311803
-
Tök mind1 sztem, értitek. :D -
Neoncsoves #1559 
-
miért így írjátok mostanában, hogy "berendeltem"? az meg-rendeltem, nem? -
Na berendeltem az Assassin's Creed 2-t, Mercenaries 2-t, elvileg szerdán jön.
-
Nagyon szíp, gratulálok, ezek közül nekem csak a Mass Effect 2 CE és az AvP van meg. -
Nem rossz -
nna miva? XXXXD -
-
így most ezek vannak itthon behányva a sarokba XD
-
nna akkor az elmúlt másfél hét eddigi megérkezései (még pár dolgot várok). A képek picit szarok mert telóval készültek oszt nem bajlódtam lencsetisztítással meg ilyenekkel XD
-
vááárjáá -
screenshot, or never happened! :p -
nnna megjött a Bioshock 2 Ce... gyerekek van súlya a csomagnak. Benne bakelitlemez, 200oldlas színes keménykötésű minőségi artbook, zenei CD, 3 db plakát. A nagy tok belselye plüssözött... Én még ilyen igényes és gyönyörű CE-vel sosem találkoztam.... -
Így van. És nekem ezzel semmi bajom. -
Na látod... más ugyanígy érez egy CE játéknál, amihez adnak egy figurát, vagy bármilyen más gyűjthető dolognál... -
pontosan.. ilyen speckó kiadásoknál a birtoklás ténye a legjobb :) -
Én közel 20.000 pénzért megvettem az Alien Quadrology-t annak idején, úgy 10 éve. Hát, megvallom férfiasan, amikor kezembe foghattam, és tudtam, hogy tőlem már soha senki sem veheti el, akár egy meztelen nő is állhatott volna mellettem, nem érdekelt volna!
A legbecsesebb DVD-im között tartom számon azt a díszcsomagot!
-
és mi8ért gyűjtenek az emberek 1:18-as modellautókat? azokat sem gyerekek veszik, emrt 20-40ezer ft egy szép példány... én emgvettem a Bioshock 1 Ce-t anno és kiraktam a bábut a polcra.. olyan jól eső érzés hoghy ez is emgvan... -
nem tudjátok-e hogy a Machinarium kapható lesz-e Magyarországon? -
Akkor nézz meg egy "The Big Bang Therory" részt, vagy Youtube-on Star Trek-, Star Wars- és más egyéb rajongói videókat!
-
gyűjtői cuccnak nagyon jó. valaki lepkét gyűjt, valaki bélyeget, valaki autómodelleket. az ilyeneket is jó gyűjteni. -
ha egy 11 éves gyerek örül egy rákos figurának azt meg lehet érteni, de ha egy 14-18 közötti, vagy idősebb fiatalember vesz ilyet és örül neki nah azt LEHETETLEN megérteni/felfogni hogy mit tud kezdeni egy figurával/bábúval....... 
-
Úgy érted Ezio figura:D Eizo monitorokat gyárt:D
De ja, a White Edition-t megérte megrendelni külföldről, kapod hozzá a figurát, meg még egy bónusz pályát is. -
NHLFAN #1537 Én Agliából rendeltem,800 ft-tal több mint itthon-szállítással együtt!-és van hozzá egy EIZO figura is... -
Ja, csak a netkapcsolatod legyen folyamatos... 
Ezért kizárt, hogy megvegyem. Pedig az első rész Director változata eredetiben megvan.
-
jó is, magába a játékba több tartalmat pakoltak, mint az első részbe. -
Nekem bejön, végülis egész olcsó új játékhoz képest. Jövő héten én is megveszem. -
Drágább, mint a CDGalaxisban. Emlékeim szerint. Jövő héten utazom Pécsre, remélem, kiderül, hogy nincs igazam...
-
Valaki esetleg tudja, hogy a Media Marktban mennyiért van a FEAR 2
-
nekem is, de azért egy kicsit zavarhat, nem? :p -
szerintem ez nem az ubisoft, hanem a magyar forgalmazó hibája, nincs magyarországi képviseletük, mint az EAnek mondjuk. -
Jah.Ubisoft elég igénytelen a kiadásaira.Papírtokostul,rossz minőségű dobozzal együtt. -
Bőven megteszi nekem 
-
AC2, alap. an-tec színvonal, már csak az ubisoft exclusive logo hiányzik a borítóról, amúgy minden igénytelenség megvan benne. :\ -
de kértek, csak a két nagy bolt lenyelte a különbözetet. az ME2 persze sokkal igényesebb volt CEben, ez igaz, nekem is az van. de a limited edition nem CE. csak egy kis plusz azoknak akik megjelenéskor veszik meg, az extrákból ítélve azért, hogy legyenek elegen a multi szervereken. -
igazság szerint nem a tartalmon lepődtem emg, hanem a kivitelezésen. Egy átlagos DVD tok-ról van szó, amelybe úgy vágták bele (néhol pontatlanul) a borítót.... valami exluzívabb cuccot megerszthettek volna és kérhették volna 2ezer ft-al drágábban...
de mondom a Mass Effect 2 készítői nem kértek plusz pénzt érte mégis normális kivitelben tudták kiadni.... -
de az is, aki azt hiszi, hogy kap egy csomó plusz dolgot, hiszen a készítők már hónapokkal ezelőtt leszögezték, hogy mi lesz a limitedben -
mert böszme volt, aki a magyar borítót fordította... -
a tokon nagy betűvel áll: Gyüjtői kiadás XD -
Hellsing47 #1521 a gond csak az vele hogy kézikönyv az nem jár hozzá, pedig szerintem kéne ha már nem ubi exclusive, hanem rendes kiadásról van szó(oldalon a borítón még írja is hogy jár hozzá magyar nyelvű kézikönyv)