Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Szimplán kurva jó a játék így muszáj megvenni!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Kiprobáltam a Game Dev Tycoon-t és nagyon jopoda tycoon cucc 😊
Szavazzatok rá greenlight-on.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Fegyvert fognak a fejedhez, hogy vedd meg? 😊
Aki még nem regisztrált tegye meg. SG.hu Steam tagság szükséges hozzá és persze Steam fiók:

(szükséges lehet a forge trial verziójának a törlése (helyi fájlok törlése) pucoljátok ki teljesen a steambõl, majd szinkronizáljátok újra a steam fiókotokat, utána tudtok jelentkezni)

grebber
Még jó hogy vannak részvények és csak azért mert vannak kapok osztalékot amibe még ezen a kettõn kívül még 2 CE belefér!<#eljen>

Shep
Nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Rohadjon meg az Ubisoft ezeknek kell a pénzem 😞

AC4 CE után rákényszerítenek a Watch Dogs CE vételére is!

MerlinW
Nekem is van ilyenem, 10k volt tavaly amazonon. A Blu-ray most 35k körül van.

[merlinw.org]

Totti5
Sajnos aranyban mérik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ez így van! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

akkor inkább úgy mondom hogy nem a reflexeiden múlik a ds esetében hanem inkább a kitartásodon

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jó vétel, bár én blurayen akarom megvenni, kár hogy magyar felirat nincs rajtuk :S

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Botond
Én még nem tudtam elkezdeni amíg nincsenek meg a dlc-k, csak az alapjáték, meg mostmár hogy bejelentették nyárra az iPad verziót lehet megvárom azt, de örülök ha sokan dicsérik, mert akkor biztos jó lesz. 😊
Botond
Ez gyönyörû csomag! Remélem sok kellemes órát fog okozni!

Én az elnök embereit (west wing) nézem meg évente, az idei körrel már az ötödik évad végen járok. Hét évad van. 😊 Szal még egy hónap reggeli és esti buszozás.
DarkSector
A gyakorlottaknak ez nem akkora nagy átverés, de a kezdõk figyeljenek ez pl egy átverõs oldal (PH-n láttam).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
no az még odébb van, kösziek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Boston Legal nagyon jóféle. Fõleg A Shatner az odabasz. Viszont a SG-k jók, szeresd õket erõsen! HA hatszor is kell megnézned minden egyes részt (angolul), akkor hatszor, míg meg nem szereted!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Nyíííííí, beregeltem a metro last light-ot, de asszongya locked. Mikor lesz ez telepíthetõ/játszható?!

DarkSector
Sok olcsó játék.

Steam-eseket inkább hagyjátok!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Wowowow. Irigyellek. Jól néz ki. Egyik kedvenc sorozatom.
Laza
Miért lenne hihetetlen? Még a BL2-ben is a sniper és a pisztoly a legjobb fegyverek. Az SMG-k és az sssaultok nélkül, fõleg shotgun nélkül tökéletesen játszható a játék ... sõt, rakétavetõ nélkül is, max azzal pár dolog gyorsabb.
SMG-t szoktam néha használni, bár a sorozatvetõ pisztolyok a 8-10-es fire rate mellett lealázzák az SMG-ket. Az assaultot meg messzirõl kerülöm, mert szar a célzása, lassú, vagy szar robbanólövedéket lõ ... a klikkelés sebességével lövõ fegyvereket meg szintén nem szeretem.

Sokszor 2 féle sniper is be van rakva, különbözõ elementális sebzéssel, fantörpikus criteket lehet vele szórni, jó közelre és távolra is.
Max azért szoktam még mást használni, hogy kihasználjam a lõszertartalékot, meg ugye a rakétavetõ erejét 1-1 szituációban.

Mindez egy 26-os assasin és egy 39-es commando (ezzel 1x végigjátszva) karakter tapasztalataiból.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az a nagy büdös igazság, hogy sem Voyager-bõl sem DS9-bõl nem láttam az összes részt.....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
Volt két-három epizód DS9-ben, ahol elmaszkírozás nélkül szerepelt 😉

DarkSector
Aranyköpés.

"Tudok egy kerülõutat, hátha arra rövidebb lesz."

😄

Zomil
Eureka ott van a kedvenc sorozataim között 😊
Imádtam és ez tényleg egy olyan sorozat volt amelyik évadrol évadra képes volt teljesen ujat mutatni és rátenni mindig 1lapáttal. Nagyon a szivemhez nöttek a szereplök, meg az egész sorozat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Ebbe a Defiance sorozatba nagyon ne éljétek bele magatokat, mert oltári kasza gyanusak a visszajelzések. :-(

IMYke2.0.0.0
Egyedül a DiRT3-al nem rendelkezem még. Azt majd meg kéne vennem, dobozosban. Nekem még van BD-meghajtóm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Na jó, ez most a legújabb freemailos figyelemfelkeltõ tárgy: Te hívtál rejtett számról? Feladó: Laci
Ez annyira pocsék, hogy nem tudtam megállni ,hogy ne osszam meg veletek eme mestermûvet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
egy steames dirt1-2-3-grid1 pakk jöhetne.... (lemezen ill. steamen már mind megvan, de mivel dvd meghajtom nincs, kissé macera)

Forza.

