311803
  • balee4
    Tesco és még volt egy csomó. :D
  • balee4
    Fémtokos változat.
  • w77d
    fémdobozos változat...
  • Bence94
    mijaza sztílbúk edísön ?

Megvan (vagyis még nem jött meg) az Alone in the dark Limited Edition és ez az ELSŐ gyűjtői változatú játékom!
  • Hellsing47
    első kiadású dead space honnan?
  • w77d
    a BIA Steelbook-on én is meglepődtem hogy milyen olcsó be is szereztem még karácsony előtt... Dead Space nekem sajnos nem első kiadásos, de most már mind1
  • balee4
    Dead Space első kiadás 2k
    Brothers in Arms Hell's Highway Steelbook Edition 3k

Gyönyörű mind2.

Nagyon gondolkodtam még egy Burnout-on, de inkább hagytam a kövi hónapra.
    Sőt kinéztem még jópár olcsóságot.
  • Carlos
    Ezzel egyetértek!
  • davidka003
    Muszáj kipróbálni vásárlás előtt.
  • w77d
    hol lehet kapni nálunk???
  • Zóanagyvarázsló
    Attól függ, hogy mennyire jó pénzért. A GAME-en magkapod 9.99+2.95 font postaköltségért is.

Link
  • Bence94
    tudtam hogy valami nem stimmel :)
    Más:Szerintetek a legújabb alone in the dark gyűjtői kiadást megéri megvenni ? Jó pénzért természetesen :)
  • Carlos
    Ne nagyon reménykedj ebben!

p.s.: A screamer 4x4 nem is invictus-os!
  • Bence94
    én az invictustól várom, hogy készítsenek egy 1nsane 2-őt(vagy 2nsane :D) screamer 4x4 2-őt. mindegyik megvan a polcomon.
  • galmat
    Én is néztem múltkor, hogy a Media Markt-ban most angol verzió van kinn.. hmmm. Én anno, mikor vettem, még magyar verzió volt a polcokon. Amúgy meg kár a hazai feljlesztőcsapatokért. Amik pár éve jók voltak, mára mára szétszéledtek, újabbakat alapítottak. Nemis tudom már követni, melyik csapatból mi lett. Én legjobban a Stormregion-t sajnálom, mert a Panzers 1 a kedvenc stratégiai játékom.

Remélem azért még lesznek jó itthon készült játékok, mint utóbbi időben a Crysis:Warhead és a Battlestations:Pacific.
  • IMYke2.0.0.0
    Főképp, hogy MM-ben 990 Ft-ért is [karácson előtt pedig 450) utánadobták az embernek.
    Én akkor vettem meg, amikor még 4.990 Ft volt - mondanom sem kell, magyar nyelvű.
    Előtte persze (nem természetes, de így szoktam) megnéztem a WRZ verziót... rákattantam, és összekapartam az aprót, becaplattam a Pécsi Árkád-ba és magamévá tettem egy példányt.
  • nonicks
    ...egy ilyen jó játékot lewarezolni?
  • davidka003
    Pár hete vettem, de sajnos angol, bár megvan magyarul is warezban:

Ez meg régi de még nem raktam róla képet:

• davidka003
    2007 decemberi gamestarhoz volt teljes játék.
    Múlt héten telepítettem fel és nagyon jó.
  • ricsa008
    asszem valamelyik ujsághoz volt annó
  • Bokafix2
    Azt a Call of Juarezt olyan szívesen kilopnám a gyűjteményből.
  • solikka11
    Nexus-t hol vetted? :)

Egyik kedvenc játékom, valmaiért nagyon megfogott. Kell nekem! :)
  • Carlos
    Köszi a csapat nevében is, sajna ebből mi már nem látunk semmit... :(
  • fery02
    Nekem 35 giga, és nekem is a kb 40 játékból kb 1/3-a van csak telepítve.
  • w77d
    nekem a steam mappám jelenleg 36gigás és nincs minden telepítve XD
  • galmat
    Codename Panzers: Phase One, Codename Panzers: Phase Two, Rush For Berlin Gold, Nexus: The Jupiter Incident /a magyar fejlesztők támogatása is szempont volt a vásárlásnál :) /
  • blackcalibra
    Ma megvettem a Fifa 09-et-. 2000ft-ot még megért. Tecsóban még sikerült elcsípni a régi, "eredeti" dobozost. Bár a EA Classic sem rosszabb gondolom.
  • Kongy
    Jó, az oké, de a lényeg, hogy le lehet. :M
  • Indigo
    "Orange Box-ot is le lehet szedni Steamről"

Le lehet, csak ha felteszed az összes játékot, akkor 20 GB helyet igényel a vinyón... Ki sem merem számolni, mennyi idő alatt csordogálna ez le Steam-ről a 2Mb-es netemmel... (főleg, ha még csak nem is teljes sávszéllel jön)
  • Kongy
    Ja, és én 1990 Ft-ért vettem a L4D-et. :) ennyit bőven megért. (CD Galaxisból rendeltem amúgy, hogy legyen egy kis reklám is. xD)
  • Kongy
    Én meg azért vettem meg a dobozos L4D-et, mert nincs online bankkártyám. :D xD És igy nem tudok a Steamen vásárolni. Amúgy az Orange Box-ot is le lehet szedni Steamről, annak a DVD-jét is egyszer használtam. :) Főleg a HL2 miatt vettem meg. :D
  • balee4
    Szintén, bár én 3k-ért vettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is így működöm. Dobozos verziókban szeretem birtokolni a drágaságaimat - az "egyszer jó lesz", "sosem lesz olcsóbb", "kíváncsi vagyok mit csináltak az x.-ik részben" játékok jönnek és jöhetnek WRZ-ban.
  • w77d
    én is dobozosat vettem meg anno még 12K-ért és fölregeltem a steam-re... azóta nem vettem ki a dobozból a DVD-t mert STeam-ről használom, de mégis jó érzés hogy ott a polcon a doboz is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát mert sokan STEAM-en veszik meg az ilyeneket.
    Nem vagyok nagy online gamer, de nekem lenne otthon netem, és nem csak offline, szarrá warezolt verzióval akarnék játszani "Bal Négy Halott"-tal, akkor - akarom vagy sem - STEAM kell hozzá...
  • Atkamon
    Miért?
  • IMYke2.0.0.0
    Egyedül a "Bal Négy Halott" furcsállandó - a többi:
  • balee4
    Star Wars Jedi Knight Jedi Academy első kiadást vettem egy ezresért. Majd hétvégén kaptok képet.
  • Indigo
    Szép kis gyűjtemény :)

Hamarosan lesz nekem is dombornyomott kártyám, Steam-en én is beruházok néhány régebbi játékra (bár amit tudok, azt inkább GOG.com-on veszem meg).
  • Kongy
    Karácsonyi szajré (imádom őket! :)):