311803
  • grebber
    Hitman: Ultimate Contract

Tartalmazza:

* Hitman: Codename 47
    * Hitman 2: Silent Assassin
    * Hitman: Contracts
    * Hitman: Blood Money

3640Ft-ért!
  • w77d
    így van XD
  • Neoncsoves
    explorert nem a hülyék használják, hanem azok a férfiak akik szeretik a kihívást
  • w77d
    nekem ez a jó, nem váltok XXD
  • Neoncsoves
    explorer :D
    huh... annál minden böngésző jobb )
  • w77d
    explorert használok és nem váltok... linket vagy képet illik betenni a topicba..
  • Indigo
    Vagy tegyetek fel 100 add-on-t, hogy működjön a foxi :P
  • Indigo
    Ha nem Operát használsz, akkor valóban az...
  • Hellsing47
    akinek firefox-a van az használja ezt
    automatikusan átalakítja linkekké a szöveget
  • Atkamon
    Akkor legalább linkeld légyszi, elég fárasztó bemásolgatni mindig a címeket.
  • Adr74
    Gondoltam, hogy valakinek nem fog tetszeni :) Hát képeket nem szeretek beillesztgetni, így lehet a végén törölnék a adminok...
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi gond :)

Én az eBay-en láttam néha finom dolgokat - főleg, amikor az X-Files sorozatot kerestem gyűjtői kiadásban. Mostanában nem néztem fel rá, onnan nem tudom, miként érkeznek hozzánk a cuccok...
  • Zóanagyvarázsló
    Nem bántó szándékkal írtam, inkább azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy náluk szerencsére tagállamnak számítunk még mi is. Valójában az országon kívánt lenni a hangsúly, aláírom, hogy a fogalmazás miatt félreérthető volt.

Pár évvel ezelőtt, de 2004 után még többen nem szállítottak hozzánk, mi egy másik Európa voltunk. Mondjuk az Amazon Marketplace-re ez még mindig igaz. (Magára az Amazonra viszont már nem.)
  • Neoncsoves
    kösz a linket. később még átolvasom és megpróbálom megcsinálni
  • Csokis
    Valahogy így kellene.
  • Neoncsoves
    többszáz forint úgy jön ki ha mondjuk egy játék 40 euro, ott azért észrevenni a 10 meg 20-30 ft euro árfolyam különbséget
  • Neoncsoves
    Köszi a választ.
    Csak azért lett volna fontos a netről való árfolyam frissítés, mert gondoltam arra, hogy csinálok egy weboldalt ami egy táblázat lenne lényegében és fel lenne sorolva pár népszerűbb bolt és hogy mennyibe kerül az ott kapható játék... és azért vannak többszáz forintos különbségek is. (pl. nem rég még 274 volt az euro most csak 264... Win7en ki van nekem rakva az euro árfolyama)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, Excel-táblázat.
    Nem vagyok Excel-guru, így sajnos nem tudok válaszolni a konkrét kérdésre. Ellenben, elképzelhetőnek tartom, naivan.

De, mivel úgy "írtam" meg a táblázatot, hogy voltaképp elég az aktuális árfolyam értékeket [Euro és GBP] beírni, a függvényekkel módosulnak a számértékek, úgy gondolom, nincs szükség a beágyazásra.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szükséges a "PC-s játékoknak..." topikbeli stílussal fórumozgatni ám mindenhol... hidd el, ami ott megy, az a kifejezetten "nem jellemző, és el-nem-tűrt kategória" máshol... szerintem.

Tekintve, hogy éppen csak átfutottam ezt, és az "outside" meg a "UK" szavakat kerestem, így - talán - érthető, hogy nem vettem észre:

"Thehut.com Help » Deliveries
    ID #1039
    Which countries do you deliver to?

We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of Russia and Brazil.

Please note that we are unable to ship Books and Electronics outside of the UK.

Delivery is free on any orders placed to addresses inside the UK.

There is a charge of 99p per item on deliveries to any countries within the EU.

The countries in the EU include:

* Austria
    * Belgium
    * Bulgaria
    * Cyprus
    * Czech Republic
    * Denmark
    * Estonia
    * Finland
    * France
    * Germany
    * Greece
    * Hungary
    * Ireland
    * Italy
    * Latvia
    * Lithuania
    * Luxembourg
    * Malta
    * Netherlands
    * Poland
    * Portugal
    * Romania
    * Slovakia
    * Slovenia
    * Spain
    * Sweden
    * United Kingdom

There is a charge of £2.35 per item on deliveries to any countries outside of the EU.

Delivery charges will be detailed before you confirm your order and also shown on your email order confirmation."
  • Zóanagyvarázsló
    2.35 az az EU-n kívüli postázás. Nem tudom, hogy te hol laksz, de én Magyarországon. Egyébként pedig egy cég áll a kettő mögött, többnyire minimálisak az árkülönbségek.
  • Zóanagyvarázsló
    Ez is egy fontos dolog, de ez önmagában nem magyarázat, elvégre gyakran ennél jóval nagyobb az árkülönbség. A brit Steam pedig jóval olcsóbb a kontinentálisnál, pedig adó ott sem megy rá.
  • Neoncsoves
    ez Excel táblázat? Ha igen, akkor szerinted lehet olyat, hogy az árfolyamot netről figyelje?
  • Neoncsoves
    Kedves w77d, neked is elmagyarázom az 1euro = 1 dollár dolgot, higgadtan és nyugodtan.

