Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja, arról lemaradtam de akkor tõle is kérdezem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"Amit meg elfelejtesz: EZ NEM FLAME TOPIK!"

én tényleg csak nagy ráérésemben írok ide azaz rám nem foghatjátok, de azt észrevettem hogy minden napra jut egy jó kis flame, ráadásul pont nem az eredeti játékok végett 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wantonly
Én már nem emlékszem pontosan, hogy mikor, de az elsõ steam profilomra a Half-Life 1-et és a CS-t regisztráltam be, de ez a profil már nincs meg. 😞

Aztán jött ez a viszonylag friss, amire az elsõ a Half-Life 2 volt.
ez engem is

Totti is hasonló stílusban osztja a half lifeot meg a bioshockot, és? össze még nem vesztünk sose pedig már szívjuk egymás vérét pár éve

Tinman
Ha a #117397-ben Micsu említi az "érces" megjegyzést, miért tõlem kérdezed?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Errõl mesélhetnél!

Mi volt akkor a Steam-en? Tulajdonképpen miért regeltetek oda?

Komolyan érdekel!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Kérés: aki még játszik vagy játszani fog a topikból a Far Cry 3-al az megadhatná az uplay felhasználónevét itt vayg privátban, hogy fel tudjam venni barát listára. Valamikor majd ki szeretném próbálni coop-ban. Köszi! 😊
Shep
Vasérc?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
10 Print" Totti szeret Halo. Micsu lejarat Totti."
20 Goto 10
Run

Ez megy évek óta. Rémesen unalmas.

Tinman
Érces megjegyzéseket azokra tettem többször is, akike 40-50k-ért vettek CE-t belõle. 10k-ért vettem amúgy, 90 óra belement, majd a hirdetésem feladása után pér órával már le is ütötte egy srác és ha jól rémlik 16 körül vitte el, pedig annak is örültem volna, ha nem bukok rajta.

"másik meg az hogy vki elkezdi az ellenkezõjét állítani amit te nem kell egybõl sértõdni meg személyeskedni, nem birod már ezt a "szakmát" XD"

Állíthatod az ellenkezõjét, ha igaz, leírtam, hogy miért nem az és az meg tény!

Amit meg elfelejtesz: EZ NEM FLAME TOPIK!

Shep
Nagyon adod ma szegénynek 😊

na nehogy kiderüljön hogy Tinman még dobogós se 😄

grebber
Shep
Tudtommal Pocoknak is jóval korábban volt, és nekem is a HL2 elõtt már több, mint 1 évvel.

IMYke2.0.0.0
Topiklakó, STEAM-es barátaim közül a legkorábbi: Zomil - 2005.12.22
De Tinmannek az aktuális profilja a második. Az elsõ e-mail problémák miatt odaveszett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

" nem járatom le azt aki szereti, veled ellentétben"

erre példát lécci

Tinman
Most már tessék konkrétumot írni, ne harapófogóval kelljen kihúzni belõled!

Ki, mikor, miért?

most magát a játékot hagyjuk hogy milyen lett

már ne is haragudj de nekem egy kicsit fura volt hogy elég érces megjegyzéseket tettél azokra akik vállalták hogy 1st day veszik, és te nem 1x kijelentetted hogy biztos nem fogod teljes áron megvenni de még nyomottan se mert túl van árazva
kétlem hogy 2 héttel késõbb fél áron megvetetted volna, szerintem még így is egy átlag aaa játéknál drágábban vetted
bár tudom azt is hogy jól jöttél ki a dologból mert többért eladta az accot ergo a rinya így utólag már felesleges volt

egyébként ebbõl nem csinálok ügyet meg te se csinálj csak szájról és seggrõl volt szó 😛

a másik meg az hogy vki elkezdi az ellenkezõjét állítani amit te nem kell egybõl sértõdni meg személyeskedni, nem birod már ezt a "szakmát" XD

Shep
Igen, pont az ITT miatt írtam, amit írtam 😊

Tinman
Ahogy írtam: ITT.

Neked elõbb volt? Vagy kinek?

Shep
Ha csak akkor regeltél akkor pláne nem lehetsz elsõ 😊

Tinman
Pre-order rendeltem újságírói munka miatt a HL2-öt, az volt az elsõ ami Steam reget követelt tudtommal, így AMINT lehetett beregisztráltam! Ennek majd' 9 éve!

