Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
nekem originen van meg :-/

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Most már meg csak a STEAM fiók nevek kellenének 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nekem föl vagytok véve Steamen (ffxi, Dj Tommy, Imy), felőlem lehet ha sikerül összehozni. Az eredményeimet meg az nézi meg aki akarja, még éppen csak elkezdtem 😊 Ha kell még játékon belül valamit csinálni akkor mondjátok, marhára nem néztem az online részét.

@ratgab #235645: +1
Az ingyenélés is kevésbé zavarna, ha nem lenne mellé a melldöngetés. De van. Nem baj, legalább most sem dőlt meg a meggyőződésem, hogy nem a közösségbe való ember.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dj Tommy
Rendben, akkor jelölj be steamen Te is meg Imi is.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Az én meglátásom meg az, hogy nem egészen fair a hozzáállásod és nem esne le a gyűrű az ujjadról, ha fél évente 2000 Ft-ot ilyen célra fordítanál. Főleg annak függvényében, hogy pont megtehetnéd.

Tudom, hogy leszarod de jobb lenne ha elgondolkodnál egy kicsit a dolgon. Kicsit visszás a történet így.

Nyerni szeretsz, de felajánlani nem ajánlasz fel, mert az nem a te stílusod. Ebben a kontextusban ez neked nem úgy néz ki, mint ha simán kihasználnád a többiek jóindulatát? Mert nekem teljesen úgy hangzik....

És mielőtt jönnétek a dumával, hogy azért rinyálok mert én is szeretnék nyerni. Nem erről van szó, pont megtehetem, hogy bármit megvegyek magamnak, nem szorulok rá ajándékokra. De valahol pont azért hoztuk létre a csoportot, hogy jó helyre kerüljenek az ajándékok és azért korlátoztuk le a létszámot, hogy ne visszaélésszerűen happolják el egyesek a cuccokat. Szerintem.

Ok, ne ajánl fel, de akkor ne firtasd itt döngő mellel, hogy te nem fogsz, mert skót vagy meg magadra se költessz, mert ettől nálam tuti kinyíilik a bicska a zsebben....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nekem mindkettő megvan. Rám is lehet majd számítani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Dj Tommy, genndy

Tolhatnánk, akinek megvan a NFS: HP vagy Ridge Racer

Fákjúal!

Moby
BÚÉK Hörcsögfalviak!

Adversus solem ne loquitor

grebber
Ettől most én nem fogom rosszul érezni magam. Pont ez a baj itt az sg steamgifts csoportokba,hogy ajándékokról beszélünk és mégis elvárások vannak.
Sosem értettem az ilyet akkor minek ajánl fel bárki is bármit ha cserébe valamit elvár.
De ez csak az én meglátásom.

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Felvehetlek az NFS: HP-ba barátnak?
Megnézném milyen időket mész, bár az enyéimet nem lesz nehéz megdönteni, igen kényelmesen játszottam. <#vigyor3>

Nekem ezek voltak az új játék beszerzések:
Ridge Racer Unbounded
Bully: Scholarship Edition

Esetleg még az Euro truck Simulator 2 esélyes lehet.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

És ennek fényében tudsz nyugodt lelkiismerettel bármilyen felajánlásra jelentkezni tudva azt, hogy úgyse raksz helyette saját felajánlást?

Érdekes...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Ja értem hogy rólad indult, azt hittem az Alien-es adta a hangulatot. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
" amikor követelni kezdte a felajánlást. 😞 "

Igen én mindig ezt csinálom biztosan. Máskor az értelmi sérültek kedvéért 98-as betűmérettel fogom odaírni,hogy egy rohadt vicc-ről van szó mert itt nem értik se szmájlival se nélküle.

IMYke2.0.0.0
Arra céloztam, hogy nem a "rovátkolás" a téma. Olvasd el kérlek még egyszer grebber és köztem onnan, amikor követelni kezdte a felajánlást. 😞

darkSectorxxx
Nézd meg gyors youtube-on amíg játszol egy szarabbal. 😄
Ha mindent látni szeretnél a játékban 2-3 végigjátszás kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.31. 21:00:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Na szép... most lökted le a "Lekőtóni' hamarosan" 10-es listámról a 30-asba :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ja akkor most nem jól látom a dolgot? 😊

IMYke2.0.0.0
Tévúton jársz.

