Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nálunk elérhető. Pont most volt a digis csaj, hogy érdekel-e minket. Pedig mi egy kis szaros 25k-s város vagyunk a határnál. Azért az szép.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kotor <3. Egy hete kb. újból elkezdtem. Steames verzióm van. Kellett kicsit bütykölni a full hd-hez, na meg hogy egyáltalán fusson, de abszolút megérte. Világ legjobb SW játéka, minden idők egyik legjobb játéka és a Bioware talán legjobb játéka. El is felejtettem, hogy milyen fasza dolgok vannak benne. Tegnap is csináltam logikai mellékküldit. Papírt, ceruzát elő és jegyzetelni. <3<3<3
Na ja, az ország 20%-nál be lehet köttetni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

darkSectorxxx
Régóta van már, csak hiába ha nem elérhető.
Ez olyan mint a steam-nél az akcióknál a mi régiónkban mikor egy ablak üres mert mi nem vehettük meg éppen.

Vagy ps4-en ez a stream rendszer, hogy a ps3-as játékokkal (persze még1x megváásárolva játszhatnánk).
Vagy a live-on a sok fícsör ami elérhetetlen.

Nekem ilyen a digi. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Bmeg... digi belehúzott.
Ezzel még az EREDETI JÁTÉKAIM is jobban mennének 😄

darkSectorxxx
Szar a szemed, ez a 2 kép ugyanaz, csak a felsőn 4x élsimítással az alsó 2x-el. <#email>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Hiába nem befolyásol semmit, akkor se legyen ott szerencsejáték.

Shep
Ez úgy lett volna jó ,hogy elkezdenek örülni és egy pixelnyivel túlcsúszik az értéktelen vacakra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Szerintem ez ugyanaz, csak az alsónál kicsit mások a fények <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Ja, és hétvégén nem voltam asztali gép közelben, és mégis baromi jó kis KotOR-t csapattam. Kifejezetten meglepő volt Mass Effect után visszaülni elé, hogy mennyire nem fogja a kezed, és rossz buildet is lehet csinálni benne 😊 Az ördög műve a mobil gaming, tényleg 😊 Az irányítás sokkal jobb mint amilyennek elsőre tűnik, persze a pause opció sokat segít.
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sid apóra visszatérve, az alapötlet eléggé Reunion lopásnak tűnik 😊

Nem ettől rossz a CSGO. Egyébként meg tudod-e, hogy 300 euróért mérnek akár egy pofásabb kést, amit 3-4 euróból nyithatsz baromi nagy szerencsével.

Azért meg elítélni a Valve-t mert piacot teremtett egy nemlétező terméknek balgaság. Amit CSGO-nál a skinekkel leművelnek az egyszerűen fogalmazva zseniális! Itt említeném meg, hogy a játékmenetet az ég adta egy világon semmiben nem befolyásolja..Aki színes fegyverrel akar menőzni az megteheti, aki nem az meg simán játszhat is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
De még lehet igaz is lesz. 😄

zorrobomber
Csak szólok, hogy az XCOM is megjelent mobilra, de mindez téged ne zavarjon 😊

Fpocok
Mobilra. Kössz nem.

zorrobomber
Na EZT nem láttam jönni...

darkSectorxxx
Ezért szeretlek, mert lehet veled szót érteni. 😊

darkSectorxxx
Figy mind gépre megvannak a kedvenceim.
Nem érdekel mert sem x-re nincs semmi, se ps4-re.

Kell mászkkálós. , van pár játék.

Megnézem mik érdekelnek, infa meg order érdekel.

Innentől nem nézek platformot, mert ha veszek x1-et akkor sem fogok még ingyen sem játszani vele, a kreatív küldetéseket beleértve sem.
Mert nem tetszik ba+ , mit nem értesz rajta? A játék maga nem érdekel.

Autós sem köt le.
Driveclub is csak sogi miatt vettem jobbára. Engem nem izgat.
Nehéz elfogadnod hogy nem tudod rámerőltetni a játékaidat?
És ha te ezt platformvédésnek vagy fanolással magyarázod. Tedd.