IMYke2.0.0.0
A "talán" szó miatt nincs miért rád szólni, és mert nem biztos, hogy van kedved/idõd megnézni: w77d és MerlinW profilján is több, mint 650 elem van.
SQJ-t nem tudom megnézni, mert 'asse-'tom' a STEAM-en milyen néven fut 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nem biztos az az elsõség szerintem 😊

Tinman
Mindig ezt csinálod rész és dezinformációkból valami elképesztõ elbaxott "énmajdjólmegmondomot" kreálsz.

Facts:

1. Dio3 kapcsán igazam lett. Elsírtam ezerszer, hogy óvatosan a hype train-el, mert valószínûleg nem úgy lesz az. És bár a D3 nem lett szar játék, de számos sebbõl vérzett és már az is túladott rajta, akik anno úgy várta mint a messiást.

2. 1st day nem tudom ki vette én biztos nem. A megjelenést követõ 2. hétben vettem meg egy CE-bõl kiszedett példányt, mert látni akartam milyen irányt vett a sorozat. A véleményemet elolvashatod a blogon, hosszabb, mint a Háború és Béke.

3. A Halo 3 szerinted szar, szerintem viszont nem szar a D3, ráadásul én nem járatom le azt aki szereti, veled ellentétben... a flame topikban meg nyilván kifejtettem az aggályaim.

grebber
A Ted producere irányítja a Gears of War mozifilm munkálatait

Azért jó ,hogy néha néha feltûnik info a filmrõl! Remélem a nyugdíj elõtt láthatóm is majd!

Next PC upgrade: 2022

ennyi

én a kijelentéseden akadtam ki egy kicsit, popsit már mindenki csinált a szájából egyezünk meg ennyiben :-)
de egyébként a dio3 megjelenése elõtt is mit letolt te úr isten és 1st day vette (én mint fõtroll nem köptem annyit a halo összes részére), de hál istennek ezek anno nem csak nekem tûntek fel mielõtt még én lennék a rosszindulatú kiffiú 😊

Tin az warez mentességed meg mindig példaértékû volt, sose kötöttem bele szerintem

Tinman
Én nem értem a SAJÁT szokásom és életvitelem? Hát persze :-D

Most is köpködöm, de rá vagyok kényszerülve. Az értetlenkedéseddel a másik topikot támogasd, vagy csak simán ugord át amit írok. Rém egyszerû.

W77D, SQJ, MerlinW pedig "picit" komolyabban tolják a Steam-et mint én.

Tinman
Akkor én is, mert u.e.

Errõl szerintem inkább tehet maga az Internet, sem mint a játékok. Bár a kettõ kombinációja együtt valószínûleg tovább rontja a helyzetet.

A net használatával ugyanis folyamatosan 90%-ban haszontalan infóval találod magad szembe, folyamatosan szûr és válogat az agyad a hasznos és haszontalan információk között. Erre még rájön a tv-bõl áradó szeméthalom, a rádióba hallható spam, de még az utcák is tele vannak felesleges teljesen lényegtelen reklámokkal, figyelemfelkeltõ információkkal.

Így IRL is, az agyad számára a megszokott dolgok -mint pl. egy szemüveg- már nem élveznek akkora prioritást, mint maga a tevékenység amit végezni szeretnél és arra koncentrálsz, minden más nem kap akkora elsõbbséget.

Csak nem mûködik a szûrés perfektül, így néha az agyad kukázza a tudatos memóriádból a szemüveg helyét, így amikor megtalálod picit olyan érzés, mintha új információ lenne, pedig valójában te tetted oda.

Összességében nem sérül a rövidtávú emlékezés.

Próbálj ki egy memóriakártya játékot, vagy keress egy 20 karakterbõl álló számsort. Koncentrálj rá, majd elõbbi esetben mérd le mennyi idõ alatt fordítod fel párosával a kártyákat, utóbbi esetben, pedig 30 mp alatt próbáld memorizálni a számsort, majd takard le és írd le egy papírra.

