Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.07. 10:52:26
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mass Effect
Knights of the Old Republic
Heroes 3
Syberia 1-2
The Longest Journey
Warcraft 3
Commandos
The Last of Us
Batman Arkham Asylum és City
God of War 3
GTA Vice City, San Andreas, 5
Shadow of the Colossus
Biztos van még nagyon-nagyon sok, de most reggel nem fog még az agyam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
79-es vagyok 6 évvel később már C64-en toltam...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Call of Duty
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty 2
Call of Duty 3
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: World at War
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops Zombies
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Black Ops: Declassified
Call of Duty: Strike Team
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Heroes
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos a galériámból helyhiány miatt pont azt a képet töröltem ki, amin a doboz nélküli, csak CD eredeti játékaim vannak, így megmutizni most nemtom. 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.07. 09:31:39
Adversus solem ne loquitor
Nálam, húú, nem könnyű.
Maniac Mansion - c64
Zack McCracken and the Alien Mindbenders - c64
Supremacy - C64
Day of the Tentacle - Innentől PC
Stunts
Reunion - emlékszik még rá valaki?
Lemmings
Syndicate
Full Throttle
Alone in the Dark 1-2 - a régi ofkorsz
Doom
Wolfenstein - a régi, ofkorsz
Cannon Fodder
Gobliiins
Another World
Fallout 1-2
Elite: The Forntier
Mortal Kombat
Monkey Island 1-4
Grim Fandango
Újabbak közül:
Dark Souls 1-2
Limbo
Mark of the Ninja ( nem tudom miért 😄 )
Mass Effect sorozat
GTA San Andreas és Vice City
Red Dead Redemption ( ha becsempészhetek egy konzolost is, lenyűgöző cucc)
Az a vicc, hogy az újabbak közül is persze sok cím beugrik, amiket nagyon szeretek, de igazán, IGAZÁN meghatározó epic élmények közé nem sok kerülne...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Defender of the Crown (kilyukadt a lemez, annyit olvasta/írta a 1541es driver 😄)
King's Bounty (óriási feature volt a játékot felülíró mentés...)
Pirates!
Who dares wins 1-2
Impossible Mission 1-2
1942
Creatures 1-2
Maniac Manson - Zak Mckraken
Bruce Lee
Storm Across Europe
99-be lett meg az első gépem amik azelőtt voltak game-ek számomra azóta is érdektelenek valahogy nem érdekelnek.
A mai AAA címek közül meg mind tetszik ami az én kategóriám.
Next PC upgrade: 2022
2. Super Mario Brothers - amiért olyan veszettül akartam az első konzolom a NES-t
3. Sonic - amiért olyan veszettül akartam Sega Megadrive-ot (Reklám: A vételezése egybe esik egy Whirpool mikróval és AZÓTA is azt használjuk napi szinten!!! 22 ÉVE!!!)
4. Kyrandia - bármennyire is tagadnám ez volt az a játék ami miatt PC-t akartam.
5. Doom - ...na meg persze a Doom miatt.
6. Final Fantasy VII - ez akkora érzelmi hatással volt rám PC-n(!) megjelenéskor, hogy az leírhatatlan, nyilván a jRPG műfaj sem volt innentől ignoron :-D
7. Heroes of Might & Magic III - annyira ráfüggtem, hogy nem tanultam semmit érettségire, nyilván nem húztak meg, de lehetett volna szebb :-D
8. Planescape Torment - a játék mely képes volt túllépni a saját korlátait... ha valamire 10/10-et kell mondanom, erre rádobnám.
9. Demon's Soul - korábban azt hittem gamer vagyok, aztán rájöttem, hogy eddig becsukott szemmel éltem. Ez a játék tanított meg igazán arra, hogy sokkal fontosabb a játékos fejlődése, mint a karakteredé.
10. Baldur's Gate 1 + TosC + BG 2 + ToB - Ez egy így kerek és egész legenda. A Planescape Torment-ig a trónon is csücsültek nálam...
Jut eszembe, innen jatszik valaki diablo 3-at?
Mercenary
Zak McKracken
Monkey Island(s)
Golden Axe
Another World
Populous
Supremacy
Rune
Half Life(s)
CS
Crash Bandicoot
PGR2
Dune(s)
Hired Guns
Oké, tudom, csaltam, ez nem 15, de az első 30-ban is főleg 2000 előttiek lennének.
Adversus solem ne loquitor
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Day of the tentacle
Maniac Mansion
Pirates!
