Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
vadász, vadász, te sz.... 😊)
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Thank you very much for your support!
To be able to play you need to have a Steam account, so if you don't have one yet please create it and download the Steam client here: http://store.steampowered.com/about/
Here is your Van Helsing Beta Steam Key:
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk, valamit nem értek: ha elszúrom, akkor miért kell újrakezdenem az egész pályaszakaszt? 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Boxon is csudajó volt, és a végén 1 pályarészt leszámítva fix 30al szaladt. Remélem a 2. rész portjára hasonlóan nagy hangsúlyt fektetnek.
Szebb mint a Bio Inf, trilliószor jobban szalad, annak ellenére is hogy a fejlesztõk elsõ játéka konzolra, ráadásul ahogy írtad arctépõ graffal.
Remélem a THQ csõdje semmiben sem hatott ki a játékra és a 360as verzióra. Minimum azt várom tõle, hogy az elsõ óra után a földrõl kaparjam össze magamat😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
14,99€ helyett: 3,74€
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Próbáltam már cserélgetve a nagy i és a kis l betût, 0 és O betût, sehogy se jó.
Þór vígi þessi rúnar
Az egyik challenge billentyûzettel semmiképp sem oldható meg - már az elején 😞
<7 agyagkorsón átugrálás földet érintés nélkül>7 agyagkorsón átugrálás földet érintés nélkül>
Kell ugyanis a precíz analóg célzás hozzá.
[Valójában ugye Teljes illik oda]
Nálam nem lehet aktiválni a guns of icarus játékot a kóddal amit küldtél mélen! (copy-paste).
Þór vígi þessi rúnar
PC-n szarnak vélted erre még1x megvetted ugyanazt PS3-ra. 😄 Mire gondoltál hogy miben lesz más? .)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Age of Empires Legacy Bundle vásárlása: 24,99€
2 elemet tartalmaz: Age of Empires® III: Complete Collection, Age of Empires II HD
Metro 2033 ezekkel a beállításokkal (minden fullon):
Settings
40-45 FPS alá még nem ment, nyilván korábban sem a harc jeleneteknél :-)
Ingame
Megérte eddig várnom ezzel a játékkal. Arcletépõ a grafika és a hangulat. Talán végre a GTA4-el is végezni fogok idén :-D
Közvetetten Tehasutnak is köszönöm a felhomályosítást.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Faith in Destiny DLC-k érdekelnének, így 75%-os akcióban, csak 3 euró a 3 DLC.
(Max kimaradnak majd a fordításból.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Majd, 'eccer' megvesszük.
Ez az ALAP. Innen indulunk, ha eladunk valamit, mint játékszoftver értékesítõ cég. Ennek nem örülni kell, mert ez olyan természetes, mint a levegõvétel.
Ha extrát adnak hozzá bármit, az már plusz, na annak lehet örülni...
Back to the future jobban sikerült, mint a JurASSic Park, szóval simán ajánlott.
Nincs valakinek
I-Fluid játék giftje esetleg?
Hátha van valakinek a steam elrejtett zúgjában....pm pls 😄
Off:
Dead Island Riptide az jó game? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azbeszt!
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson