311803
  • xido
    Juhúúúú..ez de durva meglepetés hirtelen:)

Saboteur akció!!
  • Atkamon
    Na igen, tisztán le van írva, hogy még NEM lehet ingyen játszani vele, csak letölteni... Nem a Steam-et kell hibáztatni azért, mert figyelmetlen valaki, mindenhol fel van tüntetve, hogy THURSDAY 4PM PDT...
  • Atkamon
    Na igen, pont ez az, hogy az általános gondolkodást kéne mondjuk egy kis művelődéssel megváltoztatni... Attól, hogy nem büntetik, még ugyanúgy helytelen dolog, és aki megveszi, az azért veszi meg, mert van elég intelligenciája felismerni ezt, meg azt, hogy ezzel is dolgoztak ugyanannyit, mint egy autóval.
  • Indigo
    Free Weekend
    Pre-Load Call of Duty: Modern Warfare 2 now and be ready to play the full multiplayer game for free starting Thursday at 4 PM PDT.

Tehát a dolog úgy működik, hogy előre el lehet kezdeni letölteni a játékot, hogy ne akkor kelljen letöltögetni több gigányi adatot, amikor elkezdődik az ingyenes időszak. Nem logikus? Az illető nem ismeri a Steam-es szokásokat, illetve figyelmetlen volt, el sem olvasta a kapcsolódó infókat... Nem ettől lesz ördögtől való a digitális disztribúció... Én a magam részéről örülök, hogy ilyen is van, és az lenne az igazi, ha a hagyományos és digitális terjesztés még jó hosszú ideig megférnének egymás mellett, kiegészítve egymást.
  • Bence94
    azért nem kell ennyire elítélni! nem olyan rossz ez.
  • IMYke2.0.0.0
    Életemben nem láttam még működés közben a STEAM-et... a mai napig!
    Munkatársamnál jártam [hosszú lenne elmagyarázni, de a lényeg, hogy egy munkaterületen dolgozunk, és most meeting volt a közeli városban, ahol nem mellesleg ez a srác is lakik - beugrottunk hozzá, mint mindig. Régi filmeket, sorozatokról dumcsi, meg csere-bere] és büszkén mutatta, hogy bizony, a mai naptól (lejjebb lesz az arcra bukás) lehet ingyen játszani a STEAM-es Modern Warfare 2-vel...
    Le is töltötte [még a meeting alatt is jött] a szükséges cumót, és előttem aktiválta a fiókjában.
    Már majdnem kaján vigyorral indította a játékot, amikor kiderült: bizony, még nem úgy van ám az - a STEAM nem engedélyezte a cuccot, majd X idő múlva...
    ...és nekem ennyi elég is volt. Ő is szitkozódott, és én is elkönyveltem: soha digitális disztribúció.
  • arty
    kiválasztod a shopban, checkout, fizetési adatok kitöltése, majd a felületen a játék megjelenik a játékaid közt, töltődik lefele, irja a %-ot, ha az 100%, akkor duplaklikk a felületen a játékra és game

(ez a steam - ELVBEN. gyakorlatban bizonyos játékok kapcsán átkozom magam, amiért nem lemezes verziót vettem ...)
  • Carlos
    nemtom. Sose vásároltam steam-en.
    De ha le kell tölteni valamit, akkor gondolom (!) az egy iso lehet vagy egy nagy exe vagy valami.
    Aztán csak küldenek mélben valami szériaszámot, oder?
  • arty
    és hogy jön ez a steames vásárlásokhoz ... ?
  • w77d
    csak példaként említeném, hogy egy igen jó barátomat tavaly a letöltögetések miatt 600ezer ft pénzbírságra és 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték...... neki is volt valami jóakarója...
  • Tinman #1991
    Csak egy haverod legyen, aki nem szeret... komoly pénzbüntetés, felfüggesztett, satisfaction guaranteed ;-)
  • Carlos
    Ezzel egyetértek!
  • Zóanagyvarázsló
    Így van, jogod van a warez miatti melldöngetéshez (törvénysértéssel felvágni milyen menő már egy felnőtt embernek, ugye), ha lebuksz, akkor pedig a bíróságnak "joga van" elítélni téged. De talán figyelembe vehetnéd, hogy itt erre senki sem kíváncsi. Én biztos nem vesztegetek rá több szót.
  • grebber
    Szerencsére még jogok is vannak amik minket "ingyenélőket" warezeseket védik szal keressed csak az a fail gombot nyugodtan!
  • Carlos
    Ja, sg.
    Plö nem értem, hogy a warezosok miért jönnek az eredeti játékos fórumba.
  • Zóanagyvarázsló
    Én is ezt a gyakorlatot követem, hasonló okokból (ha van rá mód), de nekem szűklátókörűséget és felsőbbrendűségi komplexust nem osztottak mellé. Nem értem, hogy miért kell más preferenciáját leszólni. Ja, SG, ma is erre a vérpisti fórumra néztem fel, elnézést.
  • Carlos
    Talán mert erről szól ez a topik?
    Eltévedtél szerintem...
  • Tinman #1984
    "A játék letöltésekért nem büntetnek"

Hol az epic fail gomb... nem találom.
  • grebber
    LOL te jó isten hová fajul a mai világ.
    Ki nem szarja le ki mit vesz meg?
    Sosem értettem mi a jó abban hogy valaki megvesz egy game-et és beszólogat annak aki nem vette meg szinte villog vele.
    Mindkét félnek megvan a jó oka miért veszi meg illetve miért nem.

