Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
ja és a legjobb, hogy nem is kell a gépbe dugnom. bedughatom egy telefontöltőbe is.

Adversus solem ne loquitor

benőmenő
Nekem a better ds3 még a motionjoynál is instabilabb volt, amikor próbáltam.
A gombok meg...végülis ha már le kell nézned a joyra, hogy mit nyomj már régen rossz, ellenben idegesítő lesz amikor később egy ps játék qte-jében megjelenik az x és zsigerből rátenyerelsz a négyzetre 😄
Pár játéknál meg lehet oldani textúra moddal (lsd.: dark souls), de a legtöbbnél inkább csak megjegyzed a kiosztást és aszerint nyomkodod a gombokat.
Moby
A vezetékmentesből lehet csinálni vezetékest. Fordítva nem. Ha lemerül az elem a vezetékmentesemben, és épp nincs kedvem cserélni vagy nincs csere, bedugom vezetéken, és ennyi. Nem helyette van, mellette.

Rapid81
Nem kell töltögetni és költeni rá akkura, mert azok előbb-utóbb (inkább előbb) megadják magukat. Valamint, ami nem mellékes (számomra), hogy a vezetékes nagyságrendekkel könnyebb. Egyszer volt vezeték nélküli bill+egerem, de el is adtam. Folyton lemerült, meg nehéz volt az egér. És egy kontrollert ráadásul nem csak az asztalon rángatsz, hanem végig a kezedben van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Moby
>Van egyáltalán ilyen program?

Nincs. Minden ilyen egy xinput illesztés. Az xinput meg boxkontrollerre van kitalálva.

MoRT2195
Ezzel lehetséges az, hogy ha egy PS3-as kontrollerrel játszok, akkor a játékban azoknak a gombjai is jelenjenek meg? Van egyáltalán ilyen program? Már megszoktam, hogy Xbox-os gombokat látok, de azért mégis jobb lenne ha a PS-es gombokat látnám. 😊 (Amúgy én a "Better DS3" programot használom, egyszer be kell állítani, aztán csak el kell indítani, és mehet is a játék.)
Moby
Momentán nem aktuális, de ha az lesz kipróbálom. Kösziek!

Totti5
Most mi lett benne a szemét? lemaradam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
A motionjoyból nekem is.
Ezért is használom ezt helyette. Működik ps3 és ps4 kontrollerrel is.
Shep
Tök 8, ez is az is felrobbanhat benne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Moby
Azokat meg gányolni kell 😊 (najó nem, de nem is natív xinput). Nekem a motionjoyból is elegem van egy életre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.24. 16:12:48

Micsoda?! Ezek tényleg direkt szemetet gyártanak?!

Maradok annál, hogy majd vestzek a PS4-et vagy WiiU-t, oszt használom azokét PC-vel, direkt szívózás nem kell.
Moby
Mivel a rezgőtrigger viszont nem lesz használva pécén sosem, ellenben megnyered az őrületesen szar shoulder gombokat, én biztosan nem váltom le pécén one-ra a 360 kontrollert. Viszont one gombákat lehet, hogy szerzek hozzá, azok gecijók 😊

Állítólag a D-padje sokkal jobb. Bunyós játékoknál pedig például létkérdés, de egyébként is elég az, ha csak akkor váltok rossz fegyverre, ha én vagyok béna. Retróhoz is többnyire jobb, illetve a 2D platformerek egy részéhez is.

Phil Spencer egyébként a minap arról is beszélt, hogy gondolkoznak a PC-s vezetékmentesség megoldásán. Várom, akkor én is venném, bár mostanában annyit dicsérik a WiiU-ét, hogy azt is meg kéne nézni 😊
Moby
Nálam is. Amígy megvolt a one, a pécéhez a 360 kontrollert használtam wireless.

Totti5
Hiába nézed élőben. X1-es akkor is jobb.

darkSectorxxx
Pontosan.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Tölthető elemmel is megy. Nekem 2-3 évig simán lehetett nyüstölni 2-2 energizer-t.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Elemes, nem akksis (opcionálisan elérhető hozzá akksi).

darkSectorxxx
Ez meg a másik. Kábellel akkor eleve nálam kizáró ok lenne.

Moby
Tisztában vagyok vele, ezért kérdeztem(360-ból van vezetékmentes, one kontrollerből nincs).

darkSectorxxx
Én sok ezer órát játszottam X360-assal és bírja még és kényelmes.
Én csak kérdeztem hogy megér-e 4-5k-t, mert nekem nem érné meg.
Másokra hallgatni, akinek van xbox naná hogy mit mondjon vegyél x1-es kontrollert mer az a zsir.

Én megnéztem volna élőben minkettőt.

Totti5
Vezeték mentes nincs PCre, de minden vezeték mentes megy PCn is vezetékkel és van persze vezetékes is direkt PChez.

