Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Na ok. Kicsit macerás volt, mert regizni kellett a honlapra. Amit küldtél azt berigizni oda és ott requestelni egy steam kulcsot ami már jó lett!
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
60-at is tudnék, csak ki kéne kapcsolni pár apróságot... pl. SSAO-t :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Volt közben csomó NPC + monszta + harc + fények + részecske fizika 34 alá nem ment. Ez volt a legkisebb frame amit láttam. Nekem ez teljesen oké, fõleg, hogy a konzolos verzióhoz képest sokkal szebb (effekt hegyek), gyorsabb és bár érezhetõ a különbség 45 és 34 között, de még mindig folyamatosabb, mint a 30-ról 20-ra leesõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Belsõ tereket mindig is egyszerûbb ugyanannyi erõforrásból szebbnek ábrázolni. Be van határolva a dolog, nem kell a távolba révedni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nekem fura mód sikerült billentyûzettel végigugrálnom rajta...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nekem éppen a Crysis 2 volt az elsõ FPS-em gamepaddel, de nekem tetszett a játék (a sztori hulladék, de ezt már lassan el is várom egy Crysistól), ah az elõdeihez képest kevésbé is. Boxon pedig szebb, de állítólag még jobban beesik frame rate nem kellõ helyeken, szóval messze PC-n kéne lennie a legjobbnak.
Az a demóban is benne van, és döbbenet, hogy a játék mennyire bénán veszi billentyûvel a különbözõ irányok lenyomását. Mondjuk megoldhatatlannak nem tûnt, de elrontott irányítással megnehezített sík egyszerû feladatnak igen. Fõleg azért is volt bosszantó, mert a demó hardon is auto-win volt, de ilyen semmiség kapcsán bénázni kellett.
arty
á, dehogy volt szerencséd, mindenki akit átvágtak, csak hazudott!

vadász, vadász, te sz.... 😊)

Forza.

arty
lesz az még rosszabb 😊))

Forza.

Fpocok
Megvetted baszod? ÉN IS SZEMEZEK VELE. 15dollár az nem sok érte és van coop.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
Jelezz majd, hogy ugy ment-e ahogy mailban irtam. Es sorry megint.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Elejetol kell, leeses nelkul, aszem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dear Friend,

Thank you very much for your support!
To be able to play you need to have a Steam account, so if you don't have one yet please create it and download the Steam client here: http://store.steampowered.com/about/

Here is your Van Helsing Beta Steam Key:
😄

Fpocok
Miért kéne újrakezdeni? Felugrasz újra az egyikre aztán átugrálsz a többire. Ja vagy az ugrálást mondod pályaszakasznak? Azt hittem az egész pályára gondolsz.

Kongy
Igen, de azért örültem, mert minden rosszat hallottam róluk: használt, karcos lemez, nem megfelelõ csomagolás... stb. Szóval tényleg alig mertem rendelni, de nagyon kellemeset csalódtam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Bio Inf elõtt a Gears Judgmentel játszottam. Ég és föld.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
😊)))
Mondjuk, valamit nem értek: ha elszúrom, akkor miért kell újrakezdenem az egész pályaszakaszt? 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Bio Inf-nél még jó, hogy szebb ótvar unreál engines / ahhoz képest nem rossz a grafja / de a metro max beállitások mellet a mai napig a legszebb belsõ tereket mutatja.

Maak
Ment mail.

Maak
Simaliba volt 😄 kb 200x probaltam de meglett.

Fpocok
Pedroval toltuk, õ billen, és jó darabig ott voltunk, de azt hiszem megcsinálta... bár most nem vagyok benne biztos, ha majd visszjön, elmondja. De amúgy jah... gamepad szinte kötelezõ.

Totti5
De nem 60😊

Boxon is csudajó volt, és a végén 1 pályarészt leszámítva fix 30al szaladt. Remélem a 2. rész portjára hasonlóan nagy hangsúlyt fektetnek.

Szebb mint a Bio Inf, trilliószor jobban szalad, annak ellenére is hogy a fejlesztõk elsõ játéka konzolra, ráadásul ahogy írtad arctépõ graffal.

Remélem a THQ csõdje semmiben sem hatott ki a játékra és a 360as verzióra. Minimum azt várom tõle, hogy az elsõ óra után a földrõl kaparjam össze magamat😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Akkor én vagyok béna a dologhoz - nem lenne meglepetés 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Portal 2 75% kedvezménnyel a hétvégén (Steam).
14,99€ helyett: 3,74€

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Megoldható.

Carlos
Invalid úgy is.
Próbáltam már cserélgetve a nagy i és a kis l betût, 0 és O betût, sehogy se jó.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Próbáltad nem copy pastel hanem manuálisan?

IMYke2.0.0.0
A "Lara Croft and the Guardian of Light"-nak X360-as vezérlõ nélkül senki se álljon neki.
Az egyik challenge billentyûzettel semmiképp sem oldható meg - már az elején 😞
<7 agyagkorsón átugrálás földet érintés nélkül>
Kell ugyanis a precíz analóg célzás hozzá.

