Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Indie Royale feloldotta a 3 játékot. De jó, hogy nem vettem meg. Elég kukás cucc...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Watch Dogs:

Ha láttál belõle ingame dolgokat, nagyjából képben vagy, hogy mirõl fog szólni akkor azért sejthetõ, hogy nem egy újabb GTA unalomhalmazra kell felkészülni. Komolyabb lesz sokkal, mint a Saints Row (ennél már félek nagyon elmegy totál idióta irányba), de érdekesebb, izgalmasabb, lesz, mint a GTA 4... biztos hallottál talán arról is, hogy lopakodásra, rejtõzködésre is kiemelten szükség lesz, mindez jó kis sci-fi misztikus témával nyakonöntve, olyan graf mellett, hogy öröm nézni. Abs. borítékolom a sikert!

AC4:

A sorozat neked kevésbé a szíved csücske, mint itt sokunknak, és a 3. rész még Totti szerint sem lett kiváló, a DLC epizodikusság nálam meg eleve mínusz 1.5 pont, de ez a kalózos téma a 4. rész esetében eléggé a gyengém... elsülhet ez nagyon jól is.

Persze az AC4 kapcsán már nem tenném tûzbe a kezem, az általad linkelt hsz-em pedig a WD-ra értendõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Igen, sajna statisztikai bug.
De én átadom a helyem (mármint a listán, nem a steam-en) másnak mert ugye leálltam a vásárlással, vagy ha veszek nem annyit mint a többiek. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Mindenkinél azt írtam táblázatba, amit a STEAM mutat a profilja alatt, ha nyilvános.
S párszor én is írtam: a STEAM bizony nem egy DLC-t is külön számol, ahogy teszi a MAC-es verziókkal is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ha steam, adódhatnak félreértések, mert a darabszámnál a dlc is pl 1 játéknak számolja, míg a táblázatban lehet hogy nem.
Így lehetsz elõrébb, mivel az alapjáték neked több.

Csak tipp, nem értek hozzá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Teljesen mindegy mit csinálnak, csak ne velem. :-)

El is olvasom amit írnak, de nem tudok velük jól kommunikálni, természetesen a saját fogyatékosságom miatt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Vigyázz látok és hallok mindent (Isten vagyok!) <#ravasz1>

Nem értem ezt a frusztrációt, én csak mókásnak tartom a két hozzászólást egymás mellett. Nem tudom, hogy ezt miért kell támadásnak felfogni ártalmatlan ugratás vagy csipkelõdés helyett. Ha rosszindulatot véltél észrevenni, elnézést, de nem volt ilyesmi mögötte.

Mellesleg fogalmam sincs, hogy a Watch Dogs - és az AC4 - "kurvajósága" mitõl biztos, én speciel gyanakodva figyelem mindkettõt.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom mi folyik a másik topikban, de mintha Zó és Micsu nem lennének olyan kedves/rendes fórumozótársaid, mint voltak régen veled.
Vagy, csak én érzem rosszul?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Inkább csak nehézfejû ;-)

Tinman
Már megint nem a mûsort nézed?

Mit is ígértek a Watch Dogs fejlesztõi?

Nem tudom mert nem követtem, de qrvára VAN MÁR MIT felmutatniuk! Nem nézek bemutatókat, de a Watch Dogs ingame témából én is láttam már párat...

Gy.k. ismét csak neked:

Tegyél már különbséget a

- "lesz ez, lesz az, lesz amaz + 1 millióért ígéretek között" és a
- MOZGÓ INGAME bemutató között!

Ha ez nem megy menj el valami továbbképzésre, vagy kezeltesd magad.

Bonus:

Bejössz ide random beböfögni mint Micsu... mi ennek az értelme? Mind a kettõtöket már többször megkértelek, hogy ugorjátok át a hszeim a fárasztó, értetlenkedõ, kötekedõ agyfaszságaitokkal meg szíveskedjetek átfáradni az arra kijelölt non-gamer topikba.

Köszönöm!

fery02
Ezen a hardveraprós linken egybõl 2500 Ft-ért bezsebelhetõ.
Nagyon gondolkozok a vételén, mert most a napokban végeztem a sorozat 3. évadjával és imádtam.
Ráadásul néhányan mondják, hogy a játék még jobb is lett, viszont így is be vagyok havazva játékokkal...nem tudom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Dj Tommy
De régen is volt már, amikor a Steames pályafutásom kezdtem, ezzel indult az "egész".

