311803
-
Neoncsoves #1440 vegyél -
ilyen nekem is kell:D -
A4 -
térkép mekkora méretű? a4? a3? -
Jóestét 
-
ME2 CE-re nekem is fáj a fogam, bár elég lenne csak egyszer megnézni az artbookot az is elég lenne. :D -
Hú apám de szép csomag. Gratulálok, leljél benne sok örömet.
Ma ha minden igaz énis gyarapodom egy drágasággal, nem akarom elkiabálni de azonnal tolok be képeket ha összejön. -
nembaj legalább nem rinyálhatnak a pc-s warezra.majd jön egy global BAN megint
-
BioShock 2 már x360-ra van: WRZ. Szomorú.
-
hát igen, 3ezerrel többe kerül majd... cseszhetem a CD galaxist ha náluk már nem lehet rendelni... -
Ha annyi az ára, mint ahogy látom vaterán, akkor kiba' drága. CD Galaxisből rendelve 12k lesz. -
Vaterán hozatja nekem egy srác Angliából -
eladó egy mw2 ha érdekelne vlakait írjon pm-et -
Mass Effect 2 CE-t én is most vettem meg ugye, a Bioshock 2 CE meg elő van jegyezve, még keddig meggondolom, hogy tényleg akarom-e. :D Mondjuk 12k nem pénz érte..., nagyon ütős kiadás lesz. Te hol veszed?
-
Indigo #1426 Uhh, te bankot raboltál vagy nyertél a lottón? :D Vagy csak jó családba kell születni? :D -
én most CE beszerzési körúton vagyok. Eddig ami tuti: Mass Effect 2 CE, Bioshock 2 CE, Alone in the dark CE... majdnem biztos, visszajelzésre várok: Alien vs Predator Hunter edition.
Ezenkívül nem csak PC játékokat gyűjtök különleges kiadásban, hanem filmeket is, msotanság is sikerült pár szép darabot összevadásznom (pl Köd fémdobozos limitált, Resident Evil limitált, Amerikai gengszter fémdobozo limitált és még nagyon sokan mások....) -
Ááááh, én nagyon szeretnék egy Bioshock 2 CE-t de most nincs pénzem:(((( 

-
nna úgy néz ki tudok én is ilyen gyűjtői Alone in the dark-ot szerezni :) -
óóóbazd ilyen kell nekem is!!!
amúgy most utaltam a Bioshock 2 CE árát, már csak emg kell várni hogy köv hét végén megkapjam :DD -
Zóanagyvarázsló #1421 Nem, a CoH Anthologyról volt szó. -
de a gyűjtőit gondolom én -
nagyon ász
-
Még régebben említettem, hogy sikerült hozzájutnom egy alone int the dark limitált változathoz bagóért... Egyben az első gyűjtő játékom 
-
Én meg mindig külföldről rendelek, és mindig kifogástalan a doboz állapota... -
Én nem rendelek külföldről játékot. Számomra fontos, hogy biztosan sértetlen legyen a doboz cseppet sem deformálódott mikor megkapom. Itthon meg ez a pack ennyibe kerül:
Coh
Nekem nagyon megért ennyit... -
Zóanagyvarázsló #1415 Ezt nevezem haszonkulcsnak!
Feléből kijön postkaöltséggel, de 6,5k-nál midnenhol jóval olcsóbb. -
Egy srác árulja hardveraprón 6500 Ftért szerintem még van neki.
Linket privátba küldöm. -
Eztetet hol vetted?
-
ha valahol találsz CE-t akkor légyszives szólj nekem is ;) -
Sziasztok!
Frankó ez a topic énis beszállok egy viszonylag új szerzeményemmel:
Most a Dragon Age-t akarom beszerezni, csak sajnos sehol nem találok már collector's editiont :( -
azért ez dúrva... az eddigi játékoknál kb 20%-80% volt a collectors-sima arány, itt fordul XD -
Igen, szerintem is.
Persze nem véletlen, szerintem is "ott van" a cucc.
Az zavar picit talán hogy a kézikönyv nem magyar, de hátha valaki beszkenneli valamikor. -
Itthon biztos. -
fasza 
szerintem több COllectors példány kelt el, mint sima XXXD -
Na, itt van nekem is, volt egy kis kavar, kétszer kellett visszamennem, de megvan.
#1376 kép, ugyanaz.
-
Neoncsoves #1405 én direkt nem írtam semmit... velem is volt hasonló eset. futár azt mondta, hogy ha még 5 óra után is van (max kiszállítási idő) akkor is ki kell szállítaniuk a csomagokat... -
hehe :DDD
naggyon fasza kézben tartani emg nézegetni :DDD hát majd játszani vele!! :D
képet nem teszek most róla mert már úgyis van :) -
Megmondtam-e vagy meg-e mondtam? -
megjöööött :DDD -
En amikor kibontok egy uj gamet akkor szeretem hogy meg csap a fris gyari muanyag illat.
Na de a ME2CE olyan eros ez a szag, hogy szeloztetek msot mert bassza az orrom.