Szóval, a lényeg az, hogy amikor dollárba kellett vásárolni, akkor bizony az ár 20%-a vagy több ráment az árra, és lényegében többe került vagy ugyanannyiba mint most euroval. Ugyanis €-ra nem fizetünk adót vagy mi a szutykot, ezért az annyi amennyinek ki van írva, nem pedig 20% meg 25%-kal drágább...
  • w77d
    mármint a játékból? ma este játszok akkor még egy picit vele aztán nyomok képet :)
  • Tinman #1737
    Avatar Limited? Jól hangzik! Képet tudsz linkelni róla?
  • arty
    hutról 1 font a szállitás
  • IMYke2.0.0.0
    Nem nyertél... :(
    Nem számoltál a UK-n kívüli postázási költséggel.

• IMYke2.0.0.0
    Azt nem ismertem - eddig.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem igaz, mert a The Hut még olcsóbb :)
  • Zóanagyvarázsló
    A kiadók bevételének a többsége még mindig a retail eladásokból származik, ezért nyilván nem mondják azt, hogy nesze, tegyétek ki olcsóban Steamre, hogy felhúzzuk a partnereinket, a nagy áruházláncokat... Másrészt több kiadó maga is rendelkezik alig látogatott, méregdrága webshoppal (az EA próbálkozik így digitális disztribúcióval, egy ideig nem is voltak Steamen a játékaik), melynek nem akar alávágni.

Mellesleg érdekes felvetés lehet, hogy egy kedvezőbb árazási lehetőség esetén mennyire kerülhetne a Steam monopolhelyzetbe, elvégre az egyes áruházláncokhoz mérten ők sokkal nagyobb hányadát fedik le a piacuknak. Nem hiszem, hogy a Gamersgate, az Impulse vagy a D2D akár együtt elérné az ő részesedésüket. Más kérdés, hogy az egyszeri fogyasztónak egy platform kényelmesebb is lehet a soknál, tehát ez egy nagyon messzire menő téma lehetne.

Részemről a dobozos termékeket preferálom (természetesen vásároltam már Steamről is), így a Steam árazása ha olykor fel is háborít, de valamilyen szinten nekem dolgozik.
  • w77d
    miért nem szúrod be a képet, vagy leaglább linkeled???
  • Adr74
    Ha Oblivion, akkor nézd meg : http://kephost.hu/image-708A_4BAC9237.jpg

http://kephost.hu/image-3344_4BAC9237.jpg
    ___

Most jöjjön pár új játék:

Dark Messiah Might And Magic : http://kephost.hu/image-7FFB_4BAC9237.jpg

Joint Task Force : http://kephost.hu/image-F46B_4BAC9237.jpg
    + http://kephost.hu/image-7535_4BAC9237.jpg

Unreal Anthology : http://kephost.hu/image-D929_4BAC9237.jpg

Gondoltam teszek be újabb játékot is :) A kép minőségéért bocs, de telefonnal készültek.

• w77d
    de miért éri ez meg nekik??? nem lenne jobb olcsóbban több játékot eladni???
  • IMYke2.0.0.0
    A jelenlegi felállásban a legolcsóbb a zavvi:

• Zóanagyvarázsló
    Ez urban legend. Nem így váltanak, hanem ahogy az adott régió retail áraihoz viszonyítva meg tudnak állapodni a kiadóval. Nekünk az a kellemetlen, hogy minket az euróövezethez soroltak, nincsen külön "forintos" Steam. A kontinentális Európában pedig a boltokban is jóval többe kerülnek a friss játékok az itthon jobban ismert magyar, brit vagy amerikai árakhoz képest.

Ezzel együtt a Steam többnyire valóban drágább az adott régió retail árainál.
  • w77d
    nekem az Avatar Limitedet sikerült Steamen beujítani 2000huf-ért amikor még akciós volt :)
    Meg a Chronicles of Riddick is ennyi volt....
  • Kisponyi
    Igen, erre céloztam a drágábbal. De az is igaz, hogy van jópár cím ami viszont, ha sokkal nem is, de olcsóbb, mint bolti társai. Viszont az akciók azok nagyon bejönnek (csak ritkák :D). Nekem mákom volt karácsonykor, sikerült GTA4-et beszereznem 2000HUF-ért akcióban. Annyit bőven megért. Az ilyenek miatt használom steam-et, amúgy meg kb olyan, mint MM-ben vásárolni CDG helyett új játékot.
  • arty
    Just Cause 2
    steam: 13250ft, "szállítással" 13250ft
    game.co.uk: 7350ft, szállítással 8350ft
    cdgalaxis: 7990ft, szállítással 8990ft

komolytalan! viszont karácsonykor steamen lehet meg tudod venni 3-4 EUR-ért, a dobozos ennyire nem fog leesni talán soha.
  • w77d
    a steam ezzel az 1dollár=1euró dologgal baszta el az árakat. Külföldön sok helyen jóval olcsóbb a steam...
  • arty
    nem néha, hanem az esetek nagy részében a steam sokkal drágább

kivéve a pofátlanul olcso akciok