311803
-
Hát ez körbejár. :D -
Igen majd szólok ha elfogult leszek és mindig a magam javára fordítom az élet igazságát. :P -
Ryse-ról veled nem beszélgetek, mert nem értél még el arra szintre, hogy az azzal kapcsolatos információkat befogadd és feldolgozd! -
Az a baj, hogy NEKEM nem adott :D -
Jah értem ő ad is meg kap is?
Na ez ám a bunda! :D -
Gratulálok kill3r21-nek. Ővé az MK Komplete Edition :) -
Nem érdekel, menj árulkodni , ez a te fegyvered. :D -
Mit éreztél te a Ryse-nál, kis bögyörőm? :D
Azt hogy konzol a kis 12évesek hardvere, és a sok causal low játékot ahogy átírják pc-re istent csinálnak belőle meg év játékát?
Vagy mit? -
Felnyomlak most már a modiknál, mindig ezt csinálod :D -
Nem is lenne értelme. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sértődj meg! :D -
Egyébként én a Rysenál éreztem most. Tudom, nem kell a duma a Crytekről, meg a techdemo játékaikról és a nulla történetről. -
Na de én sosem állítottam az ellenkezőjét :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk most meg kellett volna sértődnöm és benyomni a ne személyeskedjél dumát -
Ezt is tápolás nélkül sikerült, aki benne van a játékban ismeri a fegyverek kiegészítőket, látja hogy iszonyú gyengén voltak a karaktereim.
CID RAINE -
Igen te télleg az vagy. :D -
Egy végigjátszás.
Abban a FF nagyon erős.
Nem az hogy leállsz farmolgatni.
FF13-at elkezdtem X360-on, 40 órám van és nincs vége.
Nem álltam direkt le farmolni.
Sőtt sokszor , főleg most bajban is vagyok mert a játék egyhuzamba farmolás nélkül baszottul megszivat.
Ha nem akarsz vért hugyozni, akkor érdemes néha megállni tápolni a karaktereket.
Sőtt fegyvereket sem vettem semmit. Csak amit találtam útközben.
És szerintem 4-5 óra még van simán a játékba, mire kivégzem a főboszt.
Dark Souls oké hogy leállsz farmolni gyüjtögetni de simán ha nem is fastrun modba de mész előre kizárt hogy sok idő legyen. -
ratgab #228083 Na látod... Mennyi minden változott pár hónap alatt.... most majd én leszek a hülye..
-
Na ne mond már, én leírtam ugyanezt, szét lettem cincálva, hogy én vagyok a hülye és a játékok bezzeg. -
Rony94 #228081 A Dark Souls-ba nekem először sikerült több mint 100 órát beletolni. Pedig az "csak" egy akció-RPG. -
ratgab #228080 A kivétel mint tudjuk erősíti a szabályt... :-)
Mindenféle további részemről felesleges szócséplés elkerülése végett én egyetértek azzal amit mondott és nem gondolom sem áligazságnak, se túláltalánosításnak. Tény, hogy nemigen lehet már nekem sem újat mutatni. Persze a bevált receptek alapján készült játékokkal tudok én is jól szórakozni, csak nincs már az az élmény, mint ami régen volt (16 éves aktív gamer múlttal a hátam mögött).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.19. 19:48:11 -
Próbáltam sugallni, hogy: nekem...
Én például nem hiszem, hogy valaha is képes leszek követni a Nagy Trendet (60 FPS, DirectX 12 meg társaik), így maradok mindig annál, ami nekem bejön egy játékban - annak alaptémájában, sztorijában, múltjában [ha sorozat], az újításaiban [ha sorozat], a képi világában [ha érdekel] stb. stb. stb.
Tehát, attól, mert adott játék másnak izzadságszagú - legyen az "hivatásos" ítész vagy sem - , netán lopás/koppintás/"csak DLC" stb., attól még lehet, hogy én örömmel játszok vele 100 vagy akár 300 órát.
Szóval, ez az alapigazságnak helyből kikiáltott dolog, amit a videóban a srác egyfajta megvilágosodásként adott elő, szimplán, egyszerűen túláltalánosítás.
Ha valakinek magasak az elvárásai, az mindig csalódni fog.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 19:38:00 -
ratgab #228078 Jó játékhoz kell valami, ami .... jó benne nem?
Na ez a bizonyos jó, ami szórakoztatóvá, élvezhetővé teszi a játékokat ez nem mindig van jelen. Csak a jó iparosmunka izzadságszaga...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.19. 19:32:00 -
Ott a sok szimulátor, azokban mutatnak újat. :D -
"Tehát, engem nem kell folyamatosan lenyűgöznie a játékiparnak - nem vágyom erre -, egyszerűen adjanak nekem jó játékot. Bízom benne, érthető a nüansznyi különbség a kettő között.
Nekem nem a technó kell a játékból."
A kettő nem ok nélkül van két bekezdésben. -
Mindig lehet újat mutatni, csak ahhoz erőlködni kell és nem évente kifosni ugyanazt. -
ratgab #228074 Érthető, hogy nem érted miről beszéltem... hagyjuk is. Technóra még csak nem is gondoltam... csak kreatív újdonságokra. -
Pénzcsinálás: egyetértek.