A játék letöltésekért nem büntetnek.Ha a kocsi lopást sem büntetnék kb fél db sem állna kint az utcákon mert mindenki autókat lopna.
    Ha ingyen van miért ne?
    Más meg csak adjon ki érte pénzt ha vár rá és nem másra kell tegye meg ,de faszt kell nagyzolni hogy ő megvette más meg nem.Ettől senki nem lesz jobb ember nem nem kap érte semmilyen díjat.
  • Carlos
    Egy igazi férfi megveszi a játékot tokkal vonóval, nem pedig egy iso-val és egy txt-vel a szériaszámmal.
    Erről ennyit.
  • Zóanagyvarázsló
    És te is vérpista vagy, ha megéhezel, de inkább veszel a pékségben kész cuccot, mintsem nekiállsz kenyeret dagasztani. Természetesen igazi férfi netbankot sem használ, hanem bemegy a bankba kivárni a sorát. Az igazi férfi elutasítja a kényelmet és a gyorsaságot.
  • Fabio Capello
    apropó, Steamen a hétvégén ingyen ki lehet próbálni a CoD: MW2 multiját :)

Amúgy nálam a legújabb szerzemény egy Unreal Tournament 3, CDGalaxisból :)
  • arty
    akkor te nem vagy tisztában a vérpisti fogalmával
  • Carlos
    Pont erről beszéltem!
  • arty
    baromság

steam egyik nap pofámba tolta (reklám) a shadowgrounds survivort, 5 EUR-ért. rémlett a játék, van coop, megtetszett, két katt, 20 perc mulva játszottam. majd biztos nekiállok értelmes áru boltot keresni egy lemezen talán nem is forgalmazott játéknak ... aztán várni napokig, amikor esetleg épp időm se lesz játszani, meg elszállt a késztetés is h én most "lövöldözzek" :)
  • Tinman #1976
    Hint 4 everyone: Sacred 2

Hajrá!
  • grebber
    Hát aki elkapta az akciót lehet vele keresni az biztos.
  • Bence94
    nem nem én vagyok.
    off:most látom neked is ilyen procid van mint nekem.fel tudnál sorolni pár nagyobb címet, hogy hogy megy a gépeden és milyen beállításokkal ?
  • w77d
    én is tőle....
  • balee4
    Hát igen nevetséges, Digi ígérte (hogy igaz-e nem tudom), hogy év végére terveik között szerepel, hogy az országban bárhol elérhetőek legyenek. És tudjuk, hogy a Digi megbízható, gyors és nagyon olcsó.
  • Katun
    Én 3400-nál ütöttem le, plusz 900 a postaköltség. AMúgy nem te vagy Psychonaut a logout fórumról? Ott olvastam, hogy várja ezt a limitált kiadást és be is volt linkelve ez a vaterás csajszi :)
  • Zóanagyvarázsló
    Az eladónak ennyibe. Ahogy nézem fel is vásárolta az összeset.
  • Bence94
    én is tőle vettem! érdekes olyasmira emlékszem mintha azt mondta volna hogy cak 1 db van...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mennyibe került ha lehet kérdezni?
  • Katun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.vatera.hu/pc_alone_in_the_dark_limitalt_uj_167373814.html

Tőle vásároltam, tegnap adta fel postára és főzés közben meg is jött, azt hittem kiugrom a bőrömből :).
  • IMYke2.0.0.0
    eBay?
  • Carlos
    Szép!
    Én sajna nagyot csalódtam a Stalker-ben, pedig nagyon sokat vártam tőle. Végül megtaláltam ezeket a Fallout 3-ban. :)
  • Katun
    Tinman arra a S.T.A.L.K.E.R. gyűjteményre nem mondok semmit mert akárhogy is fogalmaznék csak az irigység beszélne belőlem . Megérkezett a másik csomagom IS.

Már a kocsiban az OST-t hallgattam, óriási :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha ez lesz a totálisan elterjedt módi, akkor sok - kiemelném: SOK - játékos rosszallását kell valamiképp legyűrniük... nagyon kecsegtetőknek kell lenniük azoknak az extráknak.
    Nem ilyesmiknek: + 1 gyűrű vagy +1 ruházat, és vagy +1 pálya, +1 küldetés...
  • Jani21
    Szerintem ezen nem kell kiakadni. A gyűjtői kiadások is lassan csak annyi pluszt nyújtanak, hogy kapsz melléjük kódot, amivel letölthetsz még tartalmakat. Akkor meg már mindegy, hogy digitális vagy dobozos változat, hogyha a dobozos továbbra is minden extrát nélkülöző sima dvd tok (természetesen az árbeli különbségektől eltekintve).
  • Bence94
    én csak attól akadok ki, amikor meglátom steamen gyűjtői kiadásban vagy delux-ban egy játékot...
    Másik, hogy pofátlanul drága.De elvileg ez azért van hogy fogyjon a valódi üzletekben is!?