Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Utánanézek.
Töredezettségmentesítõbõl/Vírusirtóból milyen program használata javasolt?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
B3-as javított chipset. A progi szerint helyesen mûködnek a SATA portok. WTF?!
Ránézek az általad javasolt programra.
Mert én is ilyen hûtõt néztem ki magamnak !
Ha valami hibát talált volna, akkor gondolom FAIL lett volna a vizsgálat "vége".
Itt a kérdéses alaplap.
Intel® P67(B3) chipset :
2 x SATA 6Gb/s port(s), gray - Ezen van a 2TB-os SATA 3-as HDD.
4 x SATA 3Gb/s port(s), blue - Ezen pedig a 750-es SATA 2-es merevlemez + Bluray író.
Support Raid 0, 1, 5, 10
Én amikor a samsung progiját lefuttattam ugyan ment egy fél napig de aztán egyböl dobta a hibákat.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Olvastam a neten és ezt a 3 CPU hütöt ajánlották nagyon egy Core I7-es procihoz !
Scythe Mugen 3 Scythe Ninja 3 Rev.B CoolerMaster V8 !
Igaz elég drága CPU hütök de megéri az árát !
A hétvégén kitakarítottam a gépet.
Illetve teljesen szétszedtem és újra összeraktam a gépet.
Azthittem valamit anno rosszul kötöttem be és azért csökkent a merevlemez élettartama, de nem.
Az alaplapi könyv szerint mindent a megfelelõ helyre kötöttem be.
Le is formáztam a 2TB-os merevlemezt (teljes formázás), ezzel szépen el is volt a gép 4,5 óráig!
Érdekesmód a formázás után egybõl 60%-os lett a merevlemez kondíciója.
Lefuttattam a WD tesztprogramját is (gyors és lassú fokozatokban is) és egyik sem talált hibát. Sikeresen lefutott mindegyik teszt.
Persze a fontosabb dolgokat átmentettem a biztos 100%-os merevelemezre. Erre pedig felmásoltam/feltelepítettem azokat a dolgokat, amelyek akár el is veszhetnek (warez cuccok, telepített játékok).
HDD Regen programot próbáltam, de mivel demót találtam csak - 10%-ig futott le az ellenõrzés.
Warezból van belõle korábbi verzió, de mivel korábbi elavult verzió, így már nem is használható.
Mivel valami sikeresen hazavágta a BOOTMGR-t így lehetett újratelepíteni a Windows 7-et is.
Windows 7 telepítõlemezt benyomtam, erre írta is, hogy majd õ automatikusan kijavítja ezt a Boot hibát.
Nem sikerült neki. Epic fail. Még ha valami tört Windows lenne, akkor megérteném. De egy gyári Windows 7 lemez (és telepítõ) is szerencsétlenkedik?
Jelenleg is 60%-os kondíción mûködik a nagy merevlemez. Nem fagyott még le, viszont a fontos dolgok másolásakor 1 fájlt (1 fénykép) nem tudott lemásolni. Olvashatatlan volt a fájl.
Szerencsére ez a kép megvan mobilon, úgyhogy nem nagy veszteség.
Nem tudom, hogy visszaküldjem-e. Anno 27%-os kondícióval küldtem vissza ugyanezt az IPON-ba, akkor visszaküldték, hogy ennek semmi baja (õk is csak a 2 WD tesztet futtatták le rajta a válaszlevél szerint). Még egyszer nem akarom ezt eljátszani - fölöslegesen 2500 Ft-ot nem akarok fizetni a garanciafutárnak.
Így várok. Még 4 év garancia van rá, ha addig tönkremegy, akkor a bolt köteles cserélni (2012 tavaszán vásároltam - 5 év garival).
Csak számomra felfoghatatlan, hogy egy 750-es WD Black SATA 2 kifogástalanul mûködik, gyors és a nagy fájlokkal (40G😎 sincs gondja.
Míg a 2TB-os WD Black SATA 3, már gondokkal küzködik 40-50GB-os fájlok esetén... Azt meg nem akarom elhinni, hogy az alaplap nem tud egyszerre kezelni egy SATA 2-es és egy SATA 3-as merevlemezt.
HDD Regen írta is, hogy BIOS-ban kapcsoljam át IDE módra a SATA opciót (jelenleg AHCI-ban fut). Átkapcsoltam és a Windows nem is kezelte a 2TB-os merevlemezt. Felismerte, hogy van ilyen, de a Sajátgépben már nem volt megtalálható. WTF?! Így vissza kellett kapcsolni.
A SATA 3-as kábelt kicseréltem a másikra, ami az alaplap dobozában volt és a másik SATA 3-as portba csatlakoztattam (Intel szürke színû port - ebbõl kettõ van, az elsõbõl most átcsatlakoztattam a második portba). Így sem történt változás. Szóval nem tudom mi a probléma, de eddigi tapasztalataim alapján egy 40 000 Ft-os merevlemeznek nem így kéne "viselkednie".
