311803
-
Csokis #1681 Rendelne nekem valaki a zavvi.com-ról egy játékot?
-
Zóanagyvarázsló #1680 Már hosszú évek óta van minden banknál olcsó vagy ingyenes netkártya, de elvileg már az sem kell, mivel mostanában bárki próbálta, arról számolta be, hogy már a Visa Electront is elfogadják, ha másként nem, Visaként. A többi kártyát pedig pláne. Meg kell próbálni. -
Engem is ez tart csak vissza. :(
-
Hugh Hefner #1678 nincs az az isten, hogy én megvegyek bármilyen játékot, amihez folyamatos internet kapcsolat kell, de amúgy singleplayer
rohadjanakmeg -
Nincs még hozzá jól működő crack:) -
Hugh Hefner #1676 "A permanent internet connection is required to play the game"
jó hogy nem írják rá, hogy a cracket a szokásos helyről szedd le hozzá -
Indigo #1675 Ismerem az oldalt, szoktam is nézegetni, de még mindig nincs dombornyomott kártyám :( -
Nem digitális külföldről mindegyik dobozos!
Game.co.uk
Thief: The Complete Collection £5.99
2.35 font a kiszállítás ha több játékot rendelsz innen akkor nem emelkedik ugyanúgy 2.35font lesz! -
Indigo #1673 Digitális? Thief engem is érdekelne, de csak dobozosan. -
Most ezen a "3" játékon gondolkozok:
-Oblivion GOTY
-Thief: The Complete Collection
-Alone in The Dark 5
Ez így 8035Ft lenne! -
Indigo #1671 A Max Payne Antológiát én is kiszemeltem, és úgy néz ki, a Commandos gyűjteményem is teljes lesz hamarosan ^^
Amúgy nem tudok róla semmit. Gyanítom, hogy CD tokban hozták forgalomba, de erősítsen vagy cáfoljon meg valaki, mert ez engem is érdekelne. -
Hellsing47 #1670 cdg-n erről az új gamemania sorozatról tud valaki akármit is?
tehát hogy mennyire igényes, stb? mert már eleve a borító is kisebb, kb ps3 méretű, de legalább normálisan néz ki :)
és hát 2500-ért a may payne 1-2 eléggé jó vételnek tűnik -
Kedves vagy 
Csak azért vettem meg, mert olcsónak ítéltem meg, és mert kíváncsi vagyok rá - WRZ-ben nem szereztem meg.
Bár nem vagyok elvetemült gyűjtő, azt gondolom, ennyi még belefér.
-
Még az #1587-es hozzászólásra reagálva te télleg nem vagy normális. És ez igaznak is bizonyul abban az esetben ha valóban a Damnation-t láttam neked eredetiben. Én bár kinyomtam de természetesen nem eredetiben, ki sem írtam, nem pocsékoltam rá 2 lemezt.(annyira nem volt jó, egynek épp elment) Erre te megveszed, pénzt adsz érte.(te tudod)Biztos csak bennem van a hiba, sorry... -
Ha szerencséd van, találhatsz még néhol "Legjobb választás" csomagot ~2000 Ft-ért, ami annyiban különbözik a normális kiadáú verziótól, hogy kapsz hozzá bónuszként Megapack-ot is, ami tartalmaz sok új kocsit. :)
Csak arra figyelj, hogy új CD kulcsokat kell majd kérned e-mailben a forgalmazótól...legalábbis az én időmben kellett mindenkinek a "Legjobb választás"-os verzióhoz. -
sztem bármelyik pc játék boltban találsz, vagy teszkó, ósön és társai. -
HUN BECSEHELY #1665 Hali.Nincs valakinek véletlenül Eladó "Test Drive Unlimited"PC-re?Ha van,PM-be várom. -
Az akkor gondolom Steam-es, bár az még úgy is szép. :) -
Élnek rokonok Írországban, ahova szállít, az ő címükre kértem, ők meg elküldték nekem. -
ProEvoFan #1662 ok:)
ma megvettem a Dirt2-t vgahoz járó kód formájában 3Kért:) szerintem nagy üzlet volt:) -
NHLFAN #1661 ezt,hogy rendelted meg?én úgy láttam,hogy ide nem szállít a play.com....
Köszi -
Pénteken megjött a DA Awakening.
8k, hát igen, nem volt olcsó, de muszáj, hogy az alapjáték mellett ez is meglegyen. Bioware játékoknál meg nem ismerek warezt.
Amúgy átlagos kiadás, semmi extra: (+van egy elõrendelõi kód egy íjhoz)
De jól mutat a Collector's Edition mellett.
-
Pécs közeli vagyok, ám az olcsósítással kapcsolatban igen, a CDGalaxis-ra gondoltam:
-
ProEvoFan #1658 a CDGalaxisban igen, és még hol láttad? (mert ezt nem írtad le pontosan, talán a pécsi MMben?) -
Megrendeltem a Dragon Age kieget, bár pofátlanul drága. -
Nice! Főleg a final 8 PC :O -
YaY... Nekem is megvannak a Guild Wars-ok CE-ben. Mondjuk nekem mind. :) -

-
darkling #1653 Drágaságaim:
PC
PC+PS2
CE-k -
Én megjelenéskor vettem. :)
Azóta sem bántam meg! -
de 100%-ra kivinni egy játék nem 1-2 nap...(teljesen mind1 milyen játékról van szó)hogy tudsz akkor ennyi játékot végigvinni?(RTS-t még csak a sima egyjátékos módban is 72óráná több játék idő egyhuzamban) -
chris0000 #1650 Hi!
Én nemrég vettem a Cryostasis játékot 2Kért,de a physx patchet nem tudom felrakni!
"There is no supported version of Cryostasis installed on your computer"
Ha vkinek megvan eredetibe leírná,h sikerült felreakni? -
hát bazd igaz most van egy kis torlódás, pár játékra még nem volt időm, mert nem toltam ki az előzőt XXXD -
Ti játszotok is velük, vagy csak megrendelitek:D -
nna holnap veszem én is :) -
Nagyon szép, ennyiért nem szabad kihagynom. A Dragon Age Awakening-gel együtt ezt is megrendelem a héten. -
Indigo #1645 Tess' :)
Szép, vastag kartondobozban vannak a cuccok. 100 oldalas kézikönyv (angol), egy nagyon szép art book milliónyi ábrával, a tokban pedig 3 lemez, a játék, egy "így készült" dvd, és egy kb. 50 perces National Geographic dokumentumfilm, amiben tudósok Will Wright-al közösen tanulmányoznak érdekesebbnél érdekesebb élőlényeket.
A játék pedig nagyon tetszik, asszem beszerzem majd a kieget is ^^
-
Rakhatnál be róla pár képet. -
Egyelore az sem, feltelepitem utana elinditom belovom a bealitasokat. Kozben a letoltott 1.35 patchet is feldobom akkor mar securom miatt nem indu le. De ha letorlom a patchet akkor elindull, ahhh.......... -
én a 2. részt vettem meg steam karácsonyi akcióban 1300 körüliért.