311803
-
nem nézegetem hogy melyik van fordítva és melyik nem, így dobáltam őket egy kupacba XXXD -
Neoncsoves #1279 nem vagy kicsit kabbefaszom?:D egy pár doboz fordítva van bent. pl. Fuel, Penumbra, etc :D -
nagyon sokan panaszkodtak fagyásra patch nélkül.. igaz én nem próbáltam, mert a bolti eredetimet használom, de tényleg sokan panaszkodtak erre... -
azért van benne kézikönyv csak meg van vágva egy kicsit.mi fagy benne ? nekem hibátlanul megy! -
a különbség az, hogy a gurus patch nélkül fagy meg csúnyább a doboza és nuku kézikönyv meg ilyenek... -
pc guruban volt múlt hónapban. -
latom mass effectbol is 2 van. elso eredeti + gurus. mi a kulonbseg a ketto kozott a dobozban? (amugy nekem is elso eredeti dobozos van) -
1 példány még van lent a nyaralóban is, karácsonykor meg 5 példányt osztogattam szét XXXD
az első UT példányomat még 10ezerért vettem, 500ft-ért cukoráron volt XXD -
látom UT-ból bevásároltál. :D -
1000ft-ot megér, többet nem.... -
Hellsing47 #1270 fémdobozos vegas2-t meg a doom-okat nagyon irigylem :(
más: zeno clash (dobozos) megéri azt az ezer forintot? :D -
ezek vannak a gyűjteményemből itthon:
ez meg a steam accom
-
A HL Source nem rossz, még megfontolom a vételt.
BÚÉK Mindenkinek! -
pfff, azt gondoltam ma szilveszter napján meglep minket Steam, de nem igazán frissült a lista semmi meglepetéssel sem.
Jó, aki szereti a stratégiát, annak kb 600 Ft-ért jó vétel biztos a Total war, meg a HL: Source se néz ki rosszul, igaz pár napja 1 euróval olcsóbban vettem meg.
Végülis kitett magáért a Steam, mert elég szép akciók voltak az elmúlt pár napon, meg végülis most is még.
Ezúton is szeretnék Kívánni Mindenkinek Boldog Új Évet! -
Kurva steam, muszáj volt megvennem :D, egyébként 3,74 euró a bundle pack. (1 és 2 együtt) -
Tudom, de nem bánom, 2k sem sok érte, nagyon jó Dio klón. -
Kicsit előbb kellett volna lecsapnod rá. Napi akcióban volt 3,99 euróért. -
Ne hogy külön vegyétek meg a Max Payne-eket. Íme a pack. -
hehe 
Közben találtam 2 kicsomagolási videót, kicsit eltér az én verziómtól
:
1.:
http://www.youtube.com/watch?v=pXclhpr8J3o
2.:
http://www.youtube.com/watch?v=fKGhlzucFL0
-
Na nem bírtam, ma is vettem vmit steamen: Torchlight-ot, 7,99 euróért. :D -
képt vagy nem hiszem XXXXD -
Igen, természetesen, hátulján a Cd kulcsokkal
-
Hellsing47 #1258 köszönöm 
kézikönyv jár hozzá? :) -
feamatar #1257 Kepek nem túl jó minőségűek, ráadásul a gyűjtemény se egy nagy was ist das, de azért a japán shenmue még talán számotokra is tetszetős darab(pso és tokyo xtreme racer 2 is japán)
-
Bocs a képek minőségéért 
-
Kipróbáltam ma a Torchlight demóját, nagyon megtetszett, úgyhogy sztem hamarosan beruházok rá.:) -
Mindet saját pénzből vettem, régóta kereső ember vagyok és nem két nap alatt gyűjtöttem össze ezeket. -
Hellsing47 #1253 minden cd-nek van a tokban hely? belsejéről mutass már még képet :) -
Kizálólag co-op-ban érdemes játszani, egyedül unalmas. Multiban viszont hasonló élmény a Left 4 Dead-hez. -
Indigo #1251 Jó vétel az. Nekem is megvan mindegyik, összesen került 8000 Ft-ba, de ha most venném, én is ezt a pakkot választanám. -
Tocsik Márta neve nagyobbat ütött volna... szerintem...
-
6990Ft az ára, tudom, olcsóbban is lehet venni, de én nem pesti vagyok, ezért szállítási költséggel ugyan ennyi lett volna.
Más:
Ha valaki külön veszi meg a részeket, kb 10000 ft-ra jön ki, így egyben, meg tudtam venni 3000ft olcsóbban, lehet ez valakinek nem pénz, de nekem ez is nagy szó :)
-
barmi #1248 Gondolom muterodat Szalainé Szilágyi Eleonórának hívják ...
-
Most akciós a killing floor steamen megéri megvenni? mert még a warezzal játszottam annó de nem jött be nagyon...változott azóta ? -
Mennyi volt a Medal? -
Szép!
Grat!
-
Tegnap voltam a MM-ben, sajna a Stalker Clear Sky elfogyott 
A Fear Gold-ból volt 2 darab, meg tovább nézegelödve megtaláltam a Fear Gold-ból egy TS-es (top Seller) kiadást
Régóta szerettem volna megszerezni ezt a packot és most végre sikerült meg venni az MM-ben
-
Én most vettem meg. Köcsög steam, a 13. havim most már nem teljes :( Asszony kinyír :@ Inkább asszondom, hogy elittam. -
feamatar #1242 nem hinném, ez olyan, mint amikor egy mmo esetében leáll a server, és nem tudnál tovább játszani. Még érdekesebb a példa, a konzolok esetében. Meddig lesz elérhető generáció váltás után a letöltött tartalom? Ha gépet váltasz hordozhatod-e magaddal a megvásárolt terméket?
Szóval a digital distrib nem az igazi... -
Killing Floor-t vettem meg előbb, most 3,74 euró steamen.