Ne hidd! Én tavaly ugye végigjátszottam, de maximum az adott évi TOP 30-am végén/után jött, sokkal több jobb játékkal játszottam akkoriban, mint rosszabbal 😞 El lehet lenni a filmmel, de nem érdemes elvárásokat táamsztani iránta, pláne játékként.
darkSectorxxx
Aki jószándékkal adja és van ennyi pénze amit szívesen feldob nem nagy, 3000ft 1 évben meg lehet spórolni tény, de ez csak egy példa, őrőmet okoz egy 2-3 euros játék is, nem kell mindjárt nekem venni 10 euro-ért egy Osiris-t
(Most akciós éppen. 😄). <#whatever>

darkSectorxxx
Picurit árnyaltabb a dolog, valahol a saját nemetekben mindketten igazat mondtatok.
Érthető a részedről mert ok a csoport nem faggatva de szolidaritásból örülne ajándéknak.
Ellenben ott van az is, hogy ha valaki feldob egy gémet, akkor azt kelljen-e viszonozni?
mert az már olyan mintha egymás közt bizniszelnénk, én ha feldobtam valamit és egy olyan elvitte aki mondjuk nem áll módjában cserébe dobni megértem mert én nem cserélgetni akartam akkor megvenném magamnak ami kell.
Szóval akkor van igazán baj talán ha a mérleg nagyon kibillien egy irányban esetleg, de ti csoportotok nektek kell tudni.
Jó most én sem tudtam évvégén dobni mert költötem ps4-re meg családra, ezt csak halkan jegyeztem meg, hogy szerintem picit faramuci a felállás. 😊

grebber
Nekem aki magamra sem költök 200ft is megerőltető.

Te pénzed igazad van. Semmi közünk hozzá, de benned nem szokott megfordulni a gondolat, hogy viszonozd azt a raklapnyi ajándékot amit nyertél itt az évek során egy saját felajánlással?

Azért 10+ euró félévente egyszer nem egy megeröltető összeg szerintem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.31. 20:47:28

Amíg véletlenül ki nem lesz dobva a csoportból...

Shep
Ő azért minden szarra jelentkezik, arra is ami nem érdekli 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mert ezek vagytok ti egyből már mindenki nevében beszélsz. Kb magamra sem költök alig veszek magamnak valamit akkor majd pont 10+ euros cuccokat csak úgy fel fogok ajánlani. Az nem én lennék.
A ti pénzetek ,meg a tietek azt csináltok vele amit akartok.

IMYke2.0.0.0
Hát ez most kifejezetten övön aluli volt - a felajánlók nevében is.

grebber
Engem más nem érdekel mire költi a pénzét. Én meg én vagyok.

MoRT2195
Hát igen. Steamen ez az 5 rész az összes DLC-vel együtt nem kerül annyiba, mint ez a Heritage Collection, de aki a dobozos játékok híve (olyan mondjuk itt nem nagyon van 😄) annak ez biztos tetszik.
IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy nem verseny vagy ilyesmi, de azért mi páran sokkal szarabb anyagi helyzetben vagyunk és dobtunk be kedveskedést... <#vigyor3>

darkSectorxxx
Közérdekű közlemény:

Szeretnék megkérni valakit vagy valakiket, hogy segítsetek abban hogy honnan tudnám beszerezni a Gyilkos bábúk (Puppet Master) 3-4-6-7-8-9-et????
a kihagyott részek megvannak.
Annyira szeretném őket látni. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.31. 20:23:54

Tinman
Tudom, hogy szereted a teljes élményt, de tényleg csalódnék, ha 2 virtuális kardért hajlandó lennél egy ebéd árát kipengetni. Persze a te pénzed, te dolgod...

