311803
-
Ez még csak pletyka.
Egy hete mondta a rockstar, HOGY NEM FOG KÉSNI A PC: -
GTAV arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015. -
ez akkor jó (mint nálam) ha van 600 olyan játékod, amit ki akartál mindig is próbálni. Sokszor a tanakodás több időt vesz el, mint a játék :D Amúgy a Forzában is kénytelen voltam bevezetni a random number generatort a majdnem 700 járgány miatt. Először márkát sorsolok (1-91) majd az azon belüli tipusokra küldöm rá a szerencse faktort. Amelyiket a gép dobja, azzal szállok harcba a többiekkel és az idővel :D -
Wow, de menő!!! -
és becsülettel nekiállnál olyannak, amihez semmi kedved? :)
szerintem én újrasorsolnám, ergo értelme semmi ... meg nemár a szerencse mondja meg, mivel játszak - nyilván amihez inkább kedvem van :)
ha meg semmihez nincs, akkor nem kell játszani. -
Én be is húztam ennyiért most már. Régóta érdekel a játék, bár elég vegyesek róla a vélemények.
Ugra-bugra, cyberpunk világ, női főhős, bunyó. Ennyi elég is :) -
Rohadt jó ez a roulett :D Nekem csak vagy 130 játékom van, de kajak jól jön :) -
Újabb felmelegített töltött káposzta adag:
Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition - most csak 17 euro. -
Van róla wiki - az a lényeg, hogy ha "szoktatod" a játékot a távolléteidhez, akkor egyre nagyobb időközöket hagyhatsz az aktív játékok között - végül már az idő nem real time halad, hanem rettentő lassan [olyanra emlékszem, hogy 1 hónap után már a játékban szinte alig telik az idő]. -
Rendszerező: depressurizer, rulettezéshez pl. Steam Roulette -
Link?
Bár ratgab nem választott nekem h&s-t, de azért belekezdtem a Dante's Inferno-ba, egész jónak tűnik egyelőre. Tetszik a hangulat, és a játékmenet is eddig. -
Ha van négyféle outpostod pl. akkor gyűjtik szorgosan a cuccokat, pláne ha jól felfegyverezve, felgyógyszerezve hagytad ott őket. Viszont a morál vészesen le tud csökkenni. Elvesztik a hitüket a túlélés lehetőségében, ha sokáig magukra vannak hagyva. Ilyenkor el kell egyesével vinni őket egy kis vadászatra és lélekgyógyítást tartani. :D Utána adott ember megen bizakodó lesz. De ad is ilyen küldiket magától, ha gond van. -
Hmm. Ha offline vagy, akkor sem áll le az élet a játékban? Akkor nagy bajban leszek, mert félretettem egy ideje. :D -
És ebben volt múltkor a GTA 1 - 2 is Steamre (független attól, hogy nem írták). Most már persze a franc se tudja. -
Úgy hogy lemaradt egy 1-es :D -
Megkönnyebbültem: azt hittem, hogy a State of Decay-es közösségem nem fogja kibírni a 2 napig rá-nem-nézést, de most ránéztem és szépen megvannak :) -
1600ft -
Ha évente / 2 évente cserélgethetnék komplett gépet (vagy ésszerűbben: főbb komponenseket), akkor szavam sem lenne, és bólogatnék veled.
Így viszont csak ez marad nekem:
-
Nem tudom, hogyan jött ki neked, de:
Grand Theft Auto Complete Package - STEAM - 80% - 14,99 breal (106,36) = ~ 1595 Ft
-
Nuuvem GTA akciók
(GTA Complete ~600ft) Akinek nincs meg semmi best buy. -
Komolyan mondom, most már valahogy rendszerezni kéne a játékaimat. 601 cím beömlesztve egymás alá, aztán azt sem tudom mim van :) Találtam a neten egy Steam Roulette honlapot, ami random módon kipörgeti hogy mivel toljam. A DMC Devil May Cry jött ki. 1. Nem is tudtam, hogy ezt már beszereztem. 2. Ez a játék valami állat mód zseniális!!! :D Nem szoktam szeretni alapból ezt az ütünk vágunk műfajt, de mondom belekóstolok és úgy lazán 2 órára beszippantott. Fasza zene, felpörgető harcok, poénos beszólások. Úgy érzem ezt simán végigtolom, mert6 érdekel :D -

kiv. leszek meddig bírod :D (7k bazijó ár volt, én se hagytam volna ki!)