Elite
Baldur's Gate sorozat
Fallout sorozat
XCOM sorozat
Championship manager (kesobb Football Manager)
Thief sorozat
WoW
Dragon Age: Origins
Total War sorozat
Erdekes hogy a c64-es idok sokkal jobban beleegtek a memoriamba, de betudom annak hogy fiatal voltam es amulatba ejtett anno minden.Most mar nehezebb meglepetest okozni es a sok casual szutyok sem nagyon erdekel.
PC-n a Football Manageren kivul nincs is olyan jatek amivel egyfolytaban jatszanek.
Doom 1-2
Hexen 2
Quake 1-2
Duke Nukem 3D
ezek nekem is megvoltak, BG-t is elkezdtem de angoltudas hijan nem sokra jutottam vele anno, azota meg nem potoltam meg.
Utoljára szerkesztette: Maak, 2015.01.07. 06:22:07
Day of the tentacle
Monkey Island 1-2
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Lost Vikings
Doom 1-2
Hexen 2
Quake 1-2
Duke Nukem 3D
Mortal Kombat 1-2
The longest journey
Neverwinter Nights 1-2
Morrowind
Another World
Worms
Baldur's Gate
de fel tudnék sorolni pár mai darabot is, mint Bioshock sorozat, vagy akár a Mass Effect-ek, Deus Ex, System Shock, stb. 30-ból talán kijönnék😊
[merlinw.org]
Próbáltam egy 10-es listát létrehozni,de nem sikerült 😊
Half - Life 2 --- Aki anno végigjátszotta,annak szerintem nem kell magyarázni,hogy miért. Legend!
Mass effect 1 - 2 --- Az egyik legjobb akció-szerepjáték amivel játszottam 5-6 végigjátszás már biztos van benne.
Dragon Age Origins --- Az egyik legjobb RPG amivel játszottam,bár olvastam,hogy sokatoknak nem jött be. Ti tudjátok...
Batman AC --- Bár az előző rész is hihetetlen jó lett,mégis az AC lett az ami egy felejthetetlen élménnyel gazdagított.Szinte minden tökéletes volt benne.
Crysis --- Ez is sokakat megoszt,de annak idején engem magával ragadott az egész.Lehetett lopakodni,végigdarálni,vagy akár ki is kerülhetted az ellenséget.Nem utolsó sorban nem volt csúnya sem 😊 És csőfps sem.
Dead Space --- Legjobb horrorjáték amivel játszottam. Félelmetesen jó hangulata kárpótolt a pocsék irányításért.Évente egyszer végig kell játszanom ^^
Fallout 3 --- 100+ óra után se untam,inkább kimaxoltam minden achievementjét. Ha kapna steamworksot akkor nekiállnék mégegyszer 😊
GTA --- Vice City - San Andreas --- Akik szeretik a GTA sorozatot,azoknak nem kell magyarázni.Bár a GTAIV se volt rossz,mégse ütött akkorát mint az előző két rész.
Jedi Knight 2 - Jedi Outcast --- Első PC-s játékaim egyike rengeteget szívtam vele,mire belejöttem az irányításba,de egy örök élmény marad.
Thief 3 --- Nagyon sokan lehúzták,de az a hangulat ami a játékot jellemzi egyszerűen félelmetes.Az irányítás nem egy Splinter Cell,de nem is azért szeretem.
RTCW --- Sok mindent nem kell mondanom róla,szerintem mindenki tudja miért van itt 😊
Warcraft 3 + TFT --- Legjobb RTS amivel játszottam.
Starcraft --- Második legjobb RTS amivel játszottam 😊)
Diablo 2 LoD --- 1.10 után kezdtem el vele játszani,addigra már nagyon jó állapotba hozták. Több száz óra multiban és megunhatatlan.
Commandos 2 --- Valamiért annyira megtetszett a játék,hogy minden bonus és mellékküldetést megcsináltam a secret pályákkal együtt. Fantasztikus volt. A 3 rész viszont csalódás.
15 játékra sikerült leszűkíteni a kedvenc játékaim listáját,avagy azokat a játékokat,amik a legnagyobb hatással voltak rám.Persze még feltudnék sorolni vagy 10-et,de azok egy picit kevésbé kedvesek számomra,még ha nem is sokkal.
Nektek mik azok a játékok,amik a legnagyobb játékélményt adták?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.01.06. 23:34:49
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2015.01.06. 22:20:27
A másik meg ,hogy hiába az érintőképernyő állítóm a telefonosok 80%-a aki játszik sok game tapis irányítását rühelli mint pl én is.Ezért tolnám gamepaddal baszakodás nélkül.
Ez direkt játékra lett tervezve.
Max ingyen jópofa megpróbálnám az ilyen lagymatag technológiákat de pízé?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P