nagy pofával hirdeti? És csodálkozik ha röghöz kötik?

Hát mit képzelnek ezek? Tudatos piócáskodást akarnak végrehajtani? Örüljenek, hogy nem azt mondja az állambácsi, hogy na te meg te nagy pofával hirdetted, hogy biza te tanulsz és lépsz, akkor nem tanulsz kispofám állambá pénzébõl.

Hálásnak kéne lenni, hogy állambá finanszírozza a tanulmányaikat és az országnak ezt munkával dotálni szépen, ahogy én is teszem. Meg innen még sokan.

Tinman
Bocsi... ezt mindig elfelejtem.
Egyszerûen nem hiszem el, hogy nincs otthon neted. Itt errefelé a sima rézkábelen is megoldható a valós 5 megabit. Nem egy nagy valami, de sokkal jobb, mint a semmi és nem is vészes az ára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Találtam!
GMG20-GGN5D-FC3NA

Shep
Az is ugyanaz 😊

Tinman
Én biztos nem... a mai szülõk nem ismerik a büntetés és a jutalmazás fogalmát, csak elkényeztetni tud a legtöbbje. A tanároktól meg rég bevált módszereket vesznek el/tiltanak meg. Mi tud tenni egy tanár, ha pl. egy diák egyszerûn szembeköpi? Beír az ellenõrzõbe, lekíséri az dirihez, kiküldi az osztályból? Ez lófax! Semmi!
Qrvára nem bonyolult, de sok szülõ még akkor sem lép fel erélyesen ha teszem azt a drága kölke direkt betöri a társa orrát.
Verjenek agyon, ha hagyom, hogy a gyerekem ne mutasson tiszteletet embertársai iránt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Csak a 2010-zel játszottam. Szóval ez új lenne. 😊

Shep
Nem jelentettem ki, azt írtam lehet, ez feltételes mód, nem kijelentõ, ne kezdj el Róma focistáskodni 😊

DarkSector
"A mai tinik meg a seggük alá akarnak mindent."

seggükbe.

Hozzad Shepi hozzad! XD

DarkSector
Csak vicceltem, te vagy a megtestesült jó. 😄

IMYke2.0.0.0
Én is ezen az oldalon állok.
Sõt, én annak idejét DOLGOZTAM egyetem mellett!
A mai tinik meg a seggük alá akarnak mindent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Minek az neked, ugyanaz, mint a 11, ráadásul még unalmas is 😊

DMC és AC 3 DLC-k érdekelnek. De ne terelj nem ez volt a lényeg. Kijelentetted több játékot játszottam végig. Cáfoltam. Korrigáltál, hogy egyáltalán több játékkal játszottam. Ez is bukta részedrõl. :-)

Shep
Na ja de ha megnézed jó nagy része nem is idei játék, de amúgy meg nem is érdekel különösebben, mert nem a te kedvedért játszottam/nem játszottam. Szóval viszem a sót 😄DDDDDD

IMYke2.0.0.0
Nem otthonról írok. Otthon ugye nincs netem.
Mindent, ami internettel kapcsolatos, csakis itt, a könyvtárban tudom - e-mail, STEAM, WRZ, fordításokhoz anyagkeresés, anime/film beszerzés.
Tehát, amikor letöltésekrõl papolok, akkor mindig könyvtár.

Rapid81
F1 2012 10 ojró GMG-n. Mondjátok, hogy van valami kupon, mert én nem találok! 😄

"Hát lehet több játékot játszottál végig az idén, mint én 😊" Innen indult ki a dolog. Érvet hivatalosan is porrá zúztam. Várom a következõt...XD

Shep
Na de azt le merem fogadni ,hogy a nem játszottam vele kategóriából van legalább 3 ami nem is igazán érdekel 😊

Shep
Persze, itt magyaráztad a skyrimmet január, február környékén és akkor most áá már nem is emlékszem 😊 Neked is simán kijön a 140 óra, nem kell itt szépíteni a dolgot 😊

Shep
Ezekrõl mind mi is tehetünk, csak úgy mondom 😊

Bioshock inf (check nálad is kb. ugyanennyi játékidõ)
Tomb Raider (3óra)
Darksiders 2 (4 óra kb)
Men of War Allied assault (5 óra)
Endless Space (4 óra)
Impire (29 óra)
Omerta (15 óra)
Blood Bowl ( 8 óra)
Sniper Elite Nazi Zombie Army (4 óra)
Driver San Francisco (kb. 8-10 óra durván)
Trials Evolution (4-5 óra kb.... nemtom pontosan, mert uplay nem mér tudtommal, legalábbis nem tudom hogy kell elõvarázsolni)

Most azt már nem tudom neked megmondani, hogy Skyrimmel még idén játszottam-e vagy sem. Mondjuk ez nem kevés játékidõ.

A lényeg, amit ki akartam hozni a dologból, hogy nekem idén 6 új játék volt, amivel játszottam. Ebbõl 2-t vittem végig.

Nálad ez a szám 9 összesen. Nincs is több hozzáfûzni valóm a dologhoz.

Csak, hogy ne legyek igazságtalan: DMC-t nem játszottam, Dead space szintén nem, Crysis sem, Resi sem és Blood Dragon sem, Jah és Sniper GW 2-vel sem. Ha nagyon tetû lennék bele venném az AC 3 DLC-ket is, amik megvannak ugyan, de még egy másodpercet se játszottam vele.

Szóval te idén az összes nagy címmel játszottál, úgyhogy teóriád megbukott. Jah és belekóstolni is többe kóstoltál mint én a lista alapján...

Tinman
Nyitott kapukat döngetsz.

Konkrétan tele van a tököm a mai ifjúsággal... nekik csak jogaik vannak, de kötelezettségeik lófax sem. Olyan szinten bunkók, taplók, neveletlenek, tanulatlanok a protokoll, az emberi viselkedés terén, hogy néha legszívesebben Stihl lánccal vagdosnám õket pofán.

DarkSector
Inkább felgyújtod a kukát. 😛

DarkSector
Én nem mondom hogy nem jobb külföldön, nem is érdekel a téma, de ha a kormány erre kéri a diákokat, fasznak foglalnak el minden épületet, az más tészta akik nem direkt külföldre gyúrnak, vagy nem mennek magamutogatni, de ez a nagy háborúzás uncsi, és már régebben írtam, ne másoknak legyen keresztbe tartás.
Mármint más állampolgárnak.

Gondolom te sem állod el a szomszéd kapuját hogy ne tudjon bemenni a házba tiltakozásképpen.

Fpocok
hmm... na... akkor meg is hallgatták a panaszomat. GYorsak voltak 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Mi van a 20 évvel, még elég rugalmas is, nem azt mondja, hogy már azonnal. Nincs itt gond. Nagyon is helyes, akinek fizetik az oktatását az termeljen ide is.

Tinman
"megállapodtak abban, hogy az államilag támogatott diplomát megszerzõknek a végzés utáni 20 év alatt kell annyi idõt Magyarországon dolgozniuk, amennyi a tanulmányaik ideje volt. Ez a tanulmányok jellegétõl függõen 3-6 évet jelent."

Olvassá' má baxod :-D

Fpocok
Amúgy meg talán rendes fizetést kéne adni pl a doktoroknak és akkor nem mennének el. De hát ezt nem akarják, inkább erõszakkal itt tartják õket.

Fpocok
Nem a kötéssel van a gond, hanem a tartammal. 20 év bazmeg.