311803
-
Nem vettem még innen, de mivel a Steam után ez a legnagyobb digitális játéküzlet, ezért tuti, hogy gyors a letöltés... A másik kérdésre nem tudok válaszolni. -
OFF: De nem tudom hol kéne kérdezni!
Valaki vett már játékot a innen: http://www.direct2drive.co.uk/
Ha igen akkor azt szeretném tudni milyen formában lehet itt letölteni a játékot?(archiválás szempont miatt)És van mögötte nagy szerverpark tehát gyors a letöltés? -
Én most rendeltem egy Carcassonne kiegészítőt (Board Game) és default-ból nem küldött magyarországra. De aztán mégis. :) A pénz beszél... a postát úgyis én állom. -
Zóanagyvarázsló #1838 Rá kell kérdezni. Ugyanis ha külön nem kötik ki, hogy külföldre vagy Magyarországra nem küldenek, akkor az esetek túlnyomó többségében szívesen postáznak ide is. Legtragikusabb esetben nemet mondanak, nekem csak minden tizedik meri ezt tenni :) -
Mindenek előtt, köszönöm az infót! Mindig tanul valamit az ember!
Másrészt, amit ott kinéztem, szintúgy nem küldik ideát:
X-FILES - THE COMPLETE COLLECTION (DVD) - 50+1 font = 15.249 Ft.
-
Ebből az X-akták pc játék (cs)őrületből kimaradtam, pedig a sorozatért remegek a mai napig. Bár ez az aktatáskás különkiadás nagyon jól hangzik.
Én ezért remegek:
Esetleg valakinek nincs otthon elfekvőben egy Transport Tycoon-ja? Megveszem azonnal. -
Zóanagyvarázsló #1835 A brit eBay például nem Amerikának szól, onnan kevesebb szokott lenni a postaköltség, és a vám vagy ÁFA miatt sem kell aggódni. -
Zóanagyvarázsló #1834 Nyugtass meg, hogy volt annyi eszed, hogy dispute-ot nyitsz, és visszaszerzed a pénzed! -
Nekem megérne - de nem küldi a skac külföldre. A többi meg randa :)
X-Files sorozatot is néztem [van olyan, amit a 20th Century születésnapján adtak ki, aktatáskában], de azt sem küldik Európába (se) - kapják be! Pedig jó áron adják: 89 dollár.
Van extrémebb áron is, az 110 dollár, de még azt is be merném vállalni.
Igaz, erre rájönne Pasadenából a postaköltség is :)
-
Pontoszán!
Hát igen vannak árak, de nem mindenki küldi US vagy UK-n kívülre is. Hát azt a Quake 3-at már kinéztem magamnak, de nekem annyira nem jelentett sokmindent, hogy egy 10-est adjak érte. Van egy két szoffer ami megér annyit hiába 10-15 éves. -
Á, már találtam is magamnak választ.
Az egyes hirdetők adatlapja mellett ott van a lehetőség, és kiválasztható magyar föld is...
Quake 3 szinte érintetlen állapotban: 39.94 + 12.04 $ posta (k)öltség.
Forintosítva: 10285 Ft... :()
-
eBay nem túl belterjes? Mintha csak Amerikának szólna...
Mennyire van kedvük az eladóknak külhonba postázni, és mennyibe szokott fájni?
-
Az szép, na az ilyet nem szeretem. Mondjuk azért jó figyelni az emberünk felhasználóneve melletti százalék mutatót illetve a véleményeket. Vagy mondjuk gondolom neked ezt nem kell bemutatni, de most Kisponyi írta, hogy Theme sorozat, rögtön rá is kerestem a Theme Hospital-ra 10 dodóért van dobozos kiadás gyönyörű változat.
ui.: 3.14 gyorsan leesett, de kétszer kellett nekifutnom mondatnak :) -
Qrvára vigyázni azért ebay-el... kaptam már párszor olyan kiadványt, mintha a papírdobozon egy 900 kilós víziló székelt volna... székelést szó szerint érteni!
Volt egyszer egy HP (nem Harry Potter, inkább hülye 3.14-a), aki a papír/kartondobozt KÜLÖN(!!!) nagyméretű borítékban adta fel! Előtte kivasalta! És amikor reklamáltam neki, kérte, hogy elégítsem ki orálisan... nice. -
Én eBay-en nézelődök, raktam is az otp-s kártyámra egy kis összeget, de kénez ebayhez csinálni egy paypalos accountot, ami egyszerű. A lényeg, hogy láttam én is fínomságokat eBay-en Doom 3 dobozos Grand Theft Auto 3 dobozos, nem a fehér tokos verzió. Viszont ilyet, hogy Lego Racers 1 olyan kiadásban ami nekem a Creator van meg, na az már nem létezik. Vagyis lehet valakinek van valahol elfekvőben, de fel kéne raknia :).