De én bármivel eljátszom, és nem érdekel, hogy tripla A, vagy Zs kategória - a legfontosabb: engem érdekeljen.
Én nem számolom az FPS-számokat a bal sarokban, a pixeleket, vagy a recéket a képernyőn, és az sem izgat nagyon, ha csak 2 féle fegyver van a játékban.
Tehát, engem nem kell folyamatosan lenyűgöznie a játékiparnak - nem vágyom erre -, egyszerűen adjanak nekem jó játékot. Bízom benne, érthető a nüansznyi különbség a kettő között.
Nekem nem a technó kell a játékból.
-
ratgab #228072 Nem tudom néztél-e videókat, de brutál méretű világa lesz a játéknak. Szerintem inkább amiatt lesz hosszú és nem a párbeszéd miatt. Valaha volt legnagyobb területű Dragon Age játékról beszélünk. -
ratgab #228071 Még mielőtt bármit mondanék áll leesés nem = grafika jelen gondolatmenetemben! Sőt egyáltalán nem is gondoltam grafikára, amikor elkezdtem a véleményemet megfogalmazni.
Ha egymás után elindítasz 5 címet és mind ugyanazt nyújtja és csak ásítva nyomkodod a billentyűzetet az baj.
Nekem azért kell az újdonság, hogy feltartsák az érdeklődésem (ez lehet feature, atmoszféra, világ, ncp-k, bármi).
Sok esetben nem érzem az új játékoknál azt a plussz-t, ami szerves része a szórakoztatási faktornak. És úgy érzem ez lehet a gond a mai AAA címekkel (és valószínű nem velem van probléma, mert 1-1 régebbi nagy kedvencet betöltök érdekes módon mindig elkap ugyanaz a feeling, hogy élvezem amivel játszom....ott van az a bizonyos plussz).
Mai világban meg rámentek a pénzcsinálásra és valahol a lélek kiveszett sok tucatjátékból... Szerintem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.19. 19:15:55 -
Igen és régen is anno voltak szép játékok, mégis a látványban inkább középszerűekkel voltam el sokat.. -
The Witcher (1) - első végigjátszásom kicsivel több mint 110 óra volt.
Ráadásul, naponta írtam fel a körülbelüli időket, mert nem STEAM-es volt, és kíváncsi voltam.
Szerk.: és ez csak egy példa.
A scriptelt játékok [lásd modernkori CoD-ok] 4-5 órás szingli kampányát ne hasonlítsd már egy The Witcher 1-2, Baldurs Gate, Icewind Dale, Planescape Torment, Fallout 1-2-3, Elder Scrollok stb. első végigjátszási ideihez, melyek simán meg tudnak és tudtak lenni 200+ órák is, ha az ember nem a Press 2 Win stílust favorizálja...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 19:15:35 -
Jah látod főszál 40-50 óra, biztos a sok párbeszéd miatt. -
Én például nem az áll leesés miatt játszom. -
Hogy storyban elsőre végigment egy játékban kizárt hogy legyen 100 óra játékidő, ne viccelj. :D -
ratgab #228065 Dragon Age Inquisition-re 200 óra teljes játékidőt írnak (ebből 40-50 óra csak a főszál). Mondjuk amekkora területek vannak én simán el is hiszem. -
ratgab #228064 Amit elmondott a srác a videó elején az itten a probléma. Olyan dózisban jöttek egy időben a játékok és olyan mértékű volt a hirtelen fejlődés (értsd sok volt az újdonság, néha csak keresgéltük az állunk), hogy mára már nagyon-nagyon ritkán tudnak igazán újat mutatni. Ez a nagyon nagy probléma az AAA címekkel és ez főleg a sokat látott (10-20 éve játsszó) játékosok körében öli meg a rajongási faktort elég gyakran (értsd ritkán éljük át azokat az élményeket, azt az izgalmat, mint amit annó kezdő gamer korunkban éreztünk). -
"Sőtt semmi nem tart ennyi ideig"
Ne bolondozzunk, kérem szépen! -
Sőtt semmi nem tart ennyi ideig, hiszen a FF is 30-40 óra, ez a 100-200 óra nálam a kimaxolást jelentette. :D
Sokszo 2-3 órát csak azért random harcoltam hogy bizonyos itemeket kiadjon a gép nekem a harc végén. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 19:08:36 -
Én igen. :D
FF13 is csak annyiból nem húzott be, mert van a végefelé nayg terület de nem úgy nagy ahogy a ff7-8-ban.
És kevés a felkutatható extra dolog.
Sőtt még a FFX is ilyen secret halmaz volt, rengeteg sok jó dologgal.... -
Nem minden játék játszható 2-300 órán át [főképp egy végigjátszással].
Van amelyik vegytiszta kínszenvedés lenne ennyi időn át. -
Evoluti0N #228059 Nem tudom, hogy képes lennék-e bármilyen játékot 2-300 órát játszani, akármilyen jó legyen. 100 az már kb. a plafon nálam.