Minden platform nálam csa egy eszköz , a játék a fontos.
Mindennek megvan a számomra előnyös oldala.
Játszottam infa 2-vel is ps3-on, de letettem 10 perc után. Na ehhez mit szólsz?
Pedig látványban az is korában tekintve durva volt.

Én kit cseszegettem szerinted hogy vegyen ps-t?
Lekakálom.
Csak néha mutatok 1-2 dolgot, Tomb Raider, mondjuk hogy meg tudtam csinálni 100%-ra.

Ezel szemben te folyamat erőlteted pár emberrel együtt hogy Sunset the Best.

Egyszerű, én voltam aki pofázott régen hogy x1+Gears++QB.

Megjelen valami már?
Nem.
Akkor miről beszélünk? 😊

Fpocok
Vicces

Moby
Totál tévúton jársz. Én meg feleslegesen tépem a keyboardot. Adok egy biztos fogódzót. A megoldóképletet, amit mindig elővehetsz, ha valami nem lenne tiszta:

<#nevetes1>

Shep
Na de mégiscsak jobb, mintha még az a 6 óra sem lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Igen, az jön, csak borzalmasan kell koncentrálni nehogy lemaradjon az ember arról a 6 órányi játékélményről, ami kettő évre jutott.

Moby
>hanem hogy mit csináljon az akit ez nem érdekel

Dehiszen ezt te válaszolod meg minden nap: vegyen ps4-et, azon legalább még ez sincs! Így ilyen kínzó kérdésekkel nem kell foglalkoznia😄D

>Szóval értesz remélem miért nevetek mikor 100jára hallom hogy Sunset, Sunset..... 😊
Ó hogyne. Kínodban 😄

Még mindig szórakoztat amit művelsz itt ps4 defense force-al mintha azért vettél volna ilyet, mert erre jelentek meg azok a játékok amik....ó nem. Tudjuk miért épp ez lett 😊
Egyébként nem érem be azzal a kettővel. Éppen ezért dobtam is a one-t, miután ez a két kikúrt jó játék megvolt. A helyzet az, hogy a pécé kettéharapja kínálatban, minőségben, ésmindenben a one-t. A PS4-nél ez szóba sem kerül. Ahelyett ésszerűbb döntés minden szobába egy 3DS is 😊

darkSectorxxx
Legkretívabb na ezt elhiszem. Most viszont nem így volt megfogalmazva.

Totti5
Sunset továbbra is az emúlt évek egy legkreatívabb AAA új IPje.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Az is szar mert PS4-re lesz csak. Ha x1-re lenne sirály lenne. 😊

darkSectorxxx
Gy már szeretlem. Magánvéleménynek jó. Te beéred egy autossal meg a bohokás stílu#ú sandboxokkal.
Csak nem ezt nem értem hanem hogy mit csináljon az akit ez nem érdekel , érezze magát nyomoréknak mert neked , izé szerinted a többi szar? 😊

A stílus maga a minőség.

Mondjam a Mortal Kombat X-re hogy szar mert megfelel a kritériumoknak? Rövid játékidő, egyszerű játékmenet stb.

Monjam egy focibuzgárnak hogy a Sunset meg a Forza 2 éven bellül az ászok? Afoci meg egy faék játék?
Szóval értesz remélem miért nevetek mikor 100jára hallom hogy Sunset, Sunset..... 😊

Shep
Majd lesz UC4 ... 😊

Moby
>A többi a te platformelfogultságod max.

Visítok 😄DD

Egyébként igazad van. Így, hogy MINDEN ma kapható platformmal, és az adott platform minden húzócímével rendelkeztem, bátran jelentem ki, hogy a mai ismereteimmel a PS4 az, amit nyugodtan kihagyhattam volna. Semmit, az égvilágon semmit nem veszítettem volna. Nincs még egy platform a ma kaphatók közül, amire ugyanezt elmondhatom. Mindtől kaptam valami egyedi, felejthetetlen élmány, valamit, ami tudok azonosítani vele. Kivéve a PS4.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.19. 14:19:39

darkSectorxxx
Valahonnan tudtam hogy ezeket fogod rni, nem lep meg , csak gondoltam jobb ha te írod le.

