311803
  • Neoncsoves
    na betöltötte. úristen ba*meg:D
  • Atkamon
    Nájsz:)
  • Neoncsoves
    olyan sok game, hogy be se tölti a képet nekem
  • w77d
    jelenleg ezek vannak itthon

• w77d
    a Media Marktban is van még dögivel...
  • balee4
    Tescokban szoktam látni 3k körül.
  • Hellsing47
    fear goldot én is berendeltem 1k-ért a hülyének is megéri
    dark messiah-t meg addig halasztgattam míg elfogyott :(
  • Indigo
    Jó értékelések születtek róla. Én is megvettem most 2k-ért, és eddig tetszik. Érdekes, egyedi atmoszférájú játék.
  • balee4
    Aha nagyon jó, mind az alapjáték, mind a kiegészítője. Nem az a szokványos FPS. (vannak mellékküldik, közelharc, lopakodás, kereskedés)
    2k-t meg igazán megér, én még 9k-ért vettem anno. :D
  • JethroHUN
    Egyszer legyen free, akkor meg is venném még 10k ért is :)
  • Bence94
    közben pár napja berendeltem egy battlefield bad company 2 limitedet :)
    azt szeretném megkérdezni most vannak nagy akciók és az érdekelne, hogy
    a riddick jó játék ?
  • JethroHUN
    Collector's Edition, Gyűjtői Kiadás
  • Esplanade
    CE=central europe?
  • balee4
    Szépek, grat.

Fear 2 nekem is jön. A Dark Messiah meg megvan, ráadásul a CE. :)
  • w77d
    szépen sorban... van olyan is mondjuk ami már elég régóta kipróbálásra vár, de előbb utóbb meglesz az is :)
    Most a Mass Effect-et akarom befejezni mielőtt jön a második rész, illetve az Assasins Creed sincs még kiakasztve, hiába limitált díszdobozos, pedig lassan abból is itt a kettő...
  • Bence94
    Ezek a "legfrissebb" szerzeményeim.dark messiah nagy kedvencem végre megvan és isteni játék!augusztus környékén lett meg.fearerek :) pedig pár hetesek és 1. kiadások
  • Carlos
    és játszol is velük?
  • balee4
    Ebből volt egyébként normális változat? A Splinter Cell Trilogy-ből volt, annak meg is van a papírtokos változata. :)
  • FickDeineStory
    nekem a múlthéten pénteken érkezett 1 Dragon Age: Origings játék magyar felírattal eredetiben majd csinálok már az én eredeti játékaimról is 1 képet:)
  • w77d
    nna így most 68 db újnak mondható eredeti játékom van, kezd alakulni a gyűjteményecske :D
  • w77d
    kézikönyv, útmutató könyv. Nekem megvan a régi verzió is, ahhoz még járt térkép is, így nekem most az is van :)
  • Csokis
    Nekem is ez a PoP-os Exclusive kiadás van meg. Szégyen ez az Ubi-ra nézve!
  • w77d
    nekem is kb annyi, nagyon szépek :D
  • Esplanade
    a gyémánt kiadású Witcherhez mit adnak?
  • balee4
    Igen, van is vagy 25 CD Projektes kiadásom. :)
  • balee4
    Hopp nem jól linkeltem:

• w77d
    A CD Projekt tényleg nagyon kitesz magáért, nem kamu, hogy a legjobb minőség...
  • balee4
    Na megjött az elsõ szállítmány.

Héten jön még egy Fear 2, X-Blades, Rise of the Argonauts, Far Cry 2. De lehet, hogy még egy World in Conflict és Devil May Cry 4 is. :)

No lássuk:

Prince of Persia

Prince of Persia Trilogy

Igénytelen kiadás, de ennyiért szinte ingyen van :)
    Mindegyik játék 1 DVD-n, kézikönyv nincs.

Prey

Meglepõdtem, hogy ehhez is van kézikönyv. Egyébként ahhoz képest hogy sorozatos kiadás, ez a 100% sorozat egész pofásan néz ki sztem.
    .

Tomb Raider Underworld

Nagyon gyönyörû kiadás, artwork album, kézikönyv, 2 képeslap, a játék 2 DVD-n. A szokásos CD Projekt minõség. B)

• w77d
    mai CD galaxis látogatásom:

Far Cry 2
    Euro Truck SImulator
    Imperium Romanum gold
    Medieval 2 Total war gold
    World Racing 2
    18 Wheels of steel: Extreme Trucker

a végösszeg 18ezer ft
  • davidka003
    Cdgalaxisnál hatalmas akciók vannak:

Topseller
    Legjobb választás
    Ezt vedd meg
    Ezt vedd meg
    Gyémánt kiadás
  • balee4
    Igen nagyon jó játék, nekem is megvan eredetiben.

Ah úgy tűnik lesz mégis Fear 2-m.
  • w77d
    hát hallod most 2 órát játszottam a második résszel, a Black Plague-val, ezerszer beszaratósabb mint az első rész... Nem lövöm le a lényeget, de muszály egy picit Simseznem vagy valami happy dolgot csinálnom mert így le nem fekszem XXXD
  • robotnyk
    látom... 3kor hívtak hogy nincs, akkor le is került az oldalról, most meg megint fent van :D
    na mindegy, holnap rákérdezek majd, hogy most akkor mi van vele :)
  • balee4
    Mondjuk jah, ennyiben jobbak a CD Projektes kiadások, borítót meg ha akar, nyomtat hozzá az ember. :)
  • Indigo
    Van megint Mass Effect, tessék megrendelni :)

Egyébként én is úgy vagyok, hogy igyekszem az első kiadásokat beszerezni. Ez nem mindig sikerül, akkor marad a "zsebpénzbarát" változat. De pl. CD Projekt-es sorozatokkal (LV, TS, GYK) semmi bajom nincs. Ugyanúgy megvan hozzá a kézikönyv, csak más a borító. Sőt, Kane & Lynch-hez ugyanúgy megkaptam az ajándék DVD filmet, Mass Effect-hez is a bónuszlemezt és a kis novellás füzetet. Potom pénzért. És a kivitelezés is első osztályú.

Ezzel szemben a Ubisoft exclusive sorozat... Olyan tok, amit a kutya szájából rángattak elő, de a lemez még csak véletlenül sincs beletéve a tokba, hanem be van vágva egy papírtaskba... Kézikönyv persze nuku.

Nem vagyok én sem "hardcore gyűjtő", és nekem a játék maga a lényeg, de azért egy színvonal elvárható lenne...
  • Atkamon
    Hallod, te mit dolgozol, elmegyek én is annak tanulni:D
  • w77d
    nah jo én is a százezret csak az elmúlt 1-2 hónapra mondtam, évekre ne vezessük vissza XXD
  • balee4
    az olyan mint az unokatesóm, C64-es, amigás játékokból van egy nagy gyűjteménye, szinte mindegyik bontatlan. ő már milliókat költött, még most is rendelgeti az ilyen 20-25 éves játékokat külföldről. :D
  • w77d
    milyen egy hardcore gyűjtő?? Az elmult pár hónapban több mint 100ezer forintot költöttem eredeti játékokra. Van aki ennél durvábban nyomja??? Az már nem normális XXD
  • balee4
    Na jól rábasztam, halogattam a rendelést, erre az X-blades elfogyott. :(
    De helyette rendeltem egy Prey-t.

Szóval hétfő ezek érkeznek:

- Tomb Raider Underworld
    - Prince of Persia 2008
    - Prince of Persia Trilogy
    - Prey

7840,- Ft + szállítási költség, ennyi játékért ez semmi.