Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy amiért vennék Ps-t az a God of War, Heavy Rain és Uncharted. Dragon's Dogma és RDR box-ra is van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak gyõzd játékokkal és pénzzel 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én ráadásul, maximum akkor néznék rá, amikor havonta egyszer portalanítanám, és akkor, amikor a játék lemezt megetetném vele.
/Én például sosem értettem, mi a jó abban, ha nem lemeztálcás a konzol, vagy egy autóbeli lemezjátszó...
Amúgy kemény 1800 oldalnyi szöveg volt Word-ben. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kár hogy a dlc-k külön nincsenek agyon árazva 😞
Next PC upgrade: 2022
Külsõre tuti nem fog tetszeni, ahogy nem tetszett az elsõ ps3/xbox360 dizájn sem - ellenben a slimekkel.
Forza.
Ahol elírás volt, a Stringkód alapján megkerestem TLK-ban a szöveget és ott javítottam.
Eléggé lassan kezelte a szövegszerkesztõ azt a 8MB-os szövegfájlt.
Persze még maradhatott benne hiba, de amit megtaláltam, azt javítottam is.
(Amúgy szerintem itt is elmaradt a Lektorálás. Angolban mindenhol Chantry-nak írták a játék "vallási" részét. Magyarban már Káptalan/Egyház szerepelt felváltva. Nem egységes.
Illetve olyan helyen is káromkodás van, ami az angol szövegben nincs jelen. Tisztára, mint egy Baker "fordítás". <#idiota>#idiota>
Ezek bemutatók voltak. A legutóbbi Sony-féle csupán porhintés.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Vagy ilyen *.dlg/tlk editorban nézhetted csak?
Ezt már átnéztem. El is ment vele egy egész napom! <#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Néhány nagyon jó cím (és RTS) még 2003-ból. Régi szép idõk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1-2 év múlva pedig a szervereket is "lekapcsolják" majd. <#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A mostaninak nincs számozása, simán csak SimCity.
Ez a 2013-as.
Forza.
Rome: Total War inc. Barbarian Invasion
Rome: Total War Alexander
Medieval II: Total War
Medieval II: Total War Kingdoms
Empire: Total War
Empire: Total War - Elite Units of the West DLC
Empire: Total War - Elite Units of America DLC
Empire: Total War - Elite Units of the East DLC
Empire: Total War - Warpath Campaign
Empire: Total War - Special Forces DLC and Empire Pre-Order Units
Napoleon: Total War
Napoleon: Total War - Coalition Pack DLC
Total War - Heroes of The Napoleonic Wars DLC
Total War - Imperial Eagle Pack DLC
Napoleon: Total War - Peninsular Campaign DLC
Total War: Shogun 2
Total War: Shogun 2 - Ikko Ikki Clan Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Sengoku Jidai Pack DLC
Total War: Shogun 2 - Rise Of The Samurai DLC
Total War: Shogun 2 - Hattori Clan Pack
Total War: Shogun 2 – Otomo Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Dragon War Battle Pack
Total War: Shogun 2 - Saints and Heroes Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Obama Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Tsu Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Sendai Clan Pack
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai - Saga Clan Pack
Total War Battles: Shogun
Viking: Battle For Asgard
Mindez 35 euró.
A következõ csomagok 2013.05.03-ig érvényesek (koordinált világidõ szerint) 16:00-ig:
* Just Cause Pack is 75% off
* Sleeping Dogs Pack is 75% off (unfortunately this is not available in North America, South America or Germany)
* Tomb Raider Collection is 75% off (doesn't include the reboot, but that's on offer too!)
* SkyDrift Pack is 75% off
* Binary Domain Complete Pack is 75% off
* Sonic the Hedgehog Bundle is 75% off
* Total War Grandmaster Collection is 75% off
A következõ csomagok 2013.04.29-ig érvényesek (koordinált világidõ szerint) 16:00-ig:
* Omerta: City of Gangsters is 50% off. Available for multiple purchases, to a maximum of 5, as we continue to trial multiple copies of games per account on our site.
* Arcen Games Pack is 80% off
* Evil Genius is 50% off
* Tomb Raider is 50% off - (a 2013-as)
* Hitman Absolution is 75% off
Felesleges szócséplés 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az MS-nek meg bõven volt ideje a konstrukciójukat újragondolni a konkurencia 'ismeretében'. Nem véletlen a bazi nagy hallgatás. Még ha a vas összetétele már meg is volt, funkciókban és szolgáltatásokban, kinézetben, kontroller oldalon bármit át lehetett alakítani az elmúlt hónapokban.
