311803
  • w77d
    nem nézegetem hogy melyik van fordítva és melyik nem, így dobáltam őket egy kupacba XXXD
  • Neoncsoves
    nem vagy kicsit kabbefaszom?:D egy pár doboz fordítva van bent. pl. Fuel, Penumbra, etc :D
  • w77d
    nagyon sokan panaszkodtak fagyásra patch nélkül.. igaz én nem próbáltam, mert a bolti eredetimet használom, de tényleg sokan panaszkodtak erre...
  • Bence94
    azért van benne kézikönyv csak meg van vágva egy kicsit.mi fagy benne ? nekem hibátlanul megy!
  • w77d
    a különbség az, hogy a gurus patch nélkül fagy meg csúnyább a doboza és nuku kézikönyv meg ilyenek...
  • robotnyk
    pc guruban volt múlt hónapban.
  • Daell Drow
    latom mass effectbol is 2 van. elso eredeti + gurus. mi a kulonbseg a ketto kozott a dobozban? (amugy nekem is elso eredeti dobozos van)
  • w77d
    1 példány még van lent a nyaralóban is, karácsonykor meg 5 példányt osztogattam szét XXXD

az első UT példányomat még 10ezerért vettem, 500ft-ért cukoráron volt XXD
  • balee4
    látom UT-ból bevásároltál. :D
  • w77d
    1000ft-ot megér, többet nem....
  • Hellsing47
    fémdobozos vegas2-t meg a doom-okat nagyon irigylem :(

más: zeno clash (dobozos) megéri azt az ezer forintot? :D
  • w77d
    ezek vannak a gyűjteményemből itthon:

ez meg a steam accom

• balee4
    A HL Source nem rossz, még megfontolom a vételt.

BÚÉK Mindenkinek!
  • fery02
    pfff, azt gondoltam ma szilveszter napján meglep minket Steam, de nem igazán frissült a lista semmi meglepetéssel sem.
    Jó, aki szereti a stratégiát, annak kb 600 Ft-ért jó vétel biztos a Total war, meg a HL: Source se néz ki rosszul, igaz pár napja 1 euróval olcsóbban vettem meg.
    Végülis kitett magáért a Steam, mert elég szép akciók voltak az elmúlt pár napon, meg végülis most is még.

Ezúton is szeretnék Kívánni Mindenkinek Boldog Új Évet!
  • balee4
    Kurva steam, muszáj volt megvennem :D, egyébként 3,74 euró a bundle pack. (1 és 2 együtt)
  • balee4
    Tudom, de nem bánom, 2k sem sok érte, nagyon jó Dio klón.
  • Jani21
    Kicsit előbb kellett volna lecsapnod rá. Napi akcióban volt 3,99 euróért.
  • ffxi
    Ne hogy külön vegyétek meg a Max Payne-eket. Íme a pack.
  • Dj Tommy
    hehe

Közben találtam 2 kicsomagolási videót, kicsit eltér az én verziómtól :
    1.:
    http://www.youtube.com/watch?v=pXclhpr8J3o
    2.:
    http://www.youtube.com/watch?v=fKGhlzucFL0
  • balee4
    Na nem bírtam, ma is vettem vmit steamen: Torchlight-ot, 7,99 euróért. :D
  • w77d
    képt vagy nem hiszem XXXXD
  • Dj Tommy
    Igen, természetesen, hátulján a Cd kulcsokkal
  • Hellsing47
    köszönöm
    kézikönyv jár hozzá? :)
  • feamatar
    Kepek nem túl jó minőségűek, ráadásul a gyűjtemény se egy nagy was ist das, de azért a japán shenmue még talán számotokra is tetszetős darab(pso és tokyo xtreme racer 2 is japán)

• Dj Tommy
    Bocs a képek minőségéért

• balee4
    Kipróbáltam ma a Torchlight demóját, nagyon megtetszett, úgyhogy sztem hamarosan beruházok rá.:)
  • balee4
    Mindet saját pénzből vettem, régóta kereső ember vagyok és nem két nap alatt gyűjtöttem össze ezeket.
  • Hellsing47
    minden cd-nek van a tokban hely? belsejéről mutass már még képet :)
  • fery02
    Kizálólag co-op-ban érdemes játszani, egyedül unalmas. Multiban viszont hasonló élmény a Left 4 Dead-hez.
  • Indigo
    Jó vétel az. Nekem is megvan mindegyik, összesen került 8000 Ft-ba, de ha most venném, én is ezt a pakkot választanám.
  • IMYke2.0.0.0
    Tocsik Márta neve nagyobbat ütött volna... szerintem...
  • Dj Tommy
    6990Ft az ára, tudom, olcsóbban is lehet venni, de én nem pesti vagyok, ezért szállítási költséggel ugyan ennyi lett volna.

Más:
    Ha valaki külön veszi meg a részeket, kb 10000 ft-ra jön ki, így egyben, meg tudtam venni 3000ft olcsóbban, lehet ez valakinek nem pénz, de nekem ez is nagy szó :)
  • barmi
    Gondolom muterodat Szalainé Szilágyi Eleonórának hívják ...

• Bence94
    Most akciós a killing floor steamen megéri megvenni? mert még a warezzal játszottam annó de nem jött be nagyon...változott azóta ?
  • balee4
    Mennyi volt a Medal?
  • ffxi
    Szép! Grat!
  • Dj Tommy
    Tegnap voltam a MM-ben, sajna a Stalker Clear Sky elfogyott

A Fear Gold-ból volt 2 darab, meg tovább nézegelödve megtaláltam a Fear Gold-ból egy TS-es (top Seller) kiadást

Régóta szerettem volna megszerezni ezt a packot és most végre sikerült meg venni az MM-ben
  • ffxi
    Én most vettem meg. Köcsög steam, a 13. havim most már nem teljes :( Asszony kinyír :@ Inkább asszondom, hogy elittam.
  • feamatar
    nem hinném, ez olyan, mint amikor egy mmo esetében leáll a server, és nem tudnál tovább játszani. Még érdekesebb a példa, a konzolok esetében. Meddig lesz elérhető generáció váltás után a letöltött tartalom? Ha gépet váltasz hordozhatod-e magaddal a megvásárolt terméket?
    Szóval a digital distrib nem az igazi...
  • balee4
    Killing Floor-t vettem meg előbb, most 3,74 euró steamen.