311802
  • ratgab
    Vagy elfogadod ezt tőlem, mint egy hatalmas AC rajongótól vagy nem:

Teljesen totál tökugyanolyan mozdulatok vannak benne, mint a 3-ban. Az utolsó megmozdulásig. Annyi, hogy immár nem csak harcolni lehet, hanem más módon is meg lehet oldani a dolgokat, amiket nem írok le spoiler miatt. Ezért tűnhet számodra unalmasabbnak (jah és egyébként ezzel az újítással is megmarad a harcrendszer ugyanolyannak, csak mégis picit más).

Látványosabb lehet, mivel az azért mégiscsak egy szebb játék, ez meg ugye egy vitáról portólt játék.
  • IMYke2.0.0.0
    De, most utólag látom, kár volt elmondanom az igazat, mert így legalább lett volna egy ironikus mondatom is a topikban :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedsz - komolyan kérdeztem.
    De, akkor a reakciódból ítélve, nem vetted meg.

Pedig az Assassin's Creed-ek megérdemlik. Legalábbis, a nem reprezentatív felmérések azt mutatják a topik véleménye alapján.
  • Shep
    Jaj de kis trükkös valaki :) Látom fejlődsz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Valahogy meglepett volna, ha nem: "A konzolokat célozza be a Twitch 2014-ben".
  • Moby
    Mondom: tén nem zavarnék meg senkit a semmilyen meggyőződésében. Ha valakit az nyugtat meg, hogy a linksys az tonképp sziszkó, akkor legyen úgy :) nem én használom, nekem aztán mindegy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, meg is vetted.
  • Shep
    Hát nem tudom szerintem az sokkal gördülékenyebb, meg látványosabb is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nuuvem - "Assassin's Creed: Liberation HD" - júpléj - 35 brazil reál = ~3300 Ft
  • IMYke2.0.0.0
    Nuuvem - "Thief" Master Thief Edition - STEAM - 80 brazil reál (93,47) = ~7500 Ft.
    * Digitális művészeti album
    * Digitális képregény
    * Preorder cheat pakk
    * Soundtrack
  • ratgab
    A harmadik rész harcrendszerét kapta meg az utolsó ezredmásodperces mozdulatig.
  • IMYke2.0.0.0
    Metal Gear Rising: Revengeance-nek - egyszer, valamikor megvásárlását szem előtt tartva - a HD4850-es és a 6000+ gondolom kevés.
    Tévedek?
  • Tinman #187482
    Erről a garanciás dossziénknak azért más véleménye van. ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    "Alien: Isolation" esetében sem működik.

Amúgy a GMG a Thief-pakkot megvásárlóknak küldött egyedi 30%-os kódot e-mailben. Én legalábbis kaptam.
  • Tinman #187480
    Szerintem elég felejtős lett.

• IMYke2.0.0.0
    Kipróbáltam.

