Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én tényleg csak nagy ráérésemben írok ide azaz rám nem foghatjátok, de azt észrevettem hogy minden napra jut egy jó kis flame, ráadásul pont nem az eredeti játékok végett 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aztán jött ez a viszonylag friss, amire az elsõ a Half-Life 2 volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi volt akkor a Steam-en? Tulajdonképpen miért regeltetek oda?
Komolyan érdekel!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
20 Goto 10
Run
Ez megy évek óta. Rémesen unalmas.
"másik meg az hogy vki elkezdi az ellenkezõjét állítani amit te nem kell egybõl sértõdni meg személyeskedni, nem birod már ezt a "szakmát" XD"
Állíthatod az ellenkezõjét, ha igaz, leírtam, hogy miért nem az és az meg tény!
Amit meg elfelejtesz: EZ NEM FLAME TOPIK!
Next PC upgrade: 2022
De Tinmannek az aktuális profilja a második. Az elsõ e-mail problémák miatt odaveszett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
erre példát lécci
Ki, mikor, miért?
már ne is haragudj de nekem egy kicsit fura volt hogy elég érces megjegyzéseket tettél azokra akik vállalták hogy 1st day veszik, és te nem 1x kijelentetted hogy biztos nem fogod teljes áron megvenni de még nyomottan se mert túl van árazva
kétlem hogy 2 héttel késõbb fél áron megvetetted volna, szerintem még így is egy átlag aaa játéknál drágábban vetted
bár tudom azt is hogy jól jöttél ki a dologból mert többért eladta az accot ergo a rinya így utólag már felesleges volt
egyébként ebbõl nem csinálok ügyet meg te se csinálj csak szájról és seggrõl volt szó 😛
a másik meg az hogy vki elkezdi az ellenkezõjét állítani amit te nem kell egybõl sértõdni meg személyeskedni, nem birod már ezt a "szakmát" XD
Neked elõbb volt? Vagy kinek?
SQJ-t nem tudom megnézni, mert 'asse-'tom' a STEAM-en milyen néven fut 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Facts:
1. Dio3 kapcsán igazam lett. Elsírtam ezerszer, hogy óvatosan a hype train-el, mert valószínûleg nem úgy lesz az. És bár a D3 nem lett szar játék, de számos sebbõl vérzett és már az is túladott rajta, akik anno úgy várta mint a messiást.
2. 1st day nem tudom ki vette én biztos nem. A megjelenést követõ 2. hétben vettem meg egy CE-bõl kiszedett példányt, mert látni akartam milyen irányt vett a sorozat. A véleményemet elolvashatod a blogon, hosszabb, mint a Háború és Béke.
3. A Halo 3 szerinted szar, szerintem viszont nem szar a D3, ráadásul én nem járatom le azt aki szereti, veled ellentétben... a flame topikban meg nyilván kifejtettem az aggályaim.
Azért jó ,hogy néha néha feltûnik info a filmrõl! Remélem a nyugdíj elõtt láthatóm is majd!
én a kijelentéseden akadtam ki egy kicsit, popsit már mindenki csinált a szájából egyezünk meg ennyiben :-)
de egyébként a dio3 megjelenése elõtt is mit letolt te úr isten és 1st day vette (én mint fõtroll nem köptem annyit a halo összes részére), de hál istennek ezek anno nem csak nekem tûntek fel mielõtt még én lennék a rosszindulatú kiffiú 😊
Tin az warez mentességed meg mindig példaértékû volt, sose kötöttem bele szerintem
Most is köpködöm, de rá vagyok kényszerülve. Az értetlenkedéseddel a másik topikot támogasd, vagy csak simán ugord át amit írok. Rém egyszerû.
W77D, SQJ, MerlinW pedig "picit" komolyabban tolják a Steam-et mint én.
Errõl szerintem inkább tehet maga az Internet, sem mint a játékok. Bár a kettõ kombinációja együtt valószínûleg tovább rontja a helyzetet.
A net használatával ugyanis folyamatosan 90%-ban haszontalan infóval találod magad szembe, folyamatosan szûr és válogat az agyad a hasznos és haszontalan információk között. Erre még rájön a tv-bõl áradó szeméthalom, a rádióba hallható spam, de még az utcák is tele vannak felesleges teljesen lényegtelen reklámokkal, figyelemfelkeltõ információkkal.
Így IRL is, az agyad számára a megszokott dolgok -mint pl. egy szemüveg- már nem élveznek akkora prioritást, mint maga a tevékenység amit végezni szeretnél és arra koncentrálsz, minden más nem kap akkora elsõbbséget.
Csak nem mûködik a szûrés perfektül, így néha az agyad kukázza a tudatos memóriádból a szemüveg helyét, így amikor megtalálod picit olyan érzés, mintha új információ lenne, pedig valójában te tetted oda.
Összességében nem sérül a rövidtávú emlékezés.
Próbálj ki egy memóriakártya játékot, vagy keress egy 20 karakterbõl álló számsort. Koncentrálj rá, majd elõbbi esetben mérd le mennyi idõ alatt fordítod fel párosával a kártyákat, utóbbi esetben, pedig 30 mp alatt próbáld memorizálni a számsort, majd takard le és írd le egy papírra.
