Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Bárhogy írom be a keresőbe nekem mindig kiadja hogy van a psnowba ps4-es game is...

Engem addig vonzott ez a only konzol exklúziv téma amig megvettem az xbox 360-at + a ps3-at és beszereztem mindkettőre az összes létező pc-re soha meg nem jelenő címet...Nos a vége az lett letoltam olyan 5-5 game-t és ma már a potról nem is látom melyik konzol micsoda mert min 1.5 éve be sem voltak kapcsolva...Szerintem a ps4-el is így lennék...

Ezt a fellángolást ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor egy finom kajára vágy be akarod tolni az egész asztalnyit de az első tányér után olyan jól laksz nem tudsz enni többet...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 12:40:15

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Szerintem PS NOW--on bellül gondolta. 😊
De ha nem, akkor ja, van egy ideje már.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
"Idővel talán lesz majd PS4-re is" Annyi szent hogy nem követed a konzolos dolgokat. Ezer éve van már PS4-re..

Vagy mire értetted hogy lesz ps4-re?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 12:31:56

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
<#papakacsint><#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Más kontroller is jó, csak a mozgásérzékelés, tapipadot nem tudod használni....
Uncharted-ezni vagy God of War vígan mehet, ott nem használja.

Heavy Rain - Beyond, amik erre építenek, meg mint írták a lámpa kocogtatás a TLOU-ban, de az csak bizonyos 1-2 sötétebb résznél kellemetlen, felnyomod a fényerőt addig, de tudsz játszani.

PC-s kontrollerrel is akár.
Próbáld ki, azért van.

HeadHunter86
Köszi, haveromnak van két PS3-ma is, talán van vagy 3-4 kontrollere is. Kölcsönkérem tőle míg kipörgetem ezeket a játékokat egy hónap alatt.
Ez a Beyond Two Souls totál beszippantott pedig. Szerintem akinek nincs konzola és áhítozott ezekre az exkluzív címekre annak nagyon megéri a 10 USD-t hogy végigpörgesse. Idővel talán lesz majd PS4-re is 😊

darkSectorxxx
Sajnos igen, ez a hátránya a nem ps3-4 kontrollernek, sony specifikus szaroknál nem lehet használni.
De Tinman-nél van egy PS4 kontroller, vagy pikk-pakk veszel ps3-asat ami olcó már.

Vagy PS3 kontroller. 😊

De jobban jársz akkor már ps4-essel, mert sokmindenre használhatod, többek közt a pc-n való ügyködésre, steam-hez bármihez.
Remote Play stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 12:21:19

HeadHunter86
Basszus kb. az 5. pályán elakadtam Beyond Two Souls-ban. Mozgatni kellene a kontrollert lefele, de nekem X360-as van amiben nincs ilyen. Akkor ez most ennyi volt??? Ne mááár. 😞

darkSectorxxx
Igen.

darkSectorxxx
De, viszont a kinézetén kívűl semmit nem jelent... 😊

IMYke2.0.0.0
Megbeszéltük.
Akkor Te már biztosan vagy, Tinman mellett.

//Szerkesztésedhez:

X360-as vezérlővel a PS3-as játékok nagy része irányítható (The Last of Us például biztosan, ahogy az Uncharted 1 is.).
Ahogy írtam, a piktogrammokkal kell megküzdeni csak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 11:53:52

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Én hétköznaponként 8-12-ig dolgozok de 12 és 15-óra között bármikor jó nekem, habár kétlem hogy menne nálam de azért egy próbát megér !

Jah és nekem csak x360-as Kontrollerem van per pillanat !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.09.16. 11:51:36
IMYke2.0.0.0
Ahogy itt jelzem 12 MBites netet követel minimumként. Mondjuk, a feltöltés-nek tényleg jónak kell lennie, hiszen oda-vissza mennek az infók, nem csak lefelé.
Controller téma:
- X360-as vezérlővel elmennek a játékok, DE
- erősen ajánlott egy DS3 vagy DS4 Playstation, tényleg. Főként, hogy a játékokban megjelenő piktogrammok ugye mások, mint az X360-ason, és máshol is vannak.,

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Mekkora net kell ehhez? 100 mega? Esetleg több? Kétlem, hogy a 12/1-en menne itthon értelmes, használható formában.

