Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ignoron vagyok nálad vagy mi? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Köszi, mûködik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
elder-geek.com - 5% diszkáunt

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Semmi gond. Amúgy számítógépnek köszönhetõen már egészen jól ért angolul. Amit nem tud zt meg szokta kérdezni. Beszéddel még vannak gondok, de arra meg ott az iskola, meg mikor tudom, akkor kijavítom. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Na akkor senki nem tud GAMERSGATE kódot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
"Képzeld el, amint a 10 éves fiad elkezdene bedesszezni, amikor valami 'isten király' vagy 'rohadtul nem jó' stb."

Azonnal rászólnék, hogy még egyszer meg ne halljam. 😊 Semmi ilyen "új keletû" szót nem használ, mert mindig rászólok, hogy legyen szíves magyarul beszélni. 😊

IMYke2.0.0.0
Bocsánatot kérek a személyes példáért - 100%-osan biztos vagyok benne, hogy a kissrác jól van nevelve, egyszerûen elméleti, zsigeri síkon, próbáltam rávilágítani, mennyire veszélyes tud lenni az, amit csinálunk, amikor angolul (is) adunk valami a gyerek kezébe, ha nincs tudatában annak, hogy az mit is jelent és hol is kell használnia.

Mert nyelvet mindenképp kell tudnia és tanulnia, de ez most ne legyen a "magyarítások vs. így sosem tanulnak meg angolul" vita szikrája 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van.
Azt például abszolúte nem hagyhattam angolul.
Nem misztifikálom túl, de tudom, hogy mai jelenség: a mai fiatalok szivacsként innen-onnan szívják magukba a hülyeségeket.
Nem akarom, és nem akartam, hogy az egyik forrás a játék legyen.

Képzeld el, amint a 10 éves fiad elkezdene bedesszezni, amikor valami 'isten király' vagy 'rohadtul nem jó' stb.

Fészbúk generáció...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Rapid81
Badass rank is van, meg még jó pár.

IMYke2.0.0.0
Igen, "rosszarc".
Az igazi szlenges jelentését csak nem használhattam - s nem beszélve arról, hogy ez a szó számos helyen, számos környezetben fordul (majd) elõ.
Nem, nem csak a Torgue DLC-ben.

Rapid81
Rosszarc lett, nem? Mintha rémlene akkorról, mikor kérdeztem, hogy hol kezdõdnek a DLC-k és Imy képlopatot tett be róluk.

IMYke2.0.0.0
Félek, olyan flame hullámot indítana - fõképp az erre érzékenyek részérõl -, hogy ezt inkább csak priviben írom meg.
Nem azért, mert olyan szar a fordítás, hanem azért, mert a többiek elkezdenének minden általam leírt szót darabokra szedni.

Rapid81
Tudtommal ma már csak monoteista vallások léteznek. A többi "kihalt".

Rapid81
Jaja, véletlen volt. helység akart az lenni. 😊

Shep
Azt a badass akármit mire fordítottad? Nem kötekedés, meg ilyesmi, csak érdekel, ha már maga a játék nem is.

Shep
Helyiség, vagy helység? Nem mindegy 😊

IMYke2.0.0.0
S éppen ezért szoktam MAGYAR szóvicceket kreálni - s éppen ezért kell a neveket is lefordítani.
Mert félig angol félig magyarul semmi sem jönne át.

Laza
Na, megnéztem a Skyrimben hogy van ez ... na, nem csoda hogy nem tûnt fel, azért ez nem ugyanaz. A Skyrimben kb 10mp-enként mozdul meg az árnyék (legalábbis ahol most néztem), ráadásul fade-lve, azaz oda 'mozog'.
Ez kb fel sem tûnik ahhoz képest, mikor a másikban mp-enként full látványosan konkrétan odébb ugrik 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
GBP akar lenni 😊 Nem tud valaki GamersGate-es kódot?

Zomil
Most megnéztem, hogy a £ milyen pénznem lehet aztán rájöttem, hogy az $ 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Hoppá, most nézem £-ban még olcsóbb.

Laza
Érdekes, a Skyrimben ez sohasem tûnt fel ... annyira magával ragadott minden más 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Na végre olcsó Future Soldier €5,98 (tudom, neked ingyen volt, hallottuk már huszonötször legalább) a GamersGate-en.