Jó lesz ez az E3-om ... mindkét cégnek fontos, hogy ki melyiket válassza, mert már nem feltétlen veszi meg sok ember mindkét gépet ... mint ahogy ebben a generációban is tök felesleges volt, nem úgy mint régen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A BRAND-nek iszonyat fontos a küllem! Milliószor lesz a készülék mindenhol.
Amit te írsz az a gamer szemszöge és itt nem errõl volt szó...
49821x hallgattam már meg kb. Ennio Morricone mûveit, de most 49821x-re is beleborzongok annyira elemi, és fennkölt. Képtelenség szerintem õt túlszárnyalni, de még megközelíteni is lehetetlen...
Kár, hogy a zömében tehetségtelen emberek szara ömlik a rádióból egész nap, a t. ifjúság nagy részének meg fogalma sincs a valódi zenérõl -.-
Nincs fontosabb annál, hogy milyen játékok lesznek rá és hogy azok milyen minõségben fognak szaladni a gépen ... illetve, hogy a beviteli eszköz menyire kényelmes, milyen funkciókkal bír, stb ... a gép kinézete az utolsó szempont, egy JÉTÉKOS full leszarja 😊
Egyébként meg az a lényeg, hogy készül, tudjuk hogy játékok is készülnek, tudjuk, hogy van hozzá új kontroller ... a kinézetével meg nem tudnak túl nagy 'meglepetést' okozni ... valószínûleg valamilyen mûanyag doboz lesz, mint eddig ...
Specifikációt mondtak róla, gépet nem mutatták be. Op rendszerrõl beszéltek, kiragadott részletekben, de nem láttuk mûködés közben. Több mint valószínû, devkit Killzone demonstrációt láttunk, a többi pedig tréler volt. Unreal 4 videót összedobtak PS4re, az biztos azon futott már, de mivel csak összedobták annak sem volt túl sok értelme, azon kívül hogy lehet flémelni a PCssel összehasonlítás mellett, és ócsárolni a nextgen konzolt.
Kontrollert bemutatták. Mit is? share gomb? lesz olyan, tudunk róla 2 funkciót. Hogy mûködik? senki nem tudja. Tapipad? senki nem tudja mire lesz jó pontosan, mi értelme van igazából. Szépen világít mint a múv, egy picit átszabták, talán méretre már nem lesz kényelmetlen, de ugyan az a desing mint 15 éve. Hol van róla a start és a pause gomb? ha nincs mi fogja helyettesíteni?
Napestig lehet kérdéseket feltenni, mert konkrétumról nem igen tudunk. 8GB ram? ott is több a fekete lyuk mint a tény.
Az a prezi egy hype vonat volt, láthatóan sokan felületek a mozdonyra. Talán az MS is ezt fogja csinálni, talán nem. E3 a biztos pont, ott kb mindennek ki kell derülnie, talán ki is lehet már próbálni a gépeket.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Sony eddig a dicsõ controlleren kívül lóxart nem mutatott be, majd fog persze, de tényleg erõsen vicces, hogy a PS4 kapcsán A CONTROLLER ami cipeli egyelõre hátán az új Sony konzolt.
A jövendõbeli konzol külleme, designja pedig több, mint fontos! Évekig a generáció egyik zászlóshajója lesz, egyik szimbóluma lesz a nextgen-nek. Rengeteg nyilvános elõadáson fog majd szerepelni és ezernyi újság fõoldalán! Qrvára fontos!
Ha lett volna mit mutogatni, mutogatták volna, de nem volt... nincs ezzel különösebb gond, de inkább addig A CONTROLLERT se mutogatták volna, mert ez így komolytalan.
Szerencsétlen áruházak, így a PS4 pre-order termék képe mellé A CONTROLLERT voltak kénytelenek odatolni.
Ez kb. olyan, mintha megígérném mint autógyártó, hogy jön a mittomén Porsche 999 és bemutatnám a kormányát, mert az némileg innovatív, egyebet meg még nem tudnék felmutatni. Elég röhejes lenne...
azt megmutatták amit kellett, specifikációk, játékok, új szolgáltatások
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!