Szerk.:
Most nézem, hogy kötelező a kontroller. Na, akkor tökmind1, hogy milyen az internet, mivel nekem olyan nincs. <#levele>
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.09.16. 10:52:22

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Szombat van 😊

//Mondjuk, én ma vagy holnap tervezem a The Last of Ust mégis kicsit még játszani, de nem egész nap.
//Hétköznap délután 3-ig tuti nem tudok játszani, szóval, aki ilyenkor otthon van az érdeklődők közül --- wesker24? ---, az is nyugodtan tudna játszogatni...

Tinman
Nekem ráér gyerekek, élvezzétek ki, aztán majd ránézek, de nekem csak a hétvége lenne jó, azért is írtam az időpontot :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Zsolti, bármikor és többet is. Akár most, ma is.

Tinman
Szabadna kérnem KETTŐ órát jövő szombat (szept. 23) 9:00-11:00 között?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom hogy volt tervezve ez a PSN Now SGTeam-es dolog, de ha valakit érdekel a szolgáltatás kipróbálása A TOPIKLAKÓK közül, az SZÓLJON nekem, és egyeztetünk!
- Meg kell beszélnünk az időpontokat,
- Ha kell, akkor segítséget is adok, írásban.

//2017.09.14-től 2017.10.14-ig van lehetőségünk!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.16. 10:25:28

<#nevetes1>
Abszolút! Persze csak akkor ha el bírod viselni, hogy nincs tükörképed a játékban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Naná!! Nagyon is jó.
Méltatlanul félresöpört, csakmert Prey címet adták neki, de nem volt benne indián 😊

PSN ID.: Beegabor

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Thx! Értelek... igen, ilyenem van.

Nem is tudtam, hogy a Pro-hoz ilyen upgradelt jött már ^^

darkSectorxxx
Pro-hoz ami jött, meg asszem talán a slim-hez is.
Olyan, aminek a tapipad teteje átlátszó, és fellül is látod ha világít elől a Light Bar.
Lehet simát már nem árulnak, hanem már ez van helyettük, nem tudom. 😄

Így valahogy:
Fent a kék csík, a régi kontrolleren, ott nem jön át fény.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 08:39:40

Tinman
Pro-s.

Amúgy mi a különbség a sima PS4-es és a Pro-s között?

darkSectorxxx
12-13 ezret ér. 😊 15-18 a boltban!
Ha meg a Pro-s kontroller, akkor pláne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.16. 08:24:31

Tinman
Öööö... nem tudom érdekel-e bárkit is, de van egy bontatlan PS4 controllerem, amit pár hónapja fogtam és feltettem a polcra. Tényleg bontatlan.

Kapásból azt sem tudom megmondani mit ér, de elég rugalmas vagyok.

Totti5
Már lényegében az sincs viszont az Xbox One kontrollerben van "Impulse Triggers" ami annyit tesz hogy a két ravasz kapott külön rezgő motort, így még több visszajelzés jön.

Pl autós játéknál ki kipörög a kerék, él az ABS / blokkol a kerék akkor érzed, fpsnél pedig lövésnél ravasz megúzásnál stb stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Egyik XB kontrollerben sincs motion szenzor, sem gyroscope. MS-nél Kinect van 😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Nem, tudtommal nincs, xbox csak rezgés + feedbekk.
Sony rezgés + gyro, vagy tudomisén mi. 😄 + hangszóró

Voltan
Nem tudom, nem ismerem. Csak feltételeztem, hogy utolérték a Sony-t ebből a szempontból 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Ja Heavy rain egyből kuka motion nélkül.
ha ezeket a funkciókat nézed, akkor xbox one kontroller sem jó nem? mert abban tudtommal nincs gyro.

darkSectorxxx
Jól teszed. have Fun...milyen furcsa, hogy a ps store a google chrome-ban nem megy, csak töltöget egyfolytában...na de mindegy majd megjavul. 😄

Voltan
Az előbb beírtam komment szerkesztésbe a ragyogó kommentemet, de kiléptem az időből.

