Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akiknek van orosz/ukrán ismerettsége a steam-en nem kérdezne utána hogy egy CIS-es Dishonoredet nem cserélnének vagy számítanának be valami másra?

Next PC upgrade: 2022

Valamiért még mindig az Xbox felé hajlanék egyébként. Lehet azért, mert azt már láttam, hallottam, kezeltem, ps-t meg még soha a büdös életben.

Amúgy amiért vennék Ps-t az a God of War, Heavy Rain és Uncharted. Dragon's Dogma és RDR box-ra is van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyelõre csak morfandírozok.... Mi lenne ha! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Jó választás.
Csak gyõzd játékokkal és pénzzel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az nagyon komoly szövegmennyiség. Egy nap alatt nem is lett volna kedvem megcsinálni az egészet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van - nem fogja mindenki szeretni a külsejét.
Én ráadásul, maximum akkor néznék rá, amikor havonta egyszer portalanítanám, és akkor, amikor a játék lemezt megetetném vele.

/Én például sosem értettem, mi a jó abban, ha nem lemeztálcás a konzol, vagy egy autóbeli lemezjátszó...

TBTPumpa
Én is. És ezt javítottam is az angol szerint.
Amúgy kemény 1800 oldalnyi szöveg volt Word-ben. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
"Illetve olyan helyen is káromkodás van, ami az angol szövegben nincs jelen" --- az ilyet hogy rühellem 😞

grebber
Hm Mafia 2 Complete pack 8.57€
Kár hogy a dlc-k külön nincsenek agyon árazva 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
Az biztos, hogy engem is inkább érdekel, hogy képben legyek a játékokról, a hw hw speckóiról, stb.

Külsõre tuti nem fog tetszeni, ahogy nem tetszett az elsõ ps3/xbox360 dizájn sem - ellenben a slimekkel.

Forza.

TBTPumpa
Kiexportáltam TXT és úgy néztem át.
Ahol elírás volt, a Stringkód alapján megkerestem TLK-ban a szöveget és ott javítottam.
Eléggé lassan kezelte a szövegszerkesztõ azt a 8MB-os szövegfájlt.
Persze még maradhatott benne hiba, de amit megtaláltam, azt javítottam is.

(Amúgy szerintem itt is elmaradt a Lektorálás. Angolban mindenhol Chantry-nak írták a játék "vallási" részét. Magyarban már Káptalan/Egyház szerepelt felváltva. Nem egységes.
Illetve olyan helyen is káromkodás van, ami az angol szövegben nincs jelen. Tisztára, mint egy Baker "fordítás". <#idiota>

Rapid81

Ezek bemutatók voltak. A legutóbbi Sony-féle csupán porhintés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Csak így: ///////Én, ha venni akarnék új-gen-MS-Sony dobozt, akkor a külsejére magasról tojnék. A belbecs fontosabb.

arty
Bemutatták - mert ahogy írtad is, a készülék nem a mûanyagház. Ez utóbbi valóban nem volt látható a prezentációban.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet kiexportálni és úgy ellenõrizni?
Vagy ilyen *.dlg/tlk editorban nézhetted csak?

IMYke2.0.0.0
Ha szeretném az ilyet, akkor én is így gondolkodnék - a teljes csomagra levetítve kicsivel több, mint 1 euróra jön ki minden eleme! Döbbenetes.

TBTPumpa
Dragon Age: Origins - csak alapjáték DLC-k nélkül és csak a dialógust/interakciókat tartalmazó nyelvi fájl ennyi sorból áll: 77445
Ezt már átnéztem. El is ment vele egy egész napom! <#idiota>

Tinman
Azonnal venném, ha beleférne a keretbe... atomjó ár, pontosan ilyen pakkra vágytam TW kapcsán!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Aha... Age of Mythology: The Titans, Generals: Zeno Hour, WarCraft III: The Frozen Throne.
Néhány nagyon jó cím (és RTS) még 2003-ból. Régi szép idõk.

Tinman
Köszi, hogy leírtad helyettem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Persze hamarosan az új is 75%-os leárazást fog kapni, az EA-t ismerve.
1-2 év múlva pedig a szervereket is "lekapcsolják" majd. <#idiota>

Daell Drow
Beszarok, azt tudtam hogy van par eves, de hogy 10 lesz iden? Gyorsan repul az ido. <#rolleyes><#shakehead>
Rapid81
Akkor nem szóltam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Az akcióbeli pedig: 2003-as.

TBTPumpa
Nem: 2003. szeptember 22.

A mostaninak nincs számozása, simán csak SimCity.

IMYke2.0.0.0
Most ez jelent meg: Sim City - szám nélkül.
Ez a 2013-as.

Rapid81
Öööö... izé... Ez nem most jelent meg?

