Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ilyen picur? Egyszerűen imádnivaló!

És elég neki 400 Watt...Kettőt kérek! :-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.02. 19:54:00

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Tegnap én is megrendeltem a 970-et.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LOL

<#banplz>
Mondjuk az elite rohadtul nem igényli, de hátha egyszer lesz időm másra is. Meg az oculus miatt sem árt.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Igen igen, meg a játékoknál, ha 1-2 órát is játszom, jó lenne csak ész nélkül mindent csutkán futtatni.
És ha mellette fut bármi más a háttérben ne legyen hátrány.

Amúgy a nagy vágyam nem is egy erős gép hanem egy bivaj net. 😄
20 mega letöltés oké csak nekem 20 fel is kéne, mert az ami 1 megás uppom van az lócsecs.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Logikus is a dolog valahol <90%-ban ott dohog feleslegesen a lóerő, kihasználatlanul>, de---
...nekem kellene a LEHETŐSÉGE annak, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, amikor szükségem van rá, akkor bizony ne 30 perc alatt rendereljen le nekem egy szoftver egy zenei összeállítást, hanem 65 mp alatt, videó sem molyoljon órákig, és különben is, játékokra, zenére vettem az első PC-met is... stb. stb.

Szóval, van logika is és illogika is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
"90%-ban akkor is a fórumon írogatnék, vagy éppen 1%-os CPU időt igénylő dolgokat futtatnék 😊"

Én is ilyen vagyok, ezért hagytam fel a gépfejlesztéssel 2008 óta. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én olvasni nem szoktam, csak a régi videók alapján, kerekasztal stb nagyon bírtam a stílusát ahogy a játékokról beszélt. 😊

IMYke2.0.0.0
Ezért is korrigáltam magam később - eszembe jutott, hogy voltaképp az up2date miatt máris megérte.

Megnyugtatásul: ha nekem most combos, álmaim PC-je lenne ---- [amivel MINDEN hobbimnak kompormisszumok és hosszú percekig tartó malmozások nélkül eleget tudnék tenni - játék, zene- és videoszerkesztés, több monitor, 4K] ---- 90%-ban akkor is a fórumon írogatnék, vagy éppen 1%-os CPU időt igénylő dolgokat futtatnék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mocsy-t személyesen ismertem pár évig.

Korrekt úriember, de Lily-vel értek egyet... elég száraz cikkeket szokott írni. Katonás, egyenes, rendezett minden gondolata, de olyan lexikon feeling. Lily-t viszont imádtam/imádom, az ő cikkein nevelkedtem, meg persze CoVBoy-én, de Lily az abs. etalon számomra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nagyon megérte Imi!

1. Ha várok 3 hetet egy 10k értékű ajándék játékkal lettem volna gazdagabb pluszban -.-
2. Azóta is 40%-ban Hearthstone-al játszok, amihez túlzás nélkül állíthatom, hogy elég egy P3-as PC, a maradék 60%-ot a KB: Dark Side tölti ki, amihez egy P3 ugyan nem elég, de egy P3 egy 128 MB-os VGA-val már igen :-D
3. Abból a szempontból viszont megérte, hogy az eddig is iszonyat halk gépem most már olyan halk lett, hogy bizony előfordul, hogy tévedésből lekapcsolom, mert azt hiszem nem megy és azt hiszem, hogy éppen bekapcsolom... nem ez nem vicc (ledek nálam kikötve, nem szeretem a felesleges fényforrásokat) :-D
4. Aztán azért is megérte, mert nagyon jó áron vitték el és nagyon sokáig fogja még szolgálni az úriembert remélem (gyári gar is van még rá), ugyanis 19"-os monitoron tolja. Na most egy 7870 OC 2GB VRAM-os VGA kártya 19"-os monitor (1280x768) comboval nem nagyon jön zavarba egyetlen mai játék futtatásakor sem :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.02. 19:25:44

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Amúgy mielőtt letölteném steam-en a Tomb Raider-t.
Valaki megmondaná hogy működik-e a warez mentés az eredeti-hez?

Ja és amikor berakok mondjuk egy mentést eredetibe akkor visszamenőleg megad minden acsit vagy hogy müködik ez? 😊

Troger911
Kösz, számomra ez értelmetlen 😊
darkSectorxxx
Sok sok érdekes dolog.

darkSectorxxx
Így mennyivel jobban tetszik ez a Borderlands. 😄 Jobban szeretem a tps játékokat. 😄
Bár lártszik rajta hogy nem direkt tps, mert csak a lába mozog nagyrészt, de azért nem rossz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 19:21:04

Konzol vs PC (többnyire).
Troger911
Upsz, 125 új hozzászólás 😊 Lesz mit olvasni! Vagy csak flame volt?
Majd sort kerítek rá. Csak előtte van még pár játék. Meg közben fog még megjelenni pár másik. 😄 Utána megint lesz pár. És így tovább.
Tinman
A Rise of the Bagolyka ellenben JÓVAL könnyebb, kismókusok is bátran tolhatják.

