311803
-
Neoncsoves #999 na betöltötte. úristen ba*meg:D -
Nájsz:) -
Neoncsoves #997 olyan sok game, hogy be se tölti a képet nekem
-
jelenleg ezek vannak itthon
-
a Media Marktban is van még dögivel... -
Tescokban szoktam látni 3k körül. -
Hellsing47 #993 fear goldot én is berendeltem 1k-ért a hülyének is megéri
dark messiah-t meg addig halasztgattam míg elfogyott :( -
Indigo #992 Jó értékelések születtek róla. Én is megvettem most 2k-ért, és eddig tetszik. Érdekes, egyedi atmoszférájú játék.
-
Aha nagyon jó, mind az alapjáték, mind a kiegészítője. Nem az a szokványos FPS. (vannak mellékküldik, közelharc, lopakodás, kereskedés)
2k-t meg igazán megér, én még 9k-ért vettem anno. :D -
Egyszer legyen free, akkor meg is venném még 10k ért is :) -
közben pár napja berendeltem egy battlefield bad company 2 limitedet :)
azt szeretném megkérdezni most vannak nagy akciók és az érdekelne, hogy
a riddick jó játék ? -
Collector's Edition, Gyűjtői Kiadás
-
CE=central europe? -
Szépek, grat.
Fear 2 nekem is jön. A Dark Messiah meg megvan, ráadásul a CE. :) -
szépen sorban... van olyan is mondjuk ami már elég régóta kipróbálásra vár, de előbb utóbb meglesz az is :)
Most a Mass Effect-et akarom befejezni mielőtt jön a második rész, illetve az Assasins Creed sincs még kiakasztve, hiába limitált díszdobozos, pedig lassan abból is itt a kettő... -
Ezek a "legfrissebb" szerzeményeim.dark messiah nagy kedvencem végre megvan és isteni játék!augusztus környékén lett meg.fearerek :) pedig pár hetesek és 1. kiadások 
-
és játszol is velük? -
Ebből volt egyébként normális változat? A Splinter Cell Trilogy-ből volt, annak meg is van a papírtokos változata. :) -
FickDeineStory #981 nekem a múlthéten pénteken érkezett 1 Dragon Age: Origings játék magyar felírattal eredetiben majd csinálok már az én eredeti játékaimról is 1 képet:) -
nna így most 68 db újnak mondható eredeti játékom van, kezd alakulni a gyűjteményecske :D -
kézikönyv, útmutató könyv. Nekem megvan a régi verzió is, ahhoz még járt térkép is, így nekem most az is van :) -
Csokis #978 Nekem is ez a PoP-os Exclusive kiadás van meg.
Szégyen ez az Ubi-ra nézve!
-
nekem is kb annyi, nagyon szépek :D -
a gyémánt kiadású Witcherhez mit adnak? -
Igen, van is vagy 25 CD Projektes kiadásom. :) -
Hopp nem jól linkeltem:
-
A CD Projekt tényleg nagyon kitesz magáért, nem kamu, hogy a legjobb minőség... -
Na megjött az elsõ szállítmány.
Héten jön még egy Fear 2, X-Blades, Rise of the Argonauts, Far Cry 2. De lehet, hogy még egy World in Conflict és Devil May Cry 4 is. :)
No lássuk:
Prince of Persia
Prince of Persia Trilogy
Igénytelen kiadás, de ennyiért szinte ingyen van :)
Mindegyik játék 1 DVD-n, kézikönyv nincs.
Prey
Meglepõdtem, hogy ehhez is van kézikönyv. Egyébként ahhoz képest hogy sorozatos kiadás, ez a 100% sorozat egész pofásan néz ki sztem.
.
Tomb Raider Underworld
Nagyon gyönyörû kiadás, artwork album, kézikönyv, 2 képeslap, a játék 2 DVD-n. A szokásos CD Projekt minõség. B)
-
mai CD galaxis látogatásom:
Far Cry 2
Euro Truck SImulator
Imperium Romanum gold
Medieval 2 Total war gold
World Racing 2
18 Wheels of steel: Extreme Trucker
a végösszeg 18ezer ft -
Cdgalaxisnál hatalmas akciók vannak:
Topseller
Legjobb választás
Ezt vedd meg
Ezt vedd meg
Gyémánt kiadás -
Igen nagyon jó játék, nekem is megvan eredetiben.
Ah úgy tűnik lesz mégis Fear 2-m. -
hát hallod most 2 órát játszottam a második résszel, a Black Plague-val, ezerszer beszaratósabb mint az első rész... Nem lövöm le a lényeget, de muszály egy picit Simseznem vagy valami happy dolgot csinálnom mert így le nem fekszem XXXD -
látom... 3kor hívtak hogy nincs, akkor le is került az oldalról, most meg megint fent van :D
na mindegy, holnap rákérdezek majd, hogy most akkor mi van vele :) -
Mondjuk jah, ennyiben jobbak a CD Projektes kiadások, borítót meg ha akar, nyomtat hozzá az ember. :) -
Indigo #965 Van megint Mass Effect, tessék megrendelni :)
Egyébként én is úgy vagyok, hogy igyekszem az első kiadásokat beszerezni. Ez nem mindig sikerül, akkor marad a "zsebpénzbarát" változat. De pl. CD Projekt-es sorozatokkal (LV, TS, GYK) semmi bajom nincs. Ugyanúgy megvan hozzá a kézikönyv, csak más a borító. Sőt, Kane & Lynch-hez ugyanúgy megkaptam az ajándék DVD filmet, Mass Effect-hez is a bónuszlemezt és a kis novellás füzetet. Potom pénzért. És a kivitelezés is első osztályú.
Ezzel szemben a Ubisoft exclusive sorozat... Olyan tok, amit a kutya szájából rángattak elő, de a lemez még csak véletlenül sincs beletéve a tokba, hanem be van vágva egy papírtaskba... Kézikönyv persze nuku.
Nem vagyok én sem "hardcore gyűjtő", és nekem a játék maga a lényeg, de azért egy színvonal elvárható lenne... -
Hallod, te mit dolgozol, elmegyek én is annak tanulni:D -
nah jo én is a százezret csak az elmúlt 1-2 hónapra mondtam, évekre ne vezessük vissza XXD -
az olyan mint az unokatesóm, C64-es, amigás játékokból van egy nagy gyűjteménye, szinte mindegyik bontatlan. ő már milliókat költött, még most is rendelgeti az ilyen 20-25 éves játékokat külföldről. :D -
milyen egy hardcore gyűjtő?? Az elmult pár hónapban több mint 100ezer forintot költöttem eredeti játékokra. Van aki ennél durvábban nyomja??? Az már nem normális XXD -
Na jól rábasztam, halogattam a rendelést, erre az X-blades elfogyott. :(
De helyette rendeltem egy Prey-t.
Szóval hétfő ezek érkeznek:
- Tomb Raider Underworld
- Prince of Persia 2008
- Prince of Persia Trilogy
- Prey
7840,- Ft + szállítási költség, ennyi játékért ez semmi.