Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Több, mint egy éve én is végigvittem. Lehet, hogy itt lenne az ideje még egyszer. Inkább élmény, mint játék, de annak nagyon egyedi.
genndy
Ugrani nem is lehet. Csak séta van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Még nem egészen 1 óráig él:

arty
Ezt még talán elnézném, de... fészbukra sem lehet posztolni, ha mondjuk átugrottam egy követ??? 😞

Forza.

Béluska74
Igen tudom,hogy Uplayes. Így is kell. Nekem megvan Uplayen havernak is kellene,hogy menjen a coop móka.

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Vááá, a "Giana Sisters" Dieselstörmers-pálya nagyon hangulatos lett!
Szerintem, mindenki megkapta ajándékba a legutóbbi frissítéssel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Se coop, se multi. Ez nem a te játékod.
<#bee1>

IMYke2.0.0.0
Hát ja... a DICE... garantáltan "minõséget" gyárt... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Vásárlásban nem tudok segíteni (gondolom proxy a megoldás), de tudod hogy ez nem Steames, csak Uplayes. Így is kell?

IMYke2.0.0.0
A Giana Sisters készítõinek Kickstarter játéka: Most vitt oda a játék "Want more" menüpontj alatt "DIESELSTÖRMERS"

IMYke2.0.0.0
Originen meg lehet nézni valakinek a játékait?
Mer' akkor mingyá megmondom 😊))

//Szerintem, úgy 200-300 órát tuti beleölt a 4-esbe is. A 3. részbe meg ezres+ mérhetõ.

arty
"Achi nincs, kártya nincs, nem is baj."

de legalább 100+ órás multi? esetleg coop? semmi??? 😞

Forza.

genndy
Dear Esther
Elsõ "végigjátszás" (bár fura ilyet mondani ennél a játéknál, fogalmazzunk úgy hogy eljutottam a végéig), a mai esõs délelõttre pont jó volt.
Hát fura. Fura, de jó. Nem a hagyományos értelemben vett játék. Hangok olyanok, amit egy lakatlan szigettõl vár az ember, a zenék egyszerûek de jók. A grafika viszont üt, ez tipikusan nagytévés, kontrolleres élmény (fõleg hogy csak sétálni kell, úgyhogy az irányítás sem szabad hogy gondot okozzon). A barlang pl. valami félelmetesen szép, két lépésenként lehetne screenshotot csinálni. Egyébként HL2 modnak indult, Source motoros. A hangulata még nagy erõssége; lakatlan sziget, egyedüli séta, jelek, nyomok, néha megszólaló hosszú monológok.
Elsõre 2 óra lett, de van benne még lehetõség, ahhoz hogy jobban összeálljon a történet, 3-4 próbálkozás még biztos kell (és az igazi, mélységi megértéshez tippem szerint 8-10 is, de ahhoz szerintem azért már nem lesz türelmem).
Szóval akit nem riaszt el, ha egy játékban csak sétálni, figyelni és gondolkozni(!) kell, annak határozottan tudom ajánlani.
Achi nincs, kártya nincs, nem is baj.

arty
Józsi azért gondolom így is belerakott már 100+ órát, tehát nem mondhatjuk, h nem érte meg neki 😉
Max nem lett teljesen olyan, mint az elvárható lenne - elvégre 3 éve "bétateszteljük" (bf3+bf4)

Forza.

Béluska74
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitõl. A helyzet : A Gamefly oldalán van a Far Cry 3 nevû játék,de csak Angol területen élõk fiúk-lányok vehetik meg. Valaki tudna adni valami tippet,hogy hogyan tudnám megvásárolni. Vagy (ha nekem nem megy sehogy sem) megvenné-e valaki nekem? PayPal-en tudok fizetni állok minden költséget és ha kell akkor elõre is fizetek.

If you give a little love you can get a little love of your own

TBTPumpa
Jó lesz az a Star Wars Battlefront és Mirror's Edge 2.
Itt halottátok elõször!!! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
Digihez DVB-C kell, ráadásul nem is kódolt (mint az UPC)!
itt egy lista, +180 hsz a témában - nemtudom ennyit szánsz-e rá.

Haloban az életerõd NEM töltödik, azt medpackokkal töltheted fel maxra. A Pajzsod regenerálódik csupán.
Viszont azt baromira nem látom, hogy minden játék ezt a mintát követné manapság 😄 Életerõ szokott töltõdni ...

Két fegyver számtalan játékban volt elõtte is (ezzel téve realisztikussá/taktikusabbá az eszközhasználatot), ez nagyon gyenge érv volt.

Forza.

Fpocok
A mai napig nem tudok játszani, mert crashel. Soha többet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hoppá és ez is:

"Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - EU" - 37 óra.

Sõt, erre engem is csábított, csak mondtam neki, hogy van még pár kazuárom, amit le akarok nyomni, van még pár újrázásom , és utána.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul ugye pont a Battle-alpha-field 4 miatt lett dobva sok játék is a fejlesztési sorból...

