311803
-
nem gyűjtői hanem limited :) nem ugyan az a 2 :) -
Assassin's Creed 2-t, jövő héten jön. -
Jut eszembe, ma láttam 6900-ért Mass Effect 2-t az egyik helyi boltban. -
mondjuk Mass Effect 2 szintet, az is ugyanannyi de az fullos :) -
hát ugyanannyi mint a sima:D mit vártál? -
nna végre emgjött a Bad COmpany 2 limited... ilyen sivár gyüjtői kiadást még nem láttam :( bele van baszva egy lapon a bónuszkód azt csá... -
Hát nem jártam szerencsével 4e-ért van nálunk a MM-ban :( Marad a Galaxis csak hát így ugye +950 a szállítás díja. :( -
Na akkor remélem nálunk is lesz. Holnap el is nézek szerintem. -
NHLFAN #1512 úgy rémlik hogy 1090-ért láttam Pesten az Árkád MM-ben -
Nem, annyiért pont jó lenne. Van a MM-ban? -
Hellsing47 #1510 1790-nél is olcsóbban? :| -
marhajó vidékre csak holnap jön... külföldről előbb megjött volna komolyan mondom
-
Valaki nem járt mostanában a Media Marktban, nincs váletlenül Rainbow six Vegas 2 olcsóér? -

-
holnap mehetek is a limited editionomért :) -
Változás állt be:
-
pedig poén és mégis igaz lesz... hogy lehet ilyen malört csinálni, hogy a le nem jön a boltba ? én is azt redneltem...
-
lehet hogy tényleg a sima, mert sokan nem tudnak várni több napot a LE-re:D -
Red Orchestra-t vettem meg Tescoban 2k-ért. -
a sima
-
Neoncsoves #1500 Limited :) -
Szerintetek, melyik fog előbb elfogyni? 

-
Na szóval képek az AvP-ről:
Semmi csicsa, de pofás kiadás, a játék 2 DVD-n, plusz kézikönyv.
-
igen -
Melyik CE-t veszed? Black Edition? -
Naa az nekem is be van rendelve CE-ben.. jól fog mutatni az első CE mellett :DD -
Nekem most az Assassin's Creed 2 lesz a következő (vééégre:D). Az nekem nem sima edition lesz, úgyhogy majd jövök mutogatni:P -
Legfrissebb vétel nálam az AvP sima edition. :D Majd holnap azért rakok be róla képet. Következő vétel pedig az Asssassin's Creed 2 és a Dragon Age Awakening lesz. -
nna ha beérkezik a Bioshock 2 CE és két cím amiket még várok akkor csinálok egy fotót az elmúlt pár hét terméséről, összefossátok amgatok XD (Mass Effect 2 Ce, Alone in the dark CE, Bioshock 2 CE, AVP Predator edition, Stalker Call of Prypiat és még a többiek :) ) -
Indigo #1491 Mérget azért ne vegyél rá :) -
Hellsing47 #1490 értem, köszi :)
akkor ezek szerint a világoskék exclusive borítós játékok igaziból nem is 'exclusive' kiadásúak :) -
Indigo #1489 Jaja :D
Én is meglepődtem, hogy nem "exclusive"-os borítóval érkeztek, mert a CDG oldalán mindegyik Ubi-s cím úgy szerepelt :) Ezt hívják kellemes meglepetésnek. Bár így is "zsebpénzbarát" kiadás, mert pl kézikönyv az nincs mellékelve. De ez legyen a legnagyobb baj :) -
Hellsing47 #1488 ubisoft csomag :D
double agent honnan? cdgalaxisból? (csak mert ott csak exclusive kiadásban láttam) -
Indigo #1487 Megint bevásároltam, reggel jött a csomag :)
Mondjuk a Morrowind már megvan 4 CD-s kiadásban, meg a Hidden and Dangerous is (bár abban a pakkban nincs benne az első rész deluxe kiadása), de mivel ezek számomra "örök" játékok, így lesz belőle tartalékba egy.
-
Indigo #1486 Tényleg jó vétel! Nekem már megvan belőle a Supcom + kieg és a Stalker. CoH-ból meg az Anthology-t akarom megvenni. A többi tulajdonképpen nem érdekel. De ilyen szuper pakkot ilyen potom pénzért még nemigen láttam
-
Ezzel szemezek (10 ezer magyar valuta):
Mondjuk, a Supreme Commander-ek már megvannak, a GOLD változattal...
-
loco roco mekkora egy beteg játék:D:F -
Én meg a starcraft2 / diablo3at. -
Én meg a Quake 5-öt :)
-
én majd a HL3-at veszem meg CEben:)