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.09.11. 23:12:28 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A régi ban csak x időre szólt, aztán vezették be a végleges bant.+Engine szerint is külön van. Több info -
wtf 3?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gratula, ez 50%-os offnak számolom.
Hát teljes áron nem is, gondolom egy Bundle csomagból kaptad meg valakitől mi? :)
Amúgy kellemes időtöltést hozzá, abból a szempontból irigyellek hogy ha van GOLD-od és tudsz multizni vele, elég jó szorakozást nyújt, nekem nagyon tetszett a Beat, megvenném akár 15k-ért, de valamiért az a félelmem hogy tartalomban én többet vártam, és mintha kevés bejárható bolygó lenne a játéban...szép, meg nagy, de a tariler-ekben mintha többnek tünt volna, és fasza de ahogy mondod nem 15k-nyira fazsa....:) -
Rony94 #224116 Én is így hallottam. -
Ez butaság. Az az ajánlott amiről te beszélsz. A minimum az a konfig, amin elindul a játék. -
Már többször hangsúlyozták a fejlesztők, hogy a minimum rendszerkövetelmény megadásakor olyan konfigurációt adnak meg, amin a játék low beállításon ugyan, de 1080p-ben 60fps-sel fut. Ha nem ragaszkodsz ehhez a felbontáshoz és sebességhez, úgy egy gyengéb PC is elég lesz
(példaként említhetném a Dead Rising 3-at, amibe eddig 22 órát tettem bele egy kétmagos, 4 giga rammal felszerelt géppel). -
Zóanagyvarázsló #224113 Tudom, sovány vigasz, én új játékokat a tiédhez hasonló gépemen már direkt nem erőltettem jó ideje, elfogadtam, hogy az már kevés, ami megvolt, azzal is megvártam a bővítést (ez megtörtént, de nekem lett volna türelmem még akár éveket is várni vele). Van mivel játszani.
Reméljük, hogy a játék jó lesz, és az igénye indokoltnak bizonyul - vagy valójában végül elfut gyengébb gépeken is. Nme kell mindig ezeket az adatokat sme készpénznek venni, ugye. -
Tudom, tudom, de legyünk reálisak, ezek 4-6 éves konfigok. Ma már alacsony gépigénynek számítanak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.11. 21:22:09 -
7 ezrest megért ( bontatlan ). Amúgy nem vettem volna meg teljes áron. -
ratgab #224110 Húú de betyár jó árban van a Remember me steamen emberek.... -
1590 -ért is láttam Collectiont a PH -n ;), de azért köszönöm a tippet! Ayo rendes gyerek, de picit sajnos drága. -
Ja, de a Collection nem is olcsóbb itt. Mindegy. :) -
Például ayo-nál a PH-ról.
Kingdoms of Amalur: Reckoning: 1000Ft
Collection: 2200Ft
Ugyanitt Skyrim Legendary: 2200Ft :) -
Gratulálok!
Hány TF2 kulcs volt? :D -
Mindig ez volt, Capcom meg Konami. -
Aha, az kb. ugyanaz. Köszi. Imy elgondolkodtatott és a Steam hozzászólásokat elolvasva úgy érzem hatalmas hiba lenne kihagyni ezt a játékot. -
Tradereknél van 2tf2 kulcs +7 refért vagy 3tf2 ért valamivel kevesebb mint 6$ így. -
Tudtok Kingdoms of Amalur Collection -t olcsóbban mint 4,5 EUR?