Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 éves a mostani gép. Félek, hogy beszarik aztán már pénzt nem kapok érte. Végülis minden fut, aminek kell. Kompromisszum engem meg aztán marhára nem zavar.

Nagyon vonz a konzol téma, de még rágódok rajta szerintem pár hónapot az biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Késõbb 30-35k-ért?
Mármint azt a dolgot használtan 30-35k-ért amit újonnan a boltban 40k-ért árulnak? Garanciával?
hát sok szerencsét. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Garival az a baj, hogy sok cégnél 1-2 hónap mire visszakapod a javított cuccot.
Anno vettünk 22 ezerért CD írót sok éve és 1 hét után meghalt. A javítás jó másfél hónap volt. Egyszerûen ülnek rajta és addig meg tiszta ideg az ember, hogy kifizetett egy rakat pénzt és nincs meg a terméke, nem tudja használni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

én általánosságban beszéltem nem magyarországról azért is írtam dollárt is a forint mellett, ha 600 dodós ps3 megállt 160nál abba biztos vagyok hogy 400-500 dollárból nem lesz 200huf
kint iphonet is kül elõfizetéssekkel tudsz igazán olcsón venni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ha megjelenéskor vesz ps4-et, akkor nem biztos, hogy tud is. Ha tényleg visszafelé kompatibilis lesz, akkor végülis tényleg nincs gáz. Akkor azt éri meg jobban venni majd. Kérdés, hogy elég lesz-e csak berakni a ps3-as lemezt vagy bonyolultabb lesz a dolog?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Játék streamelés lesz. Úgy fogja vinni azt mondják.
Igen ám csak meg is kell venni hozzá a PS4-et mondjuk 130k-ért.
Ami nagy kiadás.
Ellenben 40k-t összeszed az ember könnyen és van egy PS3-ad.
Késõbb eladhatod 30-35k-ért, mert már nem nagyon fog lentebb menni az ára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Ezesetben akkor marad vlaszeg hogy veszel vagy egy ps3-at vagy egy x360-at.

De a legjobb ha inkább nekem adnád a pénzt. 😄

Jut eszembe nem kell egy jó állapotban lévõ X360? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tuti, hogy sok lesz az ára és eleinte kevés játék lesz. Akkor maradjunk ennyiben. Egyébként utálok gari-t intézni. Kerülöm, mint a pestist!

davidka003
Ahhoz képest, hogy mekkora ratyi a PS3 a multiplatform címekben, elég röhej a 160 ezres induló ár 2006-ban.
Mikor majd az Xbox 360 sehol sem lesz, a PS3 még akkor is erõs lesz.
Sok hülye be is nyalta ezt a szöveget és vették anno a PS3-at.
Mostani árát már megéri szvsz az exkluzívok meg a blu-ray lejátszó miatt.

DarkSector
Ha ez a 2 lehetõség van, akkor vegyél konzolt, mert neked amúgyis jó pc-d van, most szerintem nem is kérdés a 2 választás közt hogy tök új játékok, vagy a meglévõkben 12 pixellel több legyen megy 10fps-el többet fusson a pénzedbõl.
A meglévõ játékaiddal pc-n így is tudsz nyomulni, vagy nem?

Rapid81
Nem arról van szó, hogy kint mennyibe fog kerülni. Vámmal, adóval, ÁFÁval, CÉFÁval simán lesz itthon 160-200k. Akinek kell, az úgy is meg fogja venni. Egy ilyen kis piac meg nem öngyilkosság... Szifont is kapkodják, pedig az jóval többe kerül...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Eddigi ps3 nagy címek 100%-ig bejönnek így 100% hogy a folytatásokkal is játszok majd ha.....

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Vagy játszani akar, mert hát azért van. Remélem hamar lesz rá Fifa. De elsõ játékaim közt lesz az AC 4 is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Elvileg ezek mind mennek majd ps4-en is akkor minek vennének ps3-at?
aki soha nem akar ps4-et venni az más téma!

De ezt így elõre nem lehet látni, hogy abból neked mi fog bejönni.

Jaja, de elég kevesen mernek majd rá befektetni az elsõ évben 😄
látom én vagyok az új kedvenced

Totti jól írta a ps3 160ezres (600dodó) indulóárát, a japók azóta 2 hetente felemlegetik hogy mekkorát hibáztak, valszeg az ms most ezt eljátssza a sony helyett

Nem vennék használt gépet, csak nagyon megbízható forrásból. Inkább újat!

davidka003
Aki azt mondja, hogy nem érdemes PS3-at venni 40k-ért az barlangban élt eddig vagy mi a fene?
Tele van exkluzívokkal amiket végig lehet játszani. Most jön majd a Beyond Two Souls meg a Last of Us is.
Ott a Heavy Rain, God of War részek, GT5, Uncharted meg csomó japán RPG.
Még, hogy felesleges már megvenni. Attól, mert jön a PS4 még ezek a jó címek nem tûnnek el az univerzumból.

Rapid81
Ha majd megjelenik, akkor pár hétig tuti nem fogok ide benézni. Akkor milyen flame lesz itt. Még belegondolni is rossz.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Mert vacillálok! Nem tudom mi lenne a jó döntés. Pc-n teli vagyok játékokkal, tehát ha pc-t fejlesztek (nem érzem szükségét, de lassan érik), akkor ez a kiadás van és kész is vagyok, legfejlebb veszek egy kontrollert is.

