311803
-
Nekem az e-on játéka ugrik be róla mindig mikor meglátom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.28. 16:51:08 -
A kérdés akkor már csupán az, hogy miért elemezgetünk ilyen (bocsánat, de tyúkszaros) témákat? Kit érdekel hogy az n+1-edik lövős játékba honnan lopták a játékmenet elemeket? A Saints Row és a Borderlands csupa eredeti ötletből áll? Vagy más játékokból loptak resource-ot(a Sunset fejlesztői)? Mert persze az más történet lenne, de nyilván nem ez a helyzet. Ráadásul azt se értem miért zavar az újrahasznált játékmenet, nem mindegy hogy melyik fejlesztőcég húz le átcímkézett cuccal? Merthogy ugye a Borderlands 2, a Borderlands Sequel izé a Saints Row 4 is mind gyakorlatilag szemtelenül "ellopták" a korábbi részek játékmenetét... Szóval ez csupán fanboydom szerintem a részedről, és fölösleges flame generálás. No offense.
Szerk.: így is fejlődik a piac. Ha valaki lemásolja a Saints Row-t, de hozzáad még X dolgot és így jobb lesz, az kinek baj? Már persze a SR fejlesztőin kívül :)
Btw, a linkelt videóban 2:11-nél hogy csúszik felfelé(!) a csövön? :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.28. 16:43:07 -
Fel vagyok iratkozva jó pár tyúber profiljára - az egyik legprofibb emberkétől linkeltem.
Ha csak ilyen-olyan elemek lennének elcsórva, tojnék rá.
De teljes mértékben az említett játékok köszönnek vissza [sőt, a videó elején, a respawn hangja 1:1 Borderlands (1)-2-ből van lopva.] + még ilyen-olyan játékok, melyek alapelemei már fel lett sorolva.
Értem én, hogy védeni akarod, de elég sötét szemüvegben kell nézned a megjelenítődet, hogy ezek ne szúrják a szemed.
S gyorsan hozzátenném: olyan topikban beszélgetünk, ahol ilyesmiket szoktunk elemezgetni, meglehetősen őszintén.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.28. 16:26:23 -
Neeee, ne iOS-en fuss neki :) PC-re kijött a Restored Content Mod hozzá, szerintem ez nincs nem lesz tapin.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.28. 16:14:09 -
Második részre nem emlékszem, ha az első rész után azt is kiadják iOSre, akkor ismét nekifutok. -
Indijános instant get, sam and max majd akcióban, többi kalandjáték várós, kivéve monkey islandok, amik megvannak dobozosban, ipaden, steamen, stb. :D -
Fos lövöldözős akármi, az viszont tényleg irreleváns hogy játékelemeket honnan lopnak. Tomb Raider arcátlan Indiana Jones koppintás + csöcsök, ha már Imy kedvenceinél járunk :D -
Én nem tudom miért bántja, többet foglalkozik vele mint kellene hisz nem tetszik neki. Ettől még kb mindenki imádja mert baromi jó cucc lett. És nem Saints és pláne nem Borderland. -
Nem sajnálja, vagy nem az a véleménye? -
Hát nem egy KotOR... -
Még mindig nem :) -
Szemtelenül (rosszabb jelzőm is akadna) Saints Row + Borderlands.
Sajnálom, ez a véleményem. -
Lennének még ötleteim hogy mik jöjjenek GOG-ra:
Afterlife
Összes kaland (DotT, The Dig, stb.)
Grim Fandango HD az ugye jön, régi pótolnivaló nálam
Rogue Squadron
Rebellion!!!!! (#229144) (ennek simán el tudnám képzelni tablet-es rebootját is, zseniális az alapötlete, imádtam)
Rebel Assault-okat is kipróbálnám
Episode 1 Racer nagy kedvenc, simán megállná a helyét ma is a foscsi grafika ellenére, nincs nagy tobzódás a high speed racer-ekben
-
Nem tudom, hogy ezeket valaki észrevette-é a Weeklong Deals-ben:
ELSŐ: "Blood: One Unit Whole Blood"
MÁSODIK: "Blood II: The Chosen + Expansion"
Mindkettő 2,5 euro. -
X-Wing+Tie Fighter
(de persze jó hörcsög módjára nem veszem rögtön, hanem majd valami akcióban
)
SW KotOR-ok megvannak dobozosban és Steamen is, az nem kell. -
Lucasarts címek élesben GOG-on!
"...AND MORE TO COME!"
