311803
  • Sheltem
    Az ajándék könyv egyébként jobban passzol a sima kiadás borítójához ;)
  • Sheltem
    Egyébként a dobozt félretéve nem sokban különbözik a sima a collectortól. Szövettérkép paff...DLC ket meg úgyis letöltöd akár collectorod van akárnem. Én nagyon jó árért jutottam hozzá(6k) a collectorhoz, de 12.5 et nem tudom ért e volna nekem.
  • m0na
    Nem bántam meg a szimpla verziót sem :)
  • Indigo
    CD Galaxis-ban még van!

(Én most másra gyűjtök, de nekem amúgy is jó lesz egy sima kiadás, a gyűjtőiben lévő plusz tartalom nem igazán mozgat.)
  • Indigo
    Nagyon szépek, grat! Egy ilyen csomagot én is elfogadnék :)
  • m0na
    lecsúsztam róla :(
  • Sheltem
    Nagyon szép gyűjtemény, de ebben a szép pakkban, pont a dragon age nem gyűjtői? :/
  • m0na
    Sziasztok, nos ez itt az én gyűjteményem:
  • Sheltem
    Nagyon szép csomag, gratulálok leljél benne sok örömet :)
  • Smuge
    Igen , nem volt olcsó de ha szerencséd van jó áron is ki lehet már fogni feltéve ha van. Egyszerűen muszáj volt beszereznem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szép!
    A HL2 CE megvételétől az ára és az internet függősége tántorított el annak idején.
  • Smuge
  • Rage47
    van hozzá magyarítás, tegnap láttam, hogy a radeer magyarul játszik vele
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, normál kiadás - minimális extrákkal.
    A "túlélő" csomagot nem láttam az üzletben. Bizonyosan horror ára volt.

• Dj Tommy
    Gondolom a Clear Sky normál kiadású volt?
    Amúgy nekem, az egyik ott dolgozó faszi azt mondta(még december végén), hogy már többet nem forgalmazzák, ahhoz képest mégis lett
  • w77d
    kár.... akkor amrad valamelyik honosító csapat :)
  • IMYke2.0.0.0
    CDG-n nem jelzik. Valószínűleg, nem lesz honosított verzió - hiszen, ha lenne, akkor kiírták volna.
  • w77d
    a Stalker: Call of Pripyat-ból nem lesz magyar feliratos verzió?? ha lesz, akkor várok annak a megjelenéséig...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem hiszem, hogy totál első kiadás lenne - ahhoz túl puritán a belső tartalma [fekete-fehér kézikönyvecske]... :(
    De nem Gyémánt- és más egyéb sorozat tagja sem.
  • Orias
    Tegnap még volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Fogalmam sincs - amikor megvettem, akkor volt és 1.990 Ft volt az ára. Rajta van egy Assassin's Creed II vignetta és a fekete-fehér (brühhhühüh) kézikönyvecske hátulján a kivágható kupon, amit 2010.12.31-ig be lehet váltani (személyesen) a 2. részre.
  • Indigo
    Kérdésem tárgytalan, mert közben kiderült, hogy megint felületesen olvastam... :D
  • Indigo
    Assassin's Creed első kiadás?

Egyébként nem tudom, lehet csak én vagyok ennyire igénytelen, de a héten lehet veszek egy Damnation-t :) A sok negatív kritika és fika ellenére kipróbáltam, és nekem bejött. Kicsit béna meg minden, de nagyon hangulatos és szórakoztató! 2k-t már megér (mondjuk annál többet tényleg nem)
  • ffxi
    Assasin's Creed-ből van még a pécsi MM-ben? :S
  • w77d
    nna nekem si megjött az Alone In The Dark limitáltam... jó nagy komplett csomag :D a figura is marha szép..
  • balee4
    Rosszul mondtam 10ezer volt + szállítási költség.
  • robotnyk
    nem, de szerintem egy kisebb háború alakult ki ME2vel kapcsolatban a galaxis meg az 576 között. alap előbb volt az 576nál, CE meg a galaxisnál, és ezért vitték le a CE árát ennyire ott.
  • IMYke2.0.0.0
    576.hu-nál olcsóbb a játék? Megnézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, ezért pofátlanul magas a ~13 ezer pénz. _:(
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap - mindhárom játékot tegnap délelőtt vettem a Pécsi Árkádban.

• robotnyk
    ja, de ha nézed, akkor csak a galaxisnál engedtek ennyit, valszeg az 576 hasonló akciója miatt a CEből :)
  • balee4
    Igen a Mass Effect 2 CE csak 9ezer + szállítási díj volt.
  • w77d
    én még 9ezer valamennyiért vettem :)
  • Dj Tommy
    Mikor vetted a Pécsi MM-ben a Stalker-t?
  • IMYke2.0.0.0
    Áhhhh, én vagyok hülye, bocs!
    A Mass Effect 2 CE-ről beszélek - hiszen az kerül 12.990-be MM-ben, Pécs - és közben a Dragon Age-es hozzászólásodra válaszoltam.
    Ne haragudj!
  • robotnyk
    na várj, most akkor a mass effect 2ről, vagy a dragon ageről beszélsz?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, az oldalukon más van:

• balee4
    CD Galaxisből rendelve házhozszállítással is 12.500 Ft volt. (Vagy 13.500? nem tudom már :D)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért, helyette, megvettem a következő, első kiadású játékokat (azaz semmilyen sorozat):
    - Tomb Raider: Underworld 1.990 Ft (benne Art Book, Bonus DVD, magyar kézikönyv)
    - Assassin's Creed: Director's Edition 1.990 Ft
    - STALKER: Clear Sky 1.990 Ft (kézikönyv, vignetták, guide)

• IMYke2.0.0.0
    Pécsi MediaMarkt-ban pofátlanul 12.990 Ft-ért árulják a CE változatot.