311803
-
Indigo #1641 De a tartalom legalább minőségi ;) -
Ma voltam a zalaegerszegi MM-ben, hatha van itt is lost planet, dmc4, es hasonlok olcson.
De sajna csak gyemant volt 5 ezer pengoert, igy ott hagytam.
Helyette vettem ghost recon advanced warfighter 1-t 1990ert. Most mar en is tudom milyen a ubisoft igenytelenseg.
-
WRZ-ben megszereztem. Tetszik. Mérséklődik az ára, és boltolok is érte :)
-
tudom ezért szóltam :) ha kérded:single is jó igaz nem a legjobb de a rombolás, grafika, hangok kárpótolnak érte... -
Ez tetszik. Mert nekem: "there's no internet at home"...
-
Amúgy az eddigi legjobb védelem van a játékon amit eddig láttam.választhatsz, hogy aktiválod neten és nem kell dvd vagy csak dvd-t raksz be és így nem kell net hozzá :) -
Na megjött a Rainbow Six Vegas 2-m végre ez is megvan :) -
Indigo #1634 Brutális :) -
Indigo #1633 Vettem ma egy Spore Galactic Edition-t :) Nagyon szép kiadás, és ugyanannyiba került csak, mint a "sima" változat (4k). Még ma este fel lesz telepítve ^^
Damnation viszont csak 3990-ért volt, azt meg kicsit sokallottam érte :( -
Neoncsoves #1632 ugh az kicsit drágaságos :D -
77 euró play.com-on. -
ember ez szép!!! kár, hogy én lecsúsztam róla :S -
Neoncsoves #1629 na hallod... bekaphatod 
szép kis doboz. mennyibe került? -
Végrevégrevégreeee!!!!!!!
-
Rohadt fórum!
Mióta frissült a Firefox mindig "az üzenet üres" hibaüzenet dobál...
Na, még egyszer, utoljára:
A hétvégén készítek akkor egy összehasonlító képsorozatot ezekből:
- WRZ CloneDVD
- TS GOLD
- "barna" GOLD.
Németországban van gore cenzúra. Nálunk nincs. Így talán kiderülhet, tényleg így van-e.
-
Az #1587 es kép alapjan ugyan az van mint nekem az #1577-ben.
Szerintem ez is cenzurazott. -
Most hétvégén kibontom, és leellenőrzőm őket. :)
-
Gondolom mindkettő cenzúrázott verzió.
Ha az egyik netán nem, érdekelne melyik verzió az. :) -
A sima Battlefield BC2 árát levitték 2.000-el. [7990 Ft]
-
Nekem már 2 változatban van meg a FEAR Gold :)))
FEAR 2 itt Pécsett bazi drága. Pick Pack-ba megrendelem valamikor, és felugrok érte Pécsre, amikor amúgy is mennem kell.
-
-
Ez két nagyon ratyi játék, de muszáj volt megvenni a sok jó stuff közepette, mer már nagyon kényeztetve voltam grafika terén.
-
Jövő hét utáni hétre tervben van véve egy Dragon Age Awakening és egy Spore Galactic Edition, ha addig nem fogy el. Illetve tesóm valszeg vesz egy BC2-t. -
:) -
één enm is akarok kezdeni vele, nekem is van eredeti gyüjtőim :) -
igen olyat tett be, és sajna nekem benn van az előzményekben mer a chrome nem hozta elő,és kimásoltam a linket... de ne aggódj nem lehet kezdeni semmit a mer, ha egyszer be regisztráltad akkor már nem lehet még 1 user.... -
és milyen képet raktál be?? befigyelt a serial? XD -
ő lenne az...
-
ProEvoFan #1613 köszi, délután megvettem a FEAR Goldot 1Kért, eredeti csomagolásban (nem TS verzió)
Lost Planet: Extreme Condition kár h nem 1K:) de majd jövő hónapban megeveszem, bár a FEAR 2 van tervben -
Battlefiled BC 2 -
hehe XD -
Én nem láttam, melyik játékról volt szó? :)
-
hogy én mekkora hülye vagyok... Mindegy nagy baj nincs. A KÓDOT NEM TUDOD HASZNÁLNI MERT MÁR BEREGIZTEM!!! valaki törölje pls. -
Hát igen, én is Saturn-ban vettem azt karácsony előtt kemény 1200 forintért eredeti dobozban. -
DMC4-re én is vadásznék - de pécsi MM-beli 5.190 Ft-ért inkább nem kell :)
CDGalaxis-ból kéne rendelni, majd egyszer :_) -
én még karácsonykor starunban vettem "csapj le rá" akcióban össze voltak dobálva játékok és akkor akadtam rá hossza keresgélés után a lost planet-re dmc 4-re és prey-re 1.kiadásban 1200 ft-ért :) -
Tegnap semmi gond nem volt vele, fél perc alatt már a játékban vagyok. -
Ez már nem hangzik olyan rosszul, mint pár napja...
-
már nem vészes, előző másfél nap vagy ment rögtön, vagy 1-2 percet kellett várni max. -
Basszus!
A World in Conflict Patchek:
- World in Conflict Patch v1.000 - v1.010 (English): 971,8 MB
- World in Conflict Patch v1.010 - v1.011 (English): 400,33 MB