311803
-
Tesco és még volt egy csomó. :D -
Fémtokos változat. -
fémdobozos változat... -
mijaza sztílbúk edísön ? 
Megvan (vagyis még nem jött meg) az Alone in the dark Limited Edition és ez az ELSŐ gyűjtői változatú játékom!
-
Hellsing47 #1316 első kiadású dead space honnan? -
a BIA Steelbook-on én is meglepődtem hogy milyen olcsó be is szereztem még karácsony előtt... Dead Space nekem sajnos nem első kiadásos, de most már mind1 -
Dead Space első kiadás 2k
Brothers in Arms Hell's Highway Steelbook Edition 3k
Gyönyörű mind2.
Nagyon gondolkodtam még egy Burnout-on, de inkább hagytam a kövi hónapra.
Sőt kinéztem még jópár olcsóságot.
-
Ezzel egyetértek! -
Muszáj kipróbálni vásárlás előtt. -
hol lehet kapni nálunk??? -
Zóanagyvarázsló #1310 Attól függ, hogy mennyire jó pénzért. A GAME-en magkapod 9.99+2.95 font postaköltségért is.
Link -
tudtam hogy valami nem stimmel :)
Más:Szerintetek a legújabb alone in the dark gyűjtői kiadást megéri megvenni ? Jó pénzért természetesen :) -
Ne nagyon reménykedj ebben!
p.s.: A screamer 4x4 nem is invictus-os! -
én az invictustól várom, hogy készítsenek egy 1nsane 2-őt(vagy 2nsane :D) screamer 4x4 2-őt. mindegyik megvan a polcomon. -
Én is néztem múltkor, hogy a Media Markt-ban most angol verzió van kinn.. hmmm. Én anno, mikor vettem, még magyar verzió volt a polcokon. Amúgy meg kár a hazai feljlesztőcsapatokért. Amik pár éve jók voltak, mára mára szétszéledtek, újabbakat alapítottak. Nemis tudom már követni, melyik csapatból mi lett. Én legjobban a Stormregion-t sajnálom, mert a Panzers 1 a kedvenc stratégiai játékom.
Remélem azért még lesznek jó itthon készült játékok, mint utóbbi időben a Crysis:Warhead és a Battlestations:Pacific. -
Főképp, hogy MM-ben 990 Ft-ért is [karácson előtt pedig 450) utánadobták az embernek.
Én akkor vettem meg, amikor még 4.990 Ft volt - mondanom sem kell, magyar nyelvű.
Előtte persze (nem természetes, de így szoktam) megnéztem a WRZ verziót... rákattantam, és összekapartam az aprót, becaplattam a Pécsi Árkád-ba és magamévá tettem egy példányt.
-
...egy ilyen jó játékot lewarezolni? -
Pár hete vettem, de sajnos angol, bár megvan magyarul is warezban:
Ez meg régi de még nem raktam róla képet:
-
2007 decemberi gamestarhoz volt teljes játék.
Múlt héten telepítettem fel és nagyon jó.
-
ricsa008 #1301 asszem valamelyik ujsághoz volt annó -
Azt a Call of Juarezt olyan szívesen kilopnám a gyűjteményből.
-
solikka11 #1299 Nexus-t hol vetted? :)
Egyik kedvenc játékom, valmaiért nagyon megfogott. Kell nekem! :) -
Köszi a csapat nevében is, sajna ebből mi már nem látunk semmit... :( -
Nekem 35 giga, és nekem is a kb 40 játékból kb 1/3-a van csak telepítve. -
nekem a steam mappám jelenleg 36gigás és nincs minden telepítve XD -
Codename Panzers: Phase One, Codename Panzers: Phase Two, Rush For Berlin Gold, Nexus: The Jupiter Incident /a magyar fejlesztők támogatása is szempont volt a vásárlásnál :) / -
Ma megvettem a Fifa 09-et-. 2000ft-ot még megért. Tecsóban még sikerült elcsípni a régi, "eredeti" dobozost. Bár a EA Classic sem rosszabb gondolom. -
Jó, az oké, de a lényeg, hogy le lehet. :M -
Indigo #1292 "Orange Box-ot is le lehet szedni Steamről"
Le lehet, csak ha felteszed az összes játékot, akkor 20 GB helyet igényel a vinyón... Ki sem merem számolni, mennyi idő alatt csordogálna ez le Steam-ről a 2Mb-es netemmel... (főleg, ha még csak nem is teljes sávszéllel jön) -
Ja, és én 1990 Ft-ért vettem a L4D-et. :) ennyit bőven megért. (CD Galaxisból rendeltem amúgy, hogy legyen egy kis reklám is. xD) -
Én meg azért vettem meg a dobozos L4D-et, mert nincs online bankkártyám. :D xD És igy nem tudok a Steamen vásárolni. Amúgy az Orange Box-ot is le lehet szedni Steamről, annak a DVD-jét is egyszer használtam. :) Főleg a HL2 miatt vettem meg. :D -
Szintén, bár én 3k-ért vettem. -
Én is így működöm. Dobozos verziókban szeretem birtokolni a drágaságaimat - az "egyszer jó lesz", "sosem lesz olcsóbb", "kíváncsi vagyok mit csináltak az x.-ik részben" játékok jönnek és jöhetnek WRZ-ban.
-
én is dobozosat vettem meg anno még 12K-ért és fölregeltem a steam-re... azóta nem vettem ki a dobozból a DVD-t mert STeam-ről használom, de mégis jó érzés hogy ott a polcon a doboz is :) -
Hát mert sokan STEAM-en veszik meg az ilyeneket.
Nem vagyok nagy online gamer, de nekem lenne otthon netem, és nem csak offline, szarrá warezolt verzióval akarnék játszani "Bal Négy Halott"-tal, akkor - akarom vagy sem - STEAM kell hozzá...
-
Miért? -
Egyedül a "Bal Négy Halott" furcsállandó - a többi:
-
Star Wars Jedi Knight Jedi Academy első kiadást vettem egy ezresért. Majd hétvégén kaptok képet. -
Indigo #1282 Szép kis gyűjtemény :)
Hamarosan lesz nekem is dombornyomott kártyám, Steam-en én is beruházok néhány régebbi játékra (bár amit tudok, azt inkább GOG.com-on veszem meg).
-
Karácsonyi szajré (imádom őket! :)):