311803
  • w77d
    nna mind1, majd holnap én is megkapom a csomagom :DD úgysem akarok még játszani vele, befejezem az első részt....
  • Daell Drow
    Na en is most ertem haza, msot telepitem a Mass Effect 2 Collectors Edition-t. Amugy kurva nehez kiveni a tokbol, vigyazni kell.
    Delutan 1kor jott a futar, utana 2kor hivtak az 576bol hogy akkor kerem e a jatekot? De vissza mondtam, mondvan ami elobb jon az kell.
    kepnek meg ott az 1376os post.
    CDG-n meg utanpotlast irnak, szal biztos jon még par raklap.
  • blackcalibra
    Valamelyik nap kérdeztük telefonon, azt mondta a srác hogy hét közepe(kedd-szerdát mondott).
    Meg ha jól látom már van aki onnan megkapta a CE-t.
    Vagy szóltak neki már tegnap, hogy ma mehet érte. Nekem meg sehol sámli.
  • Rage47
    576-nál nem 5-én jelenik meg?
  • blackcalibra
    Látom. Ez nekem is aggasztó kicsit, de holnap berombolok az 576-ba az is biztos. Neked még hozhatják 5 után is, nekem is volt már olyan hogy a kiszállítási idő után hoztáka cuccost.
    Én meg asztalra csapok holnap és lesz. :D
  • w77d
    de azt írták, hogy ma leszállítják és látod a többiek már megkapták...
  • blackcalibra
    Nyugi. Nekem még csak nem is szóltak ezidáig.(576)
    Pedig már 8-án előrendeltem, ráadásul kétszer is, ugyanis először véletlenül a "házhozszállítás" opció maradt bejelölve.
  • w77d
    ezt se hozzák már ma :((
  • Rage47
    nekem is meghozták, miután írtam a topikba:D
  • robotnyk
    nekem eddig talán egyszer nem hozták az első megjelölt napon, de akkor ide is szólt a futár, hogy ma már nem ér ide.
  • w77d
    most már mind1
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ismered-e

"Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont a CD Galaxis és a Lapker Zrt legújabb szolgáltatása.

Ennek keretében az ország több, mint kétszáz helyén vált lehetővé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele, jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül.

Ezen átvételi pontok jellemzően Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg."

• w77d
    de még sehol.... elvileg 5-ig szállítanak, remélem hozzák ma...
  • w77d
    "kézbesítésre átvéve" :)
  • balee4
    Nekem is meggyütt a Mass Effect 2 CE. :) Még nem bontottam ki, majd este meló után.
  • Jani21
    Nekem is meghozta a futár a Mass Effect 2 CE-t. Ezekből a steelbook-okból mindig alig bírom kivenni a lemezt. A galaxistól rendeltem én is, bár az 576-nál is volt foglalásom, tegnap este ki is szóltak, hogy megérkezett, de a CDG gyorsabb volt :).

w77d:
    Ha a CDG-től rendelted, akkor kaptál csomagszámot, nézd meg a mellékelt linken, hogy a futár átvette-e kézbesítésre. Amennyiben igen, akkor ma meg kell, hogy kapd.
  • w77d
    remélem ma kihordják az összeset...
  • Rage47
    enyémet sem kapkodják el..
  • robotnyk
    igen.
  • w77d
    bassza meg a futár mikor jön már meg az enyém?? XXXD
  • blackcalibra
    576 még semmit sem böfögött. Nekem legalábbis.
    Akkor minden dokumentáció londonyú van?
  • robotnyk
    cdg.
  • blackcalibra
    576? CDG?
  • Carlos
    szép!
  • robotnyk
    <3

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen. Így, erősen valószínű, hogy nem kell 1x GB-nyi WRZ-t letöltenem, és a bolti verziót nyugodt szívvel használhatom angolul is.
  • Rage47
    szuper
  • robotnyk
    kipróbáltam, úgy tűnik működik.
  • robotnyk
    magyar
    angol

megjegyzem, egyiket sem próbáltam. az angolt úgy csináltam, hogy kinéztem mit tesz be a magyarítás, és annak az INT verzióját másoltam ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ezekre gondoltam. De legalábbis, az angolízésítésre :)
  • robotnyk
    melyik kettő? a magyarítás meg az angol...őőő...ítás? :D

közben a galaxis oldaláról lekerült a PCs CE, úgy tűnik onnan elfogyott :)
  • w77d
    hozhatnák már a Mass Effect 2 CE-t....
  • IMYke2.0.0.0
    Engem mindkettő érdekelne - fel tudod tenni valahová?
    Sajnos, nekem is úgy kell tennem, hogy WRZ + original (még egyik sincs meg).
    Szomorú ez.
  • robotnyk
    kiderül majd, most a vicc kedvéért megnéztem egy warez magyarításban, hogy milyen fileokat cserél ki, és kimentettem az angolt belőle. csak azt nem tudom, hogy mi lesz így pl az ajándék dlcvel.
  • balee4
    Én is így fogok tenni, elég nevetséges megoldás mondjuk. :D
  • Rage47
    vagy talán elég belevarázsolni az angol nyelvi fájlokat, igy nem kell megtartani a warez képfájlokat, csak egy 30MB-os vmit.
    vicc, hogy nem fért rá a DVD-re az a szövegfájl..
  • Atkamon
    Nem is lesz benne egyátalán angol?:S
  • robotnyk
    vicc, de valószínűleg meg kell tartanom a warezt, hogy tudjam angolul játszani -.-
  • Rage47
    elég olcsó volt, szal nem csoda..:) engem egyedül a magyar nyelv kötelezővé tétele zavar :| ill. a fordítási bakik
  • balee4
    Vki nem tudja a dobozos Red Orchestra berregelhető steamen?