311803
-
Kell? Nekem megvan mindkettő és úgyse játszanék velük. -
ratgab #229343 Haegemony is 6 juró egyébként....mútkor úgyis lecsúsztam róla. -
ratgab #229342 Én is szeretlek ám Zorrobombi... Ugye érzed... 

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.29. 18:33:02 -
ratgab #229341 Haverok is mondták már, hogy én a B játékok mestere vagyok :-D -
ratgab #229340 Teljesen igazad van. Ez egyébként tök jó, mert amivel szórakozok az nem idegesít...Régen amúgy mikor sokkal többet játszottam azért zavartak engem is az ilyen dolgok. Sokkal casualabb vagyok egyébként azóta.
Persze nyilván azt megértem, hogy sokakat zavarnak az ilyen dolgok. -
http://www.bundlestars.com - Store - "Demonicon" - 6 euro -
Ez most mi, az AC? :) Annak ja, simán megadnám a Legjobb Középszar Játék címet :) -
Igen, végre nálunk is külön van a gép, így ha elaludt a család, apa senkit nem zavar a játékkal :) -
Hát a Középszar Királyáról van szó :D -
én úgy vettem észre hogy tényleg téged nem zavar semmi egy játékban sem.még ha valami elbaszott szar akkor sem.tényleg nincs nagy igényed.elvagy mindennel.nem bántás de nem mindenki ilyen:) -
ratgab #229334 Basszus nem akarok veled egyetérteni.... :-D Francba már, hová fajul ez a világ? 
-
Hát ezzel én is így vagyok, vagy játszom, vagy netezek, nagyon ritka ha alt+tab -ozok. Jó a CS-GO-t lerakom tálcára de az nem számít :) -
ratgab #229332 Sejtettem...
-
Evoluti0N #229331 Nincs több hozzáfűznivalóm.
-
ratgab #229330 Nem. -
Akkor gondolom, az sem zavar(na), ha egy 3rd party program miatt - a Windows felületeten popup-ol (ami szinte = ALT+TAB) - "összeszarja magát" a játékod, amiben épp egy nagyon fontos akció közepén jártál...
-
ratgab #229328 Mondom, hogy én vagyok az igénytelen, mert ez engem marhára nem tud meghatni. Ha játszanék tovább újra elindítom, ha meg fontosabb, ami miatt alt+taboltam, akkor meg bánja a fene.
Eleget idegeskedek én IRL, ahhoz, hogy még ilyen bagatel apróságokon is bosszantsam magam.... Nem, nem tud érdekelni. -
Evoluti0N #229327 Engem is zavar, ha egy játék ez miatt összeszarja magát. Szeretek közben néha felnézni netre, fórumra, akármire ezért meg azért. Még egy 99-es TLJ-ben elfogadom, hogy összeomlik alt+tab után, de azért egy modern játéknál ez ne legyen probléma. -
ratgab #229326 Ez megint egyike azoknak a dolgoknak, amik miatt valószínűleg én lehetek az igénytelen, de nekem annyival könnyebb így a gamerlét 
Kevesebbet morgolódom, többet szórakozok. -
Még több viszont tolerálja - és emiatt, a 21. század elején, jogosan húzza fel a Játékos a szemöldökét. Szerintem.
//ALT+TAB-al jöttem most is a "State of Decay"-ből. -
Semmi gond, random totózni 1 kézzel is tudsz :) -
ratgab #229323 Sok játék még manapság sem tolerálja az alt+tab-ot... Ezen azért vén rókákat mint pl. Wesker is már nemigen kéne, hogy meglepjen. -
Evoluti0N #229322 Ez igaz. Mondjuk egyedül nem is próbáltam. Haverral, egy gépről, közben sörözve nagyon jó móka. :D 2 órát terveztük játszani, aztán 5 lett belőle. :D Kb. 60%-on vagyunk, szal majd még következik egy folytatás/befejezés. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobbulást, próbálkozz homeopátiás golyókkal csillapítani a fájdalmadat,Arnica CH30 higításut, patikában beszerezhető.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.29. 16:50:01 -
Kitartást, és jobbulást!
-
(a fájdalomnak az az előnye, hogy a jelenbe hoz...érzed hogy élsz :) )
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.29. 16:48:50 -
elég durva fájdalmakkal egy kézzel de megvagyok :) -
Egyedül játszva elég sótlan volt nekem, szóval én úgy fogalmaznék, hogy coopban akár jó móka is lehet. Úgy meg könnyű, coopban minden jó móka, még a Dead Island is :) -
Az kell is nekem majd. Persze fullosan. -
Evoluti0N #229315 Azért az a How to Survive se rossz 3,74 dolcsiért. Jó kis co-op zombi móka. :) -
GMG - "Space Rangers HD: A War Apart" - 4 font
Ugyanúgy GMG: "Binary Domain Collection" - 2,74 font / "Warlock 2: The Exiled" - 4,49 font -
http://www.greenmangaming.com - "Valve Complete Pack"
http://www.gamersgate.com - Company of Heroes 1-2 akciók -
Mass Effect 1 Xbox Marketplace - 747,50 Ft -
Pedig a rendszeres vécézés nagyon fontos az egészséged szempontjából :) -
Viszont ha elkészül! Lesz külön 2*2-es gémer sarkom meg minden. Jó lesz! -
Részvétem! Nekem már az is elég volt, hogy a bentlakás mellett kellett mindent kifesteni, plusz a konyhát falig szétverni és teljesen újra csinálni. Melóból 3-4 körül haza, aztán este 10-11-ig festés, bútorszerelés stb... Az első lakásunknál jó volt, mert volt egy hónapunk költözés előtt teljesen felújítani. -
Hát iPad játékokkal van a legnagyobb lemaradásom, xboxon csak 120 játék a resztli, pc-n is max 200, de iPaden olyan 500. :D -
Nekünk sima liba volt. Albérletet felmondtam, hogy majd max 3 hónapot csúsznak, és akkor jó lesz. Hát 5 hónap csúszás van már, de ki kellett költözni, szóval beköltöztünk a lakásba úgy hogy nincs melegvíz meg áram. Nejem meg a gyerekek 80 km-ről ingáztak melóba/oviba, én reggel 6ra jártam be melóba (8 helyett), hogy még a többiek előtt tudjak zuhanyozni és borotválkozni a bicikliseknek kialakított öltözőben. :) Első éjjel csőtörés, a nappali elázott, 35 nm parketta meg szegőléc, fólia, stb kuka, alsó szomszéd és alatta szomszéd elázott. Aztán egy hónap után rendeződtek a viszonyok, de még mindig csomó hiányosság van, mert a beruházó és a kivitelező összeveszett, szóval most saját költségen fejezgetem be. Meg ugye bútorok, minden hónapban 1-2 beépített szekrény, a konyha, a tárolóba polcok, stb. A plafonon lógó 100as izzók, a karton dobozban tárolt gyerekjátékok, és a függönyök hiánya már teljesen megszokott. Szóval még két év és rendben lesz minden. :) -
Vécén iPad-en lehet nyomni a játékot is az egyéb dolgok mellett :D -
Ne is mond! Egy hónapja költöztünk, és még mindig nem pakoltunk ki mindent. Mondjuk pár bútor is csak most jött meg. A gyerekszobát 2 nap alatt készrevágtuk, hogy legyen nekik hol aludni...