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Hú, de gonosz vagy 😊

IMYke2.0.0.0
Röviden: az általad hiányolt DLC PS3-only.

grebber
Most nézem a The Betrayal of Jimmy DLC nincs is benne akkor miért completeként árulják?

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Mafia 2 és a DLC-k története - amikor összeállítottam, akkor a GMG-n csak 19.99 € volt az alapjáték:

Nekem is csak a DLC-k kellenének: Gondolod, aki veszi az alapjátékot, annak nem kellenének a DLC-k?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nem akar valaki Mafia 2-öt venni?

GMG-en az összes dlcvel együtt most csak 6.86€ lenne! Nekem csak a dlc-k kellenének! Ph-n azt mondták külön kódót ad mindenhez!

Nem multiztam COD-dal soha!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Hát jah lesz az még nehezebb is késõbb amikor már új monsták lépnek majd a képbe !

A nehézséget meg nem arra értem hogy nehezebb lesz õket kinyírni hanem arra hogy nem öldökölhetsz Rambo módjára.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól tudom akkor te még az elsõ szigeten vagy és nem csak 1 térkép van ám ahol most vagy á dehogy lesznek még böven más helyszinek ne aggódj és még sokkal nagyobb is ahol most vagy.

Ami a szörnyeket illeti késõbb lesznek nehezebb monsterek amihez már taktikázni kell mert ahol most vagy azok ott csak nagy részt zombik vannak és az izom agy Thugok és persze az infectedek késõbb már sokkal nehezebb dolgod lesz mert az Infected zombik csapatban támadnak van hogy 5-6 Infected egy csapatban van és ha beszoritanak akkor neked véged van. Késõbb persze lesznek újabb szörnyek ahol már taktikázni kell ellenük , mert az új helyszíneken is lesz jó pár Monster Boss ne aggódj söt még a játék vége felé is lesz újabb szörny tipus ha azt hiszed hogy csak annyi szörny gárda van ahol most vagy akkor nagyon tévedsz. xD

Ami a szúró fegyvereket illeti Xian-nak az ázsai csajnak pont a szúró fegyverek a specialitása de az ilyen kis eszközök tényleg nem sokat érnek csak arra jók hogy ne az elsõdleges fegyót koptasd vele hanem arra hogy elhasználd öket aztán már dobhatod is el nekem pl nagyon jó Nachete-k Wakizashi meg Katana-im vannak.

Ami a feygver modokat illeti a Ripper mod az egyik legjobb ugye baseball ütö + körfûrész na azal lehet aprítani rendesen ezért is érdemes mindenféle Quest-et megcsinálni mert kapsz érte fegyver modokat és késöbb már durvább cuccokat is tudsz alkotni ami késõbb nagyon hasznos lesz.

Ami a Rage mode-ot illeti az tényleg ilyen erõs azt akkor érdmes használni ha már nagyon kevés életerõd van nincs medkitet nincs a közelben cucc ami gyógyítani tudna a Rage mode-ot csak végszükség esetén kell használni késöbb olyan sokan lesznek mint az oroszok xD azért nem mindegy hogy Rage Mode ON és kinyirsz mindenkit vagy egyenként lassaban nyirod ki öket.
TBTPumpa
Én is így vagyok vele. Nagyobb fun lenne Steam-en, mint így. De majd, ha olcsóbb lesz... <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
már CoD-ban is az AC130 volt a killstreaked, mi? 😄

IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs 😞(
Én ezt látom:

Csak szivatlak <#puszi><#nevetes1>

grebber
Nálam miért ír 336 játékot hogy annyim van és te vajon miért 473-nak látod?

<#nevetes1>

Benne van az A és C betû? Benne! Akkor kell! Ennyit tudnék hozzáfûzni..XD

IMYke2.0.0.0
"Akkor nem értem elõbb néztem a 15. darksectornak 337 játéko írt nálam ,nekem meg 336 van! Akkor hogy lehetek 7.?"

DE:
07. Grebber - 473
16. darkSector - 337

grebber
Vagy mégsem 😄

#117451 bár nem értem mint korábban is írtam!

IMYke2.0.0.0
Bizony. Fiók-érték arány lenne az igazi.
De Twitterre csak ezért nem fogok regisztrálni (steamcalculator megdöglött, és csak Twitteren keresztül mondja meg).

grebber
A drágább játékokat CE-be veszem! Nagyon ritkán steam-re is pl a 0-day Alan Wake volt ilyen legutóbb!

