311803
  • IMYke2.0.0.0
    AC2-vel tudsz játszani? Szerverek?
  • IMYke2.0.0.0
    Pécsett vettem, igen.
    Írom az áraikat [a 12 MP-s képet nem akartam linkelni]:
    * Lost Planet: Extreme Condition: 1990 Ft
    * FEAR GOLD Edition: 990 Ft
    * World in Conflict: 990 Ft
    * Damnation: 1990 Ft.
  • balee4
    Megjött az Assassin's Creed 2, Mercenaries 2.
  • ProEvoFan
    ezt a pécsi MMben vetted? ha igen holnap elnézek arra:D
    mennyibe kerültek? nem tudom felnagyítani a képet:S
  • w77d
    szerintem nem vészes...
  • Bence94
    mondjuk a a gyk dizájn szerintem undorító...
  • w77d
    a GYK sorozat sok normál kiadású játéknál igényesebb. A mellékelt leírásokat és az anyagminőséget illetően is.
  • Indigo

Amúgy nagy genyó a CD Projekt is, mert úgy állítja be a GyK sorozatát, mintha valami nagyon exkluzív sorozat lenne, pedig csak ugyanolyan "zsebpénzbarát" sorozat, mint pl az EA classic. Igaz, legalább tényleg igényes a kivitelezés.
  • IMYke2.0.0.0
    Teljes mértékben a szívemből szóltál... az utolsó mondatod pedig aztán végképp ütött, mert én is így, és ezért szoktam vásárolni :)
  • Indigo
    Akkor holnapután MM-ba is be kell néznem ^^ Damnation-t amúgy is terveztem megvenni, mert nekem nagyon tetszett (annak ellenére, hogy mindenhol szét van fikázva). Legalább nem foglal tovább helyet a próbaverzió :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    Nagy genyó a MM... minden Gyémánt Kiadvány 4 ezer Ft-tal drágább, mint a CDGalaxisban!
    A FEAR 2 miatt mentem az üzletbe - de nélküle jöttem ki, mert 5.190 Ft-ért tehettem volna táskába...
    Hát bekaphatják.
  • Indigo
    Damnation is 990 volt?
  • IMYke2.0.0.0
    Valamikor megkomponálom a teljes gyűjteményem is, de sokáig tartana :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bírtam magammal, és költöttem... és most megvettem a normálisabb kiadásban is a FEAR Gold-ot is :)

Munkahelyemen készült a fénykép 12 MP-ből nyomorítva.
  • fery02
    Végülis nincs nagy különbség, csak alapjában változik meg a játék hangulata ettől a cenzúrázástól. :)
  • Bence94
    szerintem meg illúzió romboló... eladó ha kell valakinek 1. kiadás! jó lenne egy platinumot rendelni valahonnan.csak magyarítás akkor meg nem lesz a kieghez... cdprojekt pedig szarik rá írtam is nekik de azt válaszolták, hogy szerintük ez nem vágott és van rendesen benne gore...fasznak kell egy cenzúrázott verziót kiadni béna fordítással.az a baj ezzel a céggel, hogy nem mindig igényes a fordítás rád is kényszerítik angolt nem mindig hagyják benne és patchet se lehet valamikor rakni mert teljesen más való...
  • Daell Drow
    Nos azt kel mondjam ez is cd projektes verszegeny valtozat.
    Csak nekem kozben megvan masoltan is a pak es azt vittem vegig eloszor es onnan remlet a szakados testreszek. Amugy nagykulonbseg nincs a 2 kozott (most probaltam ki) tenyleg csak a szakado testreszek vannak, de az se mindig. A ver az alig eszrevehetoen kevesebb.
  • Shep
    Köszi, akkor jó lesz így is. 400Ft is számít, az már 1/5-öt jóárasított játék ára :)
  • w77d
    nem kérnek személyit elég ha a nevet mondod be...
  • Indigo
    E-mailben fognak értesíteni, ha megérkezik az átvevőhelyre. Hogy bárki átveheti-e? Passz. Gondolom kérnek egy személyi igazolványt meg egy aláírást.
    Én is épp ma rendeltem először Pick Pack Pontba. Várhatóan legkorábban csütörtök délben érkezik meg (bár csak pénteken tudom átvenni, de 5 napig ott tartják).
  • robotnyk
    mivel fizetni kell érte, gondolom ott is átveheti bárki, a másikat passzolom
  • Shep
    Ha galaxisból rendelek és ilyen pickpack pontban való átvételt választok. Akkor ott csak én vehetem át a cuccot, vagy más is eljárhat helyettem? Felhívnak mikor megérkezik a cucc?
  • fery02
    Ha nem látsz rajta semmi cdgalaxis-ra utaló szöveget, akkor légyszi szólj, mert lehet beruházok egy ilyenre én is. :)
  • Daell Drow
    ep keznel volt a fotogep

az hogy ez mien verzio fogalmam sincs.
  • Dj Tommy
    Tudnál a dobozáról képet felrakni?
  • Daell Drow
    hat nemtudom, en mikor toltam akkor volt boven ver meg leszakado test resz. Nekem elso kiadasos gold verzio van, még 5e vetem jopareve.
  • w77d
    a vér meg a leszakadó testrészek. az itthon kaphatóban az nincs
  • Daell Drow
    Mi a kulonbsega sima es a cenzurazot fear1 kozott?
  • IMYke2.0.0.0
    Ó. Ez nem jutott eszembe, de van benne valami.
  • Dj Tommy
    Akkor azért volt drágább
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem tűnt annak :)
  • Dj Tommy
    És az is cenzúrázott verzió?
  • IMYke2.0.0.0
    Az eredeti kiadásút nem találtam, amikor megvettem... Én tejeltem nekik az 1.990 Ft-al :)
  • Dj Tommy
    Az a szégyen szerintem, hogy elkezdni nekem a faszi, hogy többet már nem lesz a Stalker az mm-ben, és most meg van, szívesebben vettem volna meg az eredeti csomagolású Stalker Clear Skyt, mint a Gy.K.-t(A Gy.K.-t a cdgalaxistól rendeltem)

Ja meg egy másik érdekes árazás.
    Ugye van az eredeti FEAR Gold edition és a Top Selleres kiadású, az eredeti kiadású 990Ft a TS-es 1990ft
  • Rage47
    fear2-t nehogy vegyél, nem éri meg a pénzt
    én vettem karácsonyra, mert gamestar ajándék volt, de nagyon gyenge egy gém
    amúgy szivesen odaadnám, csak sajna hozzáadtam a steam accomhoz
  • IMYke2.0.0.0
    FEAR2-t akkor én sem veszek szerdán...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, az eredeti csomagolásosra én is lecsaptam már a múlt hónapban :)))
    A "Gyémánt Kiadás"-sorozat eléggé fura lett mostanság :(
  • Dj Tommy
    Ma voltam MM-ben Pécsen, Fear 2 Gyémánt kiadás 5190 ft

A Stalker Clear Sky eredeti csomagolás 1990Ft, a gyémánt kiadásban meg 4990Ft
  • w77d
    ejj ott már be akartam vásárolni csak az a baj hogy durvák az árak...
  • NHLFAN
    egyszer gyere el a Holdfény Játékboltba és meglátod ki mindenki tud örülni ilyen és még ilyenebb figuráknak...