311803
-
Möggyütt' a pósta' errefeli' is... term. mind új és bontatlan.
Kotor 2-nek örülök a legjobban :-) -
Az tuti, hogy nem vagy az... ha az lennél gondolnál arra is, hogy majd egyszer talán el akarod adni a gyűjteményed pár darabját és amikor képet kérnek róla belinkeled az alábbit.
Digit disztrib = az ördög műve... pokolra jutsz az tuti! :-D -
Indigo #1919 Még jó, hogy nem vagyok zsidó, így nem izgat ez a kóser téma :P -
Csokis #1918 Gyönyörű!
Nekem is kell!
-
Na srácok én most elleszek egy darabig, ugyanis megérkezett amit már 11 éve meg szeretnék szerezni. És most beszéljenek a képek:
Nem tudom hogy visszaadják-e a képek, de valami fantasztikusan gyönyörű verzió, kb akkora mint egy Dvd tok csak kétszer olyan vastag. Szerintem valami Repack, de úgy látom tudják, hogy jobban érdekli a népet az ilyen mint a "classic meg evm meg lv"... bla bla. Amúgy eBay :) -
Oh...aszittem te csináltad Max-ben a saját játékaidról.
Mind1. :)
Jópofa. -
Ez kb. olyan, mint a "fejben szex"... valami nem kóser vele
-
Van köztük olyan játék, amit jómagam hiányolok a saját listámról :)
-
Indigo #1913 Ez egy virtuális játékpolc a GoG.com-on. Ha megveszel tőlük egy játékot, akkor az felkerül egy ilyen virtuális polcra, és ott megtekintheted, rendezgetheted, rákattintva letöltheted a játékot, manual-t, soundtrack-et, stb. Szóval ez nem az itthoni polcom :) -
HaaS #1912 Hehe, Theocracy, szép:)! -
Nézd meg a kedves w77d kolléga gyűjteményét, ha ő nem fotózza le csak leírja arra mit mondanál? -
miért? szerintem abszolút nem nagy durranás a lista... -
Aham. Majd hiszem ha látom.
-
NHLFAN #1908 ez a gog.com digitális játékpolca. -
Nekem ennyi eredeti játékom van jelenleg!
Aliens vs Predator
Battlefield Bad Company 2
Crysis
Crysis Warhead
Empire Total War
FEAR
Flatout 2
GTA 4
Joint Operations
Killing Floor
Left 4 Dead
Medieval 2 Total War Gold
Motorhead
Restricted Area
Sacred 2
Stranglehold
Swat 4 + SWAT 4 The Stetchkov Syndicate
Tomb Raider Anniversary
Total Clubb Manager
True Crime New York City
War Front Turning Point
Wheelman
Xpand Rally
Half Life 2 Orange Box
Crusaders They Kingdom Come
-
nekem ezek vannak jelenleg steamen.sam hd-t ma raktam fel.
-
kicsit studio max vagy maja gyanús... -
Indigo #1904 -
Indigo #1903 GoG.com-os játékaim. Alakul majd ez is lassan, még van pár játékuk, amit be fogok szerezni, illetve folyamatosan bővül a kínálatuk.
Arx Fatalis-ról anno "lecsúsztam", és már régóta nem kapható lemezen. A Beyond Divinity viszont megvan dobozosan, jó vastag kézikönyvvel, mostmár legalább megvan "legálban" az első rész is. Gothic 2 szintén megvan, de csak az alap, úgyhogy most az akció keretében beruháztam a Gold verzióra :) A többi játék ingyenes ^^
Amúgy tök jópofa, hogy a megvásárolt játékainkat kitehetjük egy virtuális polcra ^^
-
oh... hát akkor jó bármi más is.
-
nCore-ra nincs néhány hónapig belépési lehetőség. -
A Lead and Gold a vidik alapján jó lesz, ráadásul most csak 13 euró, előrendelésben, és lapunk azonnali béta-hozzáférést is. Április 8-án jön a teljes game.
@Rowlend
Küldök én bárkinek, csak épp valamiért cserébe. :) Pl egy nCore meghívó jól jönne. :) Amúgy van 1 HL2 extra copy-m is. Azt elcserélném esetleg vmi a HL2 árában lévő játékra. -
Tudnál küldeni steamemre egy guest pass-t? -
ez a Lead and Gold jó játék lesz??? -
Steam-em (plusz 1 Left 4 Dead, csak az másik acc-on xD és Lead and Gold lesz hamarosan!):
-
Én ugyanígy vagyok a "The Wheel of Time" és a "Darkstone" játékok dobozaival... :( Annak idején nem dobozolva szállítottuk a szülőkkel őket, és hát... Rohadt költözködések...
-
nekem megvan, csak a doboza hiányzik sajnos:( -
Crysis SE, de végülis csak az elnevezésben van különbség. -
Egy ilyet elfogadnék az első részével együtt. 
-
Neoncsoves #1892 tudom mi van benne mivel nekem is megvan. csak én imádom azt a játékot. ahogy a Mafiat is és a HL2 EP-t is :D -
Saboteurral tényleg nem árt sietni, most árazták le elég szépen. Ennél olcsóbb már csak "zsebpénzbarát kiadásban" lesz, szerintem. -
RBR elég sivár, a dobozban van egy papírtok abban meg a CD és ennyi.
Becsapósak ezek az Automex kiadások, mert első ránézésre a borító alapján azt lehet hinni, hogy első kiadás, aztán messze nem. Jó persze 990-ért én voltam a hülye hogy többet vártam. -
Purga #1889 Köszi -
Csokis #1888 Innen!
-
Nem a gazdasági részére válaszoltam, hanem a kérdésre :/ -
Purga #1886 Honnan rendelted? -
Crysis CE? az milyen? -
De erősen kéne rendelnem, amíg még van: egy Crysis CE-t, Spore GE-t, The Saboteur-t. -
Nagyon korrekt kiadás, grat, jövő héten valszeg én is megrendelem. -
Azt én is. Nemrég fejeztem be a sztori módot, és most már csak rohangálok a felszabadított városban, esténként :)