Ha nagyon rosszul megy akkor azért kezdhetsz aggódni.

trolla jani érti te nem érted már ne is haragudj

ha megkérdezik tõlem hogy ki volt a legnagyobb steam köpdösõ az elmúlt 5 évben azt mondom hogy: Tin

ha megkérdezik tõlem hogy kinek lehet a legnagyobb steam játékgyûjteménye itt a közösségben azt mondom talán: Tin

a többi csak magyarázkodás, a lényegen nem változtat

grebber
Már rég nyitottam neki topikot tessék nézni 😄
Csak mivel mobilról elég debilül kezelte SG és összenyomott lett 😞

grebber
Hát én pont azt veszem észre hogy a gépezés egyre jobban öli az egysejtjeimet.Kurva sok mindent elfelejtek nagyon hamar.
Melóba nem tudom hova rakom le a védõkesztyût, szemüveget amit 5 percre raktam le!
Elrakom a zsebembe a cuccuomat azt fél óráig kereem melyikbe van stb.
Aztán már lehet arzheimerbe szenvedek ki tudja!

IMYke2.0.0.0
"Hellraid: A Dead Island fejlesztõitõl
A Dead Island és a Call of Juarez játékokért felelõs Techland egy teljesen új projekten dolgozik, méghozzá egy kooperatív hack&slash játékon. A Hellraid még az idei év folyamán megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Wii U verzióról, illetve következõ generációs konzolokról nem szól a fáma, szóval úgy néz ki, hogy õk kimaradnak a kaszabolásból.

A Techland szerint a Hellraid személyében két játékot kapunk egyben. Csinálhatjuk a sztori orientált single-player módot, egyedül nekiveselkedve a pokol démonainak, vagy magunk mellé idézhetünk 3 barátot, akikkel együtt irthatjuk a szörnyetegeket. Ebben a módban versenyezhettek, hogy ki ér el több pontot, a kihívások random generáltak.

(...)

Igazából az egész picit olyan, mint a Dead Island, csak ezúttal középkori fantasy környezetbe áthelyezve. A zombik már uncsik. Vagy nem?

IPON + IGN

Sir Quno Jedi
pontosan, ma már nincs kézbe fogható, materiûlis média, ami szbadon adható, vehetõ, felhsználás után is, mivel regelni kell acchoz ÚGYIS

innentõl a dobozos játékok mint olyan, tökéletesen okafogyottakká váltak... ezt sajnos még nekem is be kellett látnom

marad tehát a digitális izé, amit, ha már van, próbáljunk megszokni és élvezni, mást úgysenem tehetünk...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
"Javítják a rövidtávú memóriát az FPS-ek

Ha legközelebb valaki megkérdezi, miért töltesz annyi idõt a Call of Duty elõtt, mostantól válaszolhatod azt, hogy csak a rövidtávú memóriádat fejleszted. Legalábbis a kettõ között összefüggést talált Dr. Lorenza Colzato, a holland Leiden University professzora egy kutatás segítségével. A lényeg, hogy az FPS-ek arra késztetik a játékosokat, hogy gyorsan reagáljon az agyuk a történtekre, és tudják követni a gyors mozgásokat, és változó hanghatásokat. Hogy ez miként hat ki a rövidtávú memóriára, azt a lenti videóban foglalja össze a hölgy.
A video
A forrás: IPON.hu

Fabio Capello
A szükség nagy úr, az igazság az, hogy egyszerû, steames kulcsokhoz a hazai piaci ár töredékéért hozzá lehet jutni - ha nem prioritás számomra a doboz, akkor azokat preferálom. De pl. egy Diablot, egy AC-t vagy egy SC2-t eszembe se lenne megvenni csak kód formájában, ahhoz túl jó a doboz contentje.

Dj Tommy
Ehhez a zenéhez nincs klipp, amúgy aki énekel Scarlet.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Én sem vagyok a STEAM nagy pártolója - Gabe meg csak tömi magát -, de nekem is van már közel 250 játékom (DLC-k nélkül), amibõl számos indie-de-jó játék is. S bizony, sokat ajándékba kaptam, vagy nyertem.