Lehet hogy át kéne tennem ezt is SATA 2-es portra (mivel visszafele is kompatibilis). Nem baj, ha lassabb lenne, csak ne dögöljön már meg, ha nem muszáj.
Amúgy milyen ingyenes vírusírtót és töredezettségmentesítõt ajánlotok?
Eddig Avira-t használtam illetve az Auslogics ingyenes töredezettségmentesítõjét, de lehet hogy váltani kéne.
Fizetõs nem érdekelne ezekbõl. Warez változat pedig fõleg nem.
Gondolkoztam BIOS frissítésen, hiszen elég sok hibát orvosol az ASUS weboldala szerint. De amíg nem jár le a lapról a garancia, addig nem akarok ezzel foglalkozni. BIOS frissítés esetén hátha elveszik a garancia.
Illetve gondoltam, hogy el kéne vinnem valami szervizbe a gépet, hogy átnézzék. De amilyen szervizek vannak errefelé... Baromi lassan dolgozó és kontár "szakemberek", inkább meggondoltam magam.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Persze ettõl még lehetett, max annyira felejtõs volt, hogy senki sem emlékszik rá😊 Wiki talán tudja, de szerintem lényegtelen😊
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tudom ma már nem nagy szám, de amikor megjelent (2011. január), akkor komolynak számított! <#idiota>#idiota>
Csak azt nem értem, hogy miért egyre drágább ez az "elavult" processzor!
Én anno 78 000 Ft-ért vettem ugyanitt az IPON-nál. Most pedig már 102 800 Ft. WTF?!
Miért zavar téged, hogy Õ így áll hozzá? Tudsz nélküle is játszani, nem Õ hiányzik a multihoz 😊
Ne azzal foglalkozz, hogy Õt zavarja, hanem azzal, hogy van akit nem 😄 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Te se meg senki, ha az általa régóta várt játék fos, bugos, agyatlan, hiszen semmivel sem kötelezõ játszani, senki sem kényszerít semmire, stb-stb okosságok.
Remélem téged egyetlen játék sem akasztott még ki semmivel, és mindig tökéletesen elégedett voltál mindennel, vagy szó nélkül továbbálltál, mert ez ilyen és kész ... mert ugye apelláta az nincsen 😊
Na hagyjuk már 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy lehetséges rossz kimenetel van multi only játékok esetén:
ha totálisan megbukik és 0 darab embert találsz a szervereken hetekkel a játék indulása után. Az ilyen esetek száma viszont elenyészõ, és egy single player játék is esetében is benne van a pakliban hogy játszhatatlanul rossz.
Az a forgatókönyv viszont egészen gyakori, hogy egy single player játékhoz hozzácsapnak egy pocsék multi módot(vagy fordítva), csak hogy többet adjanak el.
Nem is értem miért lepõdök meg azon hogy csökönyösen ragaszkodsz furcsa elveidhez 😊
A KF viszont hamar unalmassá vált.
Ezt akár én is írhattam volna: pontosan így érzek én is!
A RO-kra majd ránézek, ha sikerül leszenvedni a nettel, és ha rossznak ítélem, meg is mondom róla a véleményemet 😊
Ahogy teszem ezt majd mondjuk a Killer Floorral, vagy a Bal Négy Halottakkal is 😊
Pl. TERA-zgatom is, de az INGYENES, lehet haladni egyszál egyedül is többnyire és még így is gondot okoznak a partis küldik, mert néha 1xûen NEM jön össze a kívánt parti és az ember elakad. Nem akarom, hogy engem rákényszerítsenek, hogy akkor és úgy tudok játszania, ahogy mások akarják, illetve hogy másoktól függjek.
Lehet tehát multi egy gammában, nem zavar, sõt lehet ki is próbálom (pl. ME3 multiját is hónapokig gyûrtem), de nem tudnak nekem eladni egy multiONLY gammát.
Régi PROFI multi gammákban voltak botok, így ha csak 4-8-an jöttünk össze, betettünk botokat és máris akár 64 vs 64-es gigacsatákat vívtunk! Az úgy korrekt. DE manapság meg akarják spórolni az AI-t, mondván majd a játékosok csinálják a "játékot", nekik csak a keretrendszert kell hozzá összeütni.
Áhhhh, a régi jó dolgokból már nem maradt semmi. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Talán nem véletlen, hogy mindhárom cím mögött modder hátterû fejlesztõk állnak. Lehet hogy nem hibátlan játékok, de kreatívak, mernek újítani, és és nincsenek DLC-k, pay to win itemek, skinek, semmi, csak vedd meg, játssz és szórakozz. Többségében a közösségek is értelmesebbek, mint a nagyobb címek esetében.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ultraszánalom 😄
sõt máre nem veszek multionly gammákt, mert öngyilkosság, a világ legalja
menjen szingliben is, erõltessék meg magukat