IMYke2.0.0.0
Nem minden játékra van módszer, de elég sokra.
Ezért írtam: PC-n minden megoldható

Még ez is: Borderlands 2 - 3rd Person Mode

Kattintás után rájöttem, hogy már megvan. Az alapjátékot még mindig nem játszottam végig. Az utolsó bossnál feladtam. Pedig azóta nyomtam végig hasonlóan kemény játékokat (Outland). Azóta kijött egy patch, amivel könnyebb, de még nem került sorra. 😄
darkSectorxxx
Elhiszem, elhiszem nyugi. 😊

De gondolom nem egyszerű megoldani, vagy van minden játékra valami módszer?

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Még egyszer: PC-n minden megoldható

Mutassak neked a Need For Speed: Most Wanted 2012-ből GUI nélkül shotokat, szabad kameramozgással?

darkSectorxxx
Na okés, de a kamerát mozgathatod minden játékban? 😄 vagy mi a photoshopra gondolsz? 😊

IMYke2.0.0.0
PC-n minden megoldható. 😊

darkSectorxxx
Aha.
Én minden játékban elviselnm, a kedvenc játékaimből szép háttereket lehetne fotózni.

Pl neked a Border 2-ből. 😄 Ugye nincs HUD sem csak a grafika.

darkSectorxxx
Állítólag beteg volt nagyon és durva hogy a szilveszter még megvolt neki, és rá egy nappal....durva belegondolni azért.
Én bírtam nagyon.

Még 2 kedvencem HP és Mocsy (ő ugye már nem szerves része a felvételeknek)

IMYke2.0.0.0
Futam közben nem néztem - de Freeroamban van.

darkSectorxxx
Én most 2x-ra megvettem PS-re, előtte 97%-ra asszem vagy milyen mennyiségben kimaxoltam warezba pc-n.
Most szeretném a 100%-ot elérni PS4-en.

Ez a DE elég faszás lett, szóval nekem abból is jó hogy pc-n kompromisszumok mellett vittem itt meg ugye szebben fut ugye.
Ez nekem sokkalta jobban tetszik mint a régi TR-ek, és én drukkolok hogy hasonló fajta részekkel folytatódjon a sorozat.
Tudom sokan nem örülnek velem együtt, de nekem ez jó így. 😊

Titkos barlangokban mondjuk a feladványokkal nem vitték túlzásba, mert elég együgyűek dehát ez van.

<#rinya> Egy hónapja még a terveiről beszélt, épp most hallgatom az interjút.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
itt pesten sima eső van

Rapid81
Hogy itt még hó sem tud esni... Épp az ónos eső szakad. <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
😊
Fasza, de itt lehet verseny alatt vagy itt még csak fix környezet volt?

Moby
Én is nemrég toltam le, másodszor, immáron a DE-t, xone-on. Elsőre bejött, de semmi több. Most másodszor teljesen elkapott, hihetetlenül jól szórakoztam vele. Igyekeztem az elejétől okosan elkölteni a skillpointokat, ennek negfelelően jól is haladtam benne.
Tuti előveszem még.

Rapid81
Esetleg, ha még valakinek nincs meg:
Faerie Solitaire - 49 cent

Botond
És ha megvan konzolon akkor még egy. Nekem így van duplázás, hogy pc és konzol verzió külön látszik, külön acsik, külön kell megnyitni a plusz dolgokat uplay pontokért. 😄
IMYke2.0.0.0
WRZ-ben nem ois tudtál ilyet készíteni.

De mutatom - saját kép, ma délután (14 óra 50 perc) lőttem Dxtory-val (a rendes dreamshot meg fenn van az Autolog-on):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Na ezt nem tudtam eddig.
Ezért nem tudom honnan eredt ez a dolog, én azt tudom hogy a Forza 3-ban találkoztam én először ezzel, addig nem is láttam ilyet, de ezekszerint régi dolog.

