311803
-
AC2-vel tudsz játszani? Szerverek?
-
Pécsett vettem, igen.
Írom az áraikat [a 12 MP-s képet nem akartam linkelni]:
* Lost Planet: Extreme Condition: 1990 Ft
* FEAR GOLD Edition: 990 Ft
* World in Conflict: 990 Ft
* Damnation: 1990 Ft.
-
Megjött az Assassin's Creed 2, Mercenaries 2. -
ProEvoFan #1597 ezt a pécsi MMben vetted? ha igen holnap elnézek arra:D
mennyibe kerültek? nem tudom felnagyítani a képet:S -
szerintem nem vészes... -
mondjuk a a gyk dizájn szerintem undorító... -
a GYK sorozat sok normál kiadású játéknál igényesebb. A mellékelt leírásokat és az anyagminőséget illetően is. -
Indigo #1593 
Amúgy nagy genyó a CD Projekt is, mert úgy állítja be a GyK sorozatát, mintha valami nagyon exkluzív sorozat lenne, pedig csak ugyanolyan "zsebpénzbarát" sorozat, mint pl az EA classic. Igaz, legalább tényleg igényes a kivitelezés. -
Teljes mértékben a szívemből szóltál... az utolsó mondatod pedig aztán végképp ütött, mert én is így, és ezért szoktam vásárolni :)
-
Indigo #1591 Akkor holnapután MM-ba is be kell néznem ^^ Damnation-t amúgy is terveztem megvenni, mert nekem nagyon tetszett (annak ellenére, hogy mindenhol szét van fikázva). Legalább nem foglal tovább helyet a próbaverzió :)
-
Bizony.
Nagy genyó a MM... minden Gyémánt Kiadvány 4 ezer Ft-tal drágább, mint a CDGalaxisban!
A FEAR 2 miatt mentem az üzletbe - de nélküle jöttem ki, mert 5.190 Ft-ért tehettem volna táskába...
Hát bekaphatják.
-
Indigo #1589 Damnation is 990 volt? -
Valamikor megkomponálom a teljes gyűjteményem is, de sokáig tartana :)
-
Nem bírtam magammal, és költöttem... és most megvettem a normálisabb kiadásban is a FEAR Gold-ot is :)
Munkahelyemen készült a fénykép 12 MP-ből nyomorítva.
-
Végülis nincs nagy különbség, csak alapjában változik meg a játék hangulata ettől a cenzúrázástól. :) -
szerintem meg illúzió romboló... eladó ha kell valakinek 1. kiadás! jó lenne egy platinumot rendelni valahonnan.csak magyarítás akkor meg nem lesz a kieghez... cdprojekt pedig szarik rá írtam is nekik de azt válaszolták, hogy szerintük ez nem vágott és van rendesen benne gore...fasznak kell egy cenzúrázott verziót kiadni béna fordítással.az a baj ezzel a céggel, hogy nem mindig igényes a fordítás rád is kényszerítik angolt nem mindig hagyják benne és patchet se lehet valamikor rakni mert teljesen más való... -
Nos azt kel mondjam ez is cd projektes verszegeny valtozat.
Csak nekem kozben megvan masoltan is a pak es azt vittem vegig eloszor es onnan remlet a szakados testreszek. Amugy nagykulonbseg nincs a 2 kozott (most probaltam ki) tenyleg csak a szakado testreszek vannak, de az se mindig. A ver az alig eszrevehetoen kevesebb. -
Köszi, akkor jó lesz így is. 400Ft is számít, az már 1/5-öt jóárasított játék ára :) -
nem kérnek személyit elég ha a nevet mondod be... -
Indigo #1581 E-mailben fognak értesíteni, ha megérkezik az átvevőhelyre. Hogy bárki átveheti-e? Passz. Gondolom kérnek egy személyi igazolványt meg egy aláírást.
Én is épp ma rendeltem először Pick Pack Pontba. Várhatóan legkorábban csütörtök délben érkezik meg (bár csak pénteken tudom átvenni, de 5 napig ott tartják). -
mivel fizetni kell érte, gondolom ott is átveheti bárki, a másikat passzolom -
Ha galaxisból rendelek és ilyen pickpack pontban való átvételt választok. Akkor ott csak én vehetem át a cuccot, vagy más is eljárhat helyettem? Felhívnak mikor megérkezik a cucc? -
Ha nem látsz rajta semmi cdgalaxis-ra utaló szöveget, akkor légyszi szólj, mert lehet beruházok egy ilyenre én is. :) -
ep keznel volt a fotogep
az hogy ez mien verzio fogalmam sincs. -
Tudnál a dobozáról képet felrakni? -
hat nemtudom, en mikor toltam akkor volt boven ver meg leszakado test resz. Nekem elso kiadasos gold verzio van, még 5e vetem jopareve. -
a vér meg a leszakadó testrészek. az itthon kaphatóban az nincs -
Mi a kulonbsega sima es a cenzurazot fear1 kozott?
-
Ó. Ez nem jutott eszembe, de van benne valami.
-
Akkor azért volt drágább
-
Nekem nem tűnt annak :)
-
És az is cenzúrázott verzió? -
Az eredeti kiadásút nem találtam, amikor megvettem... Én tejeltem nekik az 1.990 Ft-al :)
-
Az a szégyen szerintem, hogy elkezdni nekem a faszi, hogy többet már nem lesz a Stalker az mm-ben, és most meg van, szívesebben vettem volna meg az eredeti csomagolású Stalker Clear Skyt, mint a Gy.K.-t(A Gy.K.-t a cdgalaxistól rendeltem)
Ja meg egy másik érdekes árazás.
Ugye van az eredeti FEAR Gold edition és a Top Selleres kiadású, az eredeti kiadású 990Ft a TS-es 1990ft
-
fear2-t nehogy vegyél, nem éri meg a pénzt
én vettem karácsonyra, mert gamestar ajándék volt, de nagyon gyenge egy gém
amúgy szivesen odaadnám, csak sajna hozzáadtam a steam accomhoz -
FEAR2-t akkor én sem veszek szerdán... 
-
Igen, az eredeti csomagolásosra én is lecsaptam már a múlt hónapban :)))
A "Gyémánt Kiadás"-sorozat eléggé fura lett mostanság :(
-
Ma voltam MM-ben Pécsen, Fear 2 Gyémánt kiadás 5190 ft 
A Stalker Clear Sky eredeti csomagolás 1990Ft, a gyémánt kiadásban meg 4990Ft
-
ejj ott már be akartam vásárolni csak az a baj hogy durvák az árak... -
NHLFAN #1561 egyszer gyere el a Holdfény Játékboltba és meglátod ki mindenki tud örülni ilyen és még ilyenebb figuráknak...