Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Nagy kérés lenne azoktól, akik cseréltek már velem vagy tudják hogy nem verném át õket, hogy adjanak pozitív értékelést? itt (Steamtrade) Mert 0-ás értékeléssel senki nem fog hozzám szólni. 😞
tomsolo
+ a Scania Truck Driving Simulatort 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
SS alatt ezeket húztam be, pár dolgot vettem csak Steamrõl közvetlenül (ilyen egy dolláros izéket):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Betrayer
BioShock Infinite - Season Pass
BioShock Triple Pack
Bulletstorm™
Contagion
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition
Defy Gravity
Don't Starve
Don't Starve - Reign of Giants
FLY'N
Journey of a Roach
Gunpoint
Marlow Briggs and the Mask of Death
Sleeping Dogs Collection
SkyDrift
Sniper Elite 3
Spintires
SkyDrift: Extreme Fighters Premium Airplane Pack
State of Decay - Lifeline
State of Decay - Breakdown
State of Decay
The Cave
The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers
The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol
The Bureau: XCOM Declassified - Hangar 6 R&D
Urban Trial Freestyle

grebber
Valaki esetleg kapott már a csapatos témában játékokat?

Next PC upgrade: 2022

dartonite
En eddig csak kiszortam a kartyakat,bar egy set-et lehet hogy osszerakok majd ha olcsobbak lesznek.
Venni nem vettem semmit,egyelore ez az en izlesemnek nagyon keves a steam-tol.
Törölt felhasználó
Én még SS elõtt sikeresen elköltöttem a pénzem nagy részét, de nem buktam még semmit, ha jól láttam, mindent a legolcsóbban szereztem be 😊 Viszont SS-en így is behúztam pár dolgot. Az SS kártyákkal meg a vásárlásaim árának felét bedolgoztam legalább 😊 Szal minden fasza! 😊 Am Én 2 hónappal ezelõtt 2 játékkal tobzódtam + az a tizen valamennyi dobozos. Most meg van 3 progin kb 120 játékom 😊
IMYke2.0.0.0
Oké, kellett ezt beírnom.
Jó tanács: NE nagybetûkkel írjátok be !

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
De hogynem keres 😊

Ha ügyesen keresekedik ezen kb. 900-500Ft haszna van. 😊

IMYke2.0.0.0
Ti betudtok lépni a Bundle Stars-on?

A captcha-t nekem nem fogadja el! 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
A IV viszont igen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Harmadik rész tuti nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
A Saints Row, nem régiózáras?
Troger911
Mondjuk, ha úgy gondolkozol, hogy ki akarja juttatni a wallettben felgyûlt lóvét számlára, akkor már megéri neki!
grebber
Hm ilyet is ritkán látni hogy valaki nem keres rajta szinte semmit.

#215484: Lehet régen úgy volt ,de ami most fut steam-en abba minden benne van.

kigyi
Az idei sale-n nincs nagy hörcsögölésem eddig, de ezeket behúztam:

FarCry3 Deluxe
The Elder Scrolls V Skyrim

És erõsen gondolkozok egy Dark Souls-on is, de még harcolok a hörcsöggel 😊 Még nem sikerül a hörcsögnek meggyõzni, hogy megéri.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
A 4. rész is? Tudtommal a franchise pakkban 1-3-ig vannak és az volt már bundliban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nagyon rá lehet kockulni a hörcsögölésre... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
A Saints Row Franchise pak amibe benne van minden az 3k?

Troger911
Ph!-n 3 E Ft, és nem kell kulcsokkal szórakozni 😊
grebber
Steamtrades-en lehet tudni Saint Row összest ~10 euronak megfelelõ TF2 kulcsért! (Hátha érdekel valakit , most 17.5 euro a steam-es ár)

Rapid81
Én meg mindig odafigyelek a szintjelzõre és nem hagyom kifogyni az üzemanyagot a jármûbõl... 15 éve van jogsim, levezettem 500.000+ km-t és soha egyetlen egyszer sem fogyott ki a benzin/gázolaj/kismacska a kocsiból. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Ééés hogy miért is jó, ha az embernél van tartalék benya?! Kollégám jön be kicsitsem boldogan és kért üveget, amibe mint kiderült benyát akart szerezni (kútról?!?!? az aztán messze van ide vaze és nem vízszintben 😄), mert tán szervizbõl jött, de ottragadt félig a hegyen, a cégig már nem jutott el, mászhatott fel gyalog. Na odaadtam neki a kocsim riasztóját, kivette a kanna benyát, lement, beleöltötte, jött is fel vele megnyugodva. És én voltam a nap hõse! 😄 Így nem lopják el a drága új mociját sem és nem kell kutat keresgélnie munkaidõben egy kólásüveggel... 😄 Ojvé!

