311803
  • Fpocok
    Ez még csak pletyka.
    Egy hete mondta a rockstar, HOGY NEM FOG KÉSNI A PC:
  • HeadHunter86
    GTAV arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015.
  • w77d
    ez akkor jó (mint nálam) ha van 600 olyan játékod, amit ki akartál mindig is próbálni. Sokszor a tanakodás több időt vesz el, mint a játék :D Amúgy a Forzában is kénytelen voltam bevezetni a random number generatort a majdnem 700 járgány miatt. Először márkát sorsolok (1-91) majd az azon belüli tipusokra küldöm rá a szerencse faktort. Amelyiket a gép dobja, azzal szállok harcba a többiekkel és az idővel :D
  • ZsZso
    Wow, de menő!!!
  • arty
    és becsülettel nekiállnál olyannak, amihez semmi kedved? :)
    szerintem én újrasorsolnám, ergo értelme semmi ... meg nemár a szerencse mondja meg, mivel játszak - nyilván amihez inkább kedvem van :)

ha meg semmihez nincs, akkor nem kell játszani.
  • HeadHunter86
    Én be is húztam ennyiért most már. Régóta érdekel a játék, bár elég vegyesek róla a vélemények.
    Ugra-bugra, cyberpunk világ, női főhős, bunyó. Ennyi elég is :)
  • mulli1986
    Rohadt jó ez a roulett :D Nekem csak vagy 130 játékom van, de kajak jól jön :)
  • IMYke2.0.0.0
    Újabb felmelegített töltött káposzta adag:

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition - most csak 17 euro.
  • IMYke2.0.0.0
    Van róla wiki - az a lényeg, hogy ha "szoktatod" a játékot a távolléteidhez, akkor egyre nagyobb időközöket hagyhatsz az aktív játékok között - végül már az idő nem real time halad, hanem rettentő lassan [olyanra emlékszem, hogy 1 hónap után már a játékban szinte alig telik az idő].
  • Dzsini
    Rendszerező: depressurizer, rulettezéshez pl. Steam Roulette
  • zorrobomber
    Link?

Bár ratgab nem választott nekem h&s-t, de azért belekezdtem a Dante's Inferno-ba, egész jónak tűnik egyelőre. Tetszik a hangulat, és a játékmenet is eddig.
  • Sir Quno Jedi
    Ha van négyféle outpostod pl. akkor gyűjtik szorgosan a cuccokat, pláne ha jól felfegyverezve, felgyógyszerezve hagytad ott őket. Viszont a morál vészesen le tud csökkenni. Elvesztik a hitüket a túlélés lehetőségében, ha sokáig magukra vannak hagyva. Ilyenkor el kell egyesével vinni őket egy kis vadászatra és lélekgyógyítást tartani. :D Utána adott ember megen bizakodó lesz. De ad is ilyen küldiket magától, ha gond van.
  • wantonly
    Hmm. Ha offline vagy, akkor sem áll le az élet a játékban? Akkor nagy bajban leszek, mert félretettem egy ideje. :D
  • ZsZso
    És ebben volt múltkor a GTA 1 - 2 is Steamre (független attól, hogy nem írták). Most már persze a franc se tudja.
  • grebber
    Úgy hogy lemaradt egy 1-es :D
  • IMYke2.0.0.0
    Megkönnyebbültem: azt hittem, hogy a State of Decay-es közösségem nem fogja kibírni a 2 napig rá-nem-nézést, de most ránéztem és szépen megvannak :)
  • dartonite
    1600ft
  • IMYke2.0.0.0
    Ha évente / 2 évente cserélgethetnék komplett gépet (vagy ésszerűbben: főbb komponenseket), akkor szavam sem lenne, és bólogatnék veled.
    Így viszont csak ez marad nekem:
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, hogyan jött ki neked, de:
    Grand Theft Auto Complete Package - STEAM - 80% - 14,99 breal (106,36) = ~ 1595 Ft
  • grebber
    Nuuvem GTA akciók