IMYke2.0.0.0
Napi akció: Sim City 4 Deluxe Edition - 75% - 2,49 €.

arty
a marketing nem ugy mûködik, h 8 honappal launch elõtt MINDENT lelövünk és utána kuss 😊 a hájpot fokozni kell... info csepegtetéssel, szenzácioval, dezonformációval.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Na, most sikerült meglepõdnöm - nem kenyerem az ilyen játékstílus, csak megnéztem a csomag tartalmát - Total War Grandmaster Collection includes:

Rome: Total War inc. Barbarian Invasion
Rome: Total War Alexander
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War Kingdoms
Empire: Total War
Empire: Total War - Elite Units of the West DLC
Empire: Total War - Elite Units of America DLC
Empire: Total War - Elite Units of the East DLC
Empire: Total War - Warpath Campaign
Empire: Total War - Special Forces DLC and Empire Pre-Order Units
Napoleon: Total War
Napoleon: Total War - Coalition Pack DLC
Total War - Heroes of The Napoleonic Wars DLC
Total War - Imperial Eagle Pack DLC
Napoleon: Total War - Peninsular Campaign DLC
Total War: Shogun 2
Total War: Shogun 2 - Ikko Ikki Clan Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Sengoku Jidai Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Rise Of The Samurai DLC
Total War: Shogun 2 - Hattori Clan Pack
Total War: Shogun 2 – Otomo Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Dragon War Battle Pack
Total War: Shogun 2 - Saints and Heroes Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Obama Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Tsu Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Sendai Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Saga Clan Pack
Total War Battles: Shogun
Viking: Battle For Asgard

Mindez 35 euró.

IMYke2.0.0.0
Szolgálati közlemény az érdeklõdõk számára, GreenManGaming akciókkal kapcsolatban:

A következõ csomagok 2013.05.03-ig érvényesek (koordinált világidõ szerint) 16:00-ig:
* Just Cause Pack is 75% off
* Sleeping Dogs Pack is 75% off (unfortunately this is not available in North America, South America or Germany)
* Tomb Raider Collection is 75% off (doesn't include the reboot, but that's on offer too!)
* SkyDrift Pack is 75% off
* Binary Domain Complete Pack is 75% off
* Sonic the Hedgehog Bundle is 75% off
* Total War Grandmaster Collection is 75% off

A következõ csomagok 2013.04.29-ig érvényesek (koordinált világidõ szerint) 16:00-ig:
* Omerta: City of Gangsters is 50% off. Available for multiple purchases, to a maximum of 5, as we continue to trial multiple copies of games per account on our site.
* Arcen Games Pack is 80% off
* Evil Genius is 50% off
* Tomb Raider is 50% off - (a 2013-as)
* Hitman Absolution is 75% off

Botond
PS3-ból és Xboxból is van kinézetre x féle....
Rapid81
Alapvetõen nem arról volt szó, hogy hogyan fog kinézni vagy, hogy csúnya lesz-e vagy Hello Kitty-s, hanem arról, hogy bemutatták-e a készüléket avagy sem. 😊 Szóval éppenséggel lehet Hello Kitty-s is, de még nem láthattuk.

Laza
És, szerinted nem lesz vállalható a masina? Eddig minden masinájuk kinézett valahogy, mindegyikbõl többféle konstrukció készült, majd pont most lenne olyan, ami nem állná meg a helyét? Fõleg a Sony-nál, ahol azért a termékek designja mindig is képviselte a márkát?
Felesleges szócséplés 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Valamit az E3-ra is kellett tartogatni 😊

Az MS-nek meg bõven volt ideje a konstrukciójukat újragondolni a konkurencia 'ismeretében'. Nem véletlen a bazi nagy hallgatás. Még ha a vas összetétele már meg is volt, funkciókban és szolgáltatásokban, kinézetben, kontroller oldalon bármit át lehetett alakítani az elmúlt hónapokban.

Jó lesz ez az E3-om ... mindkét cégnek fontos, hogy ki melyiket válassza, mert már nem feltétlen veszi meg sok ember mindkét gépet ... mint ahogy ebben a generációban is tök felesleges volt, nem úgy mint régen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Nem értetted meg a nézõpontot!

A BRAND-nek iszonyat fontos a küllem! Milliószor lesz a készülék mindenhol.

Amit te írsz az a gamer szemszöge és itt nem errõl volt szó...

Tinman
Major OFF:

49821x hallgattam már meg kb. Ennio Morricone mûveit, de most 49821x-re is beleborzongok annyira elemi, és fennkölt. Képtelenség szerintem õt túlszárnyalni, de még megközelíteni is lehetetlen...

Kár, hogy a zömében tehetségtelen emberek szara ömlik a rádióból egész nap, a t. ifjúság nagy részének meg fogalma sincs a valódi zenérõl -.-

Laza
Nem mindenkinek fontos a gépek hülye kinézete, nagyjából teljesen érdektelen, mert nem a gépet nézegeti az ember, hanem a játékokat ... na meg a kontrollert fogdossa ... éppen ezért az autós hasonlat sem állja meg a helyét.