IMYke2.0.0.0
FPS Józsi barátom ráadásul 0 Day vette a Premiumot - komoly suskáért...
S ha már õ azt mondja egy Battlefieldre, hogy "szar", akkor ott komoly gondok vannak.

Nem véletlen, hogy - és most puskázok a STEAM profiljáról -
a "Killing Floor"-ral <544 óra, 252 öcsibõl 138 megvan neki>, és
a "Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer"-rel <5 óra, 6 öcsi a 140-bõl>
vigasztalódik.

Sõt, ráállt valami Travian nevû játékra is...

Totti5
EA már elég szigorúan rákólintott a DICE fejére multkor, de ezekszerint nem eléggé...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
WTF?!
A bétateszt minek vót akkor?

A megjelenés elõtt van bétateszt, de a megjelenéskor is még béta állapotban van a játék, és még FÉL évvel a megjelenés után is béta állapotban van a játék?

Ezek szerint igazi EA minõséget kaptak a játékosok 10 000 Ft-ért. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
na, ha ez lemegy és jön ki valami TÉNYLEG értelmes patch, lehet elindítom már azt a fránya bf4 multit, kezdek kíváncsi lenni rá, annyiszor szóba került 😄

Forza.

Totti5
Ok, akkor téma lezárva. Win.

tomsolo
A wikipedia idevágó bejegyzése talán segít neked ebben is. <#wave>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Totti5
Már rég túl van tárgyalva a játék, de te még mindig személyeskedésnél tartasz. Nekem ZSé ma is, holnap is. Ennek nem kellene fájnia, ez az én véleményem, ezen te nem fogsz változtatni, de mint mondtam túl van tárgyalva már rég.

Maradjunk az indie vonalnál az érdekesebb. Mi a független, mi a kicsi? pl az Insomniac is független játékstudió aki címemeket csinál Sonynak, MSnek, éppen annak aki fizet érte. Mi a kicsi? pl a Minecraft, FEZ egy kis csapat... amrõl most szó van az nem kis csapat azokhoz képest, s mint mondtam komoly eszközökkel és háttérrel dolgoznak. Nem 1-2 grafikus csinál pixeleket, vagy rajzolgat dolgokat... komoly mocap, szinkronozálás, színészi játék és sok minden ami ezzel jár. Ez nagyon nem egy indie jellegzetessége.

Nagyon nem inide ez az inide meg az az indie.

tomsolo
Az indie alatt független, kicsi játékfejlesztõket értünk.

A 20 emberes cég amiben benne van a takarítónõ és a pénztáros, könyvelõ is egyértelmûen jelzi mi a szitu(nem véletlen van csak 7 ember kiemelve kiemelve kik dolgoznak náluk), de vitatkozzál nyugodtan.

Pont azokon a dolgokon spóroltak - eddig is - amik miatt 10 évvel ezelõtti színvonalat emlegetsz, ettõl függetlenül ez sem lett szerintem kifejezetten rossz játék, minõségben talán az Of Orcs and Men játékukhoz áll közel, de annál sokkal jobb.

Ha ez neked ZS kategória akkor menjél inkább pinpogozni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Újra tesztelhetjük a Battlefield 4-et

"Az EA a rajongókkal együttmûködve szeretne javítani a Battlefield 4-en, ennek érdekében hozták létre a "Közösségi tesztkörnyezetet", amely lényegében egy, a játék mellett folyamatosan mûködõ tesztszerver, ahol a BF4 újdonságait lehet kipróbálni és letesztelni. A javítandó dolgok listájának legelején a játék problémás netkódjának rendberakása áll, amely az olyan alapvetõ funkciókért felelõs, mint pl. a sérülések regisztrálása.

Ha rosszmájúak lennénk, azt is mondhatnánk, hogy az EA belehajszolta a fejlesztõket abba, hogy túl gyorsan adják ki kezeik közül a játékot, ami ennek következtében bugosan és félkészen jött ki, és most, a fél évvel az indulása után visszament bétába. De mi nem vagyunk rosszmájúak, igaz?

A tesztre azok a PC-s játékosok jelentkezhetnek, akik Battlefield 4 Premium tagok. A résztvevõk száma kezdetben korlátozott lesz, de a késõbbiekben több játékost fognak beengedni a szerverre.

"Új programunk nemcsak azt teszi lehetõvé, hogy a játékosok visszajelzéseire gyorsabban reagálhassunk, de általánosságban javít a játék minõségén is. Izgatottan várjuk, hogy veletek együtt fedezhessük fel az elõttünk álló lehetõségeket."

Fpocok
Van digi elõfizu. Be is van vezetve a szobába a kábel... ahhoz érdekelt volna.

Halo: Wolverine élet és két fegyver maximalizálása. Erre gondoltam.

