311803
  • Kisponyi
    Sokan akarták már megvenni tőlem a quake 3-at és a DK2-t, de eddig ellenálltam a pénz csábításának. Ugye ez a 2 már olyan ritka(főleg dobozos Quake3), olyan lenne, mintha egy darabot adnék el magamból :) Szivemhez nőtt mindkettő :)
  • Tinman #1800
    Dk2 első kiadás nem egy sűrű darab... grat!
  • Carlos
    Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
    Már elnézést!!
    Nem akarsz egy sötét sikátorban mászkálni kezedben a Warzone 2100-al és a DK2-vel?
    Alternatív esetben megvenném őket!
  • Indigo
    Ezek igazi régiségek! Grat!

A Hidden & Dangerous-t és a Dungeon Keeper 2-t irigylem is :D Mondjuk amikor ezek megjelentek, én még nem is nagyon vásároltam játékokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyit kérsz a Quake 3-ért? Komolyan.
    És a Dungeon Keeper 2-ődet is megvenném :))
  • Kisponyi
    Látom kicsit felszínre tört a régi játék szeretete. Itt vannak amiket én bitorlok :) Természetesen van sok új is, de mióta nincsenek demók, warezolok ugye mielőtt megveszek bármit. :)

• Csokis
    Hé, ez nem ér! Te mikor rendelted, hogy ma meg is kaptad?
  • nonicks
    nagyon jó játék...kár hogy rövid...
  • Atkamon
    Áááh, de jól néz ki... annyira imádom az ilyen rajzolási technikát, már csak ezért is megvenném, pedig a játék annyira nem az én műfajom xD
  • Tinman #1792
    Igen, egy nagyon kis kellemes kalandjáték... ha tetszett a Samorost, akkor ez még jobb :-)

Zavvi-tól jött, preorder volt és 11.95 volt. Számomra nagyon megérte, igazán baráti ár és amúgy is gyengéd érzelmeket táplálok az ilyen "értékek" iránt.
  • Carlos
    láma vagyok üssetek: Ez milyen játék? Point and Click?
    Mit kóstált a CE? Honnan rendelted?
  • Tinman #1790
    Bocs, de ma helyetted nálam járt a postás... aszonta' nem vagy neki szimpi :-D

• Csokis
    Na, most volt itt a postás és nem hozta a játékot. Remélem holnap azért ideér.
  • Csokis
    Akartam is. Jó lenne, ha már átvehetném holnap, de ha 4-5 nap, míg megjött neked.
  • balee4
    Nah, ez lol, amúgy ha megjön majd pár képet nyomjál be róla légyszi.
  • Csokis
    Ott van az aláírásomban. Amúgy JC2:LE.
  • balee4
    Nekem olyan 4-5 nap alatt szokott megjönni.
    Amúgy én is rendelek a közeljövőben a zavvi-ról egy Just Cause Limited Edition-t.
    Te mit rendeltél?
  • Csokis
    Zavvi-ról rendelt játék mennyi idő alatt ér ide általában? Szerdán lett rendelve a játék, másnap csütörtökön reggel 9-kor már postázták is (elvileg), akkor számíthatok rá, hogy holnap (hétfő) megjön?
  • NHLFAN
    play.com viszont nem szállít sajnos,pedig az is angol cég...
  • Katun
    Szóval! Köszönöm a gratulációkat :)
    Ha valakinek van még elfekvőben olyan UT3-ja ami tényleg Original és a Médiában vette vagy tök mind1 hol, és bevásárolt belőle és van eladója, ne habozzon már én megvenném mint a pinty :).
  • robotnyk
    kösz a tippet, beszereztem, 1050 forintot vontak ma, ha valakit érdekel.
  • Carlos
    Azt ugye tudod, hogy ha épp átmész a haverodhoz a Dungeon Keeper-rel, én ott foglak várni...

• Tinman #1779
    Ha ennyire szeretitek a régiségeket... így random tőlem:

• Carlos
    RCT
  • Indigo
    "Elérhetőség: A termék nem kapható"
  • Csokis
    Jajj, de elfogadnám a RollerCoaster Tycoon-t + a kiegészítőjét! Nagyon jó!
  • Katun
    De azért hogy megmutassam, nekem is van ám eredeti szoftverem, csak nem a mai időkből. RollerCoaster Tycoon az volt az első játék amit eredetiben kaptam édesapámtól amikor belátogattunk egy ilyen szoftverboltba, ez a szoftver rendőrség látogatása után történt természetesen... :)

Íme:

• norbi2fraktal
    megfelel?
  • magzimilian
    szevasztok
    tudja vki, hogy honnan tudnám megrendelni a test drive unlimited gold editidon-t olcsón? (megapackot is tartalmazza)
    sehol sem találom sajnos pedig csak 3 éves játék...
  • Katun
    Üdv Sziasztok!

Én szeretnék érdeklődni, hogy van-e mostanában valamilyen olcsóság a Media Marktban? Mert most csak körülnézni nem megyek be odáig, majd ha arra járok. De visszaolvastam és láttam, hogy ORIGINAL UT3-at fél ezer forintért árulták, és most annyira felizgultam, hogy érdeklődnék van-e még ilyen akció vagy esetleg más játék budapest környékén valahol?

(azért kérdem mert most kezdek átállni a jogtiszta szofferekre, jobb későn mint soha :))
  • Tinman #1771
    Héten hoztak onnan 3 cuccot, kifogástalan, perfekt állapotban érkeztek és ami a lényeg, hogy emberi áron!
  • Blacksheep333
    Az igaz, hogy nem Magyarországról adják fel a csomagot, de attól függetlenül áthalad a magyar postán. Mindegy, vállalom a kockázatot! :D
    Amint lesz a raktárunk DoW2:Gold megrendelem.
    Köszi szépen a segítséget!
  • grebber
    Nem Magyarország ahonnan küldik Igen 0.99Font!
    Game.co.uk-ról rendelésnek meg az az előnye hogy onnan 2.35Font a kiszállítás de rendelhetsz akár 4-5 game-et is akkor is 2,35 marad!
    Itt a zavvinál hozzáadják.
  • Blacksheep333
    Játékot nem lopnak?
    A szállítási költség meg 1 font?
  • grebber
    Nem kell parázni kihozzák normálisan!
  • Blacksheep333
    zavvi.com -ról tényleg csak 1 font a szállítási költség? Gondolom ez a magyar postán keresztül történik, amitől nem kicsit parázok. Szerintetek van okom rá, járt már pórul valaki?

WH40k Dawn of War II Gold Edition -t kinéztem magamnak, jó ez a Spring Sale!
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem megvan a Triple Pack - külön pedig az első... így már nem ruházok bele :)
  • Indigo
    Akkor jó
  • Tinman #1763
    Állítólag 10/10-es játék, jobb szinte bármilyen játéknál
  • Indigo
    Torchlight - Steam-en most csak 4 €! Nem vagyok Diablo fan, de ez jópofa, eddig nagyon tetszik benne minden :)