311803
-
Nem egészen. A Gat out of Hell nincs benne (természetesen). -
Állandóan be vagyok jelentkezve, így nem látom.
Amúgy meg: miért is? Mi a baj? -
A fejléc alatti bejelentkezés gomb linkjét át lehetne írni erre:
https://sg.hu/felhasznalo/bejelentkezes?to=/forum/tema/1239267298
? -
Milyen jól sikerült a SimCitynél is :) -
Need for Speed always online lesz.
Gratulálok bzmeg. -
Hátha valakit érdekel indiegalan Saints Row összes 13.75$
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.29. 15:58:26 -
Rony94 #250869 Csodálkozol? -
Evoluti0N #250868 Tiszta óvoda. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.05.29. 12:52:33 -
Nem, nem következik logikusan amit az egyes és a kettes pontban írsz. -
Zóanagyvarázsló #250865 Az eredeti válaszból két dolog volt egyértelműen kiolvasható (ezt axiómának tekintem):
1. Mivel a kettő együtt ad teljes pakkot, logikusan az SP nem tartalmazza a Deluxe tartalmát. (Erről érdeklődtek konkrétan, akár itt zárhatnánk is.)
2. Mivel a kettő együtt ad teljes pakkot, logikusan a Deluxe nem tartalmazza az SP tartalmát.
Abban igazad van, hogy lehetne közös metszet, de az általad is idézett kérdés ("Az AC4 Season Pass tartalmazza azt, ami a Deluxe Editin-höz jár?") nem erre vonatkozott, hogy erre is válaszoljon. Lehet, hogy gondolt arra is? Fene tudja, lehet! De semmiképpen sem hozható ki, hogy ez volt a kérdés, és direkt nem válaszoltak neki a szemetek, akik amúgy segíteni próbáltak, tehát beszóltál nekik. Ezzel van baj, nem azzal, hogy megpróbáltad kiegészíteni a segítséget.
Remélem, hogy ebből már egyértelmű, hogy hol ment félre. Én sem kívánok rajta többet pörögni, de ez nyilván még szükséges volt a pohár tiszta vízzel megtöltéséhez, ha elégséges talán nem is.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.05.29. 12:43:47 -
Túl van rágva.
De azért a 847-est elolvashattad volna még a hosszú gépelés előtt.
-
Bocsi ezt ide is muszáj! :-)
Alapvetés!
Kung Fury film. Steam!
És itt a játék 1.99 Euro! -
-
A Time Savers-eknek mondjuk sok értelme nincs. Egyébként jah. -
Time Savers DLC-ket sem tartalmazza... csak egyben érdemes a pakkot venni. DD+SP. Csak egyben. Egyben. -
A Digital Deluxe-hoz jár az Aveline DLC (1 órás jófajta sztori cucc), soundtrack, meg pár ilyen olyan pdf, háttérkép, stb. A Season Pass ezeket nem tartalmazza.
/szerk: szerintem a Sacrifice Island-et sem tartalmazza a SP, csak a Black Island-et.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.29. 11:28:38 -
Nem, nem válasz. Imi azt írta, hogy minden tartalom a tied lehet, ha megveszed a season passt meg a deluxeot is. Ez nem válasz arra a kérdésre, hogy van e a kettő között átfedés. És nem, logikusan se következtethető ki ebből.
De mindegy, én válaszoltam a tényleges kérdésre (és nem Imi, ez sem szempont, hogy szerinted van e értelme a kérdésnek abban a formájában), szóval lapozhatunk. -
Five points to Höriffindor!
