311803
-
Elő lehetett CDG-nél, de pár nap alatt elfogyott. -
még nem... -
A Bioshock 2 CE-t elő lehet valahonnan rendelni? Most így hirtelen csak Xbox-ra, és PS3-ra találtam. -
nekem az Assasins Creed CE, Bioshock CE, Vegas 2 CE, Sims3 CE és társaik meleltt :DD
plusz a Bioshock 2 is CE lesz emg az új Battlefield is.. -
Az engem nem érdekel, nem másért, hanem magamnak veszem. Szépen fog mutatni a Dragon Age CE mellett. :) -
amúgy basszák meg akivel eddig beszéltem mindenki várja a CE példányát... annyi lesz belőle mint a szemét, abszolút nem lesz sajnos különlegesség.. -
nekem is juhhéé :DDD -
Hehe, nekem is:D -
Elvileg holnap jön a Mass Effect 2 CE. :) -
Én meg úgy értettem, hogy nekem is sok ismerősöm vett miatta gépet. :) -
én még anno a Stunts miatt XXXXD -
félreértettél :) én ez miatt kértem az első számítógépemet alle zuzammen :):) -
Sok iylen ismerősöm van nekem is. Én kibírtam anno, eljátszogattam vele a Geforce MX 2-esemmel is. Igaz, csak lebutított grafikán futott, de akkoriban nek m még úgy is tetszett. Szomszédomhoz is néha átmentem, neki akkoriban már Geforce 4-ese volt, amin jobban futott, de ugyanúgy lebutítva csak.
Aztán pár héttel később egyik haverom beszerzett egy Radeon 9200-ast, amin már be lehetett kapcsolni a közönséget is és a képelmosódást is, igazából azon már mindenféle látványjavító bekapcsolása mellett elfutott bőven játszható sebességgel. Onnantól nekem új dimenzió nyílt meg a játék kapcsán, csak lestem ahogy gyorsulva minél jobban elmosódik a kép.
Ma meg már ugye teljesen megszokott dolog és csak mosolygok, hogy ilyesmitől akkoriban így elcsodálkoztam (bár szerintem még most is szép játék). -
ez miatt kértem gépet annó D::D -
Az újjak közül a király ez meg az MW. A többi mind rókabőr. Sajnos még nincsenek meg :( Majd elnézek a mohácsi Tesco-ba, hátha oda is szállítottak. -
bgabor #1345 Hová vitted át? Másik szobába?
-
Nekem tetszett az U2 is, én azzal voltam el nagyonnagyon sokat emlékszem. -
ezt en is meg vetem karacsonykor, csak is az olcsosaga es az miat hogy elso kiadasu 2cd-s. amugy en se vetem volna meg. ez az egy amit at is vitem meg a most wanted, a tobbi szamomra szar volt. -
Tegnapi szerzeményem:
Berényi Teszkóba érkezett egy tucat belőle 990 Ft-os áron. Ha nem első kiadású verzió lett volna, akkor nem érdekelt volna, de így megéri nekem ezért a kiadásért, amennyi emlékem fűződik hozzá.
Már nem NFS-ként tekintettem rá (a későbbi NFS-ekre meg pláne nem), de az akkoriban eredetinek számító játékmenete, technológiai újdonságai, a hozzá fűződő emlékek (mennyit játszottunk vele (haverokkal), a nagy gondzalanságok közepette még fiatalon, mennyit mesélgettünk róla egymásnak) megmaradnak bennem még sokáig. -
Én is előrendeltem, várom már nagyon, kiváncsi leszek a játékra:) -
Nekem is elő van rendelve, elvileg hétfőn érkezik Mo.-ra, szal keddre talán mér meg is kapom. -
Remélem 1-2 napon belül megérkezik a ME 2 CE-m. -
-
Neoncsoves #1337 jó de köztudott hogy neked mindegy az, hogy 3ezer vagy 30ezer :D -
én szigurúan 2-3000 ért veszek digitális módon játékot max... a fölött igenis fizettem az egyébb kézzel fogható extrákért..
Karácsony környékén voltak kurva jó Steam-es akciók, azoknál tényleg megérte résen lenni... -
Én meg úgy vagyok vele, hogy a játékért és az élményért fizetek, nem a csomagolásért. Persze én is előnyben tartom a dobozos játékokat, de ha egy digitális letöltés ennyivel olcsóbb, mint a dobozos, akkor értelmét nyeri szerintem a digitális árusítás, és megéri úgy megvenni. -
Tudom, hogy nem, de úgy vagyok vele, hogy ha letöltök valamit azért nem fogok fizetni. Ellenben egy szép csomagolással ellátott játékot szívesen megvesz az ember.
-
és azzal felmehetsz a hivatalos szerverekre, mi? -
"Szerintem simán megérte, ha azt nézd CD galaxisba csak az alapjáték 3000 HUF."
De van hozzá doboz is meg kézikönyv.
Letöltésért fizetni még mindig lol szerintem. Ha akarom leszedem torrentről ingyen. -
Ejj, de szépen néz ki a HL2 doboza!
Mellesleg a napokban vettem meg 3000 HUF -ért a Company of Heroes -t az összes kiegészítőjével együtt Steam-en.
Szerintem simán megérte, ha azt nézd CD galaxisba csak az alapjáték 3000 HUF. Steam-en a hétvégén az alapjáték 2,49€ (~680 HUF) volt, a Company of Heroes Complete pack pedig 11,49€ (~3000 HUF). -
Gondolom GOLD kiadás is ugyanazt a kettő verziót tartalmazza, szóval gyanús a dolog. :/ -
Mert hülye voltam :D Azt kellett volna... -
Téli szünetben vett/kapott játékaim:
Bocsi a szar minőségért, csak telefon volt a közelben most:P -
cod
miért nem a deluxot vetted meg?
-
Eme két szépséggel bővültem :)
-
Nekem is a GOLD kiadás van meg - nekem sem volt időm rá.
Az alap FEAR-ben [WRZ] nem volt ilyennel gond.
-
Az alap első kiadásos Gold-dal is ez a helyzet? Megvan, de még nem próbáltam. :D -
Hoppá, ez sem direkt volt. Szóval, ha nem zárjuk le a makrót, akkor a szöveg végéig hat... -
(ez a [hatalmas] betűméret picit nagy lett, elnézést érte :)) -
Közérdekű közlemény!
A magyar kiadású F.E.A.R. meg az Extraction Pack nevű kiegészítője egy német változat magyar nyelven. Ezzel alapból semmi baj nem lenne, "csak" annyi a bökkenő, hogy Németeknél a játék a harcokat illetően vérmentesítve van, továbbá cafatokra sem lehet szedni az ellent, pl közvetlen közeli gránát vagy shotgun lövés hatására hirtelen csak eltűnnek.
Magam teszteltem a két példányt, a magyar Perseus Mandate-t nem volt még szerecsém tesztelni.
Szóval így vigyázzatok. Igyekszem is eladni ezeket a példányokat, mert így értelemszerűen semmi értelme sincs a játéknak.