Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
De a Leliana's Song és a Witch Hunt DLC-k hobbifordításait át kell nyálaznom. A hozzájuk tartozó ismertetõs XML fájlt már javítottam és a kisebb méretû TLK fájlokat is. Már csak a nagyobb TLK fájlok átnézése van hátra, de szerintem azok átnézésére csak hétvégén fog sor kerülni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Majd ha amazonon ismét fillérekért lesz a ultimate + a 2 együtt pakk akkor megveszem!
Next PC upgrade: 2022
Idehaza ez teljesen legális ;-) Majd ha nem lesz az nyomok egy formatot rajta.
Én úgy csinálom, hogy ami érdekel azt a kis pár wattot zabáló netbox leszedi külsõ USB 3.0-ás vinyóra ahonnan hamar át lehet tolni nagyobb vinyóra. Minden ami érdekel azt képtelenség azonnal megnézni majd törölni, így szépen torlódnak és lassan betelítenek bármennyi TB-ot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont ott jogi okai is voltak hogy nem volt konzekvens: nem használhatták az elõzõ rész megnevezéseit, mert azt egy másik csapat csinálta.
Azt viszont sajnálom hogy az EA hülye üzletpolitikája miatt nem kapunk több magyarított játékot, nem hogy ME2, de semmilyen szintû fordítással sem 😞
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Majd elérhetõ lesz, de jelenlegi állapotában nem akarom publikálni.
Át akarom nézni a DLC-k hobbifordítását és javítani a nyelvtani hibáit.
Így, most azonnal ebben a formában nem akarom feltenni a netre, mert több kárt okozna, mint hasznot!
Eredeti Dragon Age telepítése magyar nyelven + Awakening kiegészítõ magyar nyelven + 1.05-ös Dragon Age javítás + DLC-k telepítése.
Ezekbõl kiválogattam a Magyar fájlokat (mindent fájlt, videókat, kézikönyveket, stb) és hozzáillesztettem õket az Ultimate Edition-hoz.
Hardveraprón egy srác hirdette.
Tõle vettem egybõl Portal 2-t is, amit felajánlottam volna, de a múltkor Ramy nem tudta megvenni, így odaajándékoztam neki.
Még RaveAir-nek is szereznem kéne egy Portal 2-t, ha már a Steam-es kívánságlistáján szerepel a játék. <#idiota>#idiota>
5tb sorozat? 😄
én úgy csinálom hogy akkor töltöm le mikor meg akarom nézni majd törlés, ügyi vagyok?
régen én is gyûjtögettem de semmi értelme, a kedvenceket meg megvásárolom
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de a mentéseim nem 😞((((
new game = mûködik
load game = repülök a desktopra errorral
Forza.
De az a hobbifordítás, amit a Leliana + Morrigan DLC-hez készítettek az nagyon rossz lett.
Rengeteg elírással és nyelvtani hibával találkoztam benne, pedig elvileg a Final verziót töltöttem le a magyarításból.
Bár már mindegy. Szereztem TLK szerkesztõt, úgyhogy majd készítek belõle saját javított verziót. <#idiota>#idiota>
TBTPumpa: köszönet a munkáért! Honnan sikerült végül megszerezni a játékot?
De azt hittem ez az Alex csak elõzetes, akkor ezekszerint ez már megjelent. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
most pedig gondoltam irány GTA:SA világa, anno félbehagytam, most végigjátszom ...
1. steam verzio (3.0) nem megy fullhdben, ráadásul a régi mentéseimet se tudja betölteni
2. 1.01 krekk leszed, bemásol, mentések még mindig nem mennek
3. 1.0 krekk leszed, bemásol, mentések még mindig nem mennek
4. magyarítás leszed, bemásol, mentések még mindig nem mennek
5. 10x látótáv mod, bemásol, mentések még mindig nem mennek
most komolyan keressem meg a régi wrz cédémet? basszus, optikai meghajtóm sincs már a gépben 😞
ráadásul lehet ez valami w7 nyûg?? 😞
ötlet vkinek?
Forza.
Tudom, hogy elég sokat olvasol, és azt is tudom, hogy tudod: az elsõ verziók szarok szoktak lenni.
Ahogy a játék-felhozatal sem lesz kihagyhatatlan.
A részletfizetés elvileg llesz az mindenképpen a Microsoft felé húz, de azért látnom kell mit veszek.
Warez nem is érdekel, ha veszek inkább játszok félévente 1-2 játékkal rajta de nem fogokwarezolni. Már most tudom.
Élõszereplõs film: 1 darab, Élõszereplõs sorozat: 0 db.
Megértelek 😊
1.5 orát megérdemel azért nem? 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szenvedtem vele rendesen, mire sikerült magyarrá varázsolni az Origins alapjátékot, az Awakening kiegészítõt és a DLC-ket.
Az a Lelianás és Morrigan-es DLC a francért nem akart magyar lenni.
Bár nem tudom kik fordították azokat a DLC-ket, de rettentõ rossz fordítások lettek. Illetve a Morriganás DLC még nem is annyira gáz, de az az Gólemes DLC + Leliana DLC fordításában eléggé nagy káosz van.
Steam telepités 27GB--> 1 óra 25 perc és lejött!
Aztán jelentkeztek haverok és coopba toltuk a Dead Islan Riptide-et!<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
ha nem jön közbe semmi, és tetszeni fog, megkockáztatok 1 példányt.
Ahogy teszi azt kismillió emberke, köztük általam nagyon tisztelt MerlinW játékostársunk is.