311802
-
darkling #188855 Deadfall Adventures ingyen, tuti elárazás, steames. -
#188854 Megnéztem az egyik vásárlásomnál.
"Items sold by Amazon.com LLC, or its subsidiaries, and shipped to destinations in the following states are subject to tax:
Arizona
California
Connecticut
Georgia
Indiana
Kansas
Kentucky
Massachusetts
Nevada
New Jersey
New York
North Dakota
Pennsylvania
Tennessee
Texas
Virginia
Washington
West Virginia
Wisconsin"
Jól emlékeztem, hogy nem adóztattak meg.
-
#188853 Akkor most elköltözök valami más államba :) -
#188852 január óta változtak a dolgok, én is valami olyan helyen éltem eddig ahol most vezették be :) -
#188851 Ez azért érdekes, mert nekem sosem jelezte, és nem is vont le. Nem kizárt, hogy vak vagyok. -
#188850 Hát... Toledo az Ohio, ahol 7% adó van. -
#188849 Én Oregonban és ott sincs:) Ahogy Montana, Alaszka és Delware-ben sincs. -
#188848 Toledóban "élek" - ott sincs adó. -
#188847 Nem tudom más küzdött -e hasonló gonddal, mindenesetre megosztom:
New Hampshire-ban nincs még sales tax és tudtommal nem is tervezik bevezetni. Amazon-os vásárlásnál ha ilyen címet adsz meg nem kell adózni :P :) -
#188846 Egy kuponom nekem is volt,a Max Payne 3 + L.A.Noire egyutt kerult igy 2.99 $-ba.
Erre jo volt,Noire-t regota kerestem olcson:) -
#188845 Ha tavaly november és decemberben vásároltál Amazonon, akkor kaptál 5$-os upont. Annyit, amennyit vásároltál. Azzal 4 dolcsiért meg lehet venni. Amúgy kamu usákiai cím kell hozzá. -
#188844 Amazonon 9 doláár az új Tomb Raider. Elvileg ha korábban vásároltál akkor még olcsóbban hozzá lehet jutni. Valaki olcsóbban is megtudja venni vagy kupon kell hozzá ? Usa-n kívül hogy veszem meg ? Egy forumon egy illető 4 dodóért csapott le rá azért kérdem. -
#188843 Rám holnap vár ~650-700 km. Élmény lesz. :) -
Rony94 #188842 Nem tudom hogy ratgab olvassa-e még a Dark Souls topikot, ezért inkább ide írom.
ratgab: Telepítsd fel újra a DaS-t! A Tomb of the Giants nem olyan vészes. -
#188841 Sanctum 2 [Online Game Code] $2.24 -
#188840 Oksikaksi, de tudod miért kérdeztem vissza, mert nekem nyomatná a nemtudom milyen letöltőoldal csillió terrabájtal a letöltéseket, ha nekem 2013-ban 15 megánál többet nem tudok megvenni, mert nem tudnak kiszolgálni.
Feltöltés meg omg 1 megás, ami max óránként éri el az 1 megát, inkább 0.8-at....vicc, talán a csűrgalaktikus jövőben talán lesz ennek piaca.
és én még azért jónak mondhatom, mert vannak többezren akinek a 2 megás netért 5-6 ezret kérnek el, ami lassan forumozásra nem elég. -
#188839 Én ezért inkább bele se kezdek. :D -
#188838 Jah nálunk is csak ugy szakad a hó nem rég lapátoltam el a havat de fél óra múlva lapátolhatom el megint ! -
#188837 Te magad írtad, és nem emlékszel rá?
A mostani, tömörítetlen adatrekord azt vetíti előre, hogy a jelenleg létező infrastruktúrával ez megvalósítható = a játékok streamelése is valóság.
Most már csak a világon és a nagy fejűeken múlik az, hogy mennyit invesztálnak a dologba, és Mucsaröcsögére mikor jut el a sávszél.