Akkor a rövidített verzió. Kipróbáltam anno, és nagyon tetszett. Ma már biztosan sokkal jobb. Imádnám ma is kipróbálni. A probléma az, hogy 360 kontrollerem van, ami sokszor probléma, azokban a játékokban, ami engem érdekelne. Említették a zseblámpa problémát a Last of Us-ban, és amikor kipróbáltam a Heavy Raint, ott is azzal szembesültem, hogy nem tudok fogat mosni (a játékban Igazából tudok), mert nincs f*szverős funkciója a kontrollernek. Ennyi, itt hagytam abba. Tudomásul vettem, hogy ehhez kéne venni egy PS3-4, vagy xbox1 kontollert. Ennyi.

Továbbra is érdekel, és nagyszerű dolognak tartom.

HeadHunter86
Örök hála!!! Működik. Last Of Us kieghez még nem volt szerencsém, gyors belekukkantok 😊

darkSectorxxx
Ja, hogy tudj stream-elt játékokkal pc-n játszani, venned kell egy konzolt. 😄

Voltan
Basszameg, mindenki vegyen egy PS4-et, és megoldódik a probléma 😄

darkSectorxxx
A weboldalt nem tölti sajna be nekem, amugy akartam linkelni... Fos az oldal vagy a böngészőm. 😄

Ja az lesz, ha nincs más lehetőség.
Majd írj....
Szívesen segítek, ha tudok.

update:

Megvan az oldal, elvileg itt belépve tudod elintézni, ha nem megy akkor max konzolon..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.15. 22:35:21

HeadHunter86
Na majd még holnap próbálkozom vele, ma már úgy sem játszanék. Gondolom mikor aktiválom onnantól ketyeg az egy hónap.
Ha meg nem megy, megkérlek majd hogy PS-en aktiváld be nekem. Köszi DarkSector előre is.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2017.09.15. 22:27:16

HeadHunter86
Nem tudjátok a linkjét elküldeni a webes PSNOW tagság előfizetésnek? Hátha úgy megy.

darkSectorxxx
Hát beírta a kódot, redeem-elte, csak utána nem tudja megvenni, nekem nem jön be a store weben, kliensben meg nem láttam opciot walletes fizetéshez.

darkSectorxxx
Igen, neked jó, mert nekem be se jön a tetvedék store.
Ha akarod akkor elintézem neked konzolon.
belépek, megveszem, kilépek....

IMYke2.0.0.0
Bocs, de ezt most nem értem.

https://www.playstation.com/en-gb/explore/playstation-now/ps-now-on-pc/ - kliens letölt, elindít és a lenti leírás alapján beaktivál.

Ezután a még lejjebb írt módon játszhatsz.

HeadHunter86
Kösz ez megvan. Viszont a PS Now-ot nem találom a weben ahol az 1 havi tagságot tudnám megvenni. 😞

IMYke2.0.0.0
1 - kliensben itt:

2 - utána átdob webes felületre - belépsz

3 - és ide begépeled:

darkSectorxxx
Még nem fizette ki a tagságot. 😊

Elvileg kliensben nem tudom, hogy a MÁR FELTÖLTÖTT összeget tudja-e kezelni, ha igen akkor menni, fog, ha nem akor irány a weboldal ps store....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.15. 22:08:40

darkSectorxxx
Web-en vagy maga a ps now alkalmazásban vedd meg az 1 havi tagságot ps now-ra, ha nem sikerül akkor max konzolon, ha kell tudok segíteni ebben.
Mert weben meg a kliensben nem mindig jön be ez az opció, ami szerintem elég nagy hiba, weben mennie kell, csak a psnow kliens szokott cseszekedni...

Weben bal menüben PS now, majd a 10 dolláros 1 havi előfizut levásárlod, ezután belépve a psnow-ba menni is fog. 😊

HeadHunter86
Köszi, de még csak a walletemben van a 10 USD, de mit kell vele kezdenem?

IMYke2.0.0.0
1 - PSN Now kliens elindít.
2 - belépsz a fiókodba
3 - megjelenik a Főmenü:

4 - és itt böngészel, mely játékkal szeretnél játszani --- metro-like a képek garmadája. Ráklikk egy címre és Start:

5 - teljes képernyőssé teszed a cuccot és játszol 😊

6 - ahogy a kliens is tájékoztat: kilépni a játékból az ESC lenyomásával tudsz.