311803
-
Kisponyi #1801 Sokan akarták már megvenni tőlem a quake 3-at és a DK2-t, de eddig ellenálltam a pénz csábításának. Ugye ez a 2 már olyan ritka(főleg dobozos Quake3), olyan lenne, mintha egy darabot adnék el magamból :) Szivemhez nőtt mindkettő :) -
Dk2 első kiadás nem egy sűrű darab... grat! -
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
Már elnézést!!
Nem akarsz egy sötét sikátorban mászkálni kezedben a Warzone 2100-al és a DK2-vel?
Alternatív esetben megvenném őket! -
Indigo #1798 Ezek igazi régiségek! Grat! 
A Hidden & Dangerous-t és a Dungeon Keeper 2-t irigylem is :D Mondjuk amikor ezek megjelentek, én még nem is nagyon vásároltam játékokat. -
Mennyit kérsz a Quake 3-ért? Komolyan.
És a Dungeon Keeper 2-ődet is megvenném :))
-
Kisponyi #1796 Látom kicsit felszínre tört a régi játék szeretete. Itt vannak amiket én bitorlok :) Természetesen van sok új is, de mióta nincsenek demók, warezolok ugye mielőtt megveszek bármit. :)
-
Csokis #1795 Hé, ez nem ér!
Te mikor rendelted, hogy ma meg is kaptad?
-
nagyon jó játék...kár hogy rövid... -
Áááh, de jól néz ki... annyira imádom az ilyen rajzolási technikát, már csak ezért is megvenném, pedig a játék annyira nem az én műfajom xD -
Igen, egy nagyon kis kellemes kalandjáték... ha tetszett a Samorost, akkor ez még jobb :-)
Zavvi-tól jött, preorder volt és 11.95 volt. Számomra nagyon megérte, igazán baráti ár és amúgy is gyengéd érzelmeket táplálok az ilyen "értékek" iránt. -
láma vagyok üssetek: Ez milyen játék? Point and Click?
Mit kóstált a CE? Honnan rendelted? -
Bocs, de ma helyetted nálam járt a postás... aszonta' nem vagy neki szimpi :-D
-
Csokis #1789 Na, most volt itt a postás és nem hozta a játékot.
Remélem holnap azért ideér.
-
Csokis #1788 Akartam is.
Jó lenne, ha már átvehetném holnap, de ha 4-5 nap, míg megjött neked.
-
Nah, ez lol, amúgy ha megjön majd pár képet nyomjál be róla légyszi. -
Csokis #1786 Ott van az aláírásomban.
Amúgy JC2:LE.
-
Nekem olyan 4-5 nap alatt szokott megjönni.
Amúgy én is rendelek a közeljövőben a zavvi-ról egy Just Cause Limited Edition-t.
Te mit rendeltél? -
Csokis #1784 Zavvi-ról rendelt játék mennyi idő alatt ér ide általában?
Szerdán lett rendelve a játék, másnap csütörtökön reggel 9-kor már postázták is (elvileg), akkor számíthatok rá, hogy holnap (hétfő) megjön?
-
NHLFAN #1783 play.com viszont nem szállít sajnos,pedig az is angol cég... -
Szóval! Köszönöm a gratulációkat :)
Ha valakinek van még elfekvőben olyan UT3-ja ami tényleg Original és a Médiában vette vagy tök mind1 hol, és bevásárolt belőle és van eladója, ne habozzon már én megvenném mint a pinty :). -
kösz a tippet, beszereztem, 1050 forintot vontak ma, ha valakit érdekel. -
Azt ugye tudod, hogy ha épp átmész a haverodhoz a Dungeon Keeper-rel, én ott foglak várni... 
-
Ha ennyire szeretitek a régiségeket... így random tőlem:
-
RCT
-
Indigo #1777 "Elérhetőség: A termék nem kapható" -
Csokis #1776 Jajj, de elfogadnám a RollerCoaster Tycoon-t + a kiegészítőjét!
Nagyon jó!
-
De azért hogy megmutassam, nekem is van ám eredeti szoftverem, csak nem a mai időkből. RollerCoaster Tycoon az volt az első játék amit eredetiben kaptam édesapámtól amikor belátogattunk egy ilyen szoftverboltba, ez a szoftver rendőrség látogatása után történt természetesen... :)
Íme:
-
megfelel? -
magzimilian #1773 szevasztok
tudja vki, hogy honnan tudnám megrendelni a test drive unlimited gold editidon-t olcsón? (megapackot is tartalmazza)
sehol sem találom sajnos pedig csak 3 éves játék...
-
Üdv Sziasztok!
Én szeretnék érdeklődni, hogy van-e mostanában valamilyen olcsóság a Media Marktban? Mert most csak körülnézni nem megyek be odáig, majd ha arra járok. De visszaolvastam és láttam, hogy ORIGINAL UT3-at fél ezer forintért árulták, és most annyira felizgultam, hogy érdeklődnék van-e még ilyen akció vagy esetleg más játék budapest környékén valahol?
(azért kérdem mert most kezdek átállni a jogtiszta szofferekre, jobb későn mint soha :)) -
Héten hoztak onnan 3 cuccot, kifogástalan, perfekt állapotban érkeztek és ami a lényeg, hogy emberi áron! -
Az igaz, hogy nem Magyarországról adják fel a csomagot, de attól függetlenül áthalad a magyar postán. Mindegy, vállalom a kockázatot! :D
Amint lesz a raktárunk DoW2:Gold megrendelem.
Köszi szépen a segítséget! -
Nem Magyarország ahonnan küldik
Igen 0.99Font!
Game.co.uk-ról rendelésnek meg az az előnye hogy onnan 2.35Font a kiszállítás de rendelhetsz akár 4-5 game-et is akkor is 2,35 marad!
Itt a zavvinál hozzáadják. -
Játékot nem lopnak? 
A szállítási költség meg 1 font? -
Nem kell parázni kihozzák normálisan! -
zavvi.com -ról tényleg csak 1 font a szállítási költség? Gondolom ez a magyar postán keresztül történik, amitől nem kicsit parázok. Szerintetek van okom rá, járt már pórul valaki?
WH40k Dawn of War II Gold Edition -t kinéztem magamnak, jó ez a Spring Sale! -
Nekem megvan a Triple Pack - külön pedig az első... így már nem ruházok bele :)
-
Indigo #1764 Akkor jó
-
Állítólag 10/10-es játék, jobb szinte bármilyen játéknál
-
Indigo #1762 Torchlight - Steam-en most csak 4 €! Nem vagyok Diablo fan, de ez jópofa, eddig nagyon tetszik benne minden :)