"csak lestem, mikor a legelsõ kis faluban megálltam a fa alatt és az árnyéka mint az óra mutató, mp-enként tickelt és mozdul egyet irányba"

Én is ugyanígy lestem, mikor a Skyrimben (!) megláttam ugyanezt. Állj meg egy helyen nézz rá egy árnyékos részre és borzadj el ezen a baromságon (mikor látod a való életben, hogy így mozognak az árnyékok? Soha. Ezt komolyan minek kell belerakni feature-ként bármibe is?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
A vérvételt is, mégis utálom 😊

egyébként meg borzalmasan illúzióromboló volt. Én szeretem magam beleélni az adott világba ... mindegy milyen a stílusa, csak az adott stílusban legyen technikailag jól megvalósítva, akár egy rajzolt mese, stb 😊

Ott a WoW, ami mese grafika, mégis lemászik a képernyõrõl ... vagy a BL2, ami szintén szinte tökéletes ... és akkor van pl az Arcania, ami kiba szép szeretne lenni, de mellette az egész lénye a játéknak halott, egy pillanatig sem érzem azt, hogy egy mesében/filmben/történetben/élõ világban lennék ... csak azt érzem, hogy egy kreált mûvi, a 'valós' vagy filmszerû/meseszerû világoktól eltérõ, összképet csúnyán romboló világban vagyok ... én ha embert látok a képernyõn, akkor ez nekem nézzen ki úgy, mozogjon úgy, mint egy ember, nem mint egy elbaszott robot 😄

Másik dolog játékokban, amitõl falra tudok mászni, az asszinkron animáció ... pl a csúszkálások, mikor a karakter lábának semmi köze nincs a talpa alatt lévõ talajhoz, képes métereket csúszkálni, vagy halad mint állat, de a lába gyök kettõvel mozog ... ezt max a Disney a jégen produkcióban vagyok hajlandó elviselni (ott se) 😄

Tinman
4.75 GBP az utolsó ajánlatom az elder-geek.com kóddal! ---> 1600 Ft

The Cave is csak 1.100 Ft!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pedig a Gothic 2 egy példás folytatás. Bár én G2->G1->G2 Gold sorrendben ismertem meg a szériát.
zorrobomber
Drága! 😊

Amúgy készült belõle játék is, mindig is kíváncsi voltam rá, nem bánnám ha GoG-ra is felnyomnák.
MerlinW
Kb ez a sorrend😊 Az elsõ szuper volt, a második jó, a harmadik közepes, a negyedik meg értékelhetetlen.
A Risen jó volt, bár nekem nem tetszett, a másodikkal nem játszottam.

[merlinw.org]

Zomil
Én csak az elsö résszel játszottam, az nagyon jo volt, a 2. rész már annyira nem jött be, kb. feléig jutottam, a többivel meg nem is játszottam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Hé! Vitézek!

Hitman Absolution 5 GBP csak Gamersgaten!!!

Aztaqrta-e!

De ha már Baál, akkor ajánlom Flaubert-tõl a Szalambót, jó kis karthágói téma, helyenként nagyon frankón leírt szertartásokkal.
Hagyjál az Arcaniával, az egy szemét, és semmi köze hozzá az eredeti fejlesztõknek! A Gothic 1-2 utána Risent érdemes elõkapni, a többi sokkal borzalmasabb állapotú volt, és másféle is úgy általában. Ennek ellenére a G3-at is sokan szeretik, vannak erényei is, de én csak nagyon mérsékelten tudnám ajánlani.

Egyébként animációkban sosem volt nagy száma széria, vannak fapados dolgai, a harcrendszer nem a megszokott, az elsõ rész irányítása pedig kissé túlbonyolított, de játszhatóság szempontjából ezek nem kritikusak. Egy régi Tomb Raider számomra sokkal idegesítõbb tud lenni, de még az Underworld is tudott zavarni.
Sir Quno Jedi
Ez csak erõforrás takarékosságból készült így. Ki lehet bírni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mondjuk bizonyos vallások istenképe annyira eltérõ, hogy nem szerencsés nyugati nyelvekre így lefordítani a megnevezésüket, hiába szokás (lásd kamik). Más esetekben az isten megfelelõjének az átírása is nagy betû (Baál/Baʿal - ez nem személynév, hanem Úr, ami többekre is vonatkozhat).