-
Egyetértek. Amíg tanulatlan redneck voltam, vártam a summer sale-t és ott vertem el nem kevés pénz és azt hittem jól járok. Végül is volt aki jól járt, úgy hívják: Valve. Aztán az ember ráébred, hogy az olcsónak tűnő valami, az valójában drága a máshol valóban olcsón kínálthoz képest. Evolúció. Pár évtized és a Valve fog nekem fizetni a játékokért.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.29. 11:21:39 -
Ez volt a kegyelemdöfés. Megvettem. :) -
Amugy GMG-n megveheto "legjobb valasztas" kiadas
-
Legkozelebb pls irjatok egy sima egyszavas "nem"-et...es akkor majd kaptok a pofatokra, vagyis nem mert most igy is. 
nincs meg egy genndy itt akinek nem kell a coh2? -
Zóanagyvarázsló #250852 Erre a kérdésre pedig Imy válasza egyértelmű b, volt, még informatívabb is egy egyszerű tagadásnál. Probléma megoldva.
Te hoztál ebbe egy másik kérdést a pontos tartalmat tekintve (ez persze valóban hasznos adalék lehetne, ebben egyetértek, de a válaszadót ezért rugdalni elég gáz), ami ahhoz képest vicces, hogy most meg ellenkező irányba egyszersűítenéd a felvetést. A jelek szerint tehát nemcsak Imyt és mindenki mást, de saját magadat se érted.
Akkor lenne kötelező bonyolítani, ha a Season Pass a Deluxe Edition tartalmán kívül csak haszontalanságokat (fegyverek, skinek) tartalmazna egy kompletista számára, de nem így van.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.05.29. 10:57:24 -
Lassan már egy Assassin's Creed Complete -re várok mintsem bármilyen Sale -re :). Sajna én sem hiszek a Summer Sale -ben, az max. arra jó, hogy a Steam Walletod el tudd költeni mindenféle trükközgetés nélkül.
IMYke2.0.0.0 ▼#250850
Grrrrrrrrrrrr .... tudom jól, pont ezért nagy a gyötrődés. 1500 Ft az a határ, amire a bennem lakó hörcsög azonnal harap - még úgy is, hogy mostanában nagyon meg kell válogatnom mivel töltöm a kevéske játékkal töltött időm.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.05.29. 10:56:19 -

Az a baj, hogy én még drágán is vettem (2172).
Simán kijött volna egy 2 eurós indie játék a különbségből. -
Várd meg a Steam fail sale-t, ott drágábban megtudod venni, tuti tipp!
-
Hagyjátok már abba! Dühítően olcsó ez az ár és ha még egyszer elmondjátok mennyi, akkor a végén meg kell vennem, pedig baromira nincs rá időm. Na. 
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.05.29. 10:28:36 -
Botond, korpa közé keveredtél mégis.
~2200 Ft-ért megveszi az összes Orgyilkosok Céhe Négy Fekete Zászló tartalmat és beregisztrálja. Akkor már mi a fészkes fenének érdekelné, hogy van-e átfedés a Digital Deluxe és a Season Pass között?!
Ha külön akarja levadászni a DLC-ket, amik esetleg nincsenek átfedésben szíve joga, de mi csak jót akartunk neki.
Sőt!
Most: 1424 Ft + 248 Ft + PP fee és az övé lehet minden átfedésekkel együtt.
= 1672 + 1xx Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.29. 10:15:39 -
2 plázacsirke telefonon pofázik:
- Te Ica! Most milyen színű a hajad? Fekete, szőke vagy barna?
- Nem fekete és szerencsére szőke sem.
- Akkor milyen? Naaaa lécci mondd meg! Olyan izé vagy ezzel a rejtvényeiddel
-
Ez nem volt kérdés, hogy hogy jut a teljes AC4hez. Ezt nem kérdezte. Nem ezt kérdezte. Én értem, hogy te nem érted, de akkor sem ez volt a kérdés. Nem a kérdésre válaszoltál, mert nem értetted a kérdést.