DarkSector
Te ki vagy?

Shep
Lebuktál, te hívtad 😊

Totti5
Naja, van benne kutyulás bõven, meg WTF. Bár nekem a sima standart, külön álló részek álltalában mindig jobban tetszenek bármilyen sorozatnál mint a fõstoryt átívelõ több részesek. Ott tudom, hogy még még még jöhet, de amikor fõstoríra mennek rá, akkor ott mindig közeleg vagy a szezon, vagy a sorozat vége😊

IMYke2.0.0.0
Ki az a Laci?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajna, túl sokáig tartana a beszerzése. Majd körbekérdezem ismerõsöket 😊

Shep
Ti hívtátok Lacit rejtett számról?

Rapid81
Az Eureka pont pár rész után indult be és a sorozat végéig tartott is a lendülete. Nem tudod, hogy mit hagytál ki. Szerintem fuss neki még egyszer. A sorozatnak már úgyis bége, ahogy szereted. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Rá ma frászt hozták mindig a szemei - olyan vesébe látó... 😞
Ettõl függetlenül, szép nõ.

IMYke2.0.0.0

Lucy Lawless? Szerény véleményem szerint még ma is <#finom> Akkor meg aztán még fõleg <#finom>

Na Quark-ra kíváncsi lennék ferengi fülek nélkül... Még csak Odo fel is ismerhetõ.

IMYke2.0.0.0
Deep Space Nine: milyen kellemes meglepetés ért mostanság engem - az m1-en nagyon késõ esténként megy a Boston Legal.
S abban bizony ott van Odo felügyelõ (Rene Auberjonois), és Quark (Armin Shimerman) is 😊

IMYke2.0.0.0
Én mindig megnéztem, amikor tévé közelében voltam - internet akkor még ködbe veszett a számomra 😊

IMYke2.0.0.0
OFF:
Firefly-ért nekem is sírt a lelkem. A Serenity azért jó volt, de azt szívesebben néztem volna meg mondjuk egy 5-6. évad után, lezárásként.

Amik nem érdekelnek, vagy a felütés (alapsztori, kezdés) vagy más okokból: új Knight Rider (rettenet volt az a pár rész, amit láttam - egyedül a Chevi volt jó!), Fringe (ellenszenves volt a felütés, és a két szereplõ, 2 rész után dobtam, soha többé!).
Eureka: nagyon megült pár rész után, és dobtam.

Amikre még rá sem néztem (mert vagy arra vártam, hogy befejezzék õket, és egyben ledaráljam, vagy mert azt sem tudtam, hogy egyáltalán léteznek): Terra Nova, Torchwood, Warehouse, Defiance.

Hiába, a rajzos (anime) sorozatok jobban vonzanak már.

Fringe az még kegyetlen jó!

Új Defiance is érdekesnek tûnik.

Nekem ultimate favorit a Star Trek Voyager és a Deep Space Nine. Bármikor, bárhol, bármennyiszer képes vagyok megnézni. Zseniálisak!

Ne mondd el senkinek, de én még a Herkulesben is kedveltem ahogy a mítikust hõst alakította.

Rapid81
Eureka és Fringe már be lett fejezve és elég korrekten le lettek zárva, fõleg a Fringe. A Warehouse 13 most folytatódott a 4. évad 11. részével.

Stargate sorozat sajna most nem megy, pedig minden fõ és melléksorozat összes részét láttam és imádtam. 😊

Totti5
Dr. Who még amit imádok, de az nem leszz meg. Firefly szintén nagyszerû volt, de ugye meszelték. Terra Nova is... komolyan mondom rossz volt a kedvem napokig miután megnzétem a szezonzárót és a tudat hogy nem lesz több belõle. Hihetetlen hogy nem volt rá igény.

Aztán persze ott van Knight Rider is😊 azt is egyszer jó lenne beszerezni. Nomeg az Eureka!!!!!! ( + Torhcwood ), s Warehouse.

Fringe meg a Lost-ot végignézni, mert félbe lettek hagyva, de nyilván most már elõrõl, mert eltelt pár év.

Kíváncsi vagyok hogy ez az új Defiance mit mutat. Lemegy a 3. rész egyben nekiállok most már.

Hiába ezeket zabálom, imádom. Persze a non plusz ultra számomra mindig is az SG1 marad és a Star Trek Nextgen.

IMYke2.0.0.0
Durván jó csomag akkor! Minden fillérjét megérte!

IMYke2.0.0.0
OFF:
Sokan nem szeretik Kevin Sorbo-t, de nekem tetszett az Androméda-sorozat is.
A Végtelen határokról nem is beszélve.