IMYke2.0.0.0
Iránymutatóknak jók, de én majd a szememnek, eszemnek hiszek, amikor kipróbálom otthon 😊

davidka003
Átlagon aluli lett a Bound by Flame

Ha kíváncsi vagy a Bound by Flame elsõ pontszámaira, illetve lemaradtál volna a héten befutott launch trailerrõl, alant mindent pótolhatsz!

GameSpot – 4/10
Videogamer – 2/10
The Escapist – 2.5/5
Polygon – 4/10
SoftPedia – 8.5/10
Eurogamer.de – 5/10
GamesRadar – 3.5/5
IncGamers – 6/10
Trusted Reviews – 5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Ami az ODSTben nem volt hisz ott emberekkel és nem szuperkatonákkal kellett menni, de nem a halo találta fel az újratöltõdõ pajzsot😊 az egy dolog hogy TPSbe, FPSbe legtöbb helyen már használják, de ettõl rosszabbak lettek ezek? én nem vettem észre. Bio Infben gyûjtögetni kellett mindig a HPt ( nade ott ha meghaltál akkor több életet és lõszert kaptál vissza mint elõtte!!! na az káros, lényegében halhatalan voltál... ), az miben volt jobb? semmiben, csak tele volt felesleges asztal, fiók kutatással és X gomb rotálással hogy mindent szedjek össze. Totál feleslegesnek tartottam.

Totti5
Azt az UBI maga csinálja belsõs fejlesztés sok emberrel... AAA letöltõs játék, semmi indie nincs benne.

arty
Lehet, h az újratöltõdõ életre gondol.

Az biztos, hogy AI-t és fizikát nem nagyon vettek át tõle, sajnos, ill. a vezethetõ jármûvek sem túl dominánsak a mai FPS-ekben.
COOP se mind játszható végig... szal nemtom.

Bár többet vettek volna át tõle....

Forza.

IMYke2.0.0.0
Sõt, valahol a "Child of Light is indie ugye - és a Ubisoft kalapozza be érte a pénzt.

IMYke2.0.0.0
A Microsoft is, a Sony is pénzel már és ki is ad "indie"-ket.

" akkor az indie szónak nincs sok értelme már"

Sajnos, így is van.

Totti5
Sajnos nem kapunk rá választ, pedig érdekelt volna.

Totti5
Akkkor ezek indie?

Sok ember, színészek, mocap, külsõsök stb stb...

Lemezes formában kiadták PC, 360, PS3, PS4, Xbox One

Ha igen akkor az indie szónak nincs sok értelme már, mert mindenre ami nem echte AAA rá lehet mondani. Ez ugye meg nem igaz.

arty
pc-be dugsz egy DVB-T usb-s kis szart és az ingyenes adókat tudod fogni

(vagy nem erre gondoltál?

Forza.

davidka003
Végigvittem a The Cave-et.

Nem vagyok tõle elájulva. Talán 1000 Ft-ért vettem xboxra pár hónapja.
Grafika oké de egyetértek a teszttel.
Sztori gyakorlatilag nulla, a fejtörõk nem okoztak kihívást. A több karaktert marha unalmas volt terelgetni.
Egyedül a the cave hangja volt jópofa. (egy ideig)

Knight, Time traverel és Monk-al mentem. Shift+del
Többet is kilehetett volna hozni belõle.
Sajnos vagy szerencsére csak 3 órás a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Köszönd magadnak a játékok milyenségét.

Forza.

DarkSector
Ha van rá kereted:

ezt venném meg

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Amennyit emiatt keresgélni kell, nem éri meg.
Lassan már a sarkon is árulnak MindigTv-kompatibilis vevõket, pár ezertõl a sok tízezerig, azokkal jobban is jársz. Szerintem.
Én meg letettem a PC-tévézésrõl, itt a világvégén :Ö

DarkSector
Nekem is van olyan kártyám mint Imike irja, Én azt mondom hagyd a kibaszott kurva életbe, csak a baj van ezekkel a szarokkal.
Vagy 20k-t szánj rá, és vegyél egy komolyabb szerkezetet a gépedb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Akkor ne is próbálkozzak?

IMYke2.0.0.0
akarom mondani WinFast 2000 <és valamikor 2005 környékén vettem>, és a Happuage-et 2008-ban.

IMYke2.0.0.0
Az analógosak még nem digitál-kompatibilisek - legalábbis, az enyéim nem

Fpocok
Nekem ilyen analóg kábel van (ilyen kerek), ahhoz egy tv tuner kártya kell? Láttam van belsõ meg ilyen USB-s. Utóbbi nem tudom mennyire éri meg.

genndy
Tv-tuner minimum (gépbe kártya, és akkor simán a videokártyán küldi ki a jelet). Vagy olyan monitor, amiben van tv-tuner.
De ez csak a hagyományos antenna-kábelesre vonatkozik, ha set-top boxos, akkor semmi, a STB kimenetét a monitorra kötöd, persze annak stimmelnie kell (DVI, HDMI, ...)