GMG-STEAM
    "Thief" - 44,99 euro - O0WY4L-JHKGIB-L16NT7 (30%) - 31,50 euro
  • IMYke2.0.0.0
    GMG - STEAM
    "SpellForce 2 - Demons of the Past" (Standalone) - 17,99 euro - 1WDO6K-KWDFJQ-U1E7AI (25%) kód - 13,50 euro
    A 30%-os kód (O0WY4L-JHKGIB-L16NT7) nem alkalmazható hozzá [tudtommal, csak az új Thief-re].
  • Shep
    Engem is meglepett ,hogy mennyire nem tud lekötni :) Leginkább a harc zavar, olyan komótos, esetlen vagy nem is tudom milyen. Persze még csak a mocsárig jutottam, úgyhogy bármi lehet még.
  • Rapid81
    Nekem az időt és az új acsikat loggolja, de a régieket, amikért ráadásul zseton is járna, toszik felismerni. Írtam a supportnak. Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán reagálnak-e. :)
  • Botond #187475
    Nekem egy nemtom milyen márkájú 14 éves wifis router van. Darab, darab.
  • Evoluti0N
    Eddig nekem is nagyon bejön. Szívesen látnék egy "teljes értékű", nagygépes AC-t az ő főszereplésével, hasonló játékmeneti megoldásokkal.
  • Shep
    Kalap szr ez a playfire. hiába indítottam el több játékot is, marhára nem akarja még a játékot sem felismerni, nem hogy acsit megadni.
  • benőmenő
    4. éves tp-link routerem azóta is teszi a dolgát.
    Eddigi problémáim vele:
    -olyan 2-3 havonta megszakad a net, ilyenkor konektorból ki, majd vissza be és dolgozik tovább
    -másik szobában a nagyon okos tv-re még a 720p sem megy át rajta rendesen, pedig a gép és a tv is kábelen van
  • Rapid81
    Volt nálam egy TP-Link router tesztelésen, hogy kipróbáljam, hogy ilyet vegyek-e avagy sem, amikor elkezdett haldokolni az előző Linksys-em. Az a router 27k-ba (!!!) fájt volna és naponta 3-4x (!!!) indítottam újra, mert folyton fagyott. Azóta megvan a véleményem a TP-Linkekről. :)
  • DarkSector
    ++1
  • Rapid81
    6 év után a Linksys routerem a tápját kivéve tökéletesen működik. Ezt nem tudom elmondani az előtte lévő 3 és a mellette céges neten üzemelő 2, a felsoroltak közé tartozó routerről. Ennyit a hitről...
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi 4 évben 3 darab TP-link hub adta meg magát itt, az önkormányzatnál.
  • arty
    kollegáknak mindenkinek gigabites tplinke van és kb akkor kell őket gariztatni, amikor 0-ra flasheled szegényeket :)
    nem kétlem, h a háromezer forintos wifiroutereik átlag alattiak, de az általánosításod kissé erős ;)
  • Moby
    Ő volt a tulajdonos, persze, hogy ez a név van rajta. Majd most belkin lesz ugyanott rajta. És a a tp-link vette volna meg, akkor az lenne rajta. Mit jelent ez? Az égvilágon semmit. Ha jót akarsz prö cuccot kell venni, nem ilyeneket. Azt meg úgy hijják ma, hogy mikrotik. Ha meg nem akarsz jót...nos onnan jönnek az ilyen hitkérdések, hogy vigor/linksys/akármi kontra randomsoho router vargalex/openwrt/ddwrt fw-el.
  • IMYke2.0.0.0
    Full HD mellett nem is kapcsolgatunk be minden élsimítást, főképp nem maximumra - szinte 99% felesleges. Főképp, ha nem 50 centiről, hanem annál sokkal távolabbról nézi az ember a megjelenítőjét.
    Szerintem (is).
  • ratgab
    Árnyékot nálam bírja, de a very high AA-val megfekszik nálam is.
  • grebber
    Nekem is alapból mindent belőtt csutkamaxra volt is 10 fps rendesen.Az árnyékot és az élsimitást normálra tettem és fasza lett!
  • DarkSector
    Hát pontosan engem sem csak kiváncsi voltak mennyit enged. :D
  • DarkSector
    Érdekes mikor játszok akkor jó, Benchmar szar ezekszerint. :D
  • ratgab
    Azért a mocsokja képes szaggatni full csutkára tolva mindent full HD-ban. AA-t bizony le kell venni, hogy ne legyen diavetítés. Az már azért engem is tud zavarni. Elkényelmesedtem na...XD
  • ratgab
    Többet között ezért nem is érdekelnek az fps-ek... Nem tudom, nem fáj, hogy mennyi....XD
  • ratgab
    Gyerekek ez az AC Liberation eddig nagyon meglepett. Van benne jó pár újdonság, szimpatikusa a főszereplő (ezúttal nő) és a sztori is eddig egész jó. Új helyszínek is vannak. Kellemes darab. Eddig jobb, mint az AC3, de még odáig is elmennék, hogy a 4-nél is jobban bejön eddig. AC-bb, mint a kalózszimulátor.
  • Rapid81
    Most vettem pár hónapja X3000-et. Mindenhol Cisco felirat van rajta, benne. Firmware, szoftver Cisco. Ez még kívül-belül Cisco. A Linksys a Cisco magánszektornak szánt eszközeit rejtette. Mert ugye magánember nem fog 500k+ routert venni otthonra... A Belkin meg szintén nem egy rossz gyártó.

A kommerszségről meg annyit, hogy az előző WRT54GC V2-esem 6 évet húzott le nálam és így is a tápja ment tönkre, más baja nincs, aztán azért döntöttem a cseréről, hogy akkor már modemes routerem legyen. A 3COM, D-Link, TP-Link nyavalyák minden ismerősnél, meg nálam is pár hónap után bemondták az unalmast...
  • Dzsini
    Utóbbi idők egyik legjobb szórakozása volt - még a new game + is, pedig nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, de ez megérdemelte.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mark of the Ninja
  • wantonly
    Jelentem nálam változik az fps, ha állítgatom. Be is lőttem 30-35-re.

A 17-22 viszont még Powerpoint kategória. :D

Szerintem vedd lejjebb a felbontást, esetleg a vertikális szinkront is kapcsold ki, akkor tuti nem ugyanannyi lesz.