IMYke2.0.0.0
Én az AI War-nál jártam úgy, hogy vágólapról nem, de kézzel begépelve elfogadta az egyik DLC-kódot.

IMYke2.0.0.0
Az a "Tele" csak engem zavar? 😊
[Valójában ugye Teljes illik oda]

Carlos
Pedro (P3dr0):

Nálam nem lehet aktiválni a guns of icarus játékot a kóddal amit küldtél mélen! (copy-paste).

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Hát most erre mi szépet lehet mondani vajon? 😄
PC-n szarnak vélted erre még1x megvetted ugyanazt PS3-ra. 😄 Mire gondoltál hogy miben lesz más? .)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
És amíg meg nem jelent az aoe2hd, addig 20%-al olcsóbb volt.
TBTPumpa
Age of Empires III: Complete Collection vásárlása: 36,99€

Age of Empires Legacy Bundle vásárlása: 24,99€
2 elemet tartalmaz: Age of Empires® III: Complete Collection, Age of Empires II HD

Tinman
Örülök, ha valakinek hasznára vált :-)

Metro 2033 ezekkel a beállításokkal (minden fullon):

Settings

40-45 FPS alá még nem ment, nyilván korábban sem a harc jeleneteknél :-)

Ingame

Megérte eddig várnom ezzel a játékkal. Arcletépõ a grafika és a hangulat. Talán végre a GTA4-el is végezni fogok idén :-D

jarlaxxe
Sajnos ebbe azért ne legyél biztos.

Nagyon köszönöm a leírást és a tapasztalataid megosztását! Az idén bekövetkezõ gépújítás során I5-ös procimhoz én is akkor ilyen hûtõt fogok vásárolni.

Közvetetten Tehasutnak is köszönöm a felhomályosítást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Ez a SpellForce csomag még mindig akciós?
A Faith in Destiny DLC-k érdekelnének, így 75%-os akcióban, csak 3 euró a 3 DLC.
(Max kimaradnak majd a fordításból.)

Ok! Valószínûleg igazad van. Ettõl még ajánlott a Darksiders 2 is, mert tényleg nagyon jó. Platform részek jók, a harc a korábbi részbõl öröklõdött, van immár loot és fejlõdés (szintlépéssel) bossfightok, amit csak akarsz. Azt mondják jótól lopni nem bûn. És ez úgy érzem igaz Dark részekre mindenképp.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Jah, bár pénzem csak a hónap végén lesz.

IMYke2.0.0.0
Még nem néztem - de most igen, és szerencsére, van benne Single Player is.
Majd, 'eccer' megvesszük.

kill3r21
Grat, arra énis pont rányomtam...😄
Tinman
"Rendes bubis boríték, fóliás, vadiúj karcmentes bluray lemez.. szval le a kalappal"

Ez az ALAP. Innen indulunk, ha eladunk valamit, mint játékszoftver értékesítõ cég. Ennek nem örülni kell, mert ez olyan természetes, mint a levegõvétel.

Ha extrát adnak hozzá bármit, az már plusz, na annak lehet örülni...

Tinman
Darksiders részek = GoW és egyéb játékok koppintásainak egyvelege, szóval, igen, van a GoW-ba bõven platformer elem.

Back to the future jobban sikerült, mint a JurASSic Park, szóval simán ajánlott.

Maak
4packban csak 5.25/db, de rakerdek ismerosre, mennyiert tud. Ha lenne ra 4 fo akkor megvehetnenk. hm?hmmm?hmmmm?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kill3r21
Üdv Skacok!
Nincs valakinek
I-Fluid játék giftje esetleg?
Hátha van valakinek a steam elrejtett zúgjában....pm pls 😄

Off:
Dead Island Riptide az jó game? 😄
Zomil
Most olvasom, hogy a DaS2 már nem port lesz hanem közvetlenül pc-re fejlesztik. Hurrá igy már nem kell szétmodolni, hogy olyan alap dolgok legyenek benne, mint xbox gombok helyett billentyük lenyomása vagy hogy ne legyen ott a képernyö közepén az egér és egyéb fosport hülyeségek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
több, mint négy év után végre eljutok a gta 4 utolsó küldetéséig, erre egy bug miatt nem tudom befejezni ezt a fost... mindig is egy kókány szar volt a szememben, de ez feltette az i-re a pontot.
azbeszt!

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
hú, de ezt a Crysis 2-t 3000Ft-ért PS3-ra féláron is megbántam. PC-n játszottam vele anno, de annyira nem jött be, foskonzolportnak tartottam, aztán most PS3-ra megvettem féláron, de ez itt is egy rakás fos 😄 Egyetlen pozitívum nekem, hogy van célzássegítés, mert egér után enyhén suta vagyok kontrollerrel 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nálam eddig nem szaggat 😄