311803
-
nna mind1, majd holnap én is megkapom a csomagom :DD úgysem akarok még játszani vele, befejezem az első részt.... -
Na en is most ertem haza, msot telepitem a Mass Effect 2 Collectors Edition-t. Amugy kurva nehez kiveni a tokbol, vigyazni kell.
Delutan 1kor jott a futar, utana 2kor hivtak az 576bol hogy akkor kerem e a jatekot? De vissza mondtam, mondvan ami elobb jon az kell.
kepnek meg ott az 1376os post.
CDG-n meg utanpotlast irnak, szal biztos jon még par raklap. -
Valamelyik nap kérdeztük telefonon, azt mondta a srác hogy hét közepe(kedd-szerdát mondott).
Meg ha jól látom már van aki onnan megkapta a CE-t.
Vagy szóltak neki már tegnap, hogy ma mehet érte. Nekem meg sehol sámli.
-
576-nál nem 5-én jelenik meg? -
Látom. Ez nekem is aggasztó kicsit, de holnap berombolok az 576-ba az is biztos. Neked még hozhatják 5 után is, nekem is volt már olyan hogy a kiszállítási idő után hoztáka cuccost.
Én meg asztalra csapok holnap és lesz. :D
-
de azt írták, hogy ma leszállítják és látod a többiek már megkapták... -
Nyugi. Nekem még csak nem is szóltak ezidáig.(576)
Pedig már 8-án előrendeltem, ráadásul kétszer is, ugyanis először véletlenül a "házhozszállítás" opció maradt bejelölve. -
ezt se hozzák már ma :(( -
nekem is meghozták, miután írtam a topikba:D -
nekem eddig talán egyszer nem hozták az első megjelölt napon, de akkor ide is szólt a futár, hogy ma már nem ér ide. -
most már mind1 -
Ezt ismered-e
"Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pont a CD Galaxis és a Lapker Zrt legújabb szolgáltatása.
Ennek keretében az ország több, mint kétszáz helyén vált lehetővé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele, jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül.
Ezen átvételi pontok jellemzően Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg."
-
de még sehol.... elvileg 5-ig szállítanak, remélem hozzák ma... -
"kézbesítésre átvéve" :) -
Nekem is meggyütt a Mass Effect 2 CE. :) Még nem bontottam ki, majd este meló után. -
Nekem is meghozta a futár a Mass Effect 2 CE-t. Ezekből a steelbook-okból mindig alig bírom kivenni a lemezt. A galaxistól rendeltem én is, bár az 576-nál is volt foglalásom, tegnap este ki is szóltak, hogy megérkezett, de a CDG gyorsabb volt :).
w77d:
Ha a CDG-től rendelted, akkor kaptál csomagszámot, nézd meg a mellékelt linken, hogy a futár átvette-e kézbesítésre. Amennyiben igen, akkor ma meg kell, hogy kapd. -
remélem ma kihordják az összeset... -
enyémet sem kapkodják el.. -
igen. -
bassza meg a futár mikor jön már meg az enyém?? XXXD -
576 még semmit sem böfögött. Nekem legalábbis.
Akkor minden dokumentáció londonyú van? -
cdg. -
576? CDG? -
szép! -
<3
-
Köszönöm szépen. Így, erősen valószínű, hogy nem kell 1x GB-nyi WRZ-t letöltenem, és a bolti verziót nyugodt szívvel használhatom angolul is.
-
szuper
-
kipróbáltam, úgy tűnik működik. -
magyar
angol
megjegyzem, egyiket sem próbáltam. az angolt úgy csináltam, hogy kinéztem mit tesz be a magyarítás, és annak az INT verzióját másoltam ki. -
Igen, ezekre gondoltam. De legalábbis, az angolízésítésre :)
-
melyik kettő? a magyarítás meg az angol...őőő...ítás? :D
közben a galaxis oldaláról lekerült a PCs CE, úgy tűnik onnan elfogyott :) -
hozhatnák már a Mass Effect 2 CE-t.... -
Engem mindkettő érdekelne - fel tudod tenni valahová?
Sajnos, nekem is úgy kell tennem, hogy WRZ + original (még egyik sincs meg).
Szomorú ez.
-
kiderül majd, most a vicc kedvéért megnéztem egy warez magyarításban, hogy milyen fileokat cserél ki, és kimentettem az angolt belőle. csak azt nem tudom, hogy mi lesz így pl az ajándék dlcvel. -
Én is így fogok tenni, elég nevetséges megoldás mondjuk. :D -
vagy talán elég belevarázsolni az angol nyelvi fájlokat, igy nem kell megtartani a warez képfájlokat, csak egy 30MB-os vmit.
vicc, hogy nem fért rá a DVD-re az a szövegfájl.. -
Nem is lesz benne egyátalán angol?:S -
vicc, de valószínűleg meg kell tartanom a warezt, hogy tudjam angolul játszani -.- -
elég olcsó volt, szal nem csoda..:) engem egyedül a magyar nyelv kötelezővé tétele zavar :| ill. a fordítási bakik -
Vki nem tudja a dobozos Red Orchestra berregelhető steamen?