Vagy veszek ps3-t és akkor vadászhatom a játékokat újra, postaköltséget fizetve és sok 10k-mba fájhat ez az új dolog.
Vagy vehetek box-ot, ahol talán egy kicsivel olcsóbban tudok vásárolni, de ugyanott vagyok, hogy mindent be kell gyûjteni.

Aztán ott van a harmadik érv, hogy így is tele vagyok végigjátszatlan cuccal pc-n, ugyanakkor keresztfiam box-a is nagyon baró, tetszik én is ellennék vele. Vonz a téma na, de nem tudom mit tegyek.

DarkSector
PC alkatrészeket is megveszik drágán, újonnan ott sem tudhatod mi gyári hibás, mi nem.
Kocsit is veszenke, és ha baj van visszahívják.
De megcsinálják gariba.

Ez max arra ok hogy miért ne törjék a gépet ha jön warezra megoldás.

X360-on is volt 3 led mégis megoldódot, és nem én javítattam meg, hanem az MS.
Ja és 3 évvel késõbb vettem, szóval hiába vársz ha valami elromolhat bármikor baja lehet.

Játékok terén meg 1 biztos, lesz játék a konzolokra, már csak a sok ex miatt, ebben az egyben nem lesz csalódás.

grebber
Ezt sosem értettem miért baj ha meghal! Nem hiszem hogy akinek van pc-je meg konzoljai az éjjel nappal minden nap megállás nélkül tolja.

Van rájuk x év gari akkor én magasról leszarom mikor hal be a gari idõn belül!

SSD-t is ezért nem vennék 1-2 év garral 3-5 év alá nem adnám!

Zomil
Még mindig a nextgen konzolokrol megy a vita/beszélgetés? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Az eddigi konzolokra megjelent játékok folytatásai halomba ezek lesznek!

DarkSector
Meg sokan akkor adják el valszeg olcsón hogy vehesenek nextgen-t.
Csak tipp...

200k-ért (de még 150-ért, sõt még 100-ért sem) veszek új konzolt, melyre azt se tudom milyen játékok készülnek, milyen bajai lesznek eleinte, milyen hamar fog megmurdelni ezek miatt és még a többi probléma miatt, ami egy ilyen új ketyere miatt elõfordulhat.

Aki ilyen hamar megveszi az vagy tele van pénzzel, vagy felelõtlenül vásárolgat össze-vissza.

Rapid81
Magyarországon öngyilkosság túlárazás miatt? Ne röhögtess. Úgy írod, mintha Mo. lenne a fõ célpiac...

Istenem...így lehányni valamit.
biztos hogy csökkeni fog bár nagyon sokat már pár, max pár ezer forintot

DarkSector
Akkor mi itt a kérdés? 😄
Miért kérdezted hogy mire költsd a lóvét? 😊

Kérdés: Szerintetek mennyit tud még csökkenni az xbox360 és ps3 ára? Mármint úgy értem, hogy ha megjelentek az újak mennyi lesz szerintetek a régi ára?

DarkSector
Ja hogy ennyi, akkor semmi gond, ha utána el tudja passzolni, csak a nextgen-el összekapcsolható a kellemes a hasznossal.

valami álladék írta hogy õ az mstõl tudja hogy 200 lesz, hát kétlem, 400-500 dollárból még vámmal se lesz 200e ft meg amúgy is öngyilkosság lenne

Új konzolt tuti nem veszek. Mivel konzolt játszani vesz az ember, ha nem tudod, hogy milyen játékok lesznek rá miért vennéd meg elõre?

Szerintem. Régi Box és Ps pedig azért vonzó, mert tudod mit tolnál le rajta. Kicsit még mindig box felé hajlok egyébként. De 40k-ért már a PS3 is igen vonzó. Azt a 3 nagy játékot letolom, meg még tuti találnék még legalább 13 ilyet, akkor már megérte.

DarkSector
Mert jó a multija. 😛

DarkSector
Hát ahogy érzed, de én ha eddig nem vettem, megvárnám a fejleményeket, aztán év végére kiderül mi merre meddig.

megveszed a konzolt és a játékokat, végigtolod õket majd eladod, mi itt a gond?

Totti5
120-130nál nem lehet több. Egyszerûen nem veszik meg. PS3at sem vették 160ért.

200 egy vicc, szóval ne terjeszd😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Miért?
*szerintem

Nem akarok én warezolni ps-en legalábbis tuti nem, de szerinte box-on is csak a szám nagy...

DarkSector
Ha valakinek van esze már kilépett belõle. 😄

Max Payne 3-at vett most valaki az akcióban közületek? Akadnak még a multiban?
grebber
Én is megveszem majd a dishonoredet ha minálunk is aktiválható verziót lehet majd 1500ft-ért venni 😄

DarkSector
Én sem játszottam PS3 exekkel, játszanék, de ha lenne 100k-m ilyen célokra a legutolsó dolog lenne hogy 4-5 játékért megvegyek egy régi konzolt pont abban az évben mikor jön a következõ.
Más meg csinál amit akar.

több lesz az sokkal, 200 ezer forint körül, ráadásul a játékok ára is nõni fog, mivel be akarják vezetni a hivatalos 50-60 eurós fogyasztói árakat.

jó cucc és olvastam errõl az új dlcrõl, tetszik hogy más szemszögbõl mutatja be az "eseményt", és elég hosszú is 5-6 óra, egy gotyra lehet fel fogom upgradelni a játékot

grebber
Complete pakk ez egész mindenséget betette a steam hogy tölti és rögtön az elején ezt írta ki a GTA 3-ra hogy nem támogatott a platform!

DarkSector
Nem játékra szánják, de azt mondták a régi játékokat tudja majd futtatni, mármint x360.