Szóval szerintem egyszerûbb, ha maradunk Imy kifejezésénél, mert egyébként ez messzire vezethetne 😉
Laza
Az animációk is mindig zavrtak ... ott van az Arcania, az a harc ami ott van, meg az egész ahogy mozog ... már a demón is csak lestem, mikor a legelsõ kis faluban megálltam a fa alatt és az árnyéka mint az óra mutató, mp-enként tickelt és mozdul egyet irányba 😊

Itt 03:57-tõl lehet látni, ahogy az egész terep, minden árnyék kb mp-enként tickel, mozog az egész 😊 de már az elején is látni mikor beszélgetnek a csajjal 😊 kiábrándító, ráadásul nézni is rossz volt 😄

Szerk: Vagy 05:50 körül ... pont oldalra halad 😊
Az ultra gagyi harc meg 12:30-nál.

Zomil
Ne is mondd...Tf2-ben is olyan idiota szoviccek vannak amiknek egy része még alliterál is...(tárgy nevekre/achievementekre gondolok) 😄

Vigyázat egyéni vélemény, nem bántásképp, hanem meglátásképp: Az angol szóviccek egy részét tuti nem fogod tudni átültetni magyarra. Nem hiszem, hogy mindnek meg van a magyar megfelelõje.

Ha így nézzük a játékra ráerõszakoljuk a magyar nyelvet és így romlik az élmény.

Mégegyszer mondom nem ellened irányul, hanem csak egy észrevétel, csak úgy általánosságban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az angol verziók az elsõ két részbõl egyáltalán nem vészesen bugosak (mármint patch nélkül sem, de lényegi nem is jött hozzájuk, csak az elsõ részhez egy inventory fényesítõ, amit nem érdemes felrakni), számos nyugatabbi klasszikus legalább annyira bugos. Gondolok itt a Falloutokra, egyes BioWare-játékokra, a Troika meg egyenesen elhúzhat a búsba. A magyarítások mondjuk rontanak a helyzeten.
grebber
"PS4 már most gyengébb, mint a PC-d, meg majd biztos ott fogok szopni egy AAA+++ FPS-el controllerrel, mikor egérrel is tolhatom"

Az elsõ része még véletlenül sem igaz! Mert abból a "gyenge" gépbõl olyan grafikákat fognak kihozni hogy befosol.
Nincs semmi szopás az fps-ekkel lassabb a haladás ennyi.
Szopás az a pc-seknek lesz mert átmegy majd a topik Crysisba és csak arról fog szólni kinek hogy megy k*rva anyjukért nem optimalizáltak stb.
Addig a gyenge ps4-esek csak röhögnek majd és tolják szépen nyugodtan!

Next PC upgrade: 2022

Laza
Ezért van a személy aposztrófok között 😊
Egyébként nem is neked ment volna, csak általánosan.

Tinman
Egy Istenben 3 személy ;-)

MerlinW
Maximum a te vallásod szerint. Viszont vannak vallások ami szerint több száz van😊

[merlinw.org]

Rapid81
Kezdjük ott, hogy Isten nem személy. 😊

Másik pedig, hogy valóban, azoknál a szófordulatoknál vagy dolgoknál, amiket példaként hoztál föl, egyértelmûen kisbetû, mivel nem róla van szó. Én ezért írtam azt, hogy amikor róla van szó.

Laza
Csak akkor nagybetû, ha magáról a 'személyrõl' beszélsz, mintha nevén szólítanád.

Mondjuk itt pont nagy betûvel kellett volna írni, mert ugye csak maga az Isten tud megáldani, mint 'személy' ... de pl az, hogy isteni a kaja, vagy az ókori istenek, stb, akkor nem.

Rapid81
Én olyankor mindig kimegyek a TV elõl, mert a reklám kezdés kizavar. Te ott szoktál maradni? <#ijedt><#idiota>

Sir Quno Jedi
nálatok még a hüvelygombás téma is izgisebb, komolyan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Légyszi, ne magyarázd már el nekem, hogy szakirodalom nélkül ne álljak neki felrakni egy honosítást... Ha nem GOTY van az embernek felrakva akkor fel sem kéne mennie a honosításnak, hogy ezt elkerüljük és ne legyen belõle olyan, hogy "bakker, ez sz*r, be sincs fejezve". Vagy akkor lennie kéne egy sima verziósnak is.

Nem kötözködöm, de én szimplán megvettem a játékot, rákerestem a magyarításra, letöltöttem, majd beszoptam. Ezt követõen pedig elkönyveltem, hogy szar. És én nem is vagyok egy 1 bites júzer...