-
#188836 Náluk [déli határ ugye] átkozottul erős szél fúj, miközben havazik - mindkettő rendületlen. -
#188835 oks és ez mit jelent akkor? :D mármint a játékok terén? -
#188834 az durva lassan akkor ide fog érni. -
#188833 Ma már lenyomtam 100+ km-t.
Ahol a közútkezelő vette a fáradságot ott frankó. Ahol nem ott 40km/h. Sajna még egy 50-es hátravan, melynek 3/4-e ilyen lassú tempós, csúszós, takarítatlan :-( -
#188832 Pécsen bedurvult az idő. Annyira esik a hó, hogy már ki se látok az ablakon. -
#188831 "The "fastest ever" broadband speeds have been achieved in a test in London, raising hopes of more efficient data transfer via existing infrastructure.
Alcatel-Lucent and BT said speeds of 1.4 terabits per second were achieved during their joint test - enough to send 44 uncompressed HD films a second.
The test was conducted on a 410km (255-mile) link between the BT Tower in central London and Ipswich." -
#188830 Na megint komolytalankodsz. :D -
#188829 Most nézem a videót. nem elég, hogy wifin tolja, de még a bill+egere is vezeték nélküli. Akkor mégis mit várt???!!! Alapból a vezeték nélküli bill+egér kombónak van késése....... -
#188828 Az más amire te gondolsz, az az Onlive, ami egy nagy csicskaság, jopofa dolog, de használhatatlan, mint sebességre, laggra, mint arra hogy te bármit ultra grafikán játsz.
Az Onlive legalább 5 megás nettel tud menni, és nem max vizuális szinten, és akkora késések vannak még 40-50 megás nettel is hogy ezért ugy nem fizetnék mint pl manapság steam-en.
De ez a steam szarság nem erre van hanem belső hálózatra, ahol ha mondjuk wifi-d van az eléggé összemérhetetlen sebességgel küldi a jelet a ház más pontjába mint a netsávval komunikáló Onlive. -
#188827 Nekem a Linksys routernek 300 Mbps a wifi-je, meg atomstabil. Neki nemtom mije van, de én ilyeneket nem tapasztaltam. Simán letoltam egy Clash In The Clouds hullámot gond nélkül. -
#188826 A jobbomra téged feltétlenül -
#188825 A család addig meg gondolom malmozik a tévé szobában. :() -
#188824 Nekem még a TV-m minimális input lagja is számít... streamelve mondjuk ilyen körökre osztott cuccal meg Faerie Solitaire-el játszanék, mással nem.
"Ha mondjuk a nagy képernyős tv nem ugyanabban a helyiségben, emeleten, ház sarkában van, mint a PC-d"
Hán' lol mán'.... STEAMBOX? :-D -
#188823 Főleg, ha 1> megabites neted van, és a laptop max. felbontása 1368*768... -
#188822 Oks de akkor van akit elsősorban kiemelnél vagy nincs? :D -
#188821 Jer' jobbomra hű udvari mókamesterem -
#188820 Tegnap este már írtam. Ha mondjuk a nagy képernyős tv nem ugyanabban a helyiségben, emeleten, ház sarkában van, mint a PC-d, akkor meg van oldva a TV-n játszás, mindenféle kábelezés, szenvedés nélkül... -
#188819 jelenleg így még nem sokra, de képzeld el, hogy pl. egy év múlva, már megveszed 15ezerért a játékot és cserébe neten keresztül játszhatsz brutál gépeken amik akár az ország/világ más pontjain vannak, te pedig csak egy kis néhány éves laptopal játszol ultrabrutálmaximum grafikán 1080p-ben.. ;) -
#188818 Na akkor nézz be a Steam topikba is, kifli tapasztalatai kicsit mások -
#188817 Senna.
Ezt én is beszerzem majd. -
#188816 Ezek komoly dolgk nekem, nem poénnak szántam valóban érdekel Timan véleménye ki a hörcsögkirály. :D