311803
  • Csokis
    Rendelne nekem valaki a zavvi.com-ról egy játékot?
  • Zóanagyvarázsló
    Már hosszú évek óta van minden banknál olcsó vagy ingyenes netkártya, de elvileg már az sem kell, mivel mostanában bárki próbálta, arról számolta be, hogy már a Visa Electront is elfogadják, ha másként nem, Visaként. A többi kártyát pedig pláne. Meg kell próbálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem is ez tart csak vissza. :(
  • Hugh Hefner
    nincs az az isten, hogy én megvegyek bármilyen játékot, amihez folyamatos internet kapcsolat kell, de amúgy singleplayer

rohadjanakmeg
  • Atkamon
    Nincs még hozzá jól működő crack:)
  • Hugh Hefner
    "A permanent internet connection is required to play the game"

jó hogy nem írják rá, hogy a cracket a szokásos helyről szedd le hozzá
  • Indigo
    Ismerem az oldalt, szoktam is nézegetni, de még mindig nincs dombornyomott kártyám :(
  • grebber
    Nem digitális külföldről mindegyik dobozos!

Game.co.uk

Thief: The Complete Collection £5.99

2.35 font a kiszállítás ha több játékot rendelsz innen akkor nem emelkedik ugyanúgy 2.35font lesz!
  • Indigo
    Digitális? Thief engem is érdekelne, de csak dobozosan.
  • grebber
    Most ezen a "3" játékon gondolkozok:

-Oblivion GOTY
    -Thief: The Complete Collection
    -Alone in The Dark 5

Ez így 8035Ft lenne!
  • Indigo
    A Max Payne Antológiát én is kiszemeltem, és úgy néz ki, a Commandos gyűjteményem is teljes lesz hamarosan ^^

Amúgy nem tudok róla semmit. Gyanítom, hogy CD tokban hozták forgalomba, de erősítsen vagy cáfoljon meg valaki, mert ez engem is érdekelne.
  • Hellsing47
    cdg-n erről az új gamemania sorozatról tud valaki akármit is?
    tehát hogy mennyire igényes, stb? mert már eleve a borító is kisebb, kb ps3 méretű, de legalább normálisan néz ki :)
    és hát 2500-ért a may payne 1-2 eléggé jó vételnek tűnik
  • IMYke2.0.0.0
    Kedves vagy
    Csak azért vettem meg, mert olcsónak ítéltem meg, és mert kíváncsi vagyok rá - WRZ-ben nem szereztem meg.
    Bár nem vagyok elvetemült gyűjtő, azt gondolom, ennyi még belefér.
  • JackSparrow88
    Még az #1587-es hozzászólásra reagálva te télleg nem vagy normális. És ez igaznak is bizonyul abban az esetben ha valóban a Damnation-t láttam neked eredetiben. Én bár kinyomtam de természetesen nem eredetiben, ki sem írtam, nem pocsékoltam rá 2 lemezt.(annyira nem volt jó, egynek épp elment) Erre te megveszed, pénzt adsz érte.(te tudod)Biztos csak bennem van a hiba, sorry...
  • fery02
    Ha szerencséd van, találhatsz még néhol "Legjobb választás" csomagot ~2000 Ft-ért, ami annyiban különbözik a normális kiadáú verziótól, hogy kapsz hozzá bónuszként Megapack-ot is, ami tartalmaz sok új kocsit. :)

Csak arra figyelj, hogy új CD kulcsokat kell majd kérned e-mailben a forgalmazótól...legalábbis az én időmben kellett mindenkinek a "Legjobb választás"-os verzióhoz.
  • pxxl
    sztem bármelyik pc játék boltban találsz, vagy teszkó, ósön és társai.
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Nincs valakinek véletlenül Eladó "Test Drive Unlimited"PC-re?Ha van,PM-be várom.
  • fery02
    Az akkor gondolom Steam-es, bár az még úgy is szép. :)
  • Atkamon
    Élnek rokonok Írországban, ahova szállít, az ő címükre kértem, ők meg elküldték nekem.
  • ProEvoFan
    ok:)
    ma megvettem a Dirt2-t vgahoz járó kód formájában 3Kért:) szerintem nagy üzlet volt:)
  • NHLFAN
    ezt,hogy rendelted meg?én úgy láttam,hogy ide nem szállít a play.com....
    Köszi
  • balee4
    Pénteken megjött a DA Awakening.

8k, hát igen, nem volt olcsó, de muszáj, hogy az alapjáték mellett ez is meglegyen. Bioware játékoknál meg nem ismerek warezt.

Amúgy átlagos kiadás, semmi extra: (+van egy elõrendelõi kód egy íjhoz)
    De jól mutat a Collector's Edition mellett.

• IMYke2.0.0.0
    Pécs közeli vagyok, ám az olcsósítással kapcsolatban igen, a CDGalaxis-ra gondoltam:

• ProEvoFan
    a CDGalaxisban igen, és még hol láttad? (mert ezt nem írtad le pontosan, talán a pécsi MMben?)
  • balee4
    Megrendeltem a Dragon Age kieget, bár pofátlanul drága.
  • ffxi
    Nice! Főleg a final 8 PC :O
  • Carlos
    YaY... Nekem is megvannak a Guild Wars-ok CE-ben. Mondjuk nekem mind. :)
  • IMYke2.0.0.0
  • darkling
    Drágaságaim:
    PC
    PC+PS2
    CE-k
  • Carlos
    Én megjelenéskor vettem. :)
    Azóta sem bántam meg!
  • nonicks
    de 100%-ra kivinni egy játék nem 1-2 nap...(teljesen mind1 milyen játékról van szó)hogy tudsz akkor ennyi játékot végigvinni?(RTS-t még csak a sima egyjátékos módban is 72óráná több játék idő egyhuzamban)
  • chris0000
    Hi!
    Én nemrég vettem a Cryostasis játékot 2Kért,de a physx patchet nem tudom felrakni!
    "There is no supported version of Cryostasis installed on your computer"
    Ha vkinek megvan eredetibe leírná,h sikerült felreakni?
  • w77d
    hát bazd igaz most van egy kis torlódás, pár játékra még nem volt időm, mert nem toltam ki az előzőt XXXD
  • Rage47
    Ti játszotok is velük, vagy csak megrendelitek:D
  • w77d
    nna holnap veszem én is :)
  • balee4
    Nagyon szép, ennyiért nem szabad kihagynom. A Dragon Age Awakening-gel együtt ezt is megrendelem a héten.
  • Indigo
    Tess' :)
    Szép, vastag kartondobozban vannak a cuccok. 100 oldalas kézikönyv (angol), egy nagyon szép art book milliónyi ábrával, a tokban pedig 3 lemez, a játék, egy "így készült" dvd, és egy kb. 50 perces National Geographic dokumentumfilm, amiben tudósok Will Wright-al közösen tanulmányoznak érdekesebbnél érdekesebb élőlényeket.

A játék pedig nagyon tetszik, asszem beszerzem majd a kieget is ^^

• balee4
    Rakhatnál be róla pár képet.
  • Daell Drow
    Egyelore az sem, feltelepitem utana elinditom belovom a bealitasokat. Kozben a letoltott 1.35 patchet is feldobom akkor mar securom miatt nem indu le. De ha letorlom a patchet akkor elindull, ahhh..........
  • Bence94
    én a 2. részt vettem meg steam karácsonyi akcióban 1300 körüliért.