Amúgy csinálhatnánk olyantat is, hogy többen rendelünk cuccokat onnan, vagy valami ilyesmi. -
Kisponyi #1826 Nemtörtént semmi :) De abban igazad van, hogy ha beszerezhetőek lennének az első kiadások sokan örülnének neki annyiért amennyiért azon az oldalon van :) Énis sóvárgok pár régi játék után dobozosan (sam&max,civ 1,theme sorozat), de sajnos azok az idők elmúltak. Ejj elfogott a nosztalgia :) -
Igazad van. Bocsánatot kérek, elvetettem a sulykot. -
Zóanagyvarázsló #1824 Nme kell aggódni, nagyon változó tud lenni, hogy mikor érkezik meg. Főszabályként valóban igaz a 3-5 nap, gyakran két munkanap is elég, de extrém esetben hetek is eltelhetnek. Ráadásul a British Airwaysnél is sztrájkolnak, talán az is beleköphet a levesbe. -
Zóanagyvarázsló #1823 Jelenleg a Sold-out kiadás kapható az angoloknál (abból is a második, mert kiadták egy néhány éve, majd tavaly vagy tavalyelőtt újra), 99%, hogy ez is az. Egyébként az én első kiadásom 1.7-es patchcsel is instabil XP-n, direkt vettem egyszer egy korábbi akcióban a Sold-out-féléből, azzal nincs gond. Szóval ennyiből mindenképpen megfontolandó. A két Sold-out kiadás között annyi a különbség, hogy a régin nincs rajta a Vista-logó, viszont tartalmazza a második CD-t, amely a különböző nyelvi fájlokat vonultatja fel.
Az én első kiadású DK2-mmel csak az a baj, hogy nincs hozzá ilyen 'How to attract' lapocska, valószínűleg azért, mert nem brit, hanem dél-afrikai kiadás. Ez fel sem tűnt volna, ha nincs az alábbi kép :) Viszont kaptam mellé grátiszba egy strategy guide-ot, és bár általában nem lelkesedem annyira az ilyesmiért (bajom sincs velük), annyi újdonságot találtam benne két és fél végigjátszás után is, hogy újra be kellett vágnom :) -
az kicsit korai lenne... olvasd el mi náluk a policy,meddig kell várni -
felhíja is jó csak tanyasiasan XXXXXXXXD -
Csokis #1820 Hopp, a v kimaradt, szóval felhívja őket.
-
Csokis #1819 Áhh, ismerem már évek óta és jóban is vagyunk.
A mi postásunk tuti nem nyúlta le, max valahol máshol. Mind1, a hét végéig várok utána angol ismerős felhíja őket.
-
lehet hogy a postás gyerekei már otthon tolják XXXXXD -
Csokis #1817 Ma se jött meg a játék.
Meg fog egyáltalán érkezni?!
-
Csokis #1816 Ja, meg persze egy térkép is van a csomagban.
-
Csokis #1815 Még annyi sem végülis, mert a Monster Truck csak az USA féle LE-ben van benne. -
Csak kérdezem: a Just Cause normál és a Limited Edition közti különbség 13 MB-nyi anyag lenne?
Mert egy bizonyos csapat most tette közzé ezt a bizonyos LE-tartalmat. -
Csak Kisponyit tudom ismételni: nem véletlenül "őrültem meg majdnem", amikor megláttam az original Quake 3-at és a Dungeon Keeper 2-őt...
Így, szinte tökéletes állapotukban egyszerűn kincsek!
Kár, és szívem mélyén teljesen megértem, hogy nem akarja kivenni a gyűjteményéből.
-
Kisponyi #1812 elnézést, ha a fogalmazást erős célzásnak vetted, nem annak szántam. Bár a vulgáris kijelentések részedről feleslegesek. Nem elitélni akartalak, de ha belegondolsz egy kicsit, mi esélye, hogy egy 10 éve megjelent játékot a digitális letöltések/dvd kiadások korában original új dobozosként fognak árulni mintha most jelent volna meg. Persze ilyenkor mondom azt, hogy 50/50-nél nincs rosszabb esélyed, hogy így legyen. És mielőtt eldurvulna a helyzet, elnézésed kérem, ha amit írtam ennyire felzaklatott.
És még valami. Ezt tényleg ne sértésnek vedd, csak megjegyzés/észrevétel. Van egy gyönyörű nyelvünk, minek kell felesleges szitkokkal ékesíteni, amikor bőven van szókincsünk amivel kitudnád magad fejezni.
Tudom régimódi vagyok, de rossz olvasni. :) -
Az ilyen kijelentésekkel vigyázz, mert k*rvára nem ismersz, de már elítélsz.
A weblapon a feltüntetett kép ugyan az mint az első kiadásáé. Persze ez nem biztos, de utána kell érdeklődni.
Még mindjárt én leszek a f*szkalap... -
Kisponyi #1810 Te se értékeled sokra egy játék első/eredeti kiadását. Rendben megkapod 1500 HUF-ért egy csodás 50ft-ot sem érő dvd tokban mellé egy csodás 1 oldalas "Vigyázat Epilepszia veszély" figyelmeztető kis cetlivel. Nem csak a játék az érdekes ezeknél a verzióknál. -
Oda meg vissza vagytok a Dungeon Keeper 2 ért.
Zavvi-n szállítással együtt £4.95 (kevesebb, mint ~1,500 HUF) -
turokot én is megvettem, sőt akkor még jóárasítva sem volt. Élveztem a játékot szerintem egész jó lett... -
Turokért meg jégkorszakért pénzt kiadni hát nem tudom
-
Elég régi kép, azóta sokat gyarapodott, pl Assassin's Creed 2, Avatar, Left 4 Dead, Dark Messiah.... stb.
-
ubi f1 
a sok béna meg a sínautó gp3-al nyomta :) -
imperium galactica mindenkinek megvan?:D azt még se játssza senki multiba..:S -
Kisponyi #1803 Na és akkor az újjak :) A wow csak próba volt, az ingyenes hónapot nem bírtam ki benne, szal csak porfogó :D Van még 1 pár játék vhol elveszve a szomámban, de ez a többség.
-
Preorderben vagy 3 hete is már...