-
Knights of the Old Republic 1-2 spoileres
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem bármelyik első részbeli párbeszédnél emlékezetesebb volt a második rész Kreia-s sztorija. Nem a szokásos, mondhatni bugyuta, "amnéziás főhős lezúzza a galaxist". Az első rész igen, "odavágós" volt(bármit is jelentsen ez), de utólag szemlélve a 2 sztorija frissebb, ötletesebb, kreatívabb és részletgazdagabb, jobban elgondolkodtat.
[spoiler]
A parti karakterek között jobb a kémia, nem csak a sztori mozdult el a szürke zónába, de több, elvileg jó társadnak is vannak sötét foltjai a múltban, amitől sokkal hihetőbbek.
Bár az első rész boss fight-ja emlékeim szerint nehezebb, és szórakoztatóbb volt, maguk a sith-ek a második részben sokkal kiforrottabbak és érdekesebbek. Az első részben sima Darth Vödör klónnak éreztem a főgonoszt.[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.28. 14:53:18 -
Evoluti0N #229207 Ma jön a story recap a Dreamfallhoz, holnap, vagy legkésőbb péntekig meg az optimalizáló patch. Csak nekem van olyan érzésem, hogy legalább 2 héttel korábban adták ki a játékot, mint ahogy kellett volna?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.28. 14:25:19 -
Második rész sztorijára még közelítőleg sem emlékszem, de az elsőnek minden másodperce megvan, annyira odavágós volt. -
Ez, hogy jött össze? Már kezdtem örülni, hogy elárazták...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja tényleg. Köszi. -
Juuuj tenyleg mar nem is emlekeztem ra.Pedig nekem is leesett az allam amikor eloszor jatszottam.
Kene valami normalis SW rpg vegre egy uj kontosben.Nem rosszak ezek a fantasyk sem amik manapsag keszulnek de oriasi hianypotlo lenne.Legalabbis nekem. -
Akkor ezek szerint az iponosoknak kellene írnod a"baszod"-at... -
Én nem tettem le a hajam tőle - a dialógusok ás válaszok között már érződött, hogy valami nem kóser. -
NE ijeszgess baszod.
Ez amúgy mi? EDDIG IS 28-a VOLT A DÁTUM.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.10.28. 13:19:20 -
Abban az volt a zseniális, hogy még a nagy fordulat után is volt idő a történetben, úgyhogy az igazság tudatában el is lehetett vinni akár ellentétes irányba az egészet.
Shep:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te voltál Revan, csak agymostak a jedik.
Tie Fightert majd én is figyelem GoG-on. -
Ghostbusters: The Videogame
Vásárlói értékelés: Nagyon pozitív (323 értékelés)
Lehet megérné ezt behúzni a kis maradék wallet pénzemből? 3 euro.. -
Nem tudom, ha jól rémlik nekem gyanús volt már a vége előtt az egész. Legalábbis nem emlékszem arra, hogy letettem volna a hajamat a csavartól. A második rész árnyaltabb sztorija jobban bejött, tervben van az újrajátszás restoration mod-al, persze előbb akkor már az első részt is :) -
Mi volt a csavar? Én már nem emlékszem rá. -
Rony94 #229195 Számomra ez a Silent Hill 2. De a Kotor-ban is igazad van. GOG-on be is húzom majd. :) -
Kotor sztorija bevillant reggel útközben, azt a csavart soha semmi nem fogja nálam überelni. Szerintem kb az egyetlen játék volt, amikor a credits alatt csak néztem, hogy ez meg WTF?!, annyira megvezettek a készítők a sztoriívvel. Óriási! Az alaptanterv kötelező részévé tenném! -
Én fórum szinten már az indexre regisztráltam (1999 után), internettot csak olvasgattam. -
Ez tényleg jó :))) -
Mármint az internetto-ra. :o -
Az olyan, mint az Asylum-os Transmorphers filmek? -
Beyond Earth megjelenése előtt két héttel a köztudatba bedobott Beyond Space-el vajon hány embert sikerült átverni? -
Nagy Bandó András olvasta be a Rádiókabaréban a nyolcvanas években, onnan ismerik nagyon sokan. Akkoriban nem nagyon lehetett neten megtalálni a szöveget képként (2000 környéke). Egy kártyapartnernél beszélgetés közben előkerült a téma, és nekik megvolt az eredeti dobozfedél - elkértem egy szkennelés céljából, kiraktam pl. index fórumra meg ide, a többi pedig már történelem :) -
Ezeknek? Egyik sincs meg, csak a Type Rider-ről hallottam, és az sem igazán érdekel :) -
Jujj, ez a szöveg - ez tényleg bejárta a netet :) -
http://www.gamersgate.com/ - Halloween Akció folytatódik. Horror címek, és mások.