(GTA Complete ~600ft) Akinek nincs meg semmi best buy.
  • w77d
    Komolyan mondom, most már valahogy rendszerezni kéne a játékaimat. 601 cím beömlesztve egymás alá, aztán azt sem tudom mim van :) Találtam a neten egy Steam Roulette honlapot, ami random módon kipörgeti hogy mivel toljam. A DMC Devil May Cry jött ki. 1. Nem is tudtam, hogy ezt már beszereztem. 2. Ez a játék valami állat mód zseniális!!! :D Nem szoktam szeretni alapból ezt az ütünk vágunk műfajt, de mondom belekóstolok és úgy lazán 2 órára beszippantott. Fasza zene, felpörgető harcok, poénos beszólások. Úgy érzem ezt simán végigtolom, mert6 érdekel :D
  • arty

kiv. leszek meddig bírod :D (7k bazijó ár volt, én se hagytam volna ki!)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.11. 23:12:28
  • Panzeradler #224119
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A régi ban csak x időre szólt, aztán vezették be a végleges bant.+Engine szerint is külön van. Több info
  • Fpocok
    wtf 3?

• DarkSector
    Gratula, ez 50%-os offnak számolom.
    Hát teljes áron nem is, gondolom egy Bundle csomagból kaptad meg valakitől mi? :)

Amúgy kellemes időtöltést hozzá, abból a szempontból irigyellek hogy ha van GOLD-od és tudsz multizni vele, elég jó szorakozást nyújt, nekem nagyon tetszett a Beat, megvenném akár 15k-ért, de valamiért az a félelmem hogy tartalomban én többet vártam, és mintha kevés bejárható bolygó lenne a játéban...szép, meg nagy, de a tariler-ekben mintha többnek tünt volna, és fasza de ahogy mondod nem 15k-nyira fazsa....:)
  • Rony94
    Én is így hallottam.
  • MerlinW
    Ez butaság. Az az ajánlott amiről te beszélsz. A minimum az a konfig, amin elindul a játék.
  • Sirch
    Már többször hangsúlyozták a fejlesztők, hogy a minimum rendszerkövetelmény megadásakor olyan konfigurációt adnak meg, amin a játék low beállításon ugyan, de 1080p-ben 60fps-sel fut. Ha nem ragaszkodsz ehhez a felbontáshoz és sebességhez, úgy egy gyengéb PC is elég lesz
    (példaként említhetném a Dead Rising 3-at, amibe eddig 22 órát tettem bele egy kétmagos, 4 giga rammal felszerelt géppel).
  • Zóanagyvarázsló
    Tudom, sovány vigasz, én új játékokat a tiédhez hasonló gépemen már direkt nem erőltettem jó ideje, elfogadtam, hogy az már kevés, ami megvolt, azzal is megvártam a bővítést (ez megtörtént, de nekem lett volna türelmem még akár éveket is várni vele). Van mivel játszani.

Reméljük, hogy a játék jó lesz, és az igénye indokoltnak bizonyul - vagy valójában végül elfut gyengébb gépeken is. Nme kell mindig ezeket az adatokat sme készpénznek venni, ugye.
  • MerlinW
    Tudom, tudom, de legyünk reálisak, ezek 4-6 éves konfigok. Ma már alacsony gépigénynek számítanak.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.11. 21:22:09
  • Totti5
    7 ezrest megért ( bontatlan ). Amúgy nem vettem volna meg teljes áron.
  • ratgab
    Húú de betyár jó árban van a Remember me steamen emberek....
  • ZsZso
    1590 -ért is láttam Collectiont a PH -n ;), de azért köszönöm a tippet! Ayo rendes gyerek, de picit sajnos drága.
  • wantonly
    Ja, de a Collection nem is olcsóbb itt. Mindegy. :)
  • wantonly
    Például ayo-nál a PH-ról.

Kingdoms of Amalur: Reckoning: 1000Ft
    Collection: 2200Ft

Ugyanitt Skyrim Legendary: 2200Ft :)
  • DarkSector
    Gratulálok!

Hány TF2 kulcs volt? :D
  • DarkSector
    Mindig ez volt, Capcom meg Konami.
  • ZsZso
    Aha, az kb. ugyanaz. Köszi. Imy elgondolkodtatott és a Steam hozzászólásokat elolvasva úgy érzem hatalmas hiba lenne kihagyni ezt a játékot.
  • grebber
    Tradereknél van 2tf2 kulcs +7 refért vagy 3tf2 ért valamivel kevesebb mint 6$ így.
  • ZsZso
    Tudtok Kingdoms of Amalur Collection -t olcsóbban mint 4,5 EUR?