Nincs fontosabb annál, hogy milyen játékok lesznek rá és hogy azok milyen minõségben fognak szaladni a gépen ... illetve, hogy a beviteli eszköz menyire kényelmes, milyen funkciókkal bír, stb ... a gép kinézete az utolsó szempont, egy JÉTÉKOS full leszarja 😊

Egyébként meg az a lényeg, hogy készül, tudjuk hogy játékok is készülnek, tudjuk, hogy van hozzá új kontroller ... a kinézetével meg nem tudnak túl nagy 'meglepetést' okozni ... valószínûleg valamilyen mûanyag doboz lesz, mint eddig ...

Botond
Hát ez a Risen2 pont olyan, mint gothicok. Elsõ 100 mob igazi szívás. 😄
Totti5
Aztán ugye a kinézet mellett a különbözõ ki és bemenetek, azok esztétikai szempontból és persze funkciónalitás szempontjából, anyagminõség, méret stb...

Specifikációt mondtak róla, gépet nem mutatták be. Op rendszerrõl beszéltek, kiragadott részletekben, de nem láttuk mûködés közben. Több mint valószínû, devkit Killzone demonstrációt láttunk, a többi pedig tréler volt. Unreal 4 videót összedobtak PS4re, az biztos azon futott már, de mivel csak összedobták annak sem volt túl sok értelme, azon kívül hogy lehet flémelni a PCssel összehasonlítás mellett, és ócsárolni a nextgen konzolt.

Kontrollert bemutatták. Mit is? share gomb? lesz olyan, tudunk róla 2 funkciót. Hogy mûködik? senki nem tudja. Tapipad? senki nem tudja mire lesz jó pontosan, mi értelme van igazából. Szépen világít mint a múv, egy picit átszabták, talán méretre már nem lesz kényelmetlen, de ugyan az a desing mint 15 éve. Hol van róla a start és a pause gomb? ha nincs mi fogja helyettesíteni?

Napestig lehet kérdéseket feltenni, mert konkrétumról nem igen tudunk. 8GB ram? ott is több a fekete lyuk mint a tény.

Az a prezi egy hype vonat volt, láthatóan sokan felületek a mozdonyra. Talán az MS is ezt fogja csinálni, talán nem. E3 a biztos pont, ott kb mindennek ki kell derülnie, talán ki is lehet már próbálni a gépeket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A 100+ hsz-es "izgalmas" témához:

A Sony eddig a dicsõ controlleren kívül lóxart nem mutatott be, majd fog persze, de tényleg erõsen vicces, hogy a PS4 kapcsán A CONTROLLER ami cipeli egyelõre hátán az új Sony konzolt.

A jövendõbeli konzol külleme, designja pedig több, mint fontos! Évekig a generáció egyik zászlóshajója lesz, egyik szimbóluma lesz a nextgen-nek. Rengeteg nyilvános elõadáson fog majd szerepelni és ezernyi újság fõoldalán! Qrvára fontos!

Ha lett volna mit mutogatni, mutogatták volna, de nem volt... nincs ezzel különösebb gond, de inkább addig A CONTROLLERT se mutogatták volna, mert ez így komolytalan.

Szerencsétlen áruházak, így a PS4 pre-order termék képe mellé A CONTROLLERT voltak kénytelenek odatolni.

Ez kb. olyan, mintha megígérném mint autógyártó, hogy jön a mittomén Porsche 999 és bemutatnám a kormányát, mert az némileg innovatív, egyebet meg még nem tudnék felmutatni. Elég röhejes lenne...

Rapid81
Meg akkor sem mutatták be a PS4-et és pont. Itt befejeztem, mert nem érted, látszik.

Rapid81
Nekem ugyan nincs konzolom, meg nem is lesz, de ha lenne, nekem igenis számítana, hogy mi éktelenkedik a TV-m mellett... Továbbá a PS3-nak is van kismillió kinézete...

egy telefonnál fontos a kinézet, képminõség stb, egy konzol esetében kevésbé fontos hogy milyen maga a doboz, esztétikai szempont
azt megmutatták amit kellett, specifikációk, játékok, új szolgáltatások

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Rapid81
Nem, de a bemutatása azt jelenti, hogy fizikailag, mindenki elõtt megmutatják magát a készüléket. Csúnya lenne, ha mondjuk egy új Samu telefont úgy mutatnának be, hogy mutatnak pár videót arról, hogy mi fut és hogyan rajta. Vagy egy fényképezõgép bemutatásakor a vele készült képeket mutogatnák, de a gépet nem...

ms 21.én remélem bemutatja magát a készüléket is, így mindenre fény derül 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
a készülék az a külsõ mûanyag borítással egyenlõ szerinted?

Forza.

Shep
Azért egész jól elvagytok így vasárnap délután 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Te ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy márpedig a PS4 be lett mutatva, csakhogy nem lett...