2 kibajó játék, amiből az egyik egy autós játék, ami nem tudom érdekeljen-e mikor a külsőnézetes story-s játékokat szeretem.

Sunset meg hagyjuk, lefutottuk a köröket. Egyrészt ugyanaz a játékmenet mind a infamous, a különbség a stílus , ami neked bejön, nekem nem ennyi.
A többi a te platformelfogultságod max.

Sőt ilyen a prototype, meg saints row, stb, csak neked sunset stílusa, nekem az infa, de logikus hogy a tiéd az jobb játék, hiszen te azt szereted. Nincs ezzel baj ismerlek kiszámítható vagy. 😊

Order-ről meg csak annyit, hogy egyik játék sem jobb tőle, mert nem egy stílus.

Botond
Ezt vmi ps4 reklámból szedhetted. "Ps4, a kisebb baj!" -.-
kigyi
De biztos elég nagy, de annyit nem nézegetem a fejlécet 😊 Többnyire csak a hozzászólásokat (persze csak, ha nincs valami brutál flood, mert akkor nem olvasom végig). Biztosan ez is akkor lett létrehozva amikor valaki bedöntötte a topic-ot egy komolyabb témával ami nem illett ide és én nem olvastam el 200hsz-t, mert nem volt rá időm így kimaradt a létrehozásáról szóló flood rész is <#banplz>

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rage47
GAME-n vettem játékot 3-án, és még mindig nem ért ide. Ilyenkor a magyar posta szarakodik vagy mi van?
Troger911
Jé, tényleg van gomb!
Shep
Akkor úgy tűnik nem elég nagy a gomb a fejlécben.

kigyi
Én olyan topic-ról most hallok először xD 😄

Moby
Csodálatos konzolexkluzívok vannak. Számszerint kettő darab: Forza Horizon2, Sunset Overdrive. Idevehetném még a Forza5-öt, de az igazságtalan lenne (nem volt meg). Fantasztikus élmény volt mindkettővel játszani. Remek játékok.

darkSectorxxx
Persze mert neked minden mostani exclusive konzoljáték fos. 😊

Moby
Má vártam 😄

/de ha választanod kéne, azér inkább a sacher! <#banplz>

Botond
Én sacher tortába se szívesen lépnek! 😄
darkSectorxxx
Erről beszélek.

Moby
Ellenpéldát a mire? A reteknek nem kell ellenpélda. Az utcán heverő kutyaszar mellé sem teszek sachertortát, hogy tudjam: ne lépjek bele 😄

Botond
Én már szinte ott vagyok, nekem már csak gta5 (360on), gta4 (pc+360on is), gta:sa (ios+360+pc), sr2 (360), sr3 (360+pc) van hátra és már pöröghet is az SR4. AC-ket nem sorolom azért klasszikusan ebbe a sorba, de abból most kettő is pörög párhuzamosan a revelation pc-n, mert jó és még csak 360on toltam le és a liberation hd 360on. De ahogy megjön a 335 literes babzsákom akkor 100%-os fókusz lesz a gta5ön a 360on.
zorrobomber
Off topikra gondoltam

kigyi
off-ba raktam, ennél offabb milyen bb kóddal van?

Fpocok

zorrobomber
Ilyet OFF-ba.

darkSectorxxx
Mondasz mindjárt gondolom ellenpéldákat is ugye. Vagy csak a levegőbe mint oly sokszor? 😊

darkSectorxxx
Ja hogy összevonják.

darkSectorxxx
Nem is állítottam persze lehetne nagyobb több, de kell ilyen is a piacra. 😊

Amúgy szerintem már most több van benn mint a Ryse-ba szerintem, de mégsem annyira komplex, valahol félúton.

kigyi
Valakinek esetleg GA-EX58-UD3R alaplap + Core i7 2,6???? Ingyé vagy annál olcsóbban eladó 😄 Na jó jelképes összegért. Az alaplap valszeg kakukk még megy, de random fagy. Na jó azért nem teljesen ingyé, mert az ezért kicsit erős lenne, de nem kell egy vagyon kiadni érte 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.19. 11:18:46