/szerk: Amúgy nem, ebből nem jössz rá, hogy akkor a digital deluxe tartalmaz e olyan dlc-t ami a season passnak is a része, vagy mindkettőben olyan van, ami a másikban nincs benne. Erre hogy kapsz választ abból a válaszból, hogy a teljes élményhez mindkettő kell? Kizárja ez azt, hogy egy dlc így 2x is meglegyen? Szerintem nem.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.05.29. 09:57:51 -
Semmi nem zárja ki, hogy legyen egy játék, amihez van 8 dlc, 1-2-3-4-5-6-7-8, és az alaphoz nem jár semmi, a deluxehoz jár a 1-2-3, a season passhoz a 2-3-4-5-6-7-8. Ilyenkor logikus a kérdés, hogy van átfedés a deluxe és az sp között. Erre nem válasz az, hogy a deluxe és az sp lefedi az egész játékot meg a dlc 1-2-3-4-5-6-7-8-at, mert ha így is van, akkor is felmerül a kérdés (ismét), hogy van e tartalmi átfedés a deluxe és az sp között. Nem kérdezte senki, hogy hogyan jut hozzá legolcsóbban mindenhez, azt kérdezte, hogy van e tartalmi átfedés. Erre nem válasz, hogy hogy jutok hozzá mindenhez. Az meg hogy ezt hárman se értitek meg, ahhoz meg külön gratulálok mindannyiótoknak.
Szóval erre a kérdésre (figyelem eldöntendő kérdés!):
"Az AC4 Season Pass tartalmazza azt, ami a Deluxe Editin-höz jár?"
Két válasz lehetséges:
a. "Igen"
b. "Nem"
és hovatovább, ebből egyszerre csak egy lehet helyes. -
Utolsó válasz neked a témában, mert nincs az a mennyiségű xanax, ami hozzád elég lenne.
Imi leírta, hogy mi a teljes megoldás AC4 esetében, leírtam én is. A teljes megoldás 2 elemből áll: AC4 Deluxe Edition és Season Pass.
Ha ezek után valaki felteszi azt a kérdést, hogy a "Season Pass tartalmazza-e a Deluxe Edition tartalmát?", az székelje össze magát.
Botondka drága... szerinted a fentiek tükrében a SP tartalmazza-e a Deluxe Ed. tartalmat? Naaa? Rájössz magadtól vagy folyamatábra is kell?
-
Zóanagyvarázsló #250842 Szerintem olvasd el újra a #250831-et, mielőtt folytatod, számomra például kiderült belőle a válasz.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.05.29. 09:37:38 -
"Az is válasz persze amit ti írtok, csak nem az ő kérdésére."
Azon túllépve, hogy a kérdésére megkapta a választ azzal, hogy a "fullos" élményt kapja, a DD+SP vásárlással, mi más baj volna még itt, hm? -
Jajj megint ez az óvodás hülyeség. Benéztétek csúnyán az van. Ha leírod százszor az ellenkezőjét, akkor is így lesz. Többek között onnan is tudhatjátok, hogy megírta a srác, hogy a kérdésére nem válaszoltatok. Sok hasznos info elhangzott, de a kérdésére nem válaszoltatok. :) Meg a leszúrás előtt én sem, mert én feltételeztem, hogy steamen meg tudja nézni, ott részletesen le van írva, hogy melyikben mi van.
/szerk: tükör visszapattant! :D Nekem vannak ovis gyerekeim, nagyon naprakész vagyok az ilyen blődségekből, ha erre van igény, akkor tolhatjuk ezt is.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.05.29. 09:32:13 -
Ne keveredj korpa közé...
Szomorú lenne, ha már neked is/másoknak is mindent grafikonokkal, képekkel, és videókkal kellene bizonygatni. -
Egyetértek, egy szót nem értesz... csak a szokásos. -
Akkor szövegértés egyes. Nem azt kérdezte, hogy full e a pack. Hanem hogy a dd és az sp között van e tartalmi átfedés. Erre az a válasz, hogy nem, nincs. Az is válasz persze amit ti írtok, csak nem az ő kérdésére. -
Eléggé. Ne kelljen már mindent a másik szájába rágni. Akkor full teljes a pakk, ha AC4 DD + SP megvan. Csak ekkor. Csakis.