Ha nagyon rosszul megy akkor azért kezdhetsz aggódni.
ha megkérdezik tõlem hogy ki volt a legnagyobb steam köpdösõ az elmúlt 5 évben azt mondom hogy: Tin
ha megkérdezik tõlem hogy kinek lehet a legnagyobb steam játékgyûjteménye itt a közösségben azt mondom talán: Tin
a többi csak magyarázkodás, a lényegen nem változtat
Csak mivel mobilról elég debilül kezelte SG és összenyomott lett 😞
Melóba nem tudom hova rakom le a védõkesztyût, szemüveget amit 5 percre raktam le!
Elrakom a zsebembe a cuccuomat azt fél óráig kereem melyikbe van stb.
Aztán már lehet arzheimerbe szenvedek ki tudja!
A Dead Island és a Call of Juarez játékokért felelõs Techland egy teljesen új projekten dolgozik, méghozzá egy kooperatív hack&slash játékon. A Hellraid még az idei év folyamán megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Wii U verzióról, illetve következõ generációs konzolokról nem szól a fáma, szóval úgy néz ki, hogy õk kimaradnak a kaszabolásból.
A Techland szerint a Hellraid személyében két játékot kapunk egyben. Csinálhatjuk a sztori orientált single-player módot, egyedül nekiveselkedve a pokol démonainak, vagy magunk mellé idézhetünk 3 barátot, akikkel együtt irthatjuk a szörnyetegeket. Ebben a módban versenyezhettek, hogy ki ér el több pontot, a kihívások random generáltak.
(...)
Igazából az egész picit olyan, mint a Dead Island, csak ezúttal középkori fantasy környezetbe áthelyezve. A zombik már uncsik. Vagy nem?
IPON + IGN
innentõl a dobozos játékok mint olyan, tökéletesen okafogyottakká váltak... ezt sajnos még nekem is be kellett látnom
marad tehát a digitális izé, amit, ha már van, próbáljunk megszokni és élvezni, mást úgysenem tehetünk...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha legközelebb valaki megkérdezi, miért töltesz annyi idõt a Call of Duty elõtt, mostantól válaszolhatod azt, hogy csak a rövidtávú memóriádat fejleszted. Legalábbis a kettõ között összefüggést talált Dr. Lorenza Colzato, a holland Leiden University professzora egy kutatás segítségével. A lényeg, hogy az FPS-ek arra késztetik a játékosokat, hogy gyorsan reagáljon az agyuk a történtekre, és tudják követni a gyors mozgásokat, és változó hanghatásokat. Hogy ez miként hat ki a rövidtávú memóriára, azt a lenti videóban foglalja össze a hölgy.
A video
A forrás: IPON.hu
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Minden, a játékos hobbiját kicsit is komolyan gondoló és vevõ, önmagát és kedvesét/családját szórakoztatni kívánó ember tudja, hogy a jelen és a jövõ DRM megoldása a digitális disztribúció (Cloud / felhõ? Szerény véleményem szerint: járhatatlan út. Ha lesznek, akkor, talán, az ükunokáim majd áááájfon79-rõl már felhõbõl játszanak).
Ezt el kell fogadnunk, le kell nyelnünk.
Ahogy azt is, hogy bármennyire a materiálisan megfogható termékeket favorizáljuk (egyre kevesebben) - ne, könyörgöm ne írjátok le 100x is, hogy "kell a francnak a profogó" meg hasonlók! -, az így megvett játékainkat mindenképp be kell regisztrálnunk online a STEAM/Origina/Uplay triumvirátus egyikébe... 😞
Így, nem elhanyagolható esetben, jobban járunk, ha már eleve digitálisan béreljük a játék élvezhetõségét.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem érti, eddig se értette.
Lóg a levegõbe ez a kibaxott cég ahol dolgozom már legalább 3 éve! Azóta folyamatosan zavar van az erõben, de fõleg a fizetések körül (jah, még mindig nincs az elõzõ teljesen kiegyenlítve, aztán ma adtam le a jelenléti ívet kitöltve LOLbmeg).
Így nem tehetem meg azt a luxust, hogy halomba állnak a dobozos címek, ráadásul külföld évek óta tervbe van, mert ha itt vége én nem kezdem el egy fostos magyar cégnél újra a NULLÁRÓL, még szarabb bérért, mint ami itt van.
Ezért KÉNYTELEN vagyok digitális terjesztés útján vásárolni. Kvázi a dobozos termékeim költöztetem fel online. Mert milyen más mód lenne? Warez? Azért mert ebben a mocskos országban mindenki lop, nekem is kellene? Hát NEM!
Ezt most írom le századszorra, de a Troll Jani és Troll Peti nem értik és nem is akarják megérteni, mert nekik ez móka. Ha ennyire jó móka akkor nekik is hasonlókat kívánok...
Emellett, nem kell szeretni a STEAM-et.
Én sem szeretem - elfogadom, és el kell fogadnom, hogy már csak "rajta keresztül" tudok játszani a játékaim 70-90%-ával.
Biztosan más lenne a szemléletem kényelmes közegben, de így, hogy ha játszani akarok a könyvtárba kell jönnöm, eléggé nem szimpi.
Cserébe viszont, be tudok tárazni (hörcsögölni) akciókban, ugye, bevallottan elkurvultam én is: szépen vásárolgatok játékot is, DLC-t is.
Egyébként a DaS2-bõl ennyi idõ alatt JÓVAL többet láthatott aki akart, mint az említett Kickstarteres projectekbõl...
a from software
csak egy szó. Steam 😄😄:😄😄