De biztos én vagyok hülye, hogy tartok magamnál mindig benzint (zombiapokra is jó).

Küldöm szeretettel a hitetlenkedõknek Rammstein-tõl a Benzin c. számot! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Na gog.comról jade empire beszerezve.
MerlinW
wantonly
Amúgy nálam is ilyen drasztikus volt a változás kezdetben.
wantonly
Kellett neked ide járni. 😄
tomsolo
Estére beúszott még egy Betrayer 4 TOD-ért(2.8 euro).

Novemberben steamen, ezen a fiókon kb 3 játék volt. Most 170. 😊

The Protector
Hy.Tud valaki nekem linkelni egy oldalt ahonnan iszonyatosan nagy méretben tudok játékos háttérképeket letölteni?Ilyen 3000x valamennyi a bugró szint kb....de minél nagyobb annál jobb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Én csak folytatattam a két játék összevetését.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Na Summer Sale végleges listám:

Steam kártyapénzbõl:

Defy Gravity Extended
CoJ Gunslinger
Halo Spartan Assault
State of Decay
Age of Empires 2 HD+ Forgotten
Lego Lord of The Rings

+ Remember Me ha kap -75%-ot és lesz 2TF2 kulcsért
+ Dishonored Goty ezt mindenképpen ha -66%-ot kap akkor is.

1. Azért te is tudod, hogy ez erõs túlzás.
2. A csõjátékoknak is megvan a légjogosultsága.
3. Hogy jön ez most ide? Azt írtam, hogy az alapsztori ugyanaz.
Fpocok
Jah. Az egyik ennél csõjátékabb nem lehet, a másikban meg akkora szabadság van, hogy befosol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hatalmas felfedezést tettem ma. Az új Tomb Raidernek és a Far Cry 3-nak tulajdonképpen ugyanaz a sztorija. 😄
DarkSector
THX megbasszhatják az anyjukat már megvettem hetekkel ezelõtt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Olvasni te lejebb, naponta 200-300hsz. naná hogy baszok végigolvasni ha hazaérek 7-kor a meloból nincs idõm ennyi hsz-t linkekkel végigolvasni.
Kapise?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jó basszameg de amikor legelõször írtad arra is irtam ugyanezt.
nem a 2. hsz-al pörögtem be, hanem elsõnek mikor irtad hogy miért nem vettem észre.

SweeneyTodd
pedig milyen jó boltot lehetne most azzal csinálni, a franc se gondolta volna... na mind egy utólag könnyû okosnak lenni 😄

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Troger911
Nem, készletkisöprés volt, mert megszûnt a játékárusítás... Végigjártam a környékbeli összeset, de nem volt már sehol...
SweeneyTodd
de eeezt hogy eláraztak egy raklap arma 3at ?😄

SweeneyTodd
de egy jó ideje eltünt a listájukról , épp jómultkorában meséltem egy cimborámnak ,hogy érdemes rá beruházni mert arany árban van mindenhol ,erre náluk már nem lehet kapni.

genndy
Mondjak olyat amitõl sírni fogsz? Intersparokban egy ezresért szórták...
Nem tudom maradt-e olyan ember akitõl még vehetsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Ne is mond! Késõn ébredtem...
SweeneyTodd
Kár ,hogy már nem lehet kapni. Mondjuk én beszereztem 😊

Troger911
Sajna az Arma 3 még féláron se közelíti meg a cdgalaxisos 2000 Ft-ot 😞 Sebaj, lesz ez még olcsóbb, mire kelleni fog!
ZsZso
Tud valaki olcsó orosz Castle Crashers 4-pack dealert?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

shaddam
Nos jelenleg 499 játékon állok steamen, ahogy nézem ma se jutottam közelebb a kerekítéshez. Ellenben:
Medal of Honor: Allied Assault War Chest kettõésféldodó

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Troger911
Na, Fallout NW Ultimate települ. Remélem el is indul... Mondjuk a csere kb 10-re sikerült, annyira bugos a steam.
IMYke2.0.0.0
Ahogy nézem, mindenük (The Behemoth) 90%-os.

ZsZso
Castle Crashers átment 90% -os akcióra. Valami bug lehet, vagy az elsõ 75% -os akció volt túl kevés?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.