Shep
Nem robban szét benne az aksi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Teljesen mindegy mennyibe került. Sok 100 óra játék várja vele, és a legújabb fejlesztést vette meg. 36 fontért vettem amazonról tavaly Xbox One kontrollert. Mostani árfolyammal 15k.

Jim Morrison
nem merül le. meg lehet még kisebb is a késleltetés.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Moby
De mér jobb a vezetékes, mint a vezetékmentes?

Moby
Mégegyszer: a konzoloknak nem kell sem dx12, sem mantle. Elérhető API-n kívül is a hw low levelben, de mostanra agyon is van támogatva az SDK-ban is.

darkSectorxxx
Most néztem 9k a sima, X1-es meg 14,5 k.
5.5k az eltérés, lehet akkor ahol nézted csak 4k volt.

Shep
Ha már dx12 akkor a Maxwell tudja a 12-t vagy sem?

darkSectorxxx
Ja próbáltam, hát annyival szerintem nem mint hogy 4+k-t rátegyek, de akkor most nem értem az X360 tudtommal 6-8k míg egy x1-es 15-20k tudtommal.
Vagy nem?
Mennyibe került a kontroller ha szabad kérdezni?

MerlinW
Azt írták sokan, hogy jobb a fogása és az anyaga, kényelmesebb. Gondoltam akkor ezt választom. 4k-val volt drágább, mint a 360.

[merlinw.org]

MerlinW
Totti, grebber, Moby:

- Victory 3 éve készül, Unity motorja alapvető tervezési problémákkal küzd melyekre most utólag derült fény (grrr), de remélhetőleg tudnak vele mit kezdeni őszig.
- Victory-nak nem lesz DX12-es támogatása
- XOne és PS4 mindkettő DX12 és Mantle ready rendszerek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.24. 15:39:58

[merlinw.org]

darkSectorxxx
De megbánod, azonnal küld el nekem gyors, mielőtt kibontod. 😊
Amúgy megbánod abból a szempontból hogy szerintem pénzben a különbségeket nézve nem éri meg, mert csak anyagminőségben lehet max más pc-n, egyébb extra funkciója nincs....szóval küld el. 😊

MerlinW
Bekattantam. Vettem egy X One kontrollert PC-hez. Első kontrollerem, remélem nem bánom meg...

[merlinw.org]

Moby
Ilyenmódon iskolapéldája annak, miért ad fals eredményt az általánosítás. Persze tény, hogy én is az átlagtól jóval nagyobb óvatossággal állok a produktumaikhoz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.01.24. 15:02:16

Shep
Igen de ők játszották el a WD-ot is 😊

Moby
Ez a játék előremutató látványban, kicsit a játékosok kárára. De borzasztó nagyra tartom, hogy valaki nem csak fake e3 videókkal mer irányt mutatni. Döbbenten állok azelőtt, hogy pont a ubisoft az, aki amúgy ennek fordítottjában jár êlen rendszerint.

Shep
Pedig az sem lenne rossz, mert egyébként Imre Úr csúnyán fog nézni 😊 Egyébiránt abban igazad van ,hogy ahhoz képest, hogy néz ki és mennyi ember ténfereg az utcán (szerintem a fele is bőven elég lenne, ez a tömeg már túl sok) a gépigény elfogadható lenne csak éppen kicsit simábbra kellett volna a futást belőni, az átvezetőkről már nem is szólva.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.24. 14:35:35

Moby
Nem a témára gondoltam 😊

Moby
Ên a magam részéről akceptáltam a véleményed, még ha nem is értettem egyet. Csak mêlyen belemenni nem kívántam, mert itt most konkrét címről beszélünk, nem jelenségről.

Shep
Csak nem sikerült tovább lépned 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Moby
Viccelsz ugye? 😊 olyan tömeget pakol ki, olyan minőségben, amihez eddig 3-4 játék kevés volt.
Vannak vepe gondok, de nem a látvánnyal, és az ahhoz szükséges erőforrásokkal. Azok nagyon rendben vannak.

Shep
Kösz, hogy megint én lehettem a hülye idióta.

Moby
Köszönjük ezúton is! Továbbléphetünk?

Shep
Istenem! Én csak arra reagáltam amit a kolléga állított!

Totti5
Azért mert a BF jól megy abból az következik hogy akkor minden játéknak ugyan olyan jól kell mennie ( lényegtelen, hogy az adott cím több powát követel? ).

Shep
Unity ugyanazon a gépen fele annyi fps, mint a BF volt. Lehet ezt csűrni-csavarni de a BF sokkal jobban futott.

Overburner
Hát ez az hogy nem mondanám annyival szebbnek és Nextgenebbnek amennyivel jobb gép kell hozzá. Egy 7850 2gb-om van amivel eddig mindennel tudtam játszani normális körülmények között. Kivéve a Unity. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Moby
Mert kevés a ram a kárytádon, nem azért mert gyenge. Vissza kell venni a részletességet. High-ultrán 3.6giga vram kekl neki...