Na azért! XD

IMYke2.0.0.0
Ja, az otthoni Update 3-as.

Jó, de Grebber a 2000 Ft-nál drágább kell a francnak klub elnöke is egyben, ezt kifelejtetted.

IMYke2.0.0.0
Wesker24 pont ezt írta velem kapcsolatban is, nekem 😊

IMYke2.0.0.0
Update 4-et ma viszem haza.
Bár... már hajnalban éreztem, hogy ezt STEAM-en kellene játszani...
Elkurvultam. T.é.n.y.l.eg.

Picsába! Wesker leelõzött.... Bele kell húznom...XD

TBTPumpa
Gondolom az Updatek kimaradtak!
Az Update 4 már javít valamicskét a teljesítményen is - illetve javítja a Chris-es kampány nehézségeit!
Azzal lesz majd szívás rendesen.

Amúgy az Adás kampány a legjobb. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bármily meglepõ ratgab néven megtalálsz. XD

Shep
Sokkal inkább egy 100. rókabõr AC kalóz kaland, igaz? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem vagy egyedül, mert engem is hidegen hagy.

IMYke2.0.0.0
Nem volt spoiler - én legalábbis, rá nem jöttem, hogy mirõl van szó - mert nem néztem a spoiler tagok alá :😊

Tinman
Hazaérek megnézem!

Dead Island helyzetjelentés:

- 2x haltam tegnap. 1-ik esetben elbíztam magam, másik esetben beakadtam nem tudtam hátrálni. Mindezt ~10 órányi alapjáték után... hát keménynek éppen nem nevezném ezt a játékot, de majd késõbb biztos az lesz, amit nem tudok hogyan, mert a fegyók, én is és a szörnyek is szintet lépnek, így EGY HELYBE toporognak az erõviszonyok :-D

- Viszont kezdek egész jól ráérezni az ízére. Egy kibaxott nagy grindfest, de egész jól megszínesítik a küldik és a helyszínek a játékot.
A Hotelbe is jártam már és egész jó volt a hangulata!

- Rájöttem arra is, hogy ezek a rövid picit fegyverek, mint konyhakés, búvárkés, bárd még ha nagyon erõsek is szarok, mert túl közel kell engedni a monsztákat hozzá. Elég jól ráéreztem ezek szerint, hogy a
baseball ütõ+körfûrész
a Dead Island Zweihanderje, mert ha azzal tolom alig vagy egyáltalán nem sérülök, csak mindig azt a fegyót kell újra és újra a szintemelkedés miatt elkészíteni meg javítgatni.

- Kipróbáltam a düh-öt tegnap. BMEG! Nincs a csajnál még pisztoly és lõszer, erre megnyomom az Y-ot ami a dühöt engedi szabadjára, erre ELÕVESZ egy pisztolyt és 2 lövés vele
egy bazi nagy izomagy!
WHAT THE HELL????
Honnan? Mikor? Miért? Hogyan? <#wilting>

IMI! Remélem ebben semmi spoiler nem volt! Igyekeztem általánosságban írni!

zorrobomber
Nyilván ^^ Felõlem olyan listát csináltok amit akartok.

Shep
Ezt én is akartam javasolni de nem tettem, mert utána az álarcos lovas megint leordította volna a monitoromat a helyérõl, ahogy azt legutóbb is elkövette.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Tinman ígértem neked egy videót !

Tessék parancsolj 😄

Darksiders II Crucible (Arena)) 1-100Wave +1 Wave (Easter Egg)

Egy szuszra lenyomtam a Darksiders II Arena mind a 101 menetét halál nélkül mindezt 48 perc alatt. 😄

Persze ehhez kellett min 2x-es végigjátszás elérni a Max szintet (lvl30) megalkotni az ultimate Bad Ass fegyómat kb 1,5 milliót költöttem rá, kimaxolni a Necromancer Skill Tree-t és beszerezni a legjobb Geareket.
IMYke2.0.0.0
Természetesen, mint minden súlyozatlan statisztika nem tükröz semmiféle szabályosságot, realitást - ellenben, viszonyítási alapnak megfelel.
Ettõl függetlenül, eléggé rémisztõ a lista 😊

IMYke2.0.0.0
Én is elég elõl végeznék 😊