Minden, a játékos hobbiját kicsit is komolyan gondoló és vevõ, önmagát és kedvesét/családját szórakoztatni kívánó ember tudja, hogy a jelen és a jövõ DRM megoldása a digitális disztribúció (Cloud / felhõ? Szerény véleményem szerint: járhatatlan út. Ha lesznek, akkor, talán, az ükunokáim majd áááájfon79-rõl már felhõbõl játszanak).
Ezt el kell fogadnunk, le kell nyelnünk.
Ahogy azt is, hogy bármennyire a materiálisan megfogható termékeket favorizáljuk (egyre kevesebben) - ne, könyörgöm ne írjátok le 100x is, hogy "kell a francnak a profogó" meg hasonlók! -, az így megvett játékainkat mindenképp be kell regisztrálnunk online a STEAM/Origina/Uplay triumvirátus egyikébe... 😞
Így, nem elhanyagolható esetben, jobban járunk, ha már eleve digitálisan béreljük a játék élvezhetõségét.

Sir Quno Jedi
Én voltam a steam legnagyobb ellenzõje, jelenleg mégsem szívesen veszek játékot, ami nem steam-es, sõt! Megváltozott a véleményem, mivel a KÖRÜLMÉNYEK is megváltoztak. Azóta közel 300 játékom van steam-en (dlc-k, meg mismás nélkül ennyi!!!) és nagyrészük nem indie fos!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Szvsz NEKEM volt itt elõször Steam fiókom. Méghozzá ~9 éve!

Nem érti, eddig se értette.

Lóg a levegõbe ez a kibaxott cég ahol dolgozom már legalább 3 éve! Azóta folyamatosan zavar van az erõben, de fõleg a fizetések körül (jah, még mindig nincs az elõzõ teljesen kiegyenlítve, aztán ma adtam le a jelenléti ívet kitöltve LOLbmeg).

Így nem tehetem meg azt a luxust, hogy halomba állnak a dobozos címek, ráadásul külföld évek óta tervbe van, mert ha itt vége én nem kezdem el egy fostos magyar cégnél újra a NULLÁRÓL, még szarabb bérért, mint ami itt van.

Ezért KÉNYTELEN vagyok digitális terjesztés útján vásárolni. Kvázi a dobozos termékeim költöztetem fel online. Mert milyen más mód lenne? Warez? Azért mert ebben a mocskos országban mindenki lop, nekem is kellene? Hát NEM!

Ezt most írom le századszorra, de a Troll Jani és Troll Peti nem értik és nem is akarják megérteni, mert nekik ez móka. Ha ennyire jó móka akkor nekik is hasonlókat kívánok...

Sir Quno Jedi
Vagy csak simán elküldünk az édesanyukádba! 😄 Mi ilyen rendibandik vagyunk már csak...

IMYke2.0.0.0
A másik topikbeli eseményeket nem követem (reagálni meg ugye nem tudok, köszönhetõen a Daniel-jaj-elfelejtettem-kivenni-a-scriptbõl-T házigazdának), így csak az emlékeimre hagyatkozhatok: a Half Life 2-vel kapcsolatban már volt neki STEAM-fiókja.
Emellett, nem kell szeretni a STEAM-et.
Én sem szeretem - elfogadom, és el kell fogadnom, hogy már csak "rajta keresztül" tudok játszani a játékaim 70-90%-ával.
Biztosan más lenne a szemléletem kényelmes közegben, de így, hogy ha játszani akarok a könyvtárba kell jönnöm, eléggé nem szimpi.

Cserébe viszont, be tudok tárazni (hörcsögölni) akciókban, ugye, bevallottan elkurvultam én is: szépen vásárolgatok játékot is, DLC-t is.

Tinman
Csak 2 szó: Orbán Viktor ;-)

Tinman
A kivétel erõsíti a szabJÁT!.

Egyébként a DaS2-bõl ennyi idõ alatt JÓVAL többet láthatott aki akart, mint az említett Kickstarteres projectekbõl...

jajj dehogynem

a from software

" Tinman esetében sem tapasztaltam még, hogy popsit csinált volna a szájából."

csak egy szó. Steam 😄😄:😄😄

Tinman
Majd ha kijött elélvezek tõle... ígéretekkel nálam senki, semmire nem megy.

IMYke2.0.0.0
Én igyekszem nem csinálni, és - meg tudja védeni magát, én csak a véleményemet írom le! - Tinman esetében sem tapasztaltam még, hogy popsit csinált volna a szájából.

jarlaxxe
<#eljen>