Amúgy szeretem a játékokban a teljes HUD kikapcsolásának lehetőségét is, ebben a célkeresztek kikapcsolását is beleértve lövős játékokban...sokkalta jobb érzés. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 18:31:25

darkSectorxxx
Igen én is ledöbbentem csak nem akartam itt írni nehogy megszóljanak...
RIP.

darkSectorxxx
Amúgy érdekes nem tudom ki találta ezt ki, de konzolon exclusive címekben van ez 90%-ban....aztán a Mordor mint multi cím, meg amiket írtál.

IMYke2.0.0.0
Neked is a 108-as...

w77d
Uhh vazze.. nem a kedvencem a Gamestar csapat de ez eléggé pofán baszott 😞

Elhunyt Gyu

IMYke2.0.0.0
NFS:HP 2010... ott is van ám...

darkSectorxxx
Igen a fotómodot nem szabad összekeverni a sima képlopással!

"Szabadon mozgatható kamera, kiemelés, effektek."

darkSectorxxx
Nem nőtt fel, nem is fog, mert a konzolok előnye ugyanúgy hátrány is, minden ficsőr egy idő után abban akadály amiben a konzol lényege van az erőben, ha minnél több ficsőrre kell erőforrás a fix hardverre írt alkotásokat megbaszhatják. 😊

PC-n ha felveszek videót lemegy az fps állítok a játék igényén, konzolon ezt nem ilyen egyszerű megoldani.
Mint az fps.
Mindigis a minimum 30 fps lesz a játékok célja hiszen többet nyernek azzal ha 30fps és a részletekben szebb a játék minsemhogy 60fps és mondjuk 20% erőforrás elmegy a sebességre, ahelyett hogy mondjuk lenne részletesebb árnyék a játékban. Gondolom érted mit akarok írni.
PC-n meg mivel folyamat fejlődik, nincs határ csak a pénztárca ott más a helyzet, ezért van az hogy a szoftverek adják el a hardvert.

Ahogy moby is írta.
Szerinted én vennék konzolt ha nem lennének csak arra játszható játékok? 😄 Nem igazán.

Totti5
Naja ez az volt 😊)) DE a fotomód nem arról szól hogy screenshotot csinálj, hanem h olyan fotókat amit screenshottal nem tudsz. Szabadon mozgatható kamera, kiemelés, effektek. A játékot olyan szemszögből fotózni amit normál esetben sosem látsz, és olyan képeket csinálni ahogy normál esetben a játék nem néz ki. PCs autós játékokban is rendre kerül már fotomód pl Assetto Corsa és CARS is rendelkezik vele.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.02. 18:17:30

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Igen na nekem ilyen az avi lejátszás, nem értem miért nincs, csak mondom a minősítést mondtam hogy túlzásnak tartom, de a felvetett problémádat megértem ettől független.
Majd a következő generációban.
Vagy nem tudhatod, lehet egy frissitésel megoldják később.

Shared play sokkal komplexebb funkció, és egy szaros update-el betették a rendszerbe....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 18:12:05

Moby
Azért vagyok nyers, mert az elvel van marha nagy gond. Ez ugyanaz, mint amikor tegnap, hogy nem butulnak guiban meg mechanikailag a játékok a konzolok miatt.
Alapvetően az a baj, hogy a mai konzol gecibutának nézi a usert. Nem azért van minden ennyire őstulok szintre lehozva, mert az elég, vagy célszerű. A cêlszerűség jó, de ha egy eszköz megvalósítja a célszerű funkciókat, és opcionálisan attól többet is kínál, nos, azzal a legrosszabb helyzet amiben találhatod magad, hogy NEM HASZNÁLOD KI.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.02. 18:09:44

IMYke2.0.0.0
Végül is, ideje volt felnőni a PC-hez 😊

//Bármennyire is Fpocokosan hangzott, ezt most komolyan gondolom.

darkSectorxxx
Pontosan, a javitás fotomodban előző genen volt tudtommal a forzákban. ha xboxot nézem.
Most ez ingame történik.

Én is mikor csináltam Infamous-ban vagy bármiben töltés nélkül folytatodott a játék vagy megállt ha fotoztam, semmi töltés hogy betöltene magasabb minőségű textúrákat.

Csak akkor an modosítás ha a csúszkákkal te változtatni akarsz.

Videókat is tettem fel régen hogy váltok fotomodra a játékokban és simán töltés nélkül megáll elindul a játék, szóval ingame megy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.02. 18:09:54

Totti5
Amúgy a kurrens gen a fotomód és a gameplay közti szakadék szinte megszünt. Forza Horizon 2 és Mordor fotomódja 1:1-ben tök ugyan az mint az ingame ( nyilván akkor ha nem modosítod a képet speckó szűrőkkel ). Kipróbáltam egymás mellé tettem, tök ugyan az volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10