4.99 Euro a teljes játék, 1.19 Euro meg a 2 virtuális kard... kvázi nagy betűkkel rá van írva az utóbbira, hogy őrülteknek must buy!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Köszönöm a segítséget közben innen nuuvem-ről már meg tudtuk oldani.... 😊

darkSectorxxx
Hehehe. 😊

Tinman
Nem azt mondom, hogy zseniálisak a DLC-k, de bizony akad 1-2 egész korrekt, így a sztori DLC-ket én semmiképpen nem hagynám ki, ezért a 576-os ajánlat nagyon nem vonzó :-/

genndy
<#wave>
Belekezdtem a NFS: Hot Pursuitba, inkább rendőrként nyomulok, eddig ilyen résszel úgyse játszottam, nagyon élvezem összetörni a gyorshajtókat <#vigyor1>

Vásárlások (mivel az encore-ról már nem kell semmi, valószínűleg ennyi is volt a sale nekem):
Shadow Warrior
Need For Speed: Hot Pursuit
Far Cry Franchise Pack
Prototype
Dishonored GOTY

Meg ajándékba a Pre-Sequel Nuuvemről, egy Skyrim Legendary meg egy Shadow Warrior.

darkSectorxxx!
Nuuvemről tudok venni 1db GTA IV-et, 750-ért. Ugye 1 acc=1 db. Ha így is kell, és a másikat megoldod máshogy akkor pü.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Ezek ordenálé drágák ilyet én soha nem fogok felajánlani.Max ha a tözsdém jóra fordul.Erre pedig ebben az évtizedben nem látok sok reményt.
Amúgy ezzel kapcsolatban még mindig áll hogy a barát listámból 3 ember kap valamit a kívánságlistájáról ha bejön. de erre sajnos várni kell éveket 😞

IMYke2.0.0.0
Osztom. Szerintem is maximum a leszállóágban fognak egyszer bedobni egy ilyet, 100-200 eurós indulóáron...

MoRT2195
Nem hiszem, hogy lesz ilyen, bundle, mert dobozosan már rengeteg ilyen csomag van, de steamen egyik sincs. Aztán ki tudja, lehet egyszer mégis lesz steamen.
Amúgy most az Assassin's Creed Heritage Collection 8000ft-ba kerül az 576-ba. Ez az első 5 rész tartalmazza, DLC-k nélkül.
IMYke2.0.0.0
Csak felsorolásra kerültek az akciós játékok. A 2 értelmetlen rész kihagyásával 😊
Értelemszerűen, nincs nekem 32 euróm az AC-sorozatra. Főképp, hogy még rengeteg bezsákolandó cím közül válogathatok, és a Nemzeti Bank aranytartaléka is kevés lenne ilyenkor 😊

IMYke2.0.0.0
Az igazi válasz meglepően spontán: egyedit akartam.

Mint amit például a baráti köröm megnevettetésére a Fércbúkra írtam (aminek meglehetősen hosszú háttér története van, és a lényeg, hogy a társaság értette):

"Mindenkinek kellemetlen karácsonyi ünnepeket, és boldogtalan új évet kívánok!"

Tinman
Imi!

Ha képes leszel 1.19 Euroért megvenni ezt (AC: Liberation HD BONUS PACK):
- 2 NEW weapons : The pirate scimitar The voodoo dager (Ceremonial
Blade)
- 2 NEW weapons upgrades : Gun Powder Pounch Poison Dart Pouch

én eskü. kitagadlak az örökségemből :-D

Troger911
Lécci ne szemcsizzetek már egymással 😄
IMYke2.0.0.0
Te is bedobhatnál valamit spontán 😊
Én mondjuk el tudnék képzelni egy Driver San Francisco Deluxe-ot, vagy Call of Duty-t, vagy Assassins Creed Black Flag-et, de egy Tomb Raider Temple of Osirist is... a non plus ultra persze ez a kettő lenne:
* Saints Row: Gat out of Hell
* Borderlands: The Pre-Sequel.

A lista adott 😊

darkSectorxxx
Pfuji. 😄

IMYke2.0.0.0
Tervben is van. Meglátom, mikor kerül valami jó a terítékre.

IMYke2.0.0.0
Nincs demcsy itt, hanem anarcsi van. Höri van és kész. <#bohoc>

darkSectorxxx
Nemár.
"HÖRI"? Hörcsög!!! ne legyünk már nyomik. 😄

grebber
Én meg arra gondoltam nagy hirtelen ebben a "fantasztikus ünnepi hangulatban" ,hogy ígértél valamit ,de sehol semmi felajánlás<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Én meg arra gondoltam nagy hirtelen ebben a "fantasztikus ünnepi hangulatban" (ami per pillanat nekem nincs), hogy egyszer már meg